راحت بابا چرا اینقدر سختش میکنی واسه خودت.نقل قول:
Printable View
راحت بابا چرا اینقدر سختش میکنی واسه خودت.نقل قول:
از من که گذشت، پارسال دانشگاهم تموم شد.نقل قول:
ولی واسه بقیه میپرسم: باید از کدوم قسمت دانشگاه نامه گرفت؟
من از همه فقط اینو شنیدم که باید از دانشگاه نامه بگیری.
سلام...
درسته که میگن سرعت شاتل مثل قبل شده یا نه؟ الان سرعت دانلود شماها چقدره؟با 128.
کسی هست از Eco-Office سرعت 2 مگ استفاده کنه ؟؟ میشه یک تست از این سرویس شاتل بزارید ؟؟
دانلود و پینگش چطوره ؟؟
---------- Post added at 11:24 PM ---------- Previous post was at 11:23 PM ----------
منم همین سوال را دارم باید از کدوم قیمت دانشگاه نامه گرفت ؟؟ متن نامه فرق نمیکنه چی باشه ؟؟نقل قول:
از اموزش دانشگاهنقل قول:
برای شرکتی که می خواید ازش سرویس بگیرید
نیاز نیست حتما ذکر کنن که برای دریافت اینترنت 2 مگ
اقا من تا قبل از همون جمعه اي كه عمليات ....چي داشتن سرعتم تا 200 تا بود ولي بعد از اون عمليات سرعتم پايين اومده در ضمن من از مگا اپلود دانلودم خيلي خوب بود الانم كه فيل شده
اینکه می گن سرویس های آرت رو نامحدود کردن درسته ولی مسئله اینه که کسانی که سرویس آرت دارند اصلا پهنای باند کم نمی آوردند
من الان ده ماه شاتل دارم چند ماه اول آرت 5 بودم الان آرت 4 هستم ، هر موقع خواستم چه صبح و چه شب فایل هام رو حتی تا حجم 2 گیگ گذاشتم توی دانلود و توی این ده ماه هم نشد یه بار پهنای باندم تموم بشه!
بنابراین به سرویس های آرت چیزی اضافه نشده! شرکت شاتل سیاست به خرج داد . از اونجا که قیمت پهنای باند 20 درصد ارزون شده شاتل دست پیش رو گرفت که پس نیافته! بجای اینکه قیمت سرویس آرت رو بیاره پایین این سرویس رو نامحدود کرد (در حالی که با پهنای باند زیاد سرویس آرت شبیه نامحدود بود) با این کارش می تونه ادعا کنه که داره قانون رو در مورد کاهش تعرفه اجرا می کنه!
بازهم مشتری رکب خورد
با سیاست ISP ها کاهش تعرفه از سوی مخابرات به مردم نمی ماسه!
شما Eco-Office سرعت 2 مگ دارید ؟؟ میشه یک تست بزارید ؟؟نقل قول:
درسته این عملیات بهینه سازی کار دستمون داد ایشالله دیگه تکرار نشه که اگه بشه سرعتمون منفی میشه:31:
دوستان عزیز لطفا از بحث در رابطه با و=ی پ/ی ا-ن در تاپیک ها خود داری کنید که بعدا دچار مشکل نشین.