داداش 6 ماهه با 1 ساله شبانه رایگان دارن.اخرین باری که من محدود داشتم از ساعت 1 تا 7 بود.الان هم باید همین باشه.نقل قول:
Printable View
داداش 6 ماهه با 1 ساله شبانه رایگان دارن.اخرین باری که من محدود داشتم از ساعت 1 تا 7 بود.الان هم باید همین باشه.نقل قول:
این قسمت تماس خارج کشور رو چند ماه پیش از دوستم پرسیدن. البته اونم بابلیه .نقل قول:
زنگ زد شرکت اریا سل (نمی دونم کجا بود یادم نیست) بهشون گفت : شما زنگ زدین ؟ خانومه هم گفت نه!
دوستم گفت : با چی چی ان مشکل دارین ؟ خانومه گفت : نه !
سرعت زیر 6
بدون شرح Downstream Upstream SNR Margin (dB): 8.0 7.9 Attenuation (dB): 42.0 25.5 Output Power (dBm): 13.5 12.0 Attainable Rate (Kbps): 112 688 Rate (Kbps): 54 688 D (interleave depth): 2 4 Delay (msec): 14.11 10.29
اکانت یک مگ محدود
نت من که همش شد دیسکانکت و تایم اوت، الان برای همه همینطوره؟
دوستان فکر کنم 1 ماهه هم شبانه رایگان داره الان.
یه چند وقته که اینطور شده.
البته من خودم 1 ماهه ندارم.
از دوستان کسانی که 1 ماهه دارن تست کردن ببینن شبانه رایگان داره یا نه؟
اینم سرعت کارشناس مسولاشون :n08:
اینا اینقدر بی عرضن که به راحتی میشه یوزر و پس هاشون رو کرک کرد :):n10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اکانت های دیگه هم تست شو خاستین بگین بزارم از سرعت ۱۲۸ دارم تا ۲مگ :دی
شما خط تلفنتون بشدت نویز داره. مشکل از مخابرات نیست.نقل قول:
داداش بگیرنت زندانی داره ها. حواست باشه.نقل قول:
خود دانی دیگه.
والا انا فکر نکنم اصلا بلدن باشن در ایپی بگیرن :n02: چنج مک آدرس هم هست :n25:نقل قول:
دوستان سرویس شما هم امشب ترکیده؟؟
پینگ رفته بالای 1000 با 50% تابم اوت :n03:
دمشون گرم که بابت رفاه حال مشترکین زدن پینگ رو رو به خاک سیاه نشوندن! ممنونیم:)
دیشب خودم همین اکانت رو تست کردم.نقل قول:
نه وبگردی رایگان داشت و نه دانلود.
نمیدونم باز چرا روزای قبل توی ریز مصرف شبا رو رایگان حساب کرده.
چون فهمیدی دیگه رایگان نیست:n02::n02:نقل قول:
دوستانی که خونه اول اخرشون مخابراته و از این شرکت تکون بخور نیستن یا گزینه دیگه برا انتقال ندارن 6 ماهه یک مگ بگیرن خودشونو خلاص کنن
دوستان من یک سوال داشتم.
امروز رفتم مرکز مخابرات نزدیک خونمون و در مورد نامحدود سوال کردم و مسئولش گفت که مخابرات اینجا فقط 256 و 512 حجمی میدن.الان من نامحدود می خوام.با 8 کیلو 128 هم مشکلی ندارم.چیکار کنم؟:n13:
آیا پنل کاربری نداره که توش مثل آسیاتر بشه هر سرویسی که خواستی مثل نامحدود رو ماهانه انتخاب کرد؟یا فقط همین حجمی ها تو پنلش اجازه تمدید داره؟
گیر افتادم!!:n03:
اکانت آسیاتر هم داره تموم میشه و می خوام تخلیه کنم.:n24:لطفا کمک کنین.:n16:
تو پنلش تمام سرویس ها هست و هر کدوم رو دوست داری میتونی انتخاب کنی از 128 تا 2 مگ چه حجمی چه نامحدود
ممنون عزیزنقل قول:
پس این یارو حرف مفت زد.
باید ماه اول حجمی بگیرم و از ماه بعد از طریق پنلش نامحدود شارژکنم.درسته؟
حالا یه سوال دیگه:اگه من 1 مگ 6ماهه بگیرم شبانش همون 1 مگ هست یا مثل آسیا تر دزد رو 512 میبندن؟
هر چه قدر روزانه هست شبانه هم حدودا همون قدر هست 1 مگ 220 هست که شبانه 180 میشهنقل قول:
اصلا آسیاتک رو باهاش مقایسه نکن
ماه اول رو الان مخابراتا نامحدود نمیدن مگر اینکه اون مرکزمخابراتی اون یارویی که ثبتنام میکنه خوب باشه چون من خودم گرفتم برای یکی از اقوام که نامحدود خط زده بود ولی با این حال فعالش کرد برامون هیچی هم نگفت
من که به هیچ وجه پول 6 ماهه به این مخابرات نمیدم چون اطمینانی نیست یهو دید جو گیر شد موقع جشنواره سرعت رو یکسان کرد یا یخورده بالا بردنقل قول:
256 نامحدود هم خوبه وبگردیش هم خوبه دانلود هم بد نیست با این قیمت بازم مخابرات الان قیمتاش ارزونه الان آسیاتک 512 نامحدود رو بعضی مراکز داره 20 میده اونم با نوسان که کیفیت هم نداره
من خودم آسیاتک داشتم قبل از خرابی سرعت 64 وبگردیش افتضاح بود میتونم بگم با 128 نامحدود الانم یکی بود ولی 256 نامحدود مخابرات الان که خیلی خوبه
آقا الان 256 نا محدود سرعت حدود چنده؟
ثابت 32
هم وبگردی 32 هست و هم دانلود
انلاین هم میشه فیلم دید
البته پینگ دیروز 120 بود امروز حدودا 280 شد
قبلا هم نویز داشتم سرعتم 500 بود بعد شد 240 الان هم شده زیر 10:n27::n13::n24:نقل قول:
سلام
تا ساعاتی دیگر می خوام 512 نامحدود بگیرم . امید وارم خوب باشه !! محدود جواب گو نیست:n05:
راستی ، 512 میشه 27 تومن و 1مگ با 8گیگ ترافیک میشه 25تومن. کدوم و بردارم ؟
این نرم افزاره، که با هاش تست می گیرین یا سایه ؟ ookla رو می گم !:n13:
میشه به من هم بدین ؟
من بودم 512 برمیداشتم. چون 8 گیگ کمم بود.نقل قول:
اون هم سایته. speedtest.net
در ضمن یعدش یه تست بگیر بزار اینجا.
این نویزی که تو داری داده تا سر در خونتون نمیره قبلنا نویزت اینقدر دیگه نبود یه جا خونتون سیمش ترکیده :n02:نقل قول:
پینگ که205 بود ، ریفرش کردم دوباره گرففتم شد ایننقل قول:
پینگ من کلا ریده ی درست لیگ هم زدم با لگ بالا خلاصه مخابراته دیگه کیفیت ازش میباره
برن غاز چرونی بهتره
دوستان چطوری می تونم مث شما ها تست بگیرم ؟
مثل این (البته ماله بالای همین صفحه ست)
همون تستی رو که میگیری یه گزینه بنام share میاد. روش کلیک کن از قسمت image یه ادرس بهت میده کپی کن بزار اینجا... فقط همین!
اینم از نت زغالی من :n27:
فقط Preferred Server را چی بزارم ؟ سه تا سرور میاد که مال تهرانه .
فرقی نمیکنه...
هر کدومُ دوس داشتی انتخاب کن :n06:
سرویسی که داری رو نام ببر تا بچه ها بدونن با چی طرفننقل قول:
خوشگل سرعت ما رو از 32 آوردن رو 20 کیلوبایت ... انشالله طی چند روز آینده به لطف الهی و .... محترم و خانواده های دوست داشتنیشون .. اینترنت پرسرعت 20 بایتی رو هم تجربه میکنیم...:n19::n19:
فک کنم تخلیه کنیم کارت اینترنت بخریم سنگین تریم... دیال آپ سرعت دانلودش چقده؟! کسی مطلع نیست؟ :n09:
اتفاقا من دیروز تست کردم دقیا 8 بود:n02:نقل قول:
سلام دوستان. ماه پیش سرویس 256 نامحدود تمدید کرده بودم. امروز مهلتش تموم شد.
حالا به نظر شما الان چه سرویسی تمدید کنم (نامحدود ) ؟ و آیا هنوز سرعت 128 از 256 بالاتره ؟ سرعتش 70 هست ؟ (نامحدود)
ممنون
نه سرعت 128 روی 8 هست همون 256 رو فعلا بگیر32 هست
خب ISP که مشخص هستشنقل قول:
512 محدود مخابرات (آذربایجان غربی)
در حال حاضر مازندران نیستم ولی تا اول مهر برمیگردم! :n02:
به نظر من اگه دانلود داری 512 بگیر... اشتباه منو نکن دوباره 256 نگیر ... 32 چیه آخه 1 گیگ 10 ساعت :n02: والا برا من که امروز چسبیده رو 20 .. نمیدونم برا من فقط اینجور شده یا برا بقیه هم اینجور شدهنقل قول:
برای منم رو20نقل قول: