دوستانی ک های وب دارید مخصوصا سرویس ۱ مگ
سرعت دانلودتون چقدره؟
سایت خوب باز میکنه؟
شبا افت سرعت دارین؟
شبانه چقدر دانلود میکنید؟
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
Printable View
دوستانی ک های وب دارید مخصوصا سرویس ۱ مگ
سرعت دانلودتون چقدره؟
سایت خوب باز میکنه؟
شبا افت سرعت دارین؟
شبانه چقدر دانلود میکنید؟
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
بعد از یک هفته که سرعت افتضاح بود مدتیه سرعتم عادی شده و الان با 450 تا دانلود میکنمنقل قول:
سایتا رو هم عالی باز میکنه
دانلود شبانه نداشتم تا حالا
دیشب هفت گیگ گرفتم
سرعت هم بین ۶۰۰ تا ۷۰۰ متغیر شده
پینگ هم بد نی
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان پروکسیهای elite روی های وب کار میکنن؟
اینطور که من فهمیدم یک مگش در حد 4 مگ سرعت دانلود داره
اگر 2 مگ بگیرم سرعتش میشه 8؟
از های وب راضی هستید؟ قطعی نداره زیاد؟
سلام من هفته قبل شنبه های وب را ثبت نام کرده ولی هیچ مدرکی ندادم حتی کارت ملی . ۲ روز بعد اس اومد که نامه را برای رانژه فرستادن . حالا من باید چکار کنم ؟ باید مدارک رو ارسال کنم ؟ یا خودش وصل میشه به نت؟ سرویس ۱مگ گرفتم .بدون ارسال مدارک هم وصل میکنن ؟ دو روز پیش زنگ زدم پشتیبانی گفت تا یک شنبه طول میکشه ولی تا اومدم پرسم مدرک هم میخواد قطع کرد....
برای من تاحالا قطعی نداشته عزیزنقل قول:
در مراکز آمل (( مرکز امام رضا و مرکز آزادگان )) تست شد , با سرعت بسیار پایین قابل استفاده بود .نقل قول:
خط شما مشکلی با پهنای باند 8Mbps نداره , با توجه به مقادیر به نظر من مشکل از یکی از موارد زیر میباشد :نقل قول:
1 - سیمکشی داخل ساختمان
2 - خرابی مودم
3 - مشکل از آخرین کافوی نزدیک منزل شما که احتمال آن بسیار کم میباشد .
بررسی دو مورد اول کار سختی نیست ولی در رابطه با مورد آخر , لطفا سیم تلفنی که در مسیر منزل شما کشیده شده را بررسی فرمایید :
الف ) سلامت فیزیکی عایق سیم چک شود که آیا دارای سوختگی یا حتی بوی سوختگی میباشد یا خیر
ب ) سیم را از نظر سلامت مغزی یا هم سیم مسی بررسی فرمایید , آیا تغییر رنگ داده و سیاه شده یا خیر ؟
در آخر نوع سیم مسیر و تعداد انشعابات را در صورت امکان مشخص فرمایید.
دوست عزیز اینکه میگین به هر پورتی که دوس دارین کاملا اشتباه هست :n01: برای مثال بر اساس قانون ISP ها اجازه دارن پورت 23 رو ببندن و کسی هم نمیتونه اعتراضی داشته باشه . لطفا بفرمایید از چه پورت ها و پروتکل هایی قصد دارین استفاده کنین تا بهتر بتونیم راهنماییتون کنیم .نقل قول:
چرا پورت ۲۳ رو میبندن
اقا یکی جواب منو بده من الان با نت گوشی میام شکنجه است . نمیخوام بیشتر از این صبر کنم . اگه واقعا نیازه تا سریع آپلود کنم....
کمک ؟؟؟؟؟!!!!!؟؟؟؟؟؟
اقا یکی جواب منو بده من الان با نت گوشی میام شکنجه است . نمیخوام بیشتر از این صبر کنم . اگه واقعا نیازه تا سریع آپلود کنم....
کمک ؟؟؟؟؟!!!!!؟؟؟؟؟؟
شما هر چه سریعتر فقط تصویر کارت ملی رو آپلود کنید.نقل قول:
تا الان باید وصل میشد.
SONY XPERIA Z3
سلام مجدد
کارت ملی رو ارسال کردم چقدر طول میکشه وصل بشه؟
شنیدم برای سرعت بالاتر کارت دانشجویی میخواد ؟
بغیر از کارت ملی باید مدرک دیگه هم بدم ؟
تو مخابرات حتی کارت ملی هم ندادم و در واقع سریع هم وصل شد ولی اگه میدونستم انقدر دنگ و فنگ داره سراغ های وب نمی اومدم .
فقط بگین مدرک بجز کارت ملی ، میخواد یا نه ؟
سلام مجدد
کارت ملی رو ارسال کردم چقدر طول میکشه وصل بشه؟
شنیدم برای سرعت بالاتر کارت دانشجویی میخواد ؟
بغیر از کارت ملی باید مدرک دیگه هم بدم ؟
تو مخابرات حتی کارت ملی هم ندادم و در واقع سریع هم وصل شد ولی اگه میدونستم انقدر دنگ و فنگ داره سراغ های وب نمی اومدم .
فقط بگین مدرک بجز کارت ملی ، میخواد یا نه ؟
خیلی ممنون از این که جوابم را دادیدنقل قول:
برای من هم ICMP مهم هست که بزارند مودمم جواب پینگ از بیرون را بده که الان بسته هست
بعد از اون هم پورت های 80 ، 443 روی TCP برام مهم هستند
که هیچ کدام از موارد بالا باز نیستند
اگه پورتی را فکر می کنید باز هست بگید تا تست کنم ، فکر نمی کنم هیچ کدام را از بیرون بشه بهش وصل شد
من قبلا روی صبانت همه این پورت ها و سایر پورت ها از بیرون می شد به مودم وصل شد
دیروز هم اینترنت دوستم که آسیاتک هست تست کردم و مال اون هم باز بود
من از های وب خیلی خوشم اومده ولی متاسفانه این بسته بودن پورت جلوی موندنم را می گیره
درضمن من رشتم شبکه است و مشکلی از طرف تنظیمات من وجود ندارد
اگه بخوای کسی از بیرون بهت متصل بشه ارتباطی به پورت نداره، شما باید ای-پی ثابت از شرکت بگیرید بعد از بیرون میتونن شمارو پینگ کنن و به عنوان سرور فعالیت کنی.نقل قول:
دوست عزیز لطفا در مورد ddns یا همون dynamic dns تحقیق بفرمایید ، من نمی خوام به عنوان سرور کار کنم ، ولی می خوام مثلا به remote desktop ام وصل بشمنقل قول:
en.wikipedia.org/wiki/Dynamic_DNS
اگه اینترنت قبلاً وصل بوده،بعد از فرستادن تصویر کارت ملی، وصل میشه.نقل قول:
بعدا باید عکس مجوز بالای 128 کیلوبیت و عکس آخرین فیش تلفن رو هم آپلود کنی.
زنگ بزن بپرس.
SONY XPERIA Z3
اگه میخوای به Remote Desktop وصل شی قائدتاً بعد از Enable کردن باید بتونی از بیرون به IP خودت ریموت بزنی مگه اینکه پورت 3389 رو بسته باشه ISP و یا تنظیمات Firewall روی مودمت باشه . میتونی از Teamviewer هم استفاده کنی .نقل قول:
موضوع بحث بنده هم این قاعدتا هست که حرف من اینه که های وب تمامی پورت ها از بیرون را بسته و نباید این کار را می کردنقل قول:
اقا کسی میدونه این ارور crc برا چی چطور درستش کنم اخه سرعتم میاره پایین
اقا کسی میدونه این ارور crc برا چی چطور درستش کنم؟ اخه سرعتم میاره پایین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم اگه دوستان راهنمایی کنن . من میخام منحصرا از remote desktop استفاده کنم و تنها چیزی که برام مهمه اینه که مثلا از عصر تا 11 شب افت سرعت نداشته باشم .الان 10 مگ مخابرات رو دارم که افتضاح هست و عصرها افت سرعت شدیدی داره .به نظر شما های وب از این نظر مناسب هست ؟
کسی در عصرها افت سرعت داره و ایا ضریب اشتراک یک به هشت مشکلی ایجاد نمیکنه >؟
چرا از تیم ویوور استفاده نمیکنی
در جواب به تمام دوستان که تیم ویو را به عنوان جایگزین معرفی می کنندنقل قول:
فرضا اگر کامپیوتر شما در دفترتان هست و از خونه می خواهید آن را ببینید ، در صورتی که از ریمت دسکتاپ استفاده کنید ، بسته های IP مربوطه فقط بین دو کامپیوتر و در داخل آن شهر جابجا می شوند و این باعث delay بسیار کم و response time خیلی زیاد میشه و هم چنین امنیت بالا هست
در تیم ویو ، بسته ها یک با به سرور اون شرکت که در خارج هست منتقل می شوند و دوباره به ایران بر می گردند ، این یعنی تاخیر خیلی بیشتر و امنیت کمتر
پس در جایی که امکان ریموت دسکتا وجود داره ، هیچ آدم عاقلی از تیم ویو استفاده نمی کنه ، مگه این که هر دو طرف پشت firewall باشند
برای کارهای گرافیکی اصلا تیم ویور به درد نمیخوره .rdp خیلی بهتر بهینه شده هست .هر چند تمام نرم افزارهای تحت لینوکس رو هم تست کردم و دیدم rdp از همه بهتره.
آقا کسی هنوز جواب نداد. آیا در عصرها (4 عصر تا 11 شب) افت سرعت دارید ؟
سلام
دوستان کسی 1 مگ داره ؟ ساعت شبانه اش چجوریه ؟ سرعت چقدره ؟
من دانلود بالاست کدوم یکی از سرعت ها مناسبه ؟ شبا چقدر میشه دان کرد ؟
تو اون ساعت من قطعی دارم . گاهی 1 دقیقه گاهی 20 دقیقه :| ولی سرعتم هیچ تغییری نمیکنهنقل قول:
این شرکتای اینترنت مارو کشتن، دوستان های وب تو انزلی رشت سرعت شبانش خوب هست یا نه مثلا 512 چند کیلو دان میکنه شبا؟
ببخشید اگه دیر پاسخ میدم , این روزا زیاد وقت نمیکنم به انجمن سر بزنم.نقل قول:
تا آنجایی که من از فرمایشات شما متوجه شدم , شما نیاز به مانیتورینگ لحظه ای شبکتون دارین و همچنین کنترل و اتصال به سیستم خودتون خارج از شبکه محلی . متاسفانه دستور پینگ بسته هست ولی پورت های 80 , 443 و حتی 8181 که من ازش استفاده میکنم باز هست ! لطفا در صورتی که به تنظیمات مودم و فایروال خودتون اطمینان دارین با کارشناسان فنی شرکت تماس بگیرین , کارشناسان وظیفه دارن این مشکل را حل نمایند زیرا در مراکزی که من با آن ها سروکار داشته ام تاحالا به این مشکل بر نخوردم.
با آی پی داینامیک نیز این امکان وجود دارد و نیاز نیست حتمی آیپی استاتیک تهیه کنندنقل قول:
برای استفاده از مداوم از remote desktop زیاد مناسب نیست , ما برخی موارد برای مجازی سازی و مدیریت سرورها با مشکل روبرو میشیم و مجبوریم از سایر همکارا استفاده کنیم.نقل قول:
اما توجه کنین که این مشکل و افت سرعت در ریموت فقط برخی موارد رخ میده و برای کاربر های عادی که برای اتصال به VPS ریموت میکنن جوابگو خواهد بود . این مشکل در اتصال به سرورهای سوئیس بیشتر دیده میشه.
ممنون از جوابتون ، من چک کردم ، هیچ پورتی از بیرون باز نیستنقل قول:
با پشتیبانی هم حرف زدم ، گفت که اگه می خوای باید ای پی استاتیک بگیری!
کسی جواب نداد ؟:n37:نقل قول:
برای شبانه 3 ساعت وقت هست که با سرعت 400-450 میتونی توی سه ساعت 4-4/5 گیگ بگیری.نقل قول:
سرویس های بالاتر از یک مگ شبانه نداره.
اگر اتصال همزمان را وصل کنیم یعنی میشود دو نفر همزمان از نقطه متفاوت وصل بشوند؟( پورت شهری)
اون وقت سرعت افت هم میکنه؟
سرویس یک مگ از چهار تا هفت رایگان میدهنقل قول:
شبی هفت تا هشت گیگ
بستگی به مرکز مخابراتی داره