سلام
من بخاطر تماشای اینترنتی مسابقات شطرنج که روزی 5-6 ساعت میشه میخوام سرویسم رو به
یک مگ ارتقا بدم.
سوالم اینه که اگه با ترافیک 8 گیگ بگیرم کفاف وب گردی + تماشای مسابقات رو میده یا خیلی زود
تموم میشه؟
آیا با این شرایط مجبورم نامحدود بگیرم؟
Printable View
سلام
من بخاطر تماشای اینترنتی مسابقات شطرنج که روزی 5-6 ساعت میشه میخوام سرویسم رو به
یک مگ ارتقا بدم.
سوالم اینه که اگه با ترافیک 8 گیگ بگیرم کفاف وب گردی + تماشای مسابقات رو میده یا خیلی زود
تموم میشه؟
آیا با این شرایط مجبورم نامحدود بگیرم؟
آقا این شرکته مربوط به مخابراته؟ تو این اوضاع بد نیستا اینترنت 10 مگ محدود 40 تومن؟:n01:
نقل قول:
مدیر ارتباطات و بازاریابی شرکت ارتباطات ثابت ایران از فروش اینترنت پرسرعت (ADSL ) تجاری با سرعت ۱۰ مگابایت در ثانیه برای نخستین بار در کشور خبر داد.
به گزارش مهر، محمدحسین نیک اختر فروش تجاری، خانگی، عمده و بازاریابی اینترنت پرسرعت بر بستر ADSL را از جمله استراتژی های بخش معاونت تجاری شرکت ارتباطات ثابت دانست و از فروش ADSL در بخش تجاری برای شرکتهای کوچک، بزرگ و سازمانها خبر داد.
وی گفت: عرضه اینترنت پرسرعت با سرعت حداکثر ۲ مگابایت بر ثانیه برای مشترکان خانگی صورت می گیرد اما برای نخستین بار در کشور اینترنت باسرعت ۵ و ۱۰ مگابیتی برای مشترکان تجاری عرضه می شود.
نیک اختر گفت : در این طرح که اکنون در نمایشگاه تلکام نیز ثبت نام آن آغاز شده است متقاضیان می توانند از اینترنت ۱۰ مگابیتی در دو نوع نامحدود و حجمی استفاده کنند.
مدیر ارتباطات و بازاریابی شرکت ارتباطات ثابت ایران عرضه این سرویس را همراه با مودم رایگان عنوان کرد و ادامه داد: در کمپین تجاری شرکت ارتباطات ثابت ایران، نرخ فروش ADSL تجاری ۱۰ مگابایتی ماهیانه ۳۹۰هزار تومان با ۳۹۶ گیگابایت حجم مصرف در نظر گرفته شده است؛ همچنین مشتریان متقاضی استفاده حجمی می توانند برای این سرویس با حجم ۲ گیگابایت مبلغ ۳۲ هزار تومان ، ۴ گیگابایت مبلغ ۳۸ هزار و ۵۰۰ تومان و ۸ گیگابایت مبلغ ۴۳ هزار تومان پرداخت کنند.
وی افزود: تفاوت سرویس ADSL تجاری مخابرات امکان پرداخت مبلغ استفاده مشترکان بر روی قبوض تلفن ثابت است.
وی تاکید کرد: پوشش سراسری سرویس های تجاری ADSL در کل کشور از جمله برنامه های این شرکت است.
10 مگابیت برای تجاریهنقل قول:
خانگی حداکثر 2 مگابیت
سلام دوستان من تو محدوده مرکز مخابراتی جماران هستم خطمم فیبر نوزیه.به مخابرات سفارش دادم چند روز بد گفتن خط شما فیبر اونو هست باید بیاین مرکز حالا فردا میریم ببینیم میشه از مبین نت راحت شد.
می خواستم ببینم از دوستان کسی هست رو فیبر از مخابرات adsl گرفته باشه؟:n17:
واسه دور زدن از خانگی به تجاری 591 مورد هست اون هم فقط تو ایراننقل قول:
ما خونمون اصلا به اسم شرکت ثبت شده مجلی نیست!:n02:
دوستان مثل اینکه ضریب اشتراک به 1.8 تغییر پیدا کرده و امروز من تماس گرفتم اینطوری گفتن به من هم.....
فقط 1 سوال از خدمت دوستان ...اینکه اگه من از سایت مخابرات استان تهران به صورت آنلاین ثبت نام کنم و مدارک هم اسکن و ارسال کنم فرقی در مدت زمان رانژه شدن خط که نداره؟در ضمن مرکز مخابراتی سوال کردم پورت خالی دارند....فقط می خوام بدونم اینترنتی ثبت نام کنم 1 وقت دیر تر نصب نکنند
جواب لطفا .....نقل قول:
کسی سرانجام نگفت که تو تهران هنوزم مخابرات سرویس های محدود رو ارائه میکنه یا خیر !؟ اخه تو سایت 2020 و tct نزده ، اما تو سایت tci اعلام کرده ..
لطفا بگه اگه کسی محدود مخابرات داره
آغا شما ها هم رنج ایپی تون تغییر پیدا کرده آیا ؟ از وقتی این قطعی ها شروع شد رنج ایپی من از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تغییر کرد وقتی whois میگیرم دیتا سنتر رو کرج نشون میده :blink: جریان چیه؟ پینگ هم که افتضاح شده
قبل از قطعی ها :
inetnum: 2.190.0.0 - 2.191.255.255
netname: TCT-DSL
descr: ip-pool for ADSL users
بعد از قطعی ها:
inetnum: 2.179.0.0 - 2.179.61.255
netname: tckaraj-dsl
descr: karaj data center
اینترنت نامحدود قرار نیست جمع بشه . افزایش قیمت هم برای مشترکین جدید مخابراتنقل قول:
"در راستای انجام مصوبه ۱۵۲ سازمان تنظیم مقررات رادیویی کشور از تاریخ اول مهر ماه، تعرفه اینترنت پرسرعت نامحدود برای مشترکان جدید مخابرات استان تهران تغییر مییابد.
با اجرای مصوبه مذکور ضریب اشتراک برای این دسته از مشترکان جدید از «۱ به ۱۰» به «۱ به ۸» افزایش مییابد.
تغییر ضریب اشتراک برای افرادی جدیدی که به از ابتدای مهر ماه مشترک اینترنت ADSL مخابرات میشوند، تاثیر گذار است و در قیمت سرویس مشترکان قدیمی تفاوتی ایجاد نمیکند. "
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست گرامینقل قول:
اگه مشترک قدیمی سرویسش رو ارتقا بده با همون تعرفه قدیم حساب می کنن یا تعرفه جدید؟
دوستان گرامینقل قول:
خواهش می کنم به این سوال بنده هم جواب بدین. :n16:
خب کاملا بستگی داره که تماشای آنلاین با چه کیفیت و فرمتی باشهنقل قول:
من بازی فوتبال رو از سایتهای خارجی میدیدم حدود 300-400 مگ حجم مصرف میشد.گاهی هم 100 (بخاطر فرمتش)
وبگردی هم که به سایتهای مشاهده شده بستگی داره و برای یک وبگردی معمولی ماهی 3 گیگ لازمه
دقیقا اطلاع ندارم اما احتمالش هست (با توجه به اینکه میخوایید از تعرفه های جدید استفاده کنید) تماس بگیرید پشتیبانی بهتر راهنماییتون میکنند.نقل قول:
سلام دوستان برای من وصل شد اینرتنتم....سوالی داشتم برای تغییر تعرفه الان می تونم اقدام کنم؟؟از چه صفحه ای باید اقدام کنم؟چند روزه اعمال میشه؟
از این صفحه هر کاری کردم با نام کاربری و پسورد وارد پرتال نمیشه
آدرس دیگه ای هست ؟
بعد 2 مگ که مشکلی نداره ثبت کنیم؟
این قطعی ها مثل اینکه دست بردار نیستن از ساعت 20 تا 21 اینترنت قطع بود ولی خب پینگ بهتر شد خداروشکر
همینه فقط، حتما اشتباه میزنید.نقل قول:
1 به 8 که سرعت بهتر می شه اینطوری می گن قبلا 1 به 10 بود یعنی قبلا یک پورت برای ده یوزر بود الان برای هشت یوزر هست .
اره الان روی آی پی 2.177.47 پیگ 8.8.8.8 رو 150 ms داره میده.!نقل قول:
من که از صبح تا حالا با مشکل عجیبی روبرو شدم !نقل قول:
هیچ سایتی رو نمیتونم باز کنم !
ولی با فیـ*ـلتـ*ـر شـ*ـکـ*ـن میتونم سایت باز کنم !
نمیدونم مشکل چیه !
صبح حتی یه بار هم چراغ اینترنت مودم قرمز شد !
اگه کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم...
(ضمنا سرویس 256 مرکز کـاشـانـی هست)
DNS هست.نقل قول:
DNS1: 217.218.127.127
DNS2 : 8.8.8.8
چند روز پیش از سایت مخابرات درخواست افزایش پهنای باند دادم، بلافاصله فرداش اعمال شد. عجیب بود برام این سرعت عمل (مخابرات سلمان فارسی). :n02: دیگه هم مثل اینکه دیگه مدرکی واسه ارائه نمیخواد بدیم که سرعتو ببرن بالا. سرعت من 256 کیلوبیت بود؛ درخواست دادم 1 مگ کنن، بلافاصله انجام شد. جالب اینجاس اشتراک ها هم بهتر شده. قبلا 1-10 بود اما الان 1-8 شده. راستی چقدر پینگم هم خوبه :n02: (خطم فیبر نوریه)
این هم تست شبکه:
دوست عزیز امکان داره وسط ماه دوباره پهنای باند رو تغییر بدی یعنی الان که 1 مگ داری قبل از اتمام این دوره دوباره به 256 تغییر بدی؟؟؟؟؟؟نقل قول:
اگه فقط سایتها باز نمیشن و پینگ میتونی بکنی از دی ان اس هست اگه نه همون حالت ملی شدنه از طرف شما نیست چیزی رو تغییر نده ...با توجه به اینکه فیلـتر شکنت وصل میشه احتمالا همون DNS !نقل قول:
نقل قول:
الان سرویست هنوز نامحدوده بعد از افزایش سرعت!؟:n02: مواظب باش یه وقت ترغیب نشی به سرویس های حجمی ... بعد تهران و داخلی که مهم نیست!تست سرعت و پینگ اروپا و امریکا (استکبار سابق ) بذار نتیجه از سرور خود speedtest هم باشه بهتره ...
خب این الان 1 به 10 هست 1 به 8 سرعت میشه 120 !:n09:
آره، فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه چون یه لیسته که سرعتو انتخاب میکنی و میگی فلان سرعتو میخوام. فردا پس فرداش اعمال میکنن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آره هنوز نامحدوده. اصلا صفحه تغییر وضعیت از نامحدود به اعتباری جدا بود. من رفتم تو صفحه ای که درخواست افزایش پهنای باند میدیم. :n20:نقل قول:
اینترنت من بعد مدت ها از 2 روز پیش تقریبا راضی کننده شده بود و کم کم داشتم بیخیال عمه مخابرات میشدم که دیشب اتفاق عجیبی افتاد. به جز چند سایت درپیت داخلی مثل لجن نیوز و سایت چندتا آخوند، وبسایت هائی که سرورشون خارج از مملکت گل و بلبل بود به هیچ عنوان باز نمیشد حتی همین پی سی ورد. قندشکن هم همینطور. پینگ هم نمیشد گرفت حتی از 8.8.8..8. صددرصد loss و تایم اوت میداد. امروز صبح بیدار شدم دیدم مشکل برطرف شده ولی مجددا به همون وضعیت قبلی پینگ های فاجعه سرعت لاک پشتی برگشتم.
با تشکر از پاسخگویی شما دوست عزیزنقل قول:
منظورتون اینه که DNS هایی که فرمودید رو در اینجا که عکسشو میذارم وارد کنم ؟
ضمنا به ترتیب در هر دو خط وارد کنم ؟
ممنون از اینکه شما هم پاسخ دادیدنقل قول:
اگه منظورتون پینگ گرفتن از طریق وارد کردن دستور ping 8.8.8.8 -t در قسمت Run هست، بله اینکارو کردم و پینگ هم میداد...
گرچه مشکل از صبح تا حوالی عصر ادامه داشت
و بالاخره با یک بار ریست کردن کامپیوتر در عصر (چون حتی با فیـ*ـلتـ*ـر شـ*ـکـ*ـن هم دیگه سایت باز نمیشد) مشکل تقریبا حل شد
ولی از امروز صبح مجددا سرعت باز کردن صفحات به شدت کند شده...
گرچه من اکثرا DNS گـوگـل رو ست میکنم...
با فرض اوتو کانکت بودن مودمت :نقل قول:
اونجا هم میشه....
ولی بهتر هست وارد تنظیمات مودمت بشی و اونجا DNS رو ست کنی ...
برای وارد شدن به تنظیمات مودم هم داخل مروگر بزن 192.168.1.1
U: admin
P: admin
بگرد دنبال فیلد DNS و عدد ها رو به ترتیب وارد کن.
اگه سختتم بود همون داخل کارت شبکه هم وارد کنی کارت رو راه میندازه
منم به شدت دچار افت سرعت شدم.دیشب که تعطیل بود کلا!نقل قول:
از دیشب تا حالا به شدت شخمی شده
الان به زور یه پیج باز میکنه
سلام
من فکر کردم فقط مال من اینجوری شده.
90 درصد سایتها رو برام باز نمیکنه
باز ترکید مخابرات
از شانس ما ازدیروز اومدیم رو مخابرات قطعی وحشتناک داره متاسفانه....از صبح تقریبا غیر قابل استفاده هست...کلا تایم اوت میده....همیشه همین طوریه دوستان؟؟؟دو مگ هم خریدیم
من وقتی تقاضا دادم یه پیام رو صفحه اومد که تا یک ماه نمیتونی تغییر سرویس بدی.نقل قول:
یعنی اگه قرار باشه تغییری باشه یکماه بعد باید باشه تا پول این سرویس رو بتونن بگیرن.
اکثرا همینه :n02::n21::7::n21:نقل قول:
دوستانی که یک مگ از مخابرات دارین:
لطفا چک کنین ببینین برای دیدن ویدئو های آنلاین مشکل دارین یا نه؟
من سرعت دانلودم 130 هست ولی سرویس یک مگ من بدرد ویدئو دیدن نمیخوره.
یه مختصری بهتر از 256 قبلی هست.
من میخواستم مثلا یک مگ بگیرم تا مشکلی از این بابت نداشته باشم.
خیلی ناراحتم! :n03:
به هر کی هم میگم اینطوریه میگه خب سرویس مخابرات مفت نمی ارزه
ارزون بی حکمت نمیشه! :n14:
منم دیشب ملی شدم دوباره تقریباً یه 1 ساعتی رو ملی بودم که دیگه بخیالش شدم و رفتم خوابیدم. الانم سایتها رو با سلام و صلوات دارم باز می کنم!
سرعت دانلود ترکیده..
مخابرات و آنلاین فیلم دیدن !!!!!!!نقل قول:
شاید شما اینجا را با اروپا اشتباه گرفتی.
من به شخصه توی مملکت هیچ سرویس دهنده ای رو سراغ ندارم این شما بدون هیچ دق دقه ای ( چه مالی ، چه اعصابی ) بتونی آنلاین ویدیو ببینی !!