داداش اینا رو مطمئنی مخصوصا ارث و حق طلاق رو ؟نقل قول:
Printable View
داداش اینا رو مطمئنی مخصوصا ارث و حق طلاق رو ؟نقل قول:
بچه بندرعباس هستمنقل قول:
هرجا که هستی موفق باشینقل قول:
حاجی برگه سفیدت اومد کد ترو بگو شاید یه جا افتادیم:31:نقل قول:
سلامنقل قول:
بله رفیق کاملا مطمئنم.
به جز اینها ده ها مورد دیگه هم هست که به اندازه ی همین دو مورد و حتی بیشتر اهمیت دارن و میتونن مشکلات جدی برات ایجاد بکنن
اصلا سمت معافیت اعصاب و روان نرید...به هیچ عنوان ارزش نداره
برگه سفید اومد ..تهران 01... ارتش......لیسانس..... چطوریه؟؟ کسی میتونه راهنامای کنه.. یکم اعزاممه
هتل ترىن مرکز اموزش در جهاننقل قول:
برو حال کن
ارسال شده از ST25i با استفاده از تپاتالک 2
آقا خواهشا اگر کسی اطلاعاتی از این جا داره بگهنقل قول:
اگه جای بدی هست بگید از الان دنبال یک راهی برای انتقالی باشم
اگه اونجا مثلا جمعه ها به قوچانی ها مرخصی بدن به من که مشهدی هستم و یک ساعت و نیم با قوچان فاصله دارم هم مرخصی میدن یا نه؟
به نظر شما خودمو باید قوچانی جا بزنم؟
لطفا یکی منو راهنمایی کنه
من تابستون پیش اونجا بودم به نسبت جاهای دیگه خیلی خوبه ولی فکر نکن که میری صفا کمی هم اذیت میکنند ولی خیلی کمتر از جاهای دیگه .نقل قول:
بچه ها از چه نظر میگید هتل... چطوریه مگه یکم راهنمایی کنید. روز اول یکم شهریور که اعزامه باخودم ساک مواد غذایی لباس ازینا ببرم یا یکم میگن برید لباسارو درست کنید مثلا یکی دو روز دیگه بیاید!!
سلام دوستان قبلا سوال کردم ولی کسی جواب نداد ! میخواستم ببینم بین فوق دیپلم و زیر دیپلم (ودیپلم) تفاوتی در دوره آموزشی هست از نظر سختی؟ کسی اطلاعی داره از 04 بیرجند که چطوری هست و سخته یا نه(ن زمینی ارتش)؟ ممنون میشم اگه جواب بدین.
معمولامىگند لباستون رو درست کنىد بىاىدنقل قول:
برادر الان بىشتر پادگان ها دىگه دىپلم و بالاتر رو با هم نمىگىرند و از هم جدا شدند معمولا دىپلم و زىر دىپلم بهشون سخت مىگىرند اما همه جا مثل هم نىستنقل قول:
نبر هیچی,من بردم خودشون کوله دادن با وزن 1 تن,وسایل خودمم بود که برده بودم,باهاش پادگان رو متر کردیم بعد اومدیم خونه برای لباس و پوتین اینا...نقل قول:
نقل قول:
آموزشی سیکل و دیپلم و لیسانس و دکترا نمیشناسه ! همه یکیه
من با فوق دیپلم اونجا بودم آموزشی ! آب و هواش بده ! اگه پادگان بیرون شهر باشی یکمی آسون تره چون فکر کنم هنوز فرماندهیش تو شهر باشه ! مگر اینکه کلا منتقل شده باشه تا الان دیگه !نقل قول:
کسی اطلاعی داره از 04 بیرجند که چطوری هست و سخته یا نه(ن زمینی ارتش)؟
سخت هست یا نه؟ فقط اب و هواش سختیشه؟
سخت هست یا نه؟ فقط اب و هواش سختیشه؟
دوستان من افتادم اموزشگاه شهدای کرمانشاه(سپاه) البته پذیرش سپاه بودم!چجور جاییه؟ کسی رفته؟ سخت میگیرن یا نه؟:9:
نقل قول:
منم 01 افتادم داش .از تهرانم.تو کجایی عزیز؟
دوستان اگه کسی برگه سفیدش بیاد ولی به محل اعزام نره و کلا نره غایب محسوب میشه یا فراری؟
فراری حساب میشید و بدجوری توی دردسر میفتیدنقل قول:
هرروز میریزن تو خونتون
پ دم هتل میبینمت داشی :31:نقل قول:
6/1 اعزام 02
چه جور همه افتادند 01 :دینقل قول:
شما ها اموزشی میرید ما هم اموزشی بودیم (یگان تکاور فارس گردان ضربت از دیوار راست میبردنمون بالا !!!!! )
ای خدا از هیچی شانس نیاوردیم
01 امریه میگیره.نقل قول:
اونایی هم که امریه نیستند معمولا استان های خاصی هستند.
مثلا تو استان فارس که ما هستیم 80% رو نیرو انتظامی جهرم برمیداره.کلا شمال کشور خوش به حالشونه تو این زمینه.
کلا تیپ جای خوبی نیست.هر جا هم میخواد باشه.نقل قول:
ولی خوبیش اینه که نزدیک خونتونه.من نمیدونم اینجایی که میگی چطوریه.یه ترمم تو قوچان درس خوندم.بچه های ارتشش رو میدیدم همیشه ولی پادگان بیرون شهره فکر کنم.
بعدشم از همون اول بیوفت دنبال انتقالی.زود بجنبی 3-4 ماهه انتقالیت میاد.
موفق باشی.
اینقدر از در و دیوار بالا رفتیم که تو اموزشی هم بخواد به همین صورت باشه واس ما عادیه:31:
راهی هست بعد اموزشی بیفتم استان خودم؟مثلا پادگان های ساری یا اطراف؟
اینکه می گن هتله منظور اینه که هم امکاناتش بهتره هم خیلی سخت نمی گیرندنقل قول:
مثلا ساندویچی و بوفه داخل پادگان هست:31: ! یگان ما که حدود 120 تا بودیم 8 تا حمام داشت و یک روزهایی هم یه حمام عمومی وسط پادگان بود می تونستی بری بعضی از بچه ها که قبلا عجب شیر افتاده بودند و بعد از کارشناسی برگشتند تعریف می کردند کرک و پرمون می ریخت :31:
احتمال خیلی زیاد لباس ها تون رو همون روز می دن می گن برید 5 -4 روز دیگه بیایید ولی حساب کتاب نداره یه وقتم گفتند باید باایستید باید بمونید ( ارتش چرا ندارد )
وسایلم از صفحه اول ببین کامله
01 نبود؟ سر خیابون پیروزی 5 صبح وایسادم اول شهریور
ممنون از راهنمایی که کردینقل قول:
میشه بیشتر برام توضیح بدی؟
این تیپ که میگی خوب نیست از چه نظر خوب نیست؟ یعنی باقی خدمتم دهنم سرویسه و از آموزشی هم سخت تر میشه؟ :18:
اونجا کار روزانه و هفتگیم چی میشه؟ :41:
و سوآل آخر این که اگه یک پارتی جور کنم امکانش هست از این تیپ 277 مثلا به پشتیبانی منطقه 5 مشهد برم؟ کلا از تیپ به پشتیبانی یا قرارگاه یا بیمارستان میشه انتقالی گرفت؟
سلام من حقیقتش الان دارم ارشد میخونم ولی استادم اذیت می کنه میخواستم انصراف بدم بعد از خدمت بیام ادامه بدم.چند تا سوال داشتم:
1- من اهل اذربایجان شرقی هستم.معمولا مشمولین این استان رو کجا میندازن با مدرک لیسانس؟
2- لیسانس با فوق لیسانس چقدر تفاوت داره؟از لحاظ تقسیم،آموزشی و کلا خیلی با هم فرق دارن که با لیسانس بری یا فوق؟
2.لیسانس با فوق لیسانس هیچ تفاوتی در خدمت ندارهنقل قول:
به نظر ميرسه پادگانا رو كوبيدن جاش هتل ساختن.
همه دارن ميرن هتل كه...
:18:
من احتمالا تو هتل ترین جحای ممکن خدمت کردم ولی دوست عزیز خدمت خدمته از کار وز ندگی میندازتت افسردت میکنه و خدمت خدمته خدمتی که خدمت نباشه خدمت نیست منردت میکنه یه مرد آروم افسرده که دو سال از بهترین سالاش به باد رفتهنقل قول:
نقل قول:
خدمت باید هتل باشد...خدمتی که هتل نباشد خدمت نیست :31:
دوستان معاف از رزم چه وقتایی میشه گرفت؟من 1/6 اعزامم ن زمینی ارتش بیرجند،برگه سفیدم اومده.الان میتونم اقدام کنم؟ مشکل جدی که معاف دائم بگیرم نداشتم ولی تمرین های بدنی و جسمی خیلی زود خسته میشم و فشار زیاد رو اصلا نمیتونم تحمل کنم؟ اگه با این وضع برم آموزشی و نتونم زیاد تحمل کنم چه اتفاقی میفته دوستان؟ تنبیه بیشتر میشم؟تجدید دوره میشم؟! چی میشه؟خواهش می کنم راهنمایی کنید دوستان
در ادامه پست بالایی: تپش قلب هم دارم و استرس فراوان،خیلی زود خسته میشم و سرگیجه میگیرم. سنم 27 ساله ! راهنمایی کنید!!
برادر بيخيال معاف از رزم شونقل قول:
شما هر جا ديدي خسته شدي بزن كنار اعدامت كه نميكنند نهايتش ميگند شب بايد پست بدي
تجديد دوره هم همش الكي هست
برادر آخه میگن اونایی که کم میارن رو بیشتر اذیت می کنن!
10 تهران ارتش کیا اول شهریور اعزامن.. بیاین یکی شیم .... از همین اول کاری اکیپ باشیم
والا من هر چی پادگان بوده که اسم تیپ روش بوده رو دیدم جای خوبی نبوده.نقل قول:
تیپ تکاوران نیرو دریایی ارتش که خودم توش بودم
تیپ 55 هوابرد شیراز که جالب نبود خیلی.دوستان تعریف کردند.
تیپ زرهی اهواز که جالب نیست.
ولی خوبیش اینه که منطقه انچنان حساسی نیستی و یه مقدار از اینجاهایی که گفتم بهتره.اگه بدتر بود تا حالا خبرای زیاید ازش شنیده بودیم.
بله اون انتقالیا هم جور میشه در صورتی که شرایط دار باشی.باید تا میتونی مدارک جمع کنی که با انتقالیت موافقت شه.
زیاد هم تو خدمت نترس.خیلی ها مثل تو هستن.فوقش دو تا پاس برجکه.ولی اونجا رفتی بگو کامپیوتر بلدم.دست خطم خوبه تا جاهای راحت بیوفتی.
هیکلتم ورزشکاری نشون نده که میگیرنت واسه دژبانی.
والا به ما هم از این حرفا میزدن.نقل قول:
مثلا میخوان چکار کنن؟اگر زیاید اذیتت کنن میتونی بری بازرسی پادگان یا عقیدتی سیاسی اونجا شکایت کنی تا حالشون رو بگیرن.
من یکبار تو اموزشی خودم رو زدم به قلب درد.الکی گریه میکردم.وقتی دست میذاشتم رو صورتم میخندیدم.کلا باید بلد باشی چه جوری فیلم بازی کنی.