dexoey عزيز سلام
سلام آقا مهدی.من عضو فعال نیستم ولی زیاد میام پی سی حالا هم چند تا سوال ازت دارم!
من در خدمتم
1_به نظر خودت چجور آدمی هستی؟باحال.بی حال.موذی....
باحال :40:
2_از اونجایی که من چند دقیقس که با شما آشنا شدم باید ازت خوشم بیاد؟فکر می کنی ارزش رفاقت با منو داری؟اگر آره چی شده که همچین فکری به سرت زده؟(حیا نمی کنی)
دليلي نداره خوشت بياد ولي ميتونه بياد ميتونه هم بره .اصلا ميتونه بياد وبره و در رفت و امد باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول بگو دختري يا پسر ؟ خودت ميدوني اگه خواستي شمارتو بده :27:
3_به نظرت خیلی خوش تیپی؟
نه خيلي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4_با ترکها میونت چطوره؟بهشون اعتماد می کنی؟اصلا ترکی؟تمامی این سوالات رو برای لر و رشتی هم جواب بده فقط جواب کلیشه ای نده که آره من همه رو دوست دارم و همه جای ایران سرای من است و.....
من همه رو دوست دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5_با این که تازه عضو شدی چرا اینقدر پستات زیاده؟
احتمالا بابك يواشكي و شبانه زيادشون ميكنه.ها شايد من يك تاپيكي زدم توي انجمن كه كسي نميتونه واردش بشه وفقط من توش اسپم ميدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به دليل اينكه از همه چي سردرميارم و توي همه انجمن ها ادعام ميشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6_سرباز فراری هستی؟
نه سرباز فراري و سرباز جهاني هردوشون جان كلود هستند من دوست داشتم ترميناتور باشم :5:
مهدی
ممنون مهدي جان خوشحال شدم :11: