کجا زده 200 گیگ؟ شما رو نمیدونم ولی واسه من که تا حالا چند سری مجبور شدم نامحدود حجمی بگیرم بعد 15 گیگ محدود میشدنقل قول:
Printable View
کجا زده 200 گیگ؟ شما رو نمیدونم ولی واسه من که تا حالا چند سری مجبور شدم نامحدود حجمی بگیرم بعد 15 گیگ محدود میشدنقل قول:
عزیز مثل اینکه شما حتی همین صفحه رو هم نخوندی ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من محدوده خیام هستم و از دیشب سرعت شبانه روی 30 فیکس شده . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهربان شما صفحه تعرفه ها رو نگاه کن ، سرعت 2 مگ نامحدود ، 200 گیگ حجم داره ! مگر اینکه شما کمتر از 365 تومان پول داده باشید :n02:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز از صبح قطع بود
با speed test تست گرفتم سرور باز برگشته تهران (یه مدتی بروجرد بود)
اول تست سرعت تا مقدار قبلی میره 3.6 میره اما بعد چند ثانیه سرعت افت میکنه 2.0 میشه
فردا دانلود امشب بهتون اعلام میکنم
اگه دقت کنید نوشتم نامحدود حجمی.نقل قول:
من مشکلم برطرف شد شبی 4 گیگ دانلود میکنم
ویرایش: با توجه به پست قبلی امیدوارم مال ما هم درست بشه.......نقل قول:
بله دیدم ولی شما حداقل یک بار این صفحه رو می خوندید ! سرویسای نامحدود مگه حجم هدیه ندارن که اولش با سرعت بالا دا می کنه و بعد محدود میشه !!!!نقل قول:
شما مگه تست کردین ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه دیشب سرعت محدود بود دیگه . هنوز که ساعت 2 نشده که میگین تست کردم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
در ضمن سرعت اسمیتون هم ذکر کنید . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وزارت مخابرات افغانستان از کاهش سی درصدی قیمت اینترنت باند پهن و ۲۰ در صدی اینترنت پرسرعت خبر داده است.
امیرزی سنگین، وزیر مخابرات به بیبیسی گفت که قیمت جدید برای هر ۱۵۵ مگابایت از ۲۰ به ۱۴ هزار دلار کاهش یافته که ویژه شرکتهای تهیهکننده خدمات اینترنتی است.
به گفته او، قیمت اینترنت پرسرعت (DSL) برای استفاده خانگی در چهار نرخ مشخص شده: ۲۵۰ کیلو بیت در ثانیه هزار، ۵۱۲ کیلو بیت در ثانیه دو هزار، یک مگا بایت در ثانیه چهار هزار و دو مگا بایت در ثانیه هشت هزار افغانی.
این کاهش از ۱۲ دلو/بهمن قابل اعمال است. منبع اصلی ارائه خدمات اینترنتی باند پهن و پرسرعت شرکت دولتی افغان تلکام است.
این کاهش به دنبال اعتراضهای کاربران اینترنت در افغانستان امروز (۲۹ جدی/دی) رسماً اعلام شد که آقای سنگین در مصاحبه خود با بیبیسی به این اعتراضها اشاره کرد.
او افزود: "هموطنان عزیز ما از ما سوال میکنند که چرا قیمت اینترنت در هند و پاکستان بسیار پایین است و در افغانستان چرا این قدر بالا است. هند و پاکستان ممالکی هستند که به دریا راه دارند. تمام کابلهای تحتالبحری فیبر نوری به این دو کشور آمده و وصل شده. به همین دلیل، در این ممالک این امکان هست که قیمت اینترنت بسیار پایین باشد."
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شمار کاربران اینترنت در افغانستان به دو میلیون و چهار صد هزار نفر می رسد
او افزود: "افغانستان کشوری محصور به خشکی است. قیمت اینترنت ما وابسته به آن است که کشورهای همسایه با ما چه رویهای را اختیار میکنند. مثلی که ما در مسایل ترانزیتی خود مشکل داریم، در اینترنت هم عین مشکل را داریم."
به گفته آقای سنگین، در حال حاضر اینترنت افغانستان از طریق فیبر نوری از پاکستان وارد میشود و واردات اینترنت از پاکستان نسبت به ازبکستان و ایران، که افغانستان از طریق فیبر نوری با این کشورها متصل شده، ازرانتر است.
وزیر مخابرات گفت: "بیشتر ترافیک اینترنتی ما با دنیا از طریق پاکستان صورت میگیرد. البته ما با کشورهای همسایه مذاکره میکنیم که قیمت اینترنتی را که به ما میفروشند، پایین بیاورند."
براساس آمار وزارت مخابرات، حجم ترافیک انترنیت افغانستان در حال حاضر هشت هزار گگا بایت است و شمار کاربران اینترنت به دو میلیون و چهار صد هزار نفر میرسد.
یعنی ما ملت عرضه افغانستان رو هم نداریم
من حدود 2 هفته هر روز 2 3 بار قعطی 5 دقیقه ای داشتم!:n29:نقل قول:
کسی اینجا 512 نامحدود استفاده میکنه؟قبل 40 گیگ سرعت چقدره؟کسی میتونه واسم پینگ 4.2.2.4 و گوگل بگیره؟:n12:
پس من خیلی عذر میخوام امشبم برای دانلود سیستم رو میذارم اگر سرعت کم شده بود اعلام میکنمنقل قول:
Sent from my C6903 using Tapatalk
زنگ زدم شیراز سرعت از 500 اومده روی 45 گفت چون این چند ساله خیلی دانلود میکردنبعضی ها شب حتی پیج نمیتونستن باز کنن شاید بشه مثل پارس انلاین سیاست fair policy گفت 1 بهمن جوابش از مرکز تهران میرسه که محدود کنیم 512 روی 65 کیلوبایت و بقیه هم به همین منوال فقط سرویس 4 و 6مگابایت روی سرعت نا محدود عرضه میشه سرعت عمدی کم شده دیگه باید از صبا نت هم رفت
امشب هم سرعت ماکزیمم 40 هستش.
خدا عاقبتش رو به خیر کنه.
سرعت من صبحا حدود 400 میچرخه و شبها رایگان 30 کیلو بایت با سرویس 2 مگ
به خدا شرکتها دیگه اینطوری نیستن
دیشب حدود سه گیگ داتلود کردم سرویس 512 محدود مشهد
انگار دوباره درست شده
نقل قول:اگه اشتباه نکنم شما از پشتیبانی صبانت هستی:n02:نقل قول:
همه کاربرای اینجا چندساله عضون و دارن با سرعت متعادل دانلود می کنند و مشکلی نداشتن
خود من هم تماس گرفتم گفتن سیاست شرکته
دیگه باید از صبانت رفت:n22:
والا من خودم 1 ماهه صبا دارم ، و هیچ شبی سرعت دانلودم کمتر از 200 نیومده و عکساشم هست تو چند صفحه قبل.
ولی اینکه شرکت بیاد یه مقداری رو صرفا ست کنه دیگه باور نکردنیه. امروز قراره خطم درست بشه و شب دانلود می کنم. مطمئنا اگه همچین چیزی باشه توی جمع آوری درنگ نمی کنم!
من خودم هم اگر ببینم صبانت شبانه رو محدود کرده در جا نصفه قرار داد ازش میرم چون دیگه دلیلی برای موندن تو همچین شرکتی نمیمونه.سرعت 30 و 60 با نبودن شبانه رایگان هیچ فرقی نمیکنه.:n15::n15:
پری شب ساعت 2 زدم برا دانلود دیدم سرعت 30 هستش ! یک نیم ساعت صبر کردم دیدم درست بشو نیستش که کامپیوتر را زدم بستم و خوابیدم ! برا 600 مگا دانلود تو 5 ساعت نمی صرفه کامپیوتر را روشن بزارم و صدای فن پی سی تا صبح بره رو اعصابم !نقل قول:
شبانه:
چند فایل همزمان:
---//
نک فایل:
....
سر ساعت 7 که رفت رو روزانه آلبوم ح ض ر ت آندره رو میزنم dl .
گ.ور باب.ای صبانت. یکی دو روز دیگه میزنم تخلیه.
فقط موندم برم نمایندگی بگم جمع کنن یا از طریق پنل تو سایت صبا فرم رو بزنم.
یعنی جدی جدی نمیخوانن درست کنناا. :n21:
حالا بعدش میخوای کجا بری؟پارس و شاتل هم همچین خوب نیستا!برو تو تاپیکاشون میفهمی:n02:مگه مثل قدیم کارت اینترنت بخری با دیال اپ وصل شی:n29:هرجا تحقیق کردی خوب بود بگو منم شاید بیام!نقل قول:
من یه فایل رو 130کیلوبایت میگیرم تکی!هنوز مال من محدود نشده ولی بشه درجا تخلیه میکنم!:n24:
بعد دو روز درست شدن دوباره خراب شد
تا ساعت3 نصف شب روی سرعت 200 و از اون به بعد رو سرعت25 فیکس بود
سرعتم برای من دیشب از 2 -3 روز قبل کمتر بود:n13::n15::n29:
یشنهاد میکنم برای سرعت افتضاح شبانه تا یه تاریخی به صبا نت فرصت بدیم و در صورت رسیدگی نکردن دسته جمعی به یه isp دیگه کوچ کنیم
کاملا موافقم. راستش من امروز به نمایندگی صبا شهرمون زنگ زدم.نقل قول:
گفتش سیاست جدید صبانته پهنای باند شبانه رو کم میکنه, کاری هم دست ما نیست. باید با همین سر کنی.
گفت تا هفته دیگه صبر کن خوب نشد یه تماس بگیر. حال تا هفته بعد ببنیم چی میشه.
ولی جدا اگه درست نشه باید رفت جای دیگه, اصلا قابل تحمل و قابل استفاده نیست شبانه.
سلام
آقا سرعت دانلود 512 با آ دی ام چنده؟
برا من از 250 بالاتر نمی ره.
قبلا که 128 داشتم تا 130 می رفت...
خوب سیاستشون به ضررشون تموم میشه چون رایگان شبانه جز دانلود کابرد دیگه ای برای من که نداره!! من که ببینم اینطوره تا 2-3 هفته دیگه کوچ میکنم به پارس آنلاین / مبین نت؟ :n13: :n24: حالا ببینم سیاستشون رو برای کی میخوان پیاده کنند:n18: اینا فکر کنم با خودشون گفتن فوقش یه تعداد یوزر از دست میدیم ولی کلی یوزرا مجبور میشن ترافیک بخرن برای روزانه چون شبانه سرعتش پایین اومده:n29::n15:نقل قول:
سلام میخوام ریزمصرفم روببینم به چه ادرسی برم
میشه منو ببینید چون حس میکنم دیده نمیشوم
مشاهده ریز مصرف : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام بچه ها من میخواستم ADSL صبا نت بکشم ولی چون فیبر نوری هستم نمایندگی گفت باید Wireles فارانت بکشم.
میشه یکی یه توضیحی بده؟
من مبین نت داشتم و اصلا راضی نبودم.
فارانت (صبانت) چطوره؟ لطفا یه توضیحی بدین؟
و اینکه پیشنهاد شما چیه؟ بگیرم؟ یا از شرکت های دیگه بکشم؟
وارد پنل کاربریتون بشید :نقل قول:
وفتی که وارد شدید از آیکون های سمت راست صفحه چهارمی از بالا رو بزنید براتون ریز مصرفتون میاد...:n06:
چرا دوستان فکر می کنید ترک کردن و خروج از یه شرکت تنبیه مناسبی واسه شرکتهای گرانفروش و کم فروش نیست؟نقل قول:
چرا تصور میکنید از این شرکتها برید دیگه هیچ چاره ای ندارید؟
کافیه به تاریخ اینترنت پرسرعت در ایران نگاهی کنید و ببینید شرکتهایی که خدمات خوب به مشتریها ندادن و با از دست دادن اونا یا ورشکست شدن و یا سهم بازار
رو از دست دادن مثل لایزر ، فن اوا ، اسیاتک ، ندا و ...
من فردا پیگیری میکنم و اگر همچنان جواب سر بالا بدن و بگن این وضعیت cap گذاشتن روی سرعت به 30 کیلوبایت بر ثانیه قراره دائمی باشه، همین امروز حجمم رو مصرف کرده و درخواست فسخ میدم بعد از 5 سال!
این دیگه واقعاً جوکه! به یارو میگم چرا سرعت شبانه رو به 30 محدود کردین؟ فرق سرویس 4 و 6 مگ الان با 128 چیه؟ میگه خوب حجم بخر توی روزانه دانلود کن!
بدبختی من اول زمستون ۶ ماهه تمدید کردم حالا باید تا تابستون تحمل کنم دوستان من هرجا میرید شاتل نرید چون من از محدودیت شاتل فرار کردم اگر صبا نت سرعت محدودش ۳۰ کیلو بایته مال شاتل ۱تا۳ کیلوبایت است که صفحه نمیتونی باز کنی شبا هفته اول میزارن دانلود کنی بعد محدود میشی تا ۳ شب مونده به پایان مهلت قرارداد که از محدودیت در میارن که فکر کنی مثلا خراب بوده الان درست شده تمدید کنی دوباره ۱ هفته دانلود بقیه مهلت قرارداد محدود اصلا محدودیت رو شاتل اورد تو ایران پشتیبانیش هم متخصص توهین به شعور مردمه فکر میکنه همه از پشت کوه امدن و هیچی نمیفهمن . من قشنگ ۶ ماه محدود بودم هر بار زنگ زدم گفتن ۲ هفته دیگه تحمل کن ایشالا درست میشه با دود علامت بدی بهتر از اینترنت شاتل است
الان شما میگید بعد از صبانت چه شرکتی سرویس بگیرم که شبانه روزانه و مخصوصا پینگش خوب باشه؟من تا ماهی 90تومن میتونم هزینه کنم!و مصرف ماهانه روزانمم 20 گیگه! اگر برم پارس میخوام POL-512-30G رو بگیرم ولی پینگ و سرعت روزانه ـــشو نمیدونمنقل قول:
سلام به همه دوستان من حدود دو هفته پیش برای اینترنت سفارش انلاین دادم ولی هنوز خبری نشده پیگیری که میکنم مینویسه در حال پردازش ؟چرا ؟ مگه چقدر زمان میبره؟
سلا بچه ها . من همیشه 128 میگرفتم از صبانت ولی دیروز که دوباره رفتم شارژ کنم 2 مگ شارژ کردم اومدم خونه میبینم همون 128 خودمه . خواستم بگم الان باید چی کار کنم؟ شبانشم که واقعا خیلی بد شده .