خیلی ممنون از لطفتون:n01:نقل قول:
Printable View
خیلی ممنون از لطفتون:n01:نقل قول:
سلام
کسی که قبلا تنظیم خانواده پاس کرده باید دانش جمعیت هم برداره؟
درود
قبلا دوتا تربیت بدنی داشتیم، تربیت1 و تربیت2
الان شده تربیت و ورزش1
من تربیت1 پاس کرده بودم ولی ورزش1 ورنداشته بودم
حالا این تابستون ورزش1 ورداشتم، سیستم اخطار داد که "شما درس پیشنیاز یعنی تربیت را پاس نکردهاید" !!!!
پس تکلیف اون تربیت1 که قبلا پاس کردم چی میشه!؟؟
دوستی پس از اتمام کاردانی ، بهمن ماه در مقطع کارشناسی ثبتنام کرد
ایشون این ترم همه ی درسا رو افتادن حالا میخوان انصراف بدن که از مهر یه رشته دیگه ثبتنام کنن
ایا پس از ثبتنام دوباره گواهی فراغت از تحصیل براشون صادر میشه ؟ تا چند سال میتونن کارشناسی رو طول بدن
با تشکر
یکی جواب بده لطفا الان من تموم کردم دارم فارغ التحصیل میشم .من قبلا تنظیم خانواده 1 واحد رو تو کاردانی پاس کردم وتا جایی که یادمه میگفتن اگر قبلا خوندی نیمخاد بخونی و منم با اینکه میتونستم بردارم ترم پیش ولی برنداشتم. حالا تکلیف چیه ؟ بخاطر دانش جمعیت باید 1 ترم پول بریزم و 1 ترم علاف بشم؟! لطفا جواب بدیدنقل قول:
درودنقل قول:
اینو توی سایت دانشگاه ما زده (دانشگاه آزاد - واحد تهران جنوب)
با عنايت به جايگزينی درس اجباری 2 واحدیِ "دانش خانواده وجمعيت"(کد3999) به جای درس "تنظيم خانواده و جمعيت"
بدينوسيله اعلام مي گردد؛ دانشجويانی که تا کنون درس "تنظيم خانواده وجمعيت (کد7379) را نگذرانده اند، لازم است درس "دانش خانواده وجمعيت"(کد3999) را اخذ و بگذرانند.
بديهی است عزيزانی که قبلاً درس "تنظيم خانواده و جمعيت"را با نمره قبولی گذراندهاند،
نيازی به اخذ و گذراندن درس "دانش خانواده وجمعيت" ندارند.
میشه آدرس سایتی که اینو نوشته بفرستی؟نقل قول:
آخه توی صفحه اصلی سایت نزده!نقل قول:
باید با مشخصات دانشجویی من وارد بشی بعد این متنو بخونی :|
من این متنو Copy Paste کردم واست! عیناً همینو نوشته
ممنون . اگر میشه یه عکس بگیری از سایت و بفرستی به من میخوام یه مدرک داشته باشم ببرم نشونشون بدم! فقط اسم دانشگاه مشخص باشه. :n16:نقل قول:
منتظرم داداش
وقت بخیر شنیدم دانشگاه آزاد، یک سوم شهریه واحدهای پاس شده تو دانشگاه قبلی رو میگیره و تطبیق میزنه سوالم اینه که واحدهای پاس شده تو دانشگاه پیام نور رو هم قبول میکنن؟ ممنون
سلام دوستان
یه سوال داشتم ممنون میشم راهنماییم کنین
کاردانی به کارشناسی دانشگاه ازاد
کلا بدون کنکوره؟
رشته ی منو دانشگاه سراسری تهران نداش واسه همین ثبت نام نکردم
تو دفترچش هم نوشته بود متعاقبا از طریق سایت معاونت سنجشو پذیرش دانشگاه مذکور به اطلاع داوطلبان خواهد رسید
پس کی اعلام میشه؟
کسی میدونه؟
پارسال کی اعلام شد؟
راهنماییم کنین:n28::n13:
help me
thanks
دوستان یه سوال داشتم
من دیپلمم رو گم کردم
ولی مدارک فارغ التحصیلی رو دارم و کپی مدرک و مهر برابر اصل تو دفترخونه هم زده روش
میتونم دوباره کنکور بدم؟
دیپلم قبلیم تو دانشگاه قبلی که الان شده شهرداری و کلا باید بیخیال بشم دانشگاه جمع شده.
برای همین گفتم میتونم با کپی برابر اصل برم یا نه
سلام
بین مهندسی شیمی تبریز و علوم قضایی ارومیه
کدوم آینده بهتری داره؟
دوستان می خوام بعده یک سال برگردم دانشگاه!!
قبلا در رشته خودم انصراف دادم ولی هزینه انصراف اینا موند(700تومن):n14:
الا دانشگاه ازاد کی باز هست برم این کارای انصراف کامل کنم!!!؟؟
بعد چطور می تونم تخفیف بگیرم از پول انصرافی چون زیاده واسم برم پیش رئیس دانشگاه یا...؟
ممنون میشم یکی راهنمایی کنه!!!
با سپاس فراوان از پاسخهای که ندادیننقل قول:
از 25 مرداد ماه در سایت دانشگاه ازاد
رشته های کارشناسی پیوسته و ناپیوسته بدون کنکور
و کاردانی پیوسته و ناپیوسته بدون کنکور
ثبت نامش اغاز و شرایطش گذاشته شد
سلام اگه تا ترم 5
50واحد پاس نکنم چی میشه؟
سلامنقل قول:
میفرستنت جایی که عرب نی انداخت:n02:
شوخی کردم
خیالت راحت باشه،دانشگاه آزاد بعید میدونم اهل اخراج کردن باشه،من کسی رو میشناسم کاردانی رو تو عرض 8 ترم تموم کرد شاید هم بیشتر
شک دارم کاری داشته باشه دانشگاه آزاد،وقتی پول میگیره نمیاد شما رو اخراج کنه،و بازار خودشو کساد کنه
ولی خب شما سعی کنی زودتر تموم کنی بهتره برات،حداقل هم تو عمرت صرفه جویی میکنی هم تو هزینه هات
ازاد تا چند ترم مرخصی رد مبکنه
مدت مرخصی تحصیلینقل قول:
ماده 48: دانشجو می تواند در هر یک از دوره های کاردانی و کارشناسی ناپیوسته، حداکثر دو نیمسال و در دوره های کارشناسی پیوسته و کارشناسی ارشد پیوسته چهار نیمسال از مرخصی تحصیلی استفاده کند.
تبصره 1- استفاده از مرخصی تحصیلی در چند نیمسال متوالی بلامانع است. دانشجو موظف است برای نیمسالهای مورد درخواست خود مطابق ماده 49 این آیین نامه تقاضای خود را به واحد دانشگاهی ذی ربط تسلیم نموده و موافقت لازم را برای مرخصی تحصیلی کسب کند.
تبصره 2- مدت مرخصی تحصیلی ( به استثنای مرخصی موضوع تبصره 3 ماده 3 و تبصره 2و3 ماده 49 و همچنین یک نیمسال مرخصی زایمان) جزو حداکثر مدت مجاز تحصیل دانشجو در هر دوره محسوب می شود.
سلام.
میشه لطفا شهریه هر ترم دانشگاه ازاد در رشته های مرتبط با زبان انگلیسی(ادبیات - مترجمی) چقدر میشه؟
و اینکه تفاوتش با شهریه علمی کاربردی چقدره اگه اطلاعی دارید؟
سلام. رشته من مترجمیـه (واحد تهران جنوب) ورودی سال 91نقل قول:
اینم لیست شهریههایی که از سال 91 تا الان پرداخت کردم ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
پ.ن 1 : البته فکر کنم افزایش قیمت رو برای 95 به بعد داشته باشیم.
پ.ن 2 : گزینههای 3-93 و 3-94 ترم تابستان هستن
آقا دوتا سوال:
1. اگه کسی کاردانی رو رشته ای به غیر از رشته های پزشکی و پیراپزشکی بخونه ( مثلا علوم ابتدایی یا ادبیات) بعدش کارشناسی میتونه رشته های مرتبط با پزشکی بخونه؟؟
مثلا کاردانی ادبیات میتونه کارشناسی پرستاری بخونه؟؟؟
2. مهندسی پتروشیمی دانشگاه آزاد شهریه تمام شده اش چند تومن هست؟؟ شهریه ثابت رو نمیخوام بدونم. کل هزینه ای که باید به دانشگاه در پایان هر ترم پرداخت بشه چند تومن هست؟؟
1- خیر نمیتونهنقل قول:
2-
محتوای مخفی: شهریه کارشناسی پیوسته نیمسال اول 95-96
خیلی ممنون.نقل قول:
قیمت ها به ریاله؟؟
نحوه پرداخت شهریه در دوره ارشد آزاد به چه صورت است ؟ هنگام ثبتنام حتما باید وجه واریز کرد ؟ در ترم اول چقدر میشه وام گرفت ؟
سلام یه سوال ساده:
من دانشگاه آزاد نیشابور واقع در همون خراسان رضوی قبول شدم
بنظرتون میشه کاری کنم یا راهی باشه که بیوفتم شهر خودم یعنی دانشگاه آزاد مشهد؟
ممنون:n16:
سلام،اگر در یک ترم انتخاب واحد انجام نشه و مخرصی هم گرفته نشه چه اتفاقی میوفته؟
در ضمن برای انصراف چقدر باید جریمه پرداخت کرد؟راهی هست که بشه جریمه نداد؟
ممنون.
سلام. در رابطه با سوال اول :نقل قول:
ماده 51: ترک تحصیل یا عدم مراجعه دانشجو به واحد دانشگاهی (بدون اخذ مرخصی) در یک نیمسال انصراف از تحصیل محسوب میشود
و دانشجوی منصرف حق ادامه تحصیل را نخواهد داشت.
در رابطه با سوال دوم :
ماده 50: دانشجو در صورت تمایل میتواند درخواست انصراف از تحصیل نماید.
دانشجوی منصرف از تحصیل باید هزینه انصراف را برابر آخرین دستورالعمل مربوط بپردازد.
سلام. در گذشته دانشگاه آزاد یه قانونی داشت اگه اشتباه نکنم که اگر از 144 واحد کارشناسی پیوسته، یه نفر مثلا 70 تا (دقیقش رو نمیدونم) رو پاس میکرد میتونست مدرک کاردانی بگیره و دیگه ادامه نده. آیا این قانون هنوز هست؟ چند واحد هست؟ واحدها همه تخصصی باید باشه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید برای کسی نیاز دارم.
باید درخواست انتقالی بدینقل قول:
کد:http://transfers.stu.iau.ir
بله به ریالهنقل قول:
سلام.
دوستان، در مورد ارشد دانشگاه آزاد واحد الکترونیکی اطلاعات دارید؟ تو وبسایت واحد الکترونیکی نوشته که تو مدرکی که صادر میشه کلمه واحد الکترونیکی یا مجازی درج نمیشه و مدرک تمام فارغ التحصیلان از واحد تهران مرکزی دانشگاه آزاد صادر میشه و مدارکشون هیچ تفاوتی با مدرک واحد تهران مرکزی نداره. این موضوع صحت داره؟ آخه قبلا شنیدم از جاهای مختلف مثلا فروم اپلای ابرود که توی مدرک فارغ التحصیلان واحد الکترونیکی کلمه E-Campus اضافه میشه:
- آیا در مدرک تحصیلی، واحد الکترونیکی یا مجازی درج می شود؟
خیر. با توجه به مصوبه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مبنی بر مجوز برگزاری مجازی تمامی دوره های دایر در واحد تهران مرکزی، در مدرک فارغ التحصیلان هیچ عباراتی از «واحد الکترونیکی»، «آموزش مجازی(الکترونیکی)» و.. درج نمی شود و فارغ التحصیلان واحد الکترونیکی دقیقا همانند فارغ التحصیلان واحد تهران مرکزی می باشند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
ممنون
ولی این بخشنامه واسه نیم سال اوله ولی من ورودی جدید مهر 95 هستم و ترم اول رو دارم میگذرونم واسه ترم دو به بعد بخش نامه ش کی میاد؟
سلام دوستان عزیز
یه موردی برام پیش اومده ازتون کمک میخوام
یه مشکل جدی برام پیش اومده میخواستم از دانشگاه آزاد مرخصی بگیرم الان ترم 2 هستم و یه ماه از کلاسا میگذره...چطوری میتونم مرخصی بگیرم و اگر بگیرم همه اون واحد هایی که برداشتم چی میشن و هزینه های اون واحد ها چی میشه؟
لطفا کمکم کنین
سلام دوستان عزیزنقل قول:
یه موردی برام پیش اومده ازتون کمک میخوام
یه مشکل جدی برام پیش اومده میخواستم از دانشگاه آزاد مرخصی بگیرم الان ترم 2 هستم و یه ماه از کلاسا میگذره...چطوری میتونم مرخصی بگیرم و اگر بگیرم همه اون واحد هایی که برداشتم چی میشن و هزینه های اون واحد ها چی میشه؟
لطفا کمکم کنین
فوری
لطفا اگه اطلاع دارید کمک کنید
اگه کسی ورودی سال 90 دانشگاه ازاد باشه و الان 11 ترم شده باشه و سنوات خورده باشه
شهریه این ترم 11 رو در دانشگاه ازاد باید بیشتر حساب کنند و میکنند ؟؟؟
من لیسانسم از غیر انتفاعی گرفتم ولی نیاز به معدل بالای 17 دارم. میتونم دانشگاه ازاد ازدوباره رشته خودم بخونم و معدل ارتقا بدم یا رشته دیگه بخونم و تطبیق واحد بدم ؟ و فقط یک ترم درس بخونم ؟
در دانشگاه ازاد می تونید ارتقا معدل بدید فقط باید شهریه بدیدنقل قول:
نقل قول:
کسی جواب این سوال رو نمیدونه ؟
در دانشگاه ازاد کسی که سنوات بخوره ... شهریه اش رو زیادتر حساب میکنند ؟؟؟
شهریه اضافه نمیشهنقل قول: