زیر 2000 میشه فکر کنمنقل قول:
Printable View
زیر 2000 میشه فکر کنمنقل قول:
مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی زمان توزیع کارت آزمون سراسری غیرپزشکی سال 89 دانشگاه آزاد اسلامی را از روز یکشنبه 13 تیرماه و به صورت اینترنتی اعلام کرد.
آزمون غیرپزشکی سال 89 دانشگاه آزاد اسلامی در روزهای پنجشنبه و جمعه 17 و 18 تیرماه در دو نوبت صبح و عصر برگزار می شود.
توزیع کارت این آزمون به صورت اینترنتی از طریق سایتاز ساعت 11 صبح روز یکشنبه 13 تیرماه آغاز می شود و تا یک ساعت قبل از شروع آزمون ادامه خواهد داشت.کد:www.azmoon.org
داوطلبان می توانند با وارد کردن شماره پرونده و کد رهگیری که در هنگام ثبت نام دریافت کرده اند، نسبت به مشاهده و تهیه پرینت کارت ورود به جلسه خود اقدام کنند.
اطلاعات فردی و آزمونی شخص داوطلب به همراه عکس وی در کارت ورود به جلسه درج شده است و داوطلبان در صورت وجود هر مشکلی در اطلاعات مندرج در کارت لازم است روزهای 13 تا 16 تیرماه صبح ها از ساعت 9 تا 13 و بعدازظهر از ساعت 14 تا 18 با مراجعه به باجه رفع نقص پیش بینی شده نسبت به اصلاح موارد مغایرت دار اقدام کنند.
داوطلبان برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند به اطلاعیه 12 تیرماه که از طریق روزنامه آفرینش منتشر و به طور همزمان در پایگاه اطلاع رسانی مرکز آزمون به نشانیقابل مشاهده است مراجعه کنند.کد:www.azmoon.org
فکر کردی به همین راحتیه؟نقل قول:
اگه میدید معلمتون اینجوریه باید بهش میپریدین ، فوقش این بود از کتابایی مثل گاج ، قلم چی ، رمزینه و... استفاده میکردید
فکر کردی نپریدیم؟ خود من 2-3 بار نزدیک بود درس شیمیم حذف بشه ...
چرا؟ چون اعتراض کردم به نحوه ی تدریس و کلی چیزای دیگه ی آقا !!!پیش کی؟ پیش شخص رئیس آموزش و پرورش...100 بار با بچه ها رفتیم آموزش پرورش ولی بند پ آقا خیلی کلفت تر از این حرفا بودش .
یه نمونه از افاضات جناب معلم بگم::::
جناب معلم سوال 4 گزینه ای شیمی سر امتحان نوبت اول داده جواب تو گزینه ها نبوده میگه که باید گزینه ی 5 رو خودتون اضافه می کردید به عنوان جواب...
اینی که گفتم فقط یه نمونه بود وگر نه این معلم تو خیلی چیز های دیگه هم در نوع خودشون استاد به تمام معنا بودن....
خدا شاهده سر کلاس ما به معلم ها درس میدادیم نه معلم ها به ما...
100% تایید میشه.(به حساب آموزش و پرورش هر مملکته که آینده ی اون مملکت رو رقم میزنه!)نقل قول:
تقصیره تو هم نیست . تقصیره آموزش پرورش هست که هر ابلهی را میاد میکنه معلم . اونم معلم کجا؟ دبیرستان !!!
یه چیز دیگه....
حالا رستگار رحمانی نابغه بود حرفی نیست ولی...
اون 2 نفری که دارن دوباره از جوانرود میان رتبه بشن چی؟؟؟؟شک ندارم امسال اون 2 تا هم زیر 20 میشن ...یعنی یک شهر کوچیک(در حد یه روستاس خدا شاهده) چند تا نابغه می تونه داشته باشه؟؟؟ اونم تو هر سال!
(اسم اون 2 نفر تو مجله آزمون قلم هست همیشه جزو 20 نفر اولن)
قبول کنید که تاثیر معلم خوب کم نیست.(چیزی که ما هیچ وقت تو عمرمون ولو برای یکبار هم تجربش نکردیم...)
(این هم به عنوان یکی از دلایل مهاجرت مردم از شهر های بدون امکانات به شهر بزرگی مثل تهرانه...)
در کل از ما که گذشت...
من با خودم و خدای خودم عهد می بندم که اگه دستم به جایی بند بشه نزارم کوچکترین حقی از بچه های منطقه 3 خورده بشه...
چرا که خودم زجر های زیادی رو تو این مدت 12 سال تحصیل کشیدم.
پ.ن:ببخشید که پر حرفی کردم آخه دلم پره...
سلام. کسی هست که پیش دانشگاهی رو رفته باشه بعثت؟ میخوام دبیرای خوب بعثت رو بشناسم. ممنون.
بابا رستگار اولا 2 سال نشسته خونده !
بعدشم مگه قلمچی نبوده ؟
خوب اینم جز امکاناته!
بعضیا پول قلمچی رو هم ندارن بدن .........
من که اسم نابغه رو روش نمیزارم ....ولی شاید بعدا نابغه شد !
---------- Post added at 12:29 PM ---------- Previous post was at 12:27 PM ----------
البته من دیگه پی سی نمیام ولی یادم می مونهههههههه :دینقل قول:
موافقتم وای میستیم تا مرداد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی رتبه 999 هم 3 رقمی محسوب میشه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره پس میخوای چند رقمی باشه :دی
کاش مال من بود :دی
ببینم تو همون سروش گرگانی نیستی ! که جودوکار بود و میخواست IELTS از سنجش بگیره؟نقل قول:
---------- Post added at 01:43 PM ---------- Previous post was at 01:40 PM ----------
چرا نمی آیی ؟ اگر نباشی جات خالی میمونه !نقل قول:
راستی منو به خاطر شاخ بازی های اخیر ببخش و حلال کن . اینو جدی میگم چون حق الناس سنگینه . البته برای تو که شاخ بازی نکردم !
از بابت رتبه هم خیالت تخت , من یک کاری میکنم رتبه ات 3 رقمی بشه . بهت قول میدم !
---------- Post added at 01:44 PM ---------- Previous post was at 01:43 PM ----------
ببینم تو اسمت علی نیست . که رتبت تو سنجش آخر شد 12310 ؟ علی لهراسبی میگما ؟نقل قول:
سلام دوست عزیز.درک می کنم چی میگی.نقل قول:
من تهرانیم.ولی به نظر تو این دلیل میشه که بهترین شرایط درس خوندن رو داشته باشم؟
من سه سال دبیرستان مدرسه ی دولتی بودم.می تونم با جرات بگم که مدرسه ای که من توش بودم بین دولتی هایی که تو تهران هستن جزو 10 تای اوله......مدرسمون توی هر پایه حدود 400 تا 500 تا دانش آموز داشت.هر کلاس 40 نفر.ولی فکر می کنی توی این سه سال چند تا معلم خوب داشتیم؟؟؟از نظر من تعدادشون به انگشتهای یه دست هم نمیرسه...
اصلن فکر کن همه ی معلم ها عالی بودن...فکر می کنی بین این 400 نفر چند نفر واقعن به فکر درس بودن؟چند نفر به فکر کنکور بودن؟مطمئن باش وقتی توی محیطی باشی که هیچ کس درس نمی خونه،محیطی که اکثر دانش آموزاش دنبال یه فرصت میگردن که کلاس رو بهم بریزن،محیطی که کمتر معلمی پیدا میشه که جرات کنه جلوی دانش آموزاش مقاومت کنه و بتونه کلاس رو کنترل کنه،تو هم با جماعت همراه میشی...
من توی این مدرسه وضعیت درسیم بد نبود...همیشه جزو 20 نفر اول بودم....وقتی خواستم برای پیش دانشگاهی توی یه مدرسه غیر انتفاعی ثبت نام کنم،اکثر مدرسه ها شهریه ی آنچنانی داشتن و من و خیلی دیگه از رفیق هام جرات نداشتیم بهشون نزدیک بشیم،خیلی دیگه از مدرسه ها هم آزمون ورودی داشتن.من اطلاعاتم در حد همون کتاب درسی و چیزهایی بود که معلم هامون بهمون گفته بودن.ولی نتونستم توی این آزمون های ورودی قبول بشم.آخر سر هم توی یه غیر انتفاعی معمولی اسم نوشتم.این مدرسه ی غیر انتفاعی اکثر معلم هاش خوب بودن،ولی باز دانش آموزاش...:41:.منم متاسفانه باهاشون همراه شدم...
میخوام بهت بگم که الان پشیمونم که به خانوادم فشار آوردم و توی غیر انتفاعی ثبت نام کردم.چون شاخ ترین نکته ای هم که معلم بهت میگه توی کتاب های قلمچی و گاج پیدا میشه...
حالا الان که تو گفتی کتاب کمک آموزشی اونجا پیدا نمیشه،من کمی تعجب کردم،چون یکی از معلم هامون که تو گاج کار میکنه،بهمون می گفت موسسه هایی مثل گاج و قلمچی باید هر سال تعدادی از کتاب هاشون رو توی منطاطقی که به کتاب دسترسی ندارن وقف کنن.مثل رستگار رحمانی که کتاب هاش رو اینجوری گیر آورده بود.با این حال این جوری که معلومه برای شما این اتفاق نیفتاده.ولی دلیل نمیشه که بقیه ی شهرستان های منطقه 2 و 3 هم اینجوری باشن.
از همه ی این ها بگذریم،آیا منطقه 2 و 3 برای دسترسی به کتاب های کمک آموزشی نمی تونن یه تریپ تهران بیان؟؟؟کافیه یه سر به انقلاب بزنن تا هر جور کتابی که می خوان بگیرن.حتمن نباید کتاب نو باشه که،می تونن با قیمت پایین تر هم بگیرن.مثلن دسته دوم چه عیبی داره؟؟؟
حالا یه مشکلی که تهران داره ولی منطقه 2 و 3 ندارن بگم؟شلوغی،ترافیک،آلودگی،ا عصاب خوردی...
من امسال روزی دو ساعت تو راه مدرسه تا خونه بودم.به نظرت وقتی میرسیدم خونه حوصله ی درس خوندن داشتم؟؟؟به نظرت پارسال بعد از اون ماجراهایی که توی خرداد اتفاق افتاد،کسی تو تهران حواسش به درس خوندن بود؟؟؟میدونی اون اتفاق ها باعث شد چندتا از رفیقهای من کنکورشون رو خراب کنن؟؟؟
هنوزم نظرت اینه تهران برای درس خوندن جای خوبیه؟؟؟نظر من به این سوال اینه:1.آره،ولی برای اونایی که مایه دارن.2.آره،ولی برای اونایی که اراده ی فولادی دارن و می تونن جلوی تحریک ها و وسوسه هایی که هر لحظه اینجا احساس میشه مقاومت کنن.(یادت باشه:اینجا تهرانه،یعنی شهری که هر چی که توش میبینی باعث تحریکه :31:).
موفق باشی...
یه خوبی کنکور اینه که یه نمونه کوچک از جهان واقعی رو به ما نشون میده. جهانی که نه ما تو سریالهای تلویزیون میبینیم ، نه تو کتابهای راز موفقیت و آنتونی رابینز و ... و نه تو داستانهای عبرت آموز و روحیه بخش.
زندگی واقعی تو دنیایی که عدالت توش وجود نداره ، همیشه حق به حقدار نمی رسه. پشتکار و تلاش همیشه جواب نمیده. رقابت ها همیشه عادلانه نیست ، بعضیا که خوش شانسترن و به هر دلیلی امکانات بیشتری دارن موفق ترن.
و در نهایت اینکه یاد بگیریم چیزهایی رو که دوست نداریم و قادر به تغییرش نیستیم بپذیریم ، و تلاش کنیم که اونایی که فابل تغییر هستند رو بهبود ببخشیم و در عین حال بدونیم که توبعضی از شرایط موفقیت 50 یا 40 در صدی هم قابل تحسینه.
من یک سوال دارم !
یعنی وضع مناطق 3 انقدر خرابه که حتی کتاب کمک آموزش هم پیدا نمیشه؟
من که منطقه 2( کرج ) هستم فوقالعاده است .حتی میتونم بگم از تهران هم هیچی کم نداریم ولی نمیدونم چرا میگید مناطق 2و3 اینجوری هستن که کتاب کمکی هم ندارن !
---------- Post added at 01:54 PM ---------- Previous post was at 01:52 PM ----------
احسنت و بارکالله!نقل قول:
کنکور یعنی یادگیری نظم !
کنکور یعنی یادگیری برنامه ریزی !
کنکور یعنی یاد بگیری چه جوری درس بخونی !
کنکور یعنی کوله باری از تجربه !
کنکور یعنی یک دریا خاطرات تلخ و شیرین!
---------- Post added at 01:55 PM ---------- Previous post was at 01:54 PM ----------
دوستان من میرم .
سکان هدایت این فروم رااین دفعه به ati_1991 می سپارم!
آقا ديدم بحث بحثه شيوه آموزشه گفتم حيفه منم تو كار نباشم ... :31:
منم منطقه 3 ام و تو يكي از محرومترين استانها ! ( و شايد محروم ترين!) ما هم يه معلم شيمي داشتيم ( من نميدونم چرا همه گير دادن به معلم شيمياي بدبخت !) البته نمونش زياده ولي خب الآن درصد فراواني شيمي زياده ! اين معلم شيميمون واسه امتحان سوال تستي مياورد بعد ميگفت بايد راه حلم بنويسيد و گرنه گزينه خالي هيچ نمره اي بهتون نميدم ...!!! بزار يه نمونه ديگه هم بگم يه معلم هندسه هم داشتيم ميرفت تو خونه تمريناي كتابو از روي منتشران مينوشت رو برگه اي مياورد سر كلاس حل ميكرد موقعي كه حل ميكرد يه برگ دستش بود فقط از روي اون كپي ميكرد :31: تازه يه زرنگم ( فقط يكي!) داشتيم معلممه وقتي سوالي رو بلد نبود ميگفت بچه ها كي بلده ميدونست اون بلده ميگفت آفرين بيا حلش كن ! آره! اينه درده ما ... ! :13:
نقل قول:
زیر 1000 هستی
مست طلا بشه الهی!!!نقل قول:
منم دارم همینو میگم.بعضی ها به خاطر بعضی مسائل میتونن این آزمون رو پشت سر بزارن ولی خیلی هایی که سواد و شعور و توانایی بیشتری دارن به دلایلی نمیتونن موفق بشن.
خب بدتون نیاد تقصیر خودتونه.وقتی از معلم انتظاری ندارین اونم با اون حقوق چندرغازی که میگیره معلومه به فکر شما نخواهد بود.معلم زیست ما هم همین طوری بود اونقدر به مدیر اعتراض کردیم که اخراجش کرد.نقل قول:
متاسفانه تو خراب شده ای که هممون داریم توش ادای زندگی کردن درمیاریم حقت رو نمیدن بلکه خودت باید با زور بگیری.
تو اين فروم كسي سكان هدايت دستش نيست...!نقل قول:
همه به هم كمك ميكنن و همديگه رو راهنمايي ميكنن.:46:
با امضات مخالفم! همه که مثل هم نیستن...نقل قول:
سلام به شما دوست تهرانی و عزیز من:نقل قول:
شما همه ی اینا رو میگی ، اما بعضی چیزا رو نمیخوای باور کنی! من برای خرید کتاب مجبور بودم ، 95 کیلومتر با ماشین طی کنم ، چرا؟ چون شهر ما کتابفروشی نداشت! همش لوازم التحریر! راستی کی میگه اینجا کتاب پخش میشه؟ اگه میشد که بچه ها به قلمچی و گاج در مناطق 3 هجوم میبردن؟ اینو از خودت نپرسیدی که اگه این اتفاق میافتاد ، دیگه جامعه آماری گاج و قلمچی و ... توی منطقه 3 انقدر کم نمیشد؟ راجع به کلاسا میپرسی؟ کلاسای ما هم 40 نفره بود! از 4 تا لامپ مهتابی دوتاش کار میکرد! تخته سیاهمون شکسته بود! پنجره ها پرده نداشت و ما کور بودیم تو کلاس! شوفاژا خاموش! پنکه ها بی پره! این از وضعیت فیزیکی کلاس و مدرسه که دیگه بماند! راجع به معلما میگی؟ یادش بخیر ! یه بار به معلممون زنگ زدیم ، آقا کجایی؟ گفت: تو کوه سقف خونمو باد برده ، دارم میرم درستش کنم! بیچاره دلمون میسوخت دبیر ریاضیاتمون رو از خوابش بیدار کنیم! دبیر عربیمون درویش بود! همش واسه ما آیه میخوندو .... برادر من ، توی تهران شما حداقل معلم میخواد درس بده و دانش آموز نمیذاره! اینجا که نه دانش آموز میذاره ، نه معلم! میگی راحت تا مدرسه تو شلوغی طولانی میشد؟ نزدیکترین مدرسه ی من توی دبیرستان با من 1.5 کیلومتر فاصله داشت! تو پیش دانشگاهی این فاصله به 17 کیلومتر رسید! اونجا حداقل تاکسی گیر میاد! اینجا واسه یه تاکسی نیم ساعت کنار خیابون باید دست تکون بدی! Ok؟ دوستام برای رفتن کلاس خصوصی پیش یه دبیر خوب مجبور بودن ، 42 کیلومتر برن! اگه اونجا مشکل شیطنت بچه ها هست ، اینجا مشکل دیگه ای هست! اینجا بچه ها اصلا اجازه نمیدن که معلم بگه شما دارین شیطنت میکنین و اگه بقیه شیطنت میکنن ، خب به شما چه ربطی داشت؟ شما درس خودتو میخوندی! بچه های گروه علوم انسانی ما اونقدر خرابن که ما بهشون میگیم علوم حیوانی! باز هم حرفی هست! شما میگی از مشکلاتت! اما تا به منطقه 3 نیای درک نمیکنی! اونجا حداقل چیزی که شما دارین و ما نداریم ، خانواده ی پیگیره! که ما نداریم! پدر من در تمام طول دوران تحصیلم (12 سال) فقط نزدیک به 10 بار اومده به مدرسه من و مادرم که دیگه عمرن! بدبختی اینه که هر دو تحصیل کرده هم هستن! چی بگم جز اینکه با وجود این همه من نمیگم منطقه 3 منو در خودش حل کرد و نذاشت موفق شم! من در هر شرایطی هم که باشم موفق میشم ، چون یک انسانم! درست مثل شما! شما هم اگه بخواید میتونید! اما در کل راجع به حرفتون نسبت به رابطه ی مستقیم پولداری و رتبه من کاملا حرف شما رو تایید میکنم!
موفق باشید!
یک سوال ، اینجا سکان هم داره ؟:دی من فکر کردم پیشرفت کردیم ، روی اتودرایو هست :دینقل قول:
-----------------------------------
یعنی توی مناطق 3 حتی کتابخونه هم نیست که توش گاج پیدا بشه ؟ اصلا پیدا نشه ، بودجه خرید اینترنتی هم ندارید ؟ الان هم که با اداره پست قرار دارند و پول رو به پستچی میدید.
من خودم امسال بدون اینکه پول از پدر مادرم بگیرم ، نزدیک 400 تومن کتاب خریدم ، منی که توی منطقه 1 ام ، سعی میکنم مستقل باشم. شماها که دیگه با این تفاسیر گرگ بارون دیده اید.
------------
ولی باز من منطقه 3 نبودم و نمیدونم چطوریه وضعیت ولی فکر کنم یک گاج سفید هم دیگه توی دریا هم پیدا میشد.
چرا من؟ : ) واقعا من اینقدر لایق نیستمنقل قول:
ممنونم از حرف قشنگت : )نقل قول:
تو اين فروم كسي سكان هدايت دستش نيست...!
همه به هم كمك ميكنن و همديگه رو راهنمايي ميكنن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سعی می کنم اگه اطلاعاتی دارم در اختیار بچه ها قرار بدم، اینجا همه به کمک هم نیاز داریم
:24::24::24:نقل قول:
فکر کنم دارین پیاز داغشو زیاد می کنین دوستان !
یادمه موقع بومی سازی و اینا هم از این بحثا داشتیم ....
همه چیزم مربوط به کتاب و کلاس و ... نیس دلیل نمیشه هر کسی داشته باشه اینارو موفقه
من الان کلی کتاب دارم نمیدونم باهاشون چیکار کنم !! ((:
الان کوچیکترین مدرسه دنیا ! هم کلی مجهز شده .... نمیدونم دیدین یا نه؟ تو بوشهره فکر کنم ....
والا منم معلم خوب نداشتم ... و از همه شون ناراضیم ... مخصوصا دروس تخصصی م
درسته . واقعا هزینه ها زیاده، از خودتون شروع کنید. این کتاباتونو که دیگه به دردتون نمیخورند رو بفروشین.
به نفع هر دو طرفه (400 تومن بشه 200 تومن خوبه نه؟ تا اینکه گوشه خونه بمونه)
دوستاتون هم کتاب 1سال قدیمیتر زیاد تاثیری نداره. با دفترچه کنکور امسال تکمیل میشه تستاشون
به کی بفروشیم من کسی رو پیدا نکردم وگر نه همرو میدم برهنقل قول:
درسته . واقعا هزینه ها زیاده، از خودتون شروع کنید. این کتاباتونو که دیگه به دردتون نمیخورند رو بفروشین.
ولی بذار من بگم من ابتدایی رو مدرسه ی دولتی خوندم تو یکی از ضعیف ترین مدارس دولتی اردبیل، حتی چهارم ابتدایی (سال طلایی کل دوران تحصیل من) افتادم سر کلاس ضعیف ترین معلم همون مدرسه ی ضعیف ولی خلاقیتی داشتم که امروز حسرت اون روزا رو می خورم هر چی دبیر بی سرو ته حرف می زد خودم می فهمیدم چی می خواد یادمون بده درسا رو از تو کتاب یاد می گرفتم همه ی زنگارم پای تخته بودم هر چی معلم درس می داد دوباره من به بچه ها توضیح می دادم و اون سال برای اولین بار هیچ کدوم از شاگردای اون دبیرمون توی هیچ درسی نیافتادن بعدشم که رفتم پنجم بدون حتی یه دونه کتاب غیر کتاب درسی نمونه دولتی قبول شدم (اگه می خوایی میزان ضعف مدرسه رو بفهمی کافیه بدونی که مدیر مدرسه اصلا آزمون سمپاد شرکت کنه) بعدشم رفتم نمونه دولتی معلمامون خوب بودن ما رو تشویق می کردم خوب درس بخونیم و خودشونم خوب درس می دادن ولی هنوز هیچ کدوم اون قدرا هم خوب نبودن! که بیان چیزی فراتر از کتاب درسی به ما یاد بدن کسی نکته ها و تله ها رو واسه من دیکته نمی کرد و اونجا من خودم از روی استنباط های شخصی خودم به قول خودم فرمول های میانبر کشف می کردم خلاقیتم هنوز پا بر جا بود ولی دیگه خودم سعی نمی کردم مطالب رو از روی کتاب یاد بگیرم چون این کارو دبیرا سر کلاس انجام می دادن و یواش یواش دیگه نمی تونستم ذهن دبیرو بخونم چون همه چیزو خودش واضح می گفت و من دیگه تلاشی واسه این کار انجام نمی دادم به هر حال راهنمایی گذشت و من فقط با سه تا کتاب 20آزمون ریاضی (مال سه سال) بدون کلاس و معلم خصوصی از سمپاد قبول شدم رفتم که دبیرستان دبیرامون عالی بودن دیگه با دبیرایی درس می خوندم که از اون سالی که من رفتم اونجا هر سال یه تک رقمی و کلی دو-سه رقمی تحویل دادن تو کنکور (من اولو شروع می کردم:شیما موسوی8، من دومو شروع می کردم:الناز عزیزیان 7 ،من سومو شروع می کرم:مینا شریفی 9،من پیشو شروع می کردم:ساحل شریفی6) اینجا همه ی دبیرا (حداقل تو دروس اختصاصی عربی و زبان) خیلی خوب درس دادن نکته هایی گفتن که خیلیاشونو تو هیچ کتابی ندیدم فرمولای پیچیده رو ساده کردن گفتن خیلیاشون نشستن مطالبو طبقه بندی کردن بهتر یاد بگیریم خیلیاشون اومدن در کنار اینکه هر مطلبی رو یاد می دن یه ترفندی هم برای به خاطرسپاری اون مطلب یادمون دادن و اینجا بود که دیگه اون نکته ها و فرمولای کوچولویی که خودم بعد از ساعت ها تلاش پیدا می کردم ارزششونو در برابر فرمولای مبتکرانه ای که در عرض چند دقیقه توسط دبیر توضیح داده می شد از دست دادن دیگه اینجا شد که سال به سال تلاش خلاقانه ی من از سال قبل کمتر شد تا اینکه پیش دانشگاهی به خودم اومدم و دیدم که باید تلاش کنم اما چه تلاشی؟ تلاش دیکته ای نه اون تلاشی که تو ابتدایی و راهنمایی داشتم، امسال من به ازای هر کتاب درسی عمومی دست کم دو و به ازای هر کتاب اختصای دست کم سه تا کتاب کمک درسی و تستی تهیه کردم و سر کلاس دبیرایی نشستم که پول هر یک جلسه ی کلاس خصوصی شون کمتر از 70-80 تومن نمی شه و آخرشم رفتم تا اولین سوال ریاضی رو دیدم که جواب نمیاد فوری جا زدم رفتم سر فیزیک در حالیکه اگه چهار سال پیش بود حتما جسورانه ادامه می دادم ولی همون طور که اشاره کردم رتبه های تک رقمی اردبیل هم سر کلاس همین دبیرا درس خوندن پس مشکل از کجاست؟ خب واضحه مشکل از منه که با بهتر شدن من سال قبل یه کتاب دیفرانسیل از کتاب مدرسه گرفتم که یه سوالو نگاه کنم اونجا اتفاقا دیدم کتاب مال شریفی هاست (سایه و ساحل-رتبه های 6 و 35 منطقه2 سال گذشته) که تقدیمش کردم به مدرسه ؛ می دونی اینو از کجا فهمیدم از حاشیه های کتاب اونا در مورد تک تک سوالای گاج جداگانه نظرات شونو نوشته بودن ( این طوری بود که مثلا=> "سایه:من فکر می کنم این سوال اشتباه داره چون..." و زیرش "ساحل: نه به نظر من مشکلی نداره ولی فکر می کنم بدونم تو کجا اشتباه کردی که این فکرو می کنی...") و واسه ی اکثر سوالا کنار جواب یه جواب کوتاهتر نوشته بودن و منتظر ننشسته بودن دبیر واسه شون حل کنه و نکته بگه اونا با وجود اینکه دبیرا کلی نکته یادشون می دادن هنوز خودشون رو ملزم به تلاش و تمرین خلاقیت کرده بودن و خودشون نکته در میاوردن از توی کتابا اما می دونین من بعد دیدن اون کتاب چی کار کردم؟ عوض اینکه یادم بیافته که منم باید در مورد سوالا یه همچین برخوردی داشته باشم و نحوه ی درس خوندن اونا رو یاد بگیرم بلافاصله رفتم کتابو از کتابخونه تا آخر سال امانت گرفتم-البته مدرسه اجازه ی همچین کاریو به پیش دانشگاهیا داده بود- تا بشینم نکته هایی هم که اونا پیدا کردن حفظ کنم شاید به دردم بخوره:41: و این طوری بود که اونا شدن تک رقمی و دو رقمی و من با وجود اینکه همه ی نکاتی رو که اونا تو گاج دیف شون نوشته بودنو می شه گفت خوب یاد گرفتم ولی ریاضی رو زدم 20 درصد یعنی حالا بقیه رم بذاریم کنار همون دیفرانسیلم نتونستم کامل جواب بدم ...همه ی اینا رو توی این پست طولانی نوشتم واسه تون که بگم اصلا مهم نیست که کجا هستیم مهم اینه که چقدر تلاش صحیح می کنیم من اینو از آنتونی رابینز یاد نگرفتم چیزیه که تو مراحل زندگی هر چند کوتاه خودم یاد گرفتم:20:نقل قول:
تو همین فروم به کسایی که میان تاپیک کنکور 90 و اینا تو پروفایلشون پیغام بذار. استقبال میکنن.نقل قول:
به کی بفروشیم من کسی رو پیدا نکردم وگر نه همرو میدم بره
تو مدرسه تون هم 1سال پایین تری ها هستن.
تو انقلاب هم شاید بتونی بفروشی
اگر مشهدی برو جمعه بازار کتاب, به غرفه دارها بفروش.
اگر نیستی, برو انجمنهای پرشن تولز تو قسمت بازارچه, اون جا کتابهات رو به فروش بذار. پیدا میشن کسانی که بخرن. زیاد هستند.
اونائی که تهران هستن میتونن برن انقلاب بفروشن .... البته من میخواستم یه کتابخونه ای تو تهران پیدا کنم برم کتابا رو بدم اونجا ... هنوز پیددا نکردم ... ولی شایدم فروختم یه 100 تومنی گیرم بیاد !!
نقل قول:
تو انقلاب هم شاید بتونی بفروشی
کاملا تایید میشه
به شخصه ( تجربه شخصی بوده نه از کس دیگه ای نقل قول کنم ) با یکی از دوستام رفته بودیم انقلاب
یه 3 4 تا کتاب نو بودش بهترین مغازه تو پاساژهای انقلاب با چونه زدن که آقا اصلا یه کلمه هم توش ننوشتم و تمیز چند صفحه بیشترش رو نخوندم و .... به زور نصف قیمت برمیداشتن :دی :دی
بعضیا بودن که کلا هر جور کتابی ( موضوع/مبحث کتابش رو یادم رفته ولی قیمتش یادمه ) قیمتش فک کنم 5 6 تومن بود میخواستن 1.700 یا حداکثر با مکاس فراوان 2 برداره :دی کلا اگه به سال پایینی ها بدین ثوابش هم بیشتره یه عمر هم دعاتون میکنه :دی :دی ( خدایی هیچی مثه دعای خیر نمیشه :دی )
همون 1700 هم خیلیه ... بهتر از اینه که حواله ش کنی سمت انباری خونه تون ....
من که دیگه دوروبرم کنکوری ندارم ! داشته باشم هم دیگه خورده به حذف کنکور و اینا!
معمولا یه سری مغازه های زیر زمینی!!! هستن اونا بهترن ... من رفته بودم اندیشه سازان بخرم خییلیا برای فروش اومده بودن ... اینقدر هم اونجا کتاب بود سرگیجه گرفتم :دی
---------- Post added at 02:26 PM ---------- Previous post was at 02:24 PM ----------
من 196 تا کتاب دارم اگههههه تا 2 تومن هم هر کدوم رو بخرن حدودا نزدیک یه 200 تومنی میشه :دی نه؟
مثل اینکه ریاضی و فیزیک امسال برای هر دو رشته سخت بود . هم تجربی و هم ریاضی .
یکی از بچه های تجربی شهر ما که خیلی هم خرج کلاس و کنکور کرد و همه رو تنهایی میرفت و چند بار هم میرفت میگن بعد از جلسه داشت گریه میکرد . البته میره کلاس استفاده میکنه و میخونه. زرنگه .ولی مثل اینکه خراب کرد ... ولی از یک مرد بعید بود ... چقدر بی اراده و سست عنصر هستن این افراد ...
ریاضیات هر دو رشته سوالاتی بودن که ...
گفتن تو دریا هم پیدا میشه(گاج سفید...) ولی چه کنیم که جایی که ما توش نشستیم کویر لم یزرعی بیش نیست...
گفتن از پدر و مادر پول نمیگیرن و با پول خودشون کتاب هاشون رو تهیه میکنن...ببخشید روزی چند ساعت کار می کردید؟ شغلتون چی بود؟ درآمد خوب بوده؟ چقدر فرصت کردید درس بخونید؟(وضعیت در آمد شهر های کوچیک هم که مشخصه!)
گفتن بیا اعتراض کن معلمت رو اخراج کنن...اعتراض کردیم نزیک بود خودمون اخراج بشیم و معلم ترفیع درجه...
گفتن ترافیک داریم و اعصاب خرابی یکی دو ساعته....شما چیزی از گرد و خاک های 30 برابر حد مجاز شنیدی یا نه؟از گرمای که مرغ رو بریون می کنه چیزی شنیدی یا نه؟ شنیدی 1 بار تهران گرد و خاک شد صداش تا سازمان ملل رفت یا نه؟ شنیدی اینجا 5 ساله گرد و خاکه ولی 1 نفر ککش نگزیده یا نه؟ و الی آخر....
از این گفتنی ها زیاده ... بچه های منطقه یک شک نکنید که هر چیزی که شما فکر می کنید براتون بده واسه ما 100 درجه بدترش رو هست...
پ.ن:شرمنده که یه خورده داره از بحث خارج میشه...ولی واقعیات منطقه 3 اینا هست.
نقل قول:
همون 1700 هم خیلیه ... بهتر از اینه که حواله ش کنی سمت انباری خونه تون ....
من که دیگه دوروبرم کنکوری ندارم ! داشته باشم هم دیگه خورده به حذف کنکور و اینا!
معمولا یه سری مغازه های زیر زمینی!!! هستن اونا بهترن ... من رفته بودم اندیشه سازان بخرم خییلیا برای فروش اومده بودن ... اینقدر هم اونجا کتاب بود سرگیجه گرفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 02:26 PM ---------- Previous post was at 02:24 PM ----------
من 196 تا کتاب دارم اگههههه تا 2 تومن هم هر کدوم رو بخرن حدودا نزدیک یه 200 تومنی میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نه؟
البته برای بچه های سال بعد اگه خوش شانس باشن بیان از این کتابا بخرن بعضا کتابایی گیرشون میاد که توش داوطلب قبلی نکات و تجربش رو نوشته که یه چیز فوق العاده محسوب میشه براش ولی خب باید بین اون همه کتاب دسته 2 3 4 ..... خوش شانس باشه که برای یه تست زن حرفه ای گیرش بیاد :دی :دی خوش به حالشون :دی من که همه کتابام رو از صفر شروع کردم =)))) :دی :دی
آقا من که امروز سوختمااااااا
می دونید چی شد؟
مثه اینکه چون بابام طرفای جنگ خدمت می کرده :31: بهش یه کارتی به اسم کارت ایثارگری میدن.
حالا اون دوستانی که از این دنگ و فنگا خبر داره که چیه یه لطفی بکنه بگه که این کارت کاری می کنه واسه سهمیه سراسری یا نه؟
البته الان دیر نیست؟اگه بشه هم واسه سال دیگه؟
کسی کرج نیست
من مبتکران فیزیک 2 و 1(اصلا پیدا نمیشه)
با یه ادبیات2 سبز گاج می خوام...فوری!!!(زورم میاد پول بدم نوشو بخرم)
فکر کنم دیره باید همون موقع ثبت نام کنکور می رفتی سراغشنقل قول:
واسه سال دیگه بخوای کنکور بدی اره میشه
کنکور انسانی خیلی سخت بود. اقتصادش که افتضاح بود.
:41:
امید و آرزوهای ادم مثل حباب بر باد میرن. دوست ندارم دیگه زندگی کنم.
خبر فوري! :
عصر ايران: 5 تقلب در آزمون كنكور سراسري 89 تاكنون گزارش شده است...:27:
ابراهيم خدايي، معاون سازمان سنجش آموزش كشور با بيان اينكه تا كنون كمتر از 5 تقلب داوطلبان كنكور 89 به سازمان سنجش به صورت شفاهي و تلفني گزارش شده است، افزود: گزارشهاي ارايه شده از تقلب داوطلبان كنكور از سوي مسئولان حوزههاي امتحاني گزارش شده است.
وي گفت: گزارشهاي تقلب داوطلبان كنكور 89 بايد به صورت كتبي به سازمان سنجش ارايه شود و پرونده داوطلباني كه تقلب كردهاند در كميته تخلف و تقلب كنكور 89 مورد بررسي قرار گيرد.
معاون سازمان سنجش آموزش كشور اظهار كرد: كنكور همچنان در كمال آرامش در حال برگزاري است و تا كنون هيچ گزارشي مبني بر بروز كوچكترين مشكل در برگزاري كنكور گزارش نشده است.
خدايي اظهار كرد: در كنكور امسال يك ميليون و 286 هزار و 813 داوطلب ثبتنام كردهاند كه از اين تعداد بيش از 55 درصد در دانشگاههاي كشور پذيرش ميشوند.
اقا فردا تجمع جلو سازمان سنجش!
شعارها ا: توكلي توكلي--- كنكورمو پس بده!:31:
اعلام نتایج ریاضی کیه حدودا؟
سلامنقل قول:
من که امیدوارم و اتفاقا فقط به خاطر همین فکر سر شیمی تونستم استرسم رو کنترلش کنم
منم میگفتم حالا کی میاد ریاضی فیزیک رو ول کنه بره شیمی!
البته منم فقط 35 دقیقهی خودشو روش گذاشتم
سعی کردم تو اختصاصیا از هیچ درسی وقت نذارم رو اونیکی
این بحث مناطقم به جایی نمیرسه دنبال نکنین
فقط اعصاب خورد کنه
هیچ تاثیری هم نمیذاره در آنده
ولی خواهشا بیین کنکوراتونو صحیح کنین بذارین
کنکور 88 که 4 تیر بودنقل قول:
اعلام نتایج ریاضی کیه حدودا؟
حدودا 10 مرداد رتبه ها اومد
آقا شما درصدات عالیه همون چندتایی که حساب کردی....غمت نباشه...منطقه سه هم فک کنم هستی دیگه حله...نقل قول:
ولی خواهشا بیین کنکوراتونو صحیح کنین بذارین
حالا چون اصرار داری من درصدمو میگم روحیه بگیری!:31:(امروز پاسخ تشریحیشم که دیدم بازم درصدام کمتر شد نسبت به اونکه پریروز حساب کردم!:41:)
ریاضی38!!!
فیزیک 50!!!
شیمی 56!!!
ادب 84
عرب76
دین86
زبان94
آقا خیلی ممنون
پس یعنی ریاضی فیزیکش دیگه واقعا سخت بوده؟
یعنی من اگه 50 بالا اومدن دیگه کلامو پرت کنم؟
50 الان ولی فکر نکنم مثل 70 پارسال باشه!!!!!!!! (چه فکری؟)
شما ریاضی فیزیک 88 رو چند زدی؟
من به ترتیب 80 و 89 !!!
شاید از هرکدوم 10 تاشو قبلا دیده بودم که اونم بچه ها اومده بودن برای رفع اشکال