به خاطر فيييل..*تر..._ينگ هست. چون توضيحش ممكنه دردسر ساز بشه براي تاپيك به ياهوم پي ام بده راه حلش رو برات بگم :46:نقل قول:
Printable View
به خاطر فيييل..*تر..._ينگ هست. چون توضيحش ممكنه دردسر ساز بشه براي تاپيك به ياهوم پي ام بده راه حلش رو برات بگم :46:نقل قول:
آره فکر کنم بشه استانی استفاده کردنقل قول:
شاتل هم خوبه ولی عالی نیست ... لااقل به اندازه بقیه دزد نیست :27:
واسه پرداخت غیر اینترنتی نوشته مثلا" ملت (ملاصدرا) این کلمه ای که توی پرانتز مینویسه چیه ؟ شعبه ی بانکه ؟ آخه ما همچین شعبه ای نداریم !
چیییییییییییییی؟؟!!!!؟؟!!!!!:18 ::18::2: یعنی کل یوم !تعطیل !!!!نقل قول:
منظور این جمله در مورد کارت طلایی چیه؟ (در صورت تغییر سرویس، تخفیف شامل حداقل سرویس فعلی و اولیه مشترک محاسبه می شود)
ممنون
چرا شایعه درست می کنینقل قول:
مشکل دیتا بود که 2 ساعته حل شد (مشکل از طرف شاتل بود)
برید خدا را شکر کنید که این شرکت لطف کرده و داره اینترنت پرسرعت میده
سلام
شاتل ART 3 کیفیتش خوبه ؟ راضی هستند کسایی که دارند؟
سرعتش تا چنده کیلو میرسه؟
من دیشب برای اولین بار مزه adsl رو با شاتل eco512 چشیدم.چه کیفی میده idman دیوانه وار دانلود میکنه! البته اینترنت داداشم بود . خودمم درخواست دادم. تا 2 هفته دیگه طول میکشه وصل بشه.نقل قول:
خدا خیرشون بده. به 4 سال انتظارمون پایان دادن.
من قبلا این سرویس رو داشتم.سرعت دانلودش بین 30 تا 34 متغیر بود.نقل قول:
فرض کن شما سرویس 128 داری، 2 نفر رو هم معرفی میکنی به شاتل، 6% تخفیف میگیری رو سرویست. حالا اگه سرویست رو به 512 تبدیل کنی 6% برای 512 حساب نمیشه، بلکه براساس همون سرویس اولیه ت که 128 بوده محاسبه میشه.نقل قول:
خیلی ممنون از راهنماییتوننقل قول:
راستی میشه این رو هم توضیح بدین ( این تخفیف به صورت روزشمار محاسبه می شود )
درضمن هر شهری کارت مخصوص به خودش رو داره؟
الان 6 ماهه که این سرویسو دارم.نقل قول:
لینک مستقیم: بین 35 تا 37
تورنت: بین 29 تا 31
در کل عالیه.:27:
منم این سرویسو دارم،نقل قول:
اما پشیمونم که چرا گرفتم!
البته سرعتش حرف نداره، سرویسم رو هم از وقتی فرم ثبت نامو تحویل دادم تا روزی که وصل شد 2 روز طول کشید، اما حجم ترافیکی که میتونم دانلود کنم خیلی خیلی کمه، 5 گیگ برا 3 ماه!
قانونشو کسی میدونه چطوریه؟
الان که اشتراک 3 ماهه دارم و 1 ماهش تموم شده، میتونم 512 eco رو تغییر بدم و eco 512 یک ماهه بگیرم؟ یا 256 یک ماهه؟
آخه بیشتر استفاده ـم دانلود بود!!
ببخشید من اماتورمنقل قول:
منظور از تورنت چیه؟
ممنون میشم اگه راهنماییم کنین
سلامنقل قول:
نمیدونم که شما برای دانلود از شبانه رایگان استفاده میکنی یا نه
شبها از 1 تا 7 میتونی 1200-1300 مگ راحت دانلود کنی
و اون 5 گیگ را هم باید بگذاری برای فقط وبگردی
برای اینکه الان بیای eco-512 یک ماهه باید تماس بگیری و درخواست بدی خودشون محاسبه میکنن و مابهالتفاوتش را ازتون میگیرن و تبدیل میشه به 1 ماهه:46:
آره استفاده میکنم اما خیلی سرعت شب کم تره!نقل قول:
یه سوال دیگه
اگه من امروز مثلا 85 گیگ ترافیکمو تموم کنم، ارتباطم قطع میشه... اونوقت باید برم 1 گیگ ترافیک بخرم با قیمت حدود 10 تومن یا باید شارژ کنم دوبار واسه 3 ماه یا حتی صبر کنم تا دوره تموم بشه؟
دوستان هنوز دانلود رايگان برای eco-128 وجود داره ؟
اگه هست بگيد از چه ساعتی شروع ميشه
کلا برای همه سرویس ها (ART-ECO) هرشب از ساعت 1 تا 7 صبح رایگانه.نقل قول:
بله وجود دارهنقل قول:
از 1 تا 7 صبح:46:
سلام
توی پیشرفت وضعیت قرارداد زده
کسی میدونه چه قدر وقت دیگه وصل میشه؟؟؟نقل قول:
منتظر انجام رانژه
سلامنقل قول:
رانژه کاملا به مخابرات بستگی داره
دوستانی بودن که 1 روزه خطشون رانژه شده بعضی ها هم بودن که بعد 1 هفته هم نشده
بستگی به حال و احوال کارمندان مخابرات و شانس شما داره:46:
تو تاپیکش توضیحات کامل وجود داره:46:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=85444
دوستان چطور شده یکدفعه سرعت دانلود من از 16 رسیده به 64.
من زنگ زدم گفتن که شاتل همه سرعت ها رو برده بالا.
سلامنقل قول:
بعضی از دوستانی که eco-128 داشتن سرعتشون تبدیل شده به eco-512
تعدادشون هم کم نیست:46:
همه رو که نه فقط 128 هارو برده بالانقل قول:
مایی که 512 خریدیم نامردا همچنان داریم 512 استفاده میکنیم
منم 1 مگ میخوام خوب!!!:(
1 مگ که کمهنقل قول:
128 تبدیل شده به 512 یعنی 4 برابر شده.
ما هم باید 4 برابر بشیم.یعنی 2 مگ :31:
کسایی که تو منطقه توحید هستند پینگشون چطور هست !؟ کلا شاتل برای بازی آنلاین خوبه !؟
من ادم قانعی هستم:دینقل قول:
همون 1 مگ هم برام قابل قبوله:دی
(البته اگه بشه 2 مگ که خیلی خوب بید):دی
من که وضعم با این 4 برابر شدن بهتر شده.تو این ماه تا همین الان 4 گیگ مجانی دانلود کردم.:دی
شما واقعا چیکار میکنید که 5 گیگ 3 ماهه براتون کمه؟نقل قول:
من از مدتها قبل که از دیال آپ استفاده میکنم و برنامه اندازه گیری دانلود و آپلود دائما حجمش رو اندازه گیری میکرد و میکنه الان حساب میکنم مبینم که قبلا که روزی 1-2 ساعت به اینترنت وصل بودم با احتساب استفاده 24 ساعته، ماهانه کمتر 300 مگ استفاده ام بود و نهایتا تا الان که استفاده دیال آپم 2-3 برابر قبل شده شده 800 مگ در ماه!!! تازه اگر میزان استفاده ام ساعت 1 شب به بعد رو از این مقادیر بالا کم کنم حدود نصف مقادیر بالا میشه!!!
یعنی اگر اینترنت با حجم 5 گیگ در 3 ماه رو بگیرم حدود 4 برابر استفاده الانم باید به اینترنت وصل بشم(یعنی10 ساعت در روز)!!! تا آخر 3 ماه حجم اضافه رو دستم نمونه. که خب من نمیتونم تمام روز رو وب گردی کنم بنابراین مجبورم برای اینکه حجمم آخر دوره نسوزه توی زمان قبل از 1 شب هم دانلود کنم.
ظاهرا حالا که قراره از دیال آپ به adsl 512 شاتل کوچ کنم در کنار 'گرفتن مودم مخصوص و اشتراک و رانژه و اینجور حرفا باید به فکر یه هارد 500 گیگ یا بالاتر هم باشم!نقل قول:
فقط باز کردن صفحه ها در روز بیشتر از 100 مگابایت برا آدم کنتور میندازه!نقل قول:
یه گوگل ارث که همیشه بازه، بازیهای آنلاین هم بعضی وقتا اضافه میشه، دانلود هم که... کی دلش میاد با سرعت 60 کیلوبایت در ثانیه فیلم و برنامه و آهنگ دانلود نکنه؟!!!!!
من ART1دارم دارم ماهی 28تومن میدم با15تا18دانلود میکنم خوبه ولی یکم تو اهواز گرونه
من قانع ترم، همین 512 خوبه، بجاش حجم 3 ماه رو از 5 گیگ ببرن رو 6 گیگ!دی:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:من پایم زیاد فرقی نداره 1 مگ یا 2 مگ یا افزایش حجم , فقط باید 1 حالی هم به 512 ای های مظلوم:21: بدننقل قول:
پایه ی اعتراض مصالمت(مسالمت) آمیز:31: و ایمیل به شاتل هم هستم:5:
شما دایال آپ رو با ADSL مقایسه میکنید؟؟؟؟؟نقل قول:
عجب!!
میشه این جمله رو درباره کارت طلایی توضیح بدین ( این تخفیف به صورت روزشمار محاسبه می شود )
درضمن هر شهری کارت مخصوص به خودش رو داره؟
میگم شاتل چقدر عجله دارد
امروز 2 شهریور هست
فاکتور 27 رو صادر کرده!
میگم چطوری میشه ایمیل رو تو شاتل عوض کرد.؟
نقل قول:
پيشنهاد ميكنم يه هارد 1 ترابايت اكسترنال خريداري كنيد.