ببخشید اینجا سال سومی داریم؟
اگه داریم میشه بگید چند ساعت در روز مطالعه می کنید؟؟!
ببخشید اینجا سال سومی داریم؟
اگه داریم میشه بگید چند ساعت در روز مطالعه می کنید؟؟!
ببخشید منظورتون از اینکه چند هفته دیگه منتشر میشه چیه؟مگه با کتاب الانش فرق داره؟؟نقل قول:
منظورم حساب ديفرانسيل و انتگرال بود تستش شهريور بود فكر كنم منتشر شد ولي اموزشيش اوايل ماه اينده بايد منتشر بشه!البته اشتباه از من بود!كلا منظورم در مورد حساب ديفرانسيل بود وگرنه حسابان تغييري نكرده!نقل قول:
نادر این چیزی که تو میگی فکر کنم منتشر شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من فار رو بگیر. آموزش الگو انقدر زیاد توضیح داده و وقتگیره که نمیرسی همشو بخونی و اگه هم خوندیش دیگه وقت نمیکنی تست بزنی.نقل قول:
اما آموزش فار کامل و کافیه.
نميشه در مورده كتابايه يه انتشاراتي نظره كلي داد....هر انتشاراتي كتابايه خوب و بد دارهنقل قول:
اره جلد يك اومده!من كه گفتم يه نگاه بنداز حالا هر كدوم رو بگيري انچنان فرقي نميكنه!ولي اين فار رو من جديدا اين جا دارم ميشنوم!ولي نشر الگو غالبا ميگن خيلي خوبه!مختاري هر كدوم رو گرفتي تنها بخون اسير نام كتابها نباش هيچ كدوم معجزه نمي كنن!سعي كن تست هم بزني نكاتي هست كه تنها با تست زدن ميشه فهميدشون!قرار نيست با خوندن موضوعي بتوني مثل اب خوردن تستاش رو جواب بدي!بايد انقدر تست خراب كني جواباش رو نگاه كني و نكاتش رو ياد داشت كني كه زمان كم بياري!نقل قول:
دوستمون گفتن نمي شه راجع به يه انتشارات نظر كلي داد !
اما من نظراي كلي راجع به انتشارات مختلف مي دم و تا آخر هم پاش هستم و بحث مي كنم راجع بهش !
الان ببينيد دوستان ، نشر الگو فوق العادس ، اما اگه تو زمان نامناسبي كتاباش رو بخوني به نيستي بند مي شي تو اون درس !
از دبيراي ادبيات آشنا با كتاب ها بپرسيد ، مي گن كلك معلم آرايه هاي ادبي ـش فوق العادس ، بگيرين بخونين ، كار كنين ، اونو كه خوندين بياين نشر الگو رو بخونين !
اين يه مثال بود ! ( اما صحت داره از نظر من )
تست هاي نشر الگو ترتيب خاصي داره ( ما نمي فهميم ، مؤلف هاش اينكاره هستند ) ، اگه تست هاشو خودتون حل كنين و بزنين معنيش اينه كه تكميلين تو اون مبحث !
اما مثلاً گاج ، گاج سبز محوري ادبيات و عربي ـش رو ببينيد ! هيچي كم نذاشته و ٢٠ ـه و ... آره آره همش قبول ! اما بدترين شرايط براي يه كنكوري ورق هاي نازك و زياد و جلد داغون ـه گاج ـه !
كتابش فوق العاده هستش ، قبول ، اما براي كسي كه اونو بخونه و حداقل ١ جلسه از دبير جلوتر باشه ، يا لااقل سال دوم دبيرستان آخر سال اين كتاب رو كامل ـ كامل خونده باشه !
بزرگترين اشتباه ---> فردي سال سومي ، به دليل ضعف تو ادبيات دوم ، مي ره گاج سبز دوم دبيرستان مي خره !!!
تو كنكور سوأل مي أد كدام گزينه نشانه از وحدت وجود دارد ؟؟؟ اصلاً تو بگير كتابو سياه كن ، گاج رو كامل حفظ باش !
نه اون ٤ تا بيت تو گزينه هاي كنكور از تو كتابه ، و نه حتي تو نمي دوني وحدت وجود چيه !!!
حالا در كل خودم كه كسي نيستم ، كوچيك همه و مخلص جمع !!! سومي هم هستم ! ( اما با اين چيز ها زياد درگير بودم )
اما با اين حال يه پيشنهاد دارم ، ظرز آشنايي ما با كتاب هاي كمك درسي هم اشتباه بود ! دوستان هيچي جزوه ي معلم و توضيحاتش نمي شه ! كتاب هاي كمك درسي فقط و فقط ز فقط به عنوان يه منبع سوألي خوب هستند !
با تشكر
بچه ها کتابی داریم ک آزمونهای جامع ریاضی کنکور داشته باشه ؟ منظور مطابق سر فصل های کنکور سراسری و شرایطش ( 55 سوال و 85 مین وقت و ... ) ! یه چیز مثل پله آخر اختصاصی فــار !!
دوستان برای جبرواحتمال از چه منبعی استفاده می کنید؟
کتاب تست جبر و احتمال انتشارات مبتکران . تالیف فرهاد ابولقاسمی و عطا صادقینقل قول:
..
به نظر من اگه پیش هستی 1 کتاب گسسته بگیر ک جبر و احتمال رو هم پوشش بده . مثل فــار یا گاج !!
نشر الگو !نقل قول:
اما دوستان خيلي تعريف گسسته ( و حتي فيزيك ) فار رو مي كنند ! اگه فرصتش پيش اومد مي گيرم و يه نگاهي مي كنم و يه ريويو هم مي دم !
با تشكر
كتاب برايه اينكار زياده ولي الان ؟؟؟؟؟جمع بندي؟؟؟؟ كتبايي كه هست :كتابه پنج انديشه فائق كتابايه گنجينه آزمون متكران راستش هيچكدومو نميدونم خوبه يا نه؟؟؟!!!نقل قول:
اگه سومي مبتكران بگير.....اگه كنكوري هستي فـــار البته اگه سوم هستي فار هم ميتوني بگيرينقل قول:
من که قبلا هم بهت گفتم برای شما فار رو تجویز میکنم اما حتما قبل از اینکه بخری خودت ببین و تصمیم نهایی رو بگیر!!!!نقل قول:
میتونی به رمزینه هم یه نگاهی بندازی!بد نیست.
چه سومی چه چارمی چه...نقل قول:
کتاب اموزش و تست ریاضیات گسسته و جبر و احتمال انتشارات علمی فار رو بگیر!
خلاص...
بهتره بگيم فيزيك(و حتي )گسسته:sq_13:نقل قول:
گاج به زودی منتشر می کند:
پاسخ های تشریحی فیزیک پیش دانشگاهی از مجموعه کتابهای میکروطبقه بندیجلد دوم کتاب فیزیک پیش دانشگاهی میکرو طبقهبندی گاج در۶۵۰ صفحهبه صورت چاپ رنگی، به زودی منتشر میشود. این کتاب از روز پنجشنبه ۲۷ مهرماه آماده توزیع در کل کتابفروشیهای کشور میباشد.دانش آموزان و داوطلبان گرامی میتوانند این کتاب را از فروشگاهها و نمایندگیهای گاج به قیمت ۲۶۵۰۰ تومان خریداری نمایند. همچنین این کتاب در فروشگاه اینترنتی انتشارات گاج به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از روز پنجشنبه موجود بوده و علاقهمندان میتوانند این کتاب را سفارش دهند. پاسخ کتاب فیزیک پایه نیز در اواسط آبان ماه منتشر خواهد شد.
دوستان میتونید از این لینک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قسمتیش رو دانلود کنید
موفق باشید
نقل قول:
ممنون از توضیحتون ولی کتاب مبتکران ما ابولقاسمی و حکمته!!!منظورتون همونه دیگه؟؟؟البه هندسه1و2ش جداست
منظور من کتاب تست جبر و احتمال هست همونی که روش عکس هندوانه داره !!! عطا صادقی و فرهاد ابولقاسمی !!نقل قول:
بچه ها کتاب تست آبی قلمچی شیمی از دو سال پیش یکی از آشناها بهم رسیده.
نظرتون راجعبهش چیه
استفاده بکنم یا به درد نمیخوره ؟
سلام دوست مننقل قول:
کتاب شیمی پایه 2-3 کانون
اولا روش های خیلی جالی رو نگفتند. درسنامه ضعیفی دارند.
و دوما پر از اشکال هستند.
کتاب پیش تقریبا خوب هست (ولی نه نسبت به بقیهه انتشارات خیلی خوب) ولی باز هم اشکال زیاد داره-
سلام نظرتون راجب کتابهای زیر چیه؟
فیزیک3:نشرالگو
شیمی3:مبتکران
هندسه2:میکروگاج
حسابان:نشرالگو
جبر:یا گلواژه یا تست مبتکران یا پرسمان گاج
عربی:گاج سبز
:46:
به نظر من هندسه پايه گاج خوبه تحليلي هم خوبه شيمي 3 بهترين ها مبتكران و خيلي سبز هست خصوصا پايه مبتكران عاليه حسابان نشر الگو سطحش بالاست مسلط بشي فوق عاليه!
دوستان فیزیک پیش دانشگاهی تجربی برای درس نامه و آموزش روان درست حسابی درس که روش های تستی خوبی هم گفته باشه بهترین کتاب چیه؟(فقط سطحش در حد کنکور باشه.بعضی کتابا شورشو در میارن انقدر سختن بعد اسمش رو گذاشتن برای کنکور).
مثلا از فیزیک مبتکران اصلا خوشم نمیاد.مطالب خارج از کتابش در حد یوفا چمپینز لیگ و یه کتاب در هم بر هم هستش.سبکش اصلا مثل این نباشه.
الان خودم جوکار دارم (نویسنده ی قبلی فیزیک گاج که خودش انتشاراتی مستقل زده).ولی درس نامه هاش به نظرم بهتر از این کتاب دیگه ای می تونه باشه.ولی برای تست فکر کنم کافی باشه چون تالیفی شاید کمتر از 15 تا داشته باشه.
خواهشا سریع جواب بدید.
ممنون.
اگه فقط میخوای آموزش باشه فیزیک 1 پیش نشر دریافت محمود ذهبی(جلد آموزشش)نقل قول:
اگه میخوای تست و آموزش باشه فار.
اگر میشه همین دوتایی رو که گفتین بیشتر مقایسه کنید.البته من تعریف فار رو خیلی زیاد شنیدم.نقل قول:
مهم برام آموزش بهتر و راه حل های تستی است.تست نه,چون جوکار برای تست دارم.از بین این دو تا کدوم بهتره؟
ممنون.
اينا رو ميخواي بخري؟نقل قول:
سلامنقل قول:
ببين آموزش فار عاليه از نظره من....
كتابه ذهبي رو من واقعا خيلي سطحي تو كتابفروشي ورق زدم ولي به نظرم خوب نيومد نميدونم چرا....مطمدنا نميشه رو الين نظر حساب كرد
ضمنا كتابايه پيشه الگو هم خيلي خوبه...
نظره نهاييه من فــــــــــاره آموزشش شايد طولاني باشه ولي تو مغزت جا ميندازه موضوع رو
دوستان برای کنکور کاردانی به کارشناسی جامع علمی کاربردی رشته فناوری اطلاعات درسهای ریاضی عمومی و فیزیک عمومیش از چه کتابای استفاده کنم بهتره
دوستان دین و زندگی همگامان ویرایش مطابق با کتاب درسی جدیدش موجوده؟
دقیقا اطلاع ندارم ولی چند روز پیش برای دوستم خریدم که مطابق با کتاب قبلی بود رفتیم پس دادیم گاج گرفتیم. همون گاج رو بخری بهتره خیلی کامل و جامع هست ترکیبی هم توضیح دادهنقل قول:
دوستان لطفا راهنمایی کنید:
برای هندسه 1 چه کتاب تستی خوبه؟
رشته ی تجربی ,که بشه از 4 تست هندسه 2-3 تا رو جواب داد تو کنکور
هندسه الگو چطوره؟
این کتاب رو میگم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهتره گاج سفيد بگيري غالب سوالات هر دو عين همه تشريح جواب سوالاتش از اون بهتره!من هر دو رو دارم.نقل قول:
ممنونم از پاسختوننقل قول:
تشریح گاج بهتره؟
طبقه بندی موضوعاتشون هم مثل همه؟
راستی گاج حدودا چقدر تست داره؟
در رابطه با فیزیک پایه دوستان راهنمایی کنند,لطفا:
فیزیک پایه گاج رو دارم اما فقط سوالاش: گاج نقره ای!
پاسخشم گفتن تو اواسط ابان اما مطمئنا اونم تاخیر داره خدا میدونه کی میاد!
برای پایه چه کنیم؟
برم پایه مهر و ماه بخرم؟ < میگن مثل پایه گاجه راست میگن؟
برم سفید گاج بخرم؟ همون قدیمیه
صبر کنم و زمان رو از دست بدم!؟؟؟؟؟ عمرا!
راستی برای سوالات تالیفی از کتاب فیزیک جامع خیلی سبز استفاده خواهم کرد! تقریبا 99% تست هاش تالیفیه و سوالات خیلی خوبی داره.
لطفا راهنمایی کنید.
این کتابای گاج کلا سطحشون بالاس یا مشکل از منه ؟
هندسه تحلیلی و دیفرانسیلش خیلی خیلی سخت بووود
تشريحي گاج به نظر من كه خيلي بهتره البته نسبت به چاپ 90 نشر الگو عرض ميكنم.فيزيك پايه هم گاج خوبه البته ميتونستي چاپاي قديمي تر رو بگيري چون پايه تغييراتي نداشته در مورد ساير كتابا اطلاعي ندارم.نقل قول:
نقل قول:
مرسی از پاسختون برا داداشم پرسیدمنقل قول:
این گاج درسنامه داره برا هر درسی مثل پیشگامان؟اگه داره آیا به کاملی اون هست
توضیحاتش چطوره؟
سلام . یه سوال فوری ، ممنون میشم هر کی میدونه جواب بده
تو بازار چند مدل کتاب ریاضی سیلورمن داریم؟
استاد ریاضی 1 سیلورمن ترجمه دکتر عالم زاده جلد 1 آبی رنگ معرفی کرده ... منم خریدم مشخصاتش همینه البته اسم دقیق کتاب:
حساب دیفرانسیل و انتگرال با هندسه ی تحلیلی (جلد 1)
ریچارد ا.سیلورمن
انتشارات ققنوس
کتاب همینه؟حالا ریاضی سیلورمن از انتشارات های دیگه هم هست؟
روی جلد کتاب نوشته "کتاب عام" تو مقدمه گفته قابل استفاده برای همه رشته ها ، الان یعنی مهندسی ها کتابشون فرق داره یا همینه؟
حالا چرا میپرسم؟! آخه آدرس هایی که استاد از این کتاب داده یه مقدار تطبیق نداره با کتاب ، یعنی بعضی صفحات اونی نیست که گفته ، میخوام ببینم شاید کتاب دیگه ای از انتشارات دیگه ای یا همین انتشارات اما کتاب مخصوص مهندسی ها مد نظرشه؟!
الان تو بخشی از پیشگفتار مترجم گفته:
"چندی پیش افتخار ترجمه کتابی در زمینه ی حساب دیفرانسیل و انتگرال را داشتم که خاص رشته ی ریاضی بود.اینک ترجمه کتابی از این نویسنده و در همان زمینه را که ویژه ی عام بوده و برای همه ی رشته ها مناسب است تقدیم می دارم با این امید که .... "
رشته ی من مهندسیه ...
با سلام
من دنبال این کتاب هستم
McDonnell Douglas DC-10
اگر سایتی معرفی کنید برای دانلود کتاب ممنون میشم
با تشکر
دوستان کسی نظری نداره؟نقل قول:
اينا رو ميخواي بخري؟[QUOTE=lil0;7279349]
بله