از جهت منصف بودن ، خوشبین نیستمنقل قول:
ولی جناب سرسپار حرفه ای هست
ادرسش هم متاسفانه شمال نیست و تهران هستند : جاده خاوران
Printable View
از جهت منصف بودن ، خوشبین نیستمنقل قول:
ولی جناب سرسپار حرفه ای هست
ادرسش هم متاسفانه شمال نیست و تهران هستند : جاده خاوران
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمن عرض ادب خدمت شما دوست عزیز
ببخشید البته شما استاد هستید بنده یه مقداری اطلاعات در مورد خودرو 1970-pontiac le mans دارم شاید مفید باشه البته مسائلی که عرض میکنم طبق سندی هست که جنرال موتور گفته توضیح داده و اگر خواستید در اختیار شما قرار میدهم
پونتیاک لمانز که در سالهای 1968 تا 1972 تولید شده مشخصات این خودرو ها این هست=
نوع بدنه =
2 در- کوپه
4 در-سدان
4 در- واگن استیشن
2 در- کانور تیبل
نوع موتور در این سالها =
350= 5.7 لیتر V8
400=6.6 لیتر V8
455=7.5 لیتر V8
گیربکس 3 دنده floor شیفتر
در سال تولید 1970 چیزی که متوجه شدم دونوع موتور استاندارد 350 با کاربرات دو barrel یا دودهنه و موتور 400 با کاربرات 4 دهانه نصب بوده هست البته موتور 400 V8هم دو مدل نصب بوده یک مدل موتور 400 با 265 اسب بخار +کاربرات2 دهانه و یه مدل هم موتور 400 V8با 330 اسب بخار + کاربرات 4 دهانه نصب بوده هست
حقیقتش کار صافکار و نقاش اصلا قیمت مشخصی ندارد!! برای ماشین شما حتی با اینکه فکر کنم صافکاری به اون صورت نخواد اما چون باید رنگ سوخته بشه و.ماشین آهن بشه وبرای نقاش هم همینطور ... هزینه زیاد میشه
به نظر من با صافکاری کار کنین که کارش مطمعن باشه
در مورد لوازم بعید میدونم تو دبی بتونی چیزی گیر بیاری یا حد اقل باید خیلی جست و جو کنی و شدید پیگیر باشی
برای خرید قطعات سابمیشن یا کیت کامل جلوبندی جلو و عقب و دیسک چرخ جلو وعقب هم میتونید از این سایتها پیگیر بشوید نمونه های ماشین شما هست =
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
https://www.summitracing.com
اگه قصد تعمیر زیربندی داریدپیشنهادی دارم حتما بجای استفاده از بوشهای اورجیناله لاستیکی
از مدلهای افتر مارکت پولی اروتان استفاده کنید که برعکس بوشهای لاستیکی مرور زمان و اب و هوا
هیچ تاثیری روی کیفیتشون ندارد
بوشها با جنس پولی اروتان رو از ebay به صورت کیت کامل میتونید تهیه کنید=
http://www.ebay.com/itm/Energy-Suspension-Control-Arm-Bushings-Rear-Polyurethane-Red-Buick-Chevy-Olds-/390934671131?fits=Year%3A1972%7CMake%3APontiac%7CM odel%3ALeMans&hash=item5b0585af1b:g:htUAAOSwPYZU~-qI&vxp=mtr
برای راه اندازی کولر هم بستگی دارد شما میخواهید کمپرسور 6 سیلندر امریکایی نصب کنید یا کمپرسور رادیال 4 سیلندر نصب کنید که گاز R12 , و روغن کمپرسور sus درجه ویسکانسی 525 دارد
یا کمپرسور نمونه دیگر با گاز 134 وروغن کمپرسور PAG استفاده شده هست که کلا این دو نوع از لحاظ خنک کاری فرق دارند
اگر هم بنده مواردی را اشتباه توضیح دادم شما صحیح بفرمائید
یه توصیه خدمت شما دوست عزیز دارم البته ببخشید اگر قصد راهنمایی در مورد بازسازی خودرو از شخصی را دارید حتما دقت کنید
که ان شخصی که شما را راهنمایی میکند از ایشان مدرک وسند بخواهید
چونبه نظر بنده این خودرو ها توسط شرکت جنرال موتور تولید شده هست و ما نمیتوانیم صرفا از تجربه شخصی خودمان در مورد تعمیرات توضیح بدیم
تشکر از جنابعالی
مشکل نداره
ماشین رو می تونم تهران بیارم
نقاش هم دارن آقای سرسپار؟
09351007489 شماره تلفن ایشوننقل قول:
بله نقاش هم دارند
فقط نمیدونم چجوری بگم ! کار را فوق العاده انجام میدهند ( تاپیک های مربوط به بازسازی ایشون در تی تی هست) فقط باید خیلی هزینه کنید که ظاهرا برای شما مسئله ای نداره...
شاید بازسازی کامل خودرو شما یعنی از صفر تا صد بالای 100 میلیون هزینه داشته باشه و بیشتر از یکسال هم زمان ببره
در هر صورت با ایشون هماهنگ بشین
من قصدم فقط کمک بود و نه تبلیغ برای شخصی ( سو تفاهم نشود )
اینستاگرام ایشون
نقل قول:
کجای جاده خاوران هستن ایشون؟
سلامی مجدد خدمت شما کاربر فعال خودروهای جنرال موتور (شورلت نوا ) واقعا حیرت می کنیم باعث افتخار این سایت است که شما تجربه ها تون را در اختیار ما قرار بدهید
ببخشید قربان چند تا سوال پرسیدم مثل اینکه نمی دونستید مشکلی نیست اجازه بفرمائید چند تا سوال ساده از محضر شما کاربر فعال بپرسیم
بنده ودوستانم مدتی پیش یک موتور شورلت نوا را میخواهیم تعمیراتی انجام بدهیم منتهی قبل از این تعمیرات - بنده به دوستان در مورد تعمیرات شما کاربر فعال صحبتی کردم گفتم دست نگه دارید قبل از هرگونه تعمیرات این خودرواجازه بدهید در سایت از یک کاربر فعال مثل جنابعالی بپرسیم تجربه های شخصی شما را در اختیار همه قرار بدهیم و همه استفاده کنیم =
قربان بخشید سوالاتی دارم که استدعا واقعا نیازمند راهنمایی شما کاربر فعال هستیم =
اندازه bore سیلندرهای شورلت نوا که استاندارد کارخانه سازنده گفته چقدر هست؟
اندازه stroke سیلندر ها چقدر است؟
اندازه قطر پیستون شورلت نوا استاندارد چقدر هست؟
مقدار کلیرینس رینگها بین پیستون چقدر باید باشد؟
مقدار کلیرینس بین GAP رینگهای پیستون چه مقدار هست؟
اگر بهر دلیلی اندازه Bore/stroke دقیق نبود باید چکار کنیم؟
اگربه هر دلیلی اندازه کلیرنس رینگها پیستون دقیق نبود باید چکار کرد؟
روش تایم گیری موتور و بدون باز کردن کاور تایم گیری موتور به چه صورت هست؟
روش تشخیص تایم رد کردن موتور بدون بازکردن کاور تایم گیری موتور به چه صورت هست؟
از شما کاربر فعال خودروهای جنرال موتور (شورلت نوا) استدعا دارم که لطفی کنید و به سوالات ما جواب بدهید که قربان از اطلاعات ارزشمند شما همه استفاده کنیم
ممنونم قربان ممنون
مطالعه پیج زیر در TT برام جالب بود .
به نظرتون پست nader-gmr یه شباهتی به پست های بالا نداره شایدم بلعکس؟البته شایدم فقط یه کپی پیست ساده باشه!!!!!
.................................................. .......................
نقل قول:
جواب همه سوالات شما هم در صفحات و بخشهای قبلی کلوپ و هم در نت پیدا میشه.
بارها و بارها گفتم اینجا هیچکس ادعای استادی نداره و همه همزمان ،در حال یاد گرفتن و یاد دادن هستیم
از این پست به بعد هم در هر بخشی، هر کس و به هر دلیلی متلک و بد و بیراه و طعنه و جر و بحث و... نوشته باشه، بدون هیچ اخطار قبلی سریعا پاک میشه، چه مطالب فنی و علمی در آن پست مورد نظر نوشته شده باشه یا نه، هیچ فرقی نمیکنه.
پس به همه کاربراها، چه قدیمی یا جدید برای هزارمین بار تذکر میدم برای اینکه زحمات همه شما در نوشتن مطالب مناسب به هدر نرفته باشه، بهتره که دست از این کار بردارید و بدون حاشیه سازی در مورد مطلب علمی و فنی با هم صحبت کنید.
امیدوارم این موارد را رعایت کنید تا بعدا بخاطر پاک شدن پستهای خودتان از دست من دلخور نباشید.
ضمن تشکر از شما
استاد معذرت میخوام بنده نتوانستم در سایت جواب سوالاتم را پیدا کنم ولی باز نگاه میکنم
دوست عزیز جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنده مواردی را توضیح دادم و خدمت شما نوشتم که اگر سند گفته های بنده را خواستید برای شما میگذارم مثل اون دو عکسی که در مورد بوشهای اورجینال گفتم شاید کمکی شود و درمورد مسائل موتور و گیربکس و غیره .. پونیاک لیمانز 1970 هم که نوشتم اگر خواستید سند گفته هام را خدمت شما قرار میدهم
با تشکر
سلام KCNC
ضمن عرض ادب خدمت شما کاربر زحمتکش که واقعا ما برای اموزش ویادگیری تعمیرات خودرو های جنرال موتور شورلت نوا نیازمند حضرتعالی هستیم
بنده در کلوپ نگاهی میکردم ومتوجه شدم که جنابعالی موتور وگیربکس خودرو شورلت نوا را تعمیرات میکنید
ببخشید قربان استدعا دارم عکسهاو تجربیات شخصی حضرتعالی را در کلوپ قرار بدهید ما هم یاد بگیریم
قربان بنده چند تا سوال از خدمت جنابعالی دارم =
سرسیلندر و بلوک موتور شورلت نوا چه مشخصات وکد بندی دارد؟
واتر پمپ شورلت نوا چه کد بندی دارد؟
واترپمپ شورلت نوا اندازه طول استاندارد میل شفت فلنچ چند اینچ هست؟
به عنوان مثال بنده در خودروی دوستان را قبلا دیدم در بلوک سیلندر حک شده هست =
در عکس بالا 4 مورد شماره کد شناسایی حک شده هست که بنده انها را علامت گذاری کرده ام
این شماره ها وعلامت ها چیست ؟
علامت کدحک شده در عکس عدد شماره( 4 )مفهوم این علامت چیست و برای چه این کد حک شده هست ؟
استدعا دارم حضرتعالی در مورد سوالات و همچنین این 4 نوع کد بندی در بلوک سیلندر شورلت نوا توضیح کامل بفرمایید تا همه ما از تجربه های شخصی شما این موارد را یاد بگیریم
با تشکر
لطفا خود شما جواب همه این سوالات را از نت پیدا کنید و اینجا بنویسیدنقل قول:
اگر هم مثل دفعه قبل پیدا نکردید، به این آدرسها یا سایت و وبلاگهای مشابه رجوع کنید.
موفق باشید
ضمن تشکر از جنابعالی
بنده تجربه شخصی ندارم و دوستان دیگر هم سوالاتی می پرسند
ببخشید این دوستمان جناب KCNC تجربه شخصی دارد بنده هم از این کاربر زحمتکش پرسیدم
عذر خواهی میکنم قربان بنده به این ادرسها هم رجوع کردم ولی متاسفانه متوجه نمی شوم چون تجربه ای ندارم و میخواهم از دوستان که تجربه شخصی دارن یاد بگیرم و تجربه علمی در سایتها از نظر بنده بی تاثیر هست
با تشکر فراوان
اشکالی نداره، اما نیازی نیست حتما شخص خاصی را مخاطب قرار بدید تا حتما همان شخص جوابگو باشه، و میشه سوال را بطور کلی پرسید تا هرکس علاقمند و بلد بود و تمایلی به نوشتن در این مورد داشت، جواب بده، و البته تا جایی که من اطلاع دارم جناب KCNC هیچ ادعایی در مورد داشتن اطلاعات دقیق درباره کدها و شماره های روی بدنه سیلندر موتورهای آمریکایی نداشته.نقل قول:
در هر صورت باید از کسی که تا حدی اطلاع داره بپرسید ( که قبلا هم اشاره کرده باشه ) وگرنه بدون داشتن اطلاعات کافی، چه عملی، تجربی و یا تئوری، نمیشه جواب داده بشه.
مثل سوال مهمی که من از شما در مورد روشهای تنظیم سوپاپ کادیلاک پرسیدم و البته جواب ندادید چون به هر حال شما صاحب چندتا کادیلاک بودید و در این مورد هم تجربه خیلی بیشتری هم عملی و هم تئوری ،نسبت به همه ما دارید.
استاد حالا ما مایل هستیم از شخص خاص مثل جناب KCNC کاربر فعال در خودرو های جنرال موتور( شورلت نوا ) سوالاتی کنم
از نظر حضرتعالی اشکالی دارد ؟
عذر خواهی میکنم ممکن هست بفرمائیید بنده کدام قسمت صحبتهایم نوشتم که جنات حضرتعالی KCNC ادعایی دارد ؟
چرا استاد CAMARO LT حضرتعالی شما جواب میدهید وزحمت میکشید
جناب KCNC ایشان از کاربرای قدیمی وحرفه ای هستن استدعا دارم اجازه بدهید ایشان جواب سوالات بنده را بدهند چه اشکالی دارد خودشان جواب میدهند
همان طور که شما قبلا فرمودید من صاحب کادیلاک بودم ولی (صاحب کادیلاک ) بودم منظورم استاد این هست که من که تجربه علمی و تئوری نداشتم واگر هم داشتم و شما حتما از بنده بیشتر خبر دارید و به گفته دوستان اشتباه بوده راستی استاد بنده فقط صاحب کادیلاک بودم تعمیرات خوردو مثل شورلت نوا را تا از تجربیات عملی دوست خوب و کاربر فعال و رزحمتکش جنابه KCNC یاد بگیرم
جناب KCNC سوالی دارم
حضرتعالی چرا تجربیات شخصی خود را با عکس وتعمیرات موتور وگیربکس که دارید انجام میدهید در اختیار ما قرار نمیدهید ؟
قربان ایا میشود شورلت نوا را سیستم انژکتور نصب کرد ؟
استدعا دارم لطف کنید به ما هم یاد بدهید ما نیازمند اشخاصی مثل حضرتعالی هستیم که تعمیرات حرفه ای خودرو جنرال موتور (شورلت نوا ) را انجام میدهید
باتشکرفراوان
نقل قول:
فقط مدل چند تا ماشینو میخواستم.
با یه مقدار اطلاعات موتوری.
همین جوری برای اعضا احترام قائل میشین؟
سلام دوستان ایشالا که حالتون خوب باشه و از کوچولو هاتون بیشترین لذتو ببرینت
چندتا سوال داشتم
چندروزیه که ماشینم تک کار میکنه به نظرتون مشکل از کجاست؟
ایا دلکو در این مشکل تاثیر داره؟
دو ماه پیش از یه مغازه قدیمی 8 تا شمع به قول خودش مخصوص بیوک خریدم به مکانیک دادم نصب کرد به نظر شما شمع ها مشکل دارن؟
شمع مناسب بیوک چی هست با قیمتش؟
با سپاس فراوان از شما دوستان
دوست گرامی، قرار نیست که به همه سوالات جواب داده بشه، چون همه جوابها را که نداریم، و اگر جواب داده نشد، دلیل بر بی احترامی نیست چون خیلی از جوابها به سادگی بدست نمیاد و یا کسی اطلاع چندانی نداره.نقل قول:
بعضی از این اتومبیلها تقریبا مشخصه که ساخت چه کمپانی هستن، مثل تصویر اول که یک خودروی ساخت شرکت AMC به نام GREMLIN هست و احتمالا مربوط به اوائل دهه 70 میلادی باید باشه، و یا نمونه سوم از پایین که بازهم یک AMC مدل JAVELIN هست که تعداد کمی از این دو مدل در ایران وجود داره.
دوم از بالا هم به احتمال زیاد مدلی از پونتیاک باشه که در طراحی سنتی پونتیاک دهه های 60 و 70 میلادی ، وجود دماغه برجسته یکی از نمادهای اصلی طراحی این مدل محسوب میشد.
بعضی مدلهای دهه 50 خیلی به هم شبیه هستن و تشخیص دادن به سادگی نیست بخصوص که دیگه نمونه سالم و قابل رویت از این مدلها در ایران برای همه وجود نداره، و مثلا مدلهایی از بیوک یا پاکارد و یا پلیموث ممکنه باشن اما دقیقا مشخص نیست، ولی گاهی مدلهایی با شکل خیلی خاص توی ذهن باقی خواهد ماند، مثل تصویر آخر که مربوط به پلیموث فیوری ( احتمالا 1971) هست.
امیدوارم با همین اطلاعات مختصر و ناقص تا حدی کمک کرده باشم.
دقیقا منظور شما را از " تک کار کردن " متوجه نشدم.نقل قول:
حدس میزنم یک یا چندتا از سیلندرها درست کار نمیکنه و موتور لرزش داره.
اگر مشکل همین باشه، عوامل زیادی در این قضیه دخالت داره که چندتا از شایعترین این موارد را نام میبرم :
1. هوا کشیدن از محلی بجز دهانه کاربراتور:
این یکی از شایعترین موارد هست و بخصوص در فصل تابستان بخاطر گرمای شدید هوا ممکنه لوله های وکیوم در مدارهای مختلف و همینطور لوله بوستر ترمز و یا ادوانس دلکو دچار نشت شده باشه و وقتی هوا از مجرایی بجز دهانه کاربراتور وارد بشه، تغییراتی در تنظیم سوخت و هوا بوجود میاد که نتیجه لرزش و بد کار کردن موتور هست.
زمان روشن بودن موتور به صدای احتمالی مکیده شدن هوا گوش کنید که ممکنه از یکی از همین لوله ها باشه.
گاهی هم واشر لاستیکی پشت پمپ ترمز خراب میشه و هم ترمز ضعیف میشه و هم با هوا کشیدن موتور بد کار میکنه که باید تعویض بشه.
2. خراب شدن شمع :
ممکنه یکی یا چندتا از شمعها خراب شده باشه، یعنی بخش عایق شمع که از جنس چینی ساخته شده، ترک خورده و نشت برق پیدا کرده باشه که در این صورت شمع به خوبی جرقه نزده و احتراق مناسب انجام نمیشه. گاهی اوقات این ترک در بخش داخلی شمع رخ میده و در دید نیست و به ظاهر شمع سالم هست.
برای مشخص شدن سالم یا خراب بودن شمعها، باید موقع روشن بودن موتور، یکی یکی وایر شمعها را بکشید و ببینید آیا تغییری در وضعیت کار کردن موتور بوجود میاد یا خیر؟ اگر فرقی نکرد پس ( احتمالا ) شمع خراب متعلق به همان سیلندر هست و اگر تفاوتی وجود داشت ( یعنی لرزش موتور بیشتر شد) یعنی این سیلندر کلا درست عمل میکنه و مشکلی نداره.
اگر دهانه شمعها را هم چک کنید بد نیست ممکنه احتمالا یک جسم خارجی و یا کربن سوخته لای دهانه شمع گیر کرده باشه و موتور خوب کار نکنه. این اتفاق را بارها در انواع خودروها دیدم
موقع کشیدن وایر ها حتما از دستکش کار ضخیم استفاده کنید تا در برابر برق جرقه و حرارت موتور دست شما در امان باشه
شمع مناسب برای موتور بر اساس نوع موتور و گیربکس و حتی داشتن و یا نداشتن کولر انتخاب میشه اما از آنجایی که دسترسی ما به انواع شمعهای با کیفیت و استاندارد وجود نداره، سعی کنید از جایی خرید کنید که به کیفیت اجناس فروشنده اعتماد داشته باشید.
3.هوا کشیدن از بدنه کاربراتور:
این ایراد احتمال کمی داره ولی ممکنه به دلایلی یکی از واشرهای کاربراتور ( بیشتر واشر وسط و تنه) هوا بکشه که معمولا بعد از یک سرویس کاربراتور ممکنه بوجود بیاد.
اگر احیانا جدیدا سرویس کاربراتور داشتید حتما این مورد را چک کنید.
4. هوا کشیدن واشر مانیفولد هوا:
این واشر هم که واسط بین مانیفولد هوا و دود با سرسیلندر هست ممکنه دچار فرسودگی شده باشه ( البته بیشتر در نوا پیش میاد و در 8 سیلندر خیلی خیلی کم اتفاق میافته )
با ریختن مقدار کمی آب روی محل مشکوک به نشتی و مکیده شدن آب ریخته شده به داخل مانیفولد محل نشت پیدا میشه.
5. خرابی وایر شمعها:
این ایراد هم تقریبا مثل مشکل شمع هست و با جابجا کردن وایر شمع با وایر سالم، میشه تشخیص داد که کدام وایر ایراد داره؟
در زمان تاریک شدن هوا یک تکه سیم نسبتا قطور با طول کافی که دو سر سیم لخت شده باشه را نزدیک وایر شمعها بگیرید و سر دیگه را به بدنه موتور یا شاسی نزدیک کنید.
هرکجا جرقه رد شد یعنی نشت برق داره و وایر باید تعویض بشه
مراقب باشید نزدیک باطری نگیرید چون به راحتی باعث انفجار باطی خواهد شد.
6. نشت برق در درب دلکو:
این هم احتمالا وجود داشته باشه هرچند که کیفیت درب دلکوهای آمریکایی واقعا بالا است و بندرت پیش میاد که دچار شکستگی و ترک بشه مگر با ضربات شدید اجسام سنگین و یا حرارت مستقیم آتش صدمه ببینند.
برای این مورد از همان روش سیم استفاده کنید و با بازکردن درب دلکو و بررسی دقیق دنبال ترکهای احتمالی در اطراف ترمینالهای سر درب دلکو باشید.
ترتیب وایر شمعها را بخاطر بسپارید تا موقع جا زدن اشتباه نکنید ( عکس بگیرید )
موارد دیگه ای هم هست اما اینها متداولترین آنها بود، آزمایشات لازم را انجام بدید و اگر نتیجه نگرفتید سراغ مراحل بعدی خواهیم رفت.
صندلی شاگرد در این نوع ماشین ها قابل تنظیم هست؟ هر کاری می کنم از جاش تکان نمی خوره
سلامنقل قول:
شمع مناسب بیوک 8 سیلندر : مارک : acdelco شماره فنی :R45TSX
من فقط همین را می دانم
اگر منظور شما تنظیم پشتی باشه، خیر قابل تنظیم نیست، اما اگر به سمت جلو و عقب باشه، بله مثل صندلی راننده مقداری به سمت جلو و عقب حرکت میکنهنقل قول:
احتمالا ریلهای تنظیم صنلی بخاطر رطوبت و گرد و غبار ، جرم گرفته و سفت شده.
بهتره کل صندلی را باز کنید و ریلها را بررسی و تمیز و گریسکاری کنید تا کاملا روان بشه.
ببخشید منظورم همون پشتی هستش بغل صندلی اهرم داره می خواهم مثل صندلی راننده پشتی اش با کشیدن اهرم صندلی مقداری زاویه بگیره و اهرم را تا انتها می کشم حالت خواب میگیره اما صندلی شاگرد اهرم داره اما کار نمی کنه گفتم شاید این اهرم تزئینی باشه در ماشین شما صندلی راننده و شاگرد به این شکل قابل تنظیم نیست؟
پشتی خودروهای امریکایی ثابت هست
سلام اقا علی با تشکر از پاسختون
استاد همان طور که بسیار هوشمندانه جواب بنده رو دادید اشکال ماشین منم درست گفتید
من چند روزه ماشینم اصلا ترمز نمیگیره و چراغ ترمز روشن میشه و با چند بار ترمز شدید دوباره خاموش میشه و حتی دستی ماشینمم کار نمیکنه یهو همچین اتفاقی براش افتاد
اما استاد در مورد کاربراتور هم شک دارم چون چند روزه همونم سرویس کردم و واشر بینشو عوض کردم به جای واشر قبلی دوتا واشر نو انداختم البته خودم اینکارو نکردم و به مکانیک مراجعه کردم الان به نظر شما اول ار کدام قسمت شروع کنم و چطوری این مشکلو حل کنم با سپاس از جواب و وقتی که میذارید
خریدار بیوک ایران مدل 1356 تا 1359
ترجیحا 1356 و b4
متشکرم جناب usa302نقل قول:
اگر ترمز ماشین ضعیف شده، ممکنه ایراد از همان واشر لاستیکی پشت پمپ باشه که در دهانه بوستر ترمز نصب میشه.
خرابی این واشر شایع هست و معمولا با مکش زیاد هوا از این ناحیه و ضعیف شدن ترمز و بد کار کردن موتور همراه هست، ولی چراغ ترمز در این حالت روشن نمیشه. ممکنه مقدار روغن ترمز کم شده باشه که چراغ روشن شده.
موقعی که ماشین روشن هست ، ببینید آیا صدای مکش هوا از پشت پمپ ترمز شنیده میشه؟
برای سهولت کار مقدار کمی آب روی محل اتصال پمپ به بوستر بریزید و ببینید آیا آب به سمت داخل مکیده میشه؟
با این آزمایش معلوم میشه که واشر خراب شده یا خیر.
با توجه به اینکه به تازگی واشر کاربراتور تعویض شده ( و اینکه به احتمال زیاد بدنه کاربراتور تاب داره و دوتا واشر استفاده شد) بهتره اول آزمایشهایی که برای ترمز و شمع و وایر شمع هست را انجام بدید چون ساده و بدون هزینه و دردسر انجام میشه و بیشتر شک به این موارد هست، و اگر مشکلی نداشتن ، کاربراتور باید چک بشه که اونهم ظاهرا مشکل تعمیرکار هست چون کاربراتور هایی که تاب داشته باشه به این راحتی آب بندی نمیشه و چندین بار باید باز و بسته بشه.
<font size="4">استاد اون واشر لاستیکی رو همین الان چک کردم سالمه و صدا نمیده و هنگام ریزش اب مکیده نشد.<br>شمع ها رو هم چک کردم میشه گفت سالم اند.<br>استاد اون لوله ی بوستر و لوله ی ادوانس دلکو که فرمودید دقیقا کجا هستن شکم به اونا میره چطوری چک کنم؟<br>وقتی ماشین روشنه بیشتر صدای تپ تپ از زیر ماشین سمت شاگرد به گوش میرسه حالت نفس نفس زدن کار میکنه.<br>ممنون از لطفتون</font>
لوله ای که از سوپاپ بوستر ترمز به موتور وصل شده و مکش هوا توسط این لوله انجام میشه. اگر سوپاپهای متصل به این لوله هم ایراد پیدا بکنه ممکنه این حالت پیش بیاد.نقل قول:
لوله ادوانس دلکو به وکیوم دلکو متصل هست و ممکنه نشت هوا داشته باشه. خود وکیوم هم ممکنه خراب شده باشه و عمل نکنه.
این لوله ها را هم به دقت در تمام طول آنها بررسی و نگاه کنید ، چون ممکنه ترک یا پاره شدن و پوسیدگی در آنها رخ داده باشه.
اگر گیربکس اتوماتیک داره، ممکنه لوله متصل به وکیوم گیربکس هم ایراد پیدا کرده باشه. این لوله به یک وکیوم در سمت عقب راست گیربکس وصل شده و برای تعویض دنده از 2 به 3 عمل میکنه .
اگر خراب شده باشه یا لوله متصل به این وکیوم نشت پیدا بکنه، تعویض دنده انجام نمیشه یا با ایراد صورت میگیره. در این حالت بخاطر ایراد در این وکیوم ممکنه مقداری روغن گیربکس از طریق لوله متصل به وکیوم، به سمت موتور مکیده بشه چون لوله به یک اتصال در روی مانیفولد هوا ( سنگ موتور) وصل شده و چون این اتصال نزدیک سیلندر و شمع 8 قرار داره، این سیلندر و شمع مربوط به آن حالت روغن سوزی پیدا میکنه و ممکنه درست کار نکنه و موتور لرزش و کمی روغن سوزی پیدا بکنه.
این لوله را هم چک کنید. معمولا فقط ابتدا و انتهای این لوله لاستیکی هست و در وسط یک لوله باریک فلزی ( مسی یا آلومینیوم) استفاده میشه تا بر اثر حرارت موتور خراب نشه، ولی اگر لوله پلاستیکی یا لاستیکی بود حتما با نمونه فلزی تعویض کنید.
صدایی که از زیر سمت شاگرد میاد ممکنه دلایل مختلف داشته باشه. که باید از نزدیک بررسی بشه.
اگر با بررسی دقیق متوجه شدید این موارد هم نیست، باید به سراغ کاربراتور رفت چون احتمالا ایرادی در وضعیت کار کرد کاربرات بوجود آمده.
مواردی که خدمت شما گفتم حدس و گمان هست و مسلما تا از نزدیک بررسی نکنم نمیشه نظر قطعی داد.
سلام به دوستان و تشکر از اقا علی
استاد واشر بوستر و شلنگ بوستر و شمع ها چک شدن سالم بودن ولی اون وکیوم دلکو هنگامی که شلنگش وصله با زمانی که وصل نیست هیچ تاثیری در کار کرد موتور نداره به نظر شما وکیوم سوخته؟ایا تاثیر این وکیوم انقدر هست که موتور حالت تک کار کنه؟
امروز ماشینو بردم به یه مکانیک نشون دادم میگفت که یا تایم سوپاپته یا کلا سوپاپ سوزوندی به نظر شما ادعای ایشون درسته؟چطوری مطمعن شم؟
شکم به واشر مانیفولد هم زیاده استاد چطوری دقیق این قسمتو چک کنم؟چون هنگام گاز زدن شدید صدای خروج باد از موتور میاد.البته خیلی کم ممنون از زحمات شما
تا جایی که اطلاع دارم و تجربه کردم بیوک و نواها در کل پشتی صندلیشون تنظیم نمیشه.نقل قول:
مگر یه سری از مدل های بیوک (56تا59) که دارای صندلی چهارگوش هستند فقط پشتی سمت شاگردشون اهرم داره و قابل تنظیم هست.متاسفانه بیوک 57 که قبلا داشتم اهرمش مشکل داشت و قسمت نشد تجربه کنم.
متشکرم جناب usa302نقل قول:
در مورد وکیوم دلکو، این وکیوم در حالت عادی و زمانی که موتور با دور کم و یا در حال توقف باشه، کاری انجام نمیده، ولی به محض اینکه دور موتور از حد مشخصی بالاتر رفت، بواسطه مکش بیشتر هوا از سمت مانیفولد هوا، این وکیوم عمل میکنه و لینک این قطعه که به صفحه دلکو متصل شده، مقداری صفحه را به سمت خودش میکشه و در واقع حالتی از چرخش بسیار مختصر بوجود میاره.
این حرکت باعث میشه تا زمان جرقه زدن و احتراق متناسب با دور موتور کمی جلوتر بیافته و اصطلاحا " ادوانس " یا پیش برق بشه.
از این قطعه در اکثر خودروهای دارای دلکو وجود داره و همه کار یکسانی انجام میدن.
در مورد " تایمینگ و تنظیم سوپاپ ، سوختن سوپاپ " ممکنه اینطور باشه اما باید آزمایش و بررسی انجام داد تا مطمن شد.
برای پیدا کردن مشکل، اول باید آزمایش را انجام بدید تا معلوم بشه کدام سیلندر درست کار نمیکنه؟
این کار بسیار ساده و همان آزمایشی هست که قبلا انجام دادید که با کشیدن وایر شمع هر کدام از سیلندرها در حین کار کردن معلوم میشه کدام سیلندر سالم یا ایراد داره؟
اگر با کشیدن وایر یکی از سیلندرها ، موتور بدتر شد و لرزش بیشتری پیدا کرد، پس سیلندر سالم هست، و اگر هیچ فرقی در نحوه کار کردن موتور بوجود نیامد، یعنی این سیلندر احتراق مناسبی نداره.
بعد از مشخص شدن سیلندر مشکلدار، باید ببینید مشکل از کدام موارد هست؟
شمع، وایر شمع، سوپاپ ، یا موارد جانبی دیگه؟
در مورد شمع و وایر شمع که قبلا توضیح دادم، اما در مورد سوپاپ بازهم این نیازمند آزمایشهایی هست که خود شما به راحتی میتوانید انجام بدید.
قبل از اینکه سراغ این تست سوپاپ بریم، شما باید کاملا و 100% از نتیجه آزمایشات قبلی مطمئن باشید تا امکان رسیدن به جواب صحیح وجود داشته باشه ، وگرنه وقت و انرژی و احیانا هزینه زیادی صرف میکنید در حالیکه ممکنه ایراد یک مسئله بسیار جزئی باشه.
یکی از مواردی که توی 8 سیلندرها شایع هست و بارها برای خودم رخ داده، شکسته شدن اسبک سوپاپ هست که وظیفه انتقال نیروی فشار از میل اسبک به سوپاپ را داره و تنظیم سوپاپ هم با شل و سفت کردن مهره این قطعه انجام میشه، پس این احتمال هم وجود داره که اسبک شکسته شده و یا ترک خورده و بصورت نصفه و نیمه کار میکنه و همین باعث بد کار کردن موتور شده.
فلاش آبی اسبک، فلاش زرد مهره تنظیم سوپاپ
اسبک سوپاپ با مهره و واشر
اول تست کشیدن وایر شمع را انجام بدید تا دقیقا معلوم بشه کدام سیلندر درست جواب نمیده؟
بعد از مشخص شدن، و تست شمع و وایر شمع ( که قبلا توضیح دادم) اگر باز این موارد سالم بود، سراغ چک کردن اسبک سوپاپ میریم.
برای چک کردن باید درب سوپاپ را باز کنید و در 8 سیلندر با توجه به اینکه سیلندر دارای اشکال در کدام سمت قرار داره، درب سوپاپ همان سمت را باز کنید و وضعیت اسبکها را بررسی کنید.
از تمام مراحل با دقت عکس بگیرید و در کلوپ بگذارید تا امکان بررسی و راهنمایی بهتری توسط من و بقیه اعضاء وجود داشته باشه.
در رابطه با صحبتهای مکانیک، باید ببینید آیا آزمایشات لازم را انجام داده، و بر اساس نتایجی که بدست آورد، این حرف را زده، یا فقط اشاره مختصری کرد و هیچ بررسی خاصی روی ماشین انجام نداد؟
انجام این آزمایشها کار سختی نیست و زمان چندان زیادی نمیگیره و ابزار خیلی خاص هم لازم نیست، اگر انجام نداده پس نمیشه به گفته های این فرد چندان اعتمادی کرد.
ماکت دم قاقیقی:n05:
دوستان سلام
خواهشا کسانی که نوا C3 سوار هستن نظرشون رو در مورد این تیپ نوا بگن.اعم از صدای موتور تعویض دنده و در کل اینکه آیا راضی بودند یا خیر؟
<font size="4">سلام <br>اقا علی بعد از کلی درد سر و تکرار کردن ازمایشات بلاخره متوجه شدیم که یدونه از شمع ها چرب شده و دلیل تک کار کردن هم همون بود شمعو عوض کردم وضعیت ماشین بهتر شد و با تغییر دلکو یعنی اونو به میزان چند سانتی متر به سمت رادیاتور چرخوندم الان شتاب ماشین عالی شده<br>استاد الان گلویی اگزوزم واشرش پاره شده و به شدت هوا میده و صدای زیادی داره همون طرف شاگرد که دیشب گفتم .یه ذره هم باعث لرزش و بد کار کردن موتور شده چجوری روبه راهش کنم؟<br>به نظر شما چرا اون شمع چرب شده ایا روغن اضافه ریختم؟<br>با تشکر از شما</font>
یکی از دوستان c3 داره و طبق گفته اون صدای موتور بیشتر از بیوک داخل کابین میادنقل قول:
تعویض دنده هم مشگلی نداره و فقط امکان داره راننده گیج بشه چون لیور دنده بغل فرمونه
کلاچش هم شانسیه ! مال دو ست من نرم بود
خلاصه تا وقتی بیوک هست چرا نوا ؟ اونهم این مدلش که بخاری هم نداره
دقیقا کدام شمع بود؟نقل قول:
همانطور که قبلا توضیح دادم احتمال اینکه به علت خرابی وکیوم گیربکس ، روغن به شمع 8 برسه و موتور بد کار بکنه هست.
اگر شمع 8 بود، پس اول وکیوم گیربکس را چک کنید.
برای چک کردن وکیوم که سالم هست یا نه، وضعیت تعویض دنده 2 به 3 را بررسی کنید ببینید آیا تغییری کرده؟ مثلا دیرتر عوض بشه.
اما گاهی ممکنه مشکل وکیوم گیربکس آنچنان زیاد نبوده که روی تعویض دنده تاثیر منفی بگذاره، بنابراین یک آزمایش ساده دیگه انجام داده میشه:
لوله متصل به وکیوم را باز کنید و با استفاده از یک مغز خودکار ( بخاطر اینکه پلاستیکی و باریک و نسبتا بلند هست) داخل لوله وکیوم فرو کنید و وقتی به انتها رسید دوباره در بیارید و ببینین آیا روغنی شده؟
اگر روغن داشت یعنی دیافراگم وکیوم خراب شده و روغن گیربکس داره نشت میکنه و توسط مکش موتور به شمع 8 میرسه.
لوله وکیوم که در سمت دیگه به سنگ موتور وصل شده هم احتمالا روغنی باشه و نشانه همین مشکل هست.
اگر اینطور بود باید وکیوم گیربکس تعویض بشه که اینهم مشکل خاصی نداره.
اگر وکیوم ایرادی نداشت و روغن از سمت وکیوم نبود، پس به احتمال بسیار بالا یکی از رینگهای پیستون ترک خورده یا شکسته و روغن به داخل اتاق انفجار نفوذ میکنه.
در این حالت با تعویض شمع، مدت کمی وضعیت موتور خوب میشه اما با روغنی شدن شمع و بد شدن وضعیت جرقه زدن همان سیلندر، دوباره موتور بد کار میکنه
راه حل این مشکل هم فقط باز کردن موتور و تعویض رینگها هست.
برای اگزوز بهتره به اگزوزساز مراجعه کنین چون باز و بسته کردن پیچهای اگزوز بخاطر زنگ زدگی و یا جوشکاریهای غیر استاندارد ساده نیست و اکثرا لازمه تا با نازل جوشکاری حرارت داده بشه یا برشکاری انجام بدن.
سلام پرویز عزیز ممنونم که جواب دادیدنقل قول:
من خودم نوا C3 دارم و ازش راضی هستم.خواستم در کل نظر دیگر کسانی که این مدل رو دارند چیه؟ آیا راضی هستن یا نه؟
معمولا این مدل کم طرفدار هست و کمتر کسی مثل ما عاشق دنده فرمونی دستی پیر مردی هست
در ضمن بخاری داره اما کولر نداره
نقل قول:
دنده فرمونی یه دنیای دیگه هست حالا چه اتوماتیک جه منوال و با یه صندلی یک تکه دیگه چه شود ......
من 4 ماه هست دنبال بیوک هستم و فقط بی 4 مدل 56 میخواستم ، کم کم نا امید شدم ( چون چیزی پیدا نشد ) و به بی 3 و بی 2 هم راضی شدم البته تا مدل 59 . اما الان می بینم بهتره بیشتر صبر کنم تا همون بی 4 مدل 56 پیدا بشه
به قول فردین خدابیامرز ، در فیلم بابا شمل می گفت : لوتی باس دید که قسمت چی چیه ؟....
استاد شمع سوم سمت راننده بود
وکیوم رو همانطور که خودتون گفتید ازمایش کردم اثری از روغن نبود
من 2 بار هست که تعویض روغن نکردم یعنی بعد از مدت معلوم رفتم تعویض روغن و اضافه کردم فقط اونم به صورت تقریبی به نظر شما نمیتونه دلیلش این باشه؟
نشونه های دیگه ی ترک رینگهای پیستون چی هستش؟
شمع سوم از سمت چپ، یعنی سیلندر شماره 5نقل قول:
این سیلندر و مشکلی که داره ارتباطی با قضیه وکیوم گیربکس نداره ( که وکیوم را هم آزمایش کردید و مشکلی نداشت) و اضافه کردن مقداری روغن موتور هم نمیتونه تاثیری به این شدت روی وضعیت شمع بگذاره، بنابراین به احتمال قوی رینگ پیستون این سیلندر شکسته شده و روغن به اتاق انفجار وارد میشه و شمع بعد از روغنی شدن، قابلیت ایجاد جرقه برای احتراق مناسب را از دست میده و نهایتا موتور بد کار میکنه.
از نشانه های شکسته شدن رینگها همین روغن زدن سر شمع، احتراق ناقص و بد کار کردن موتور هست. هرچقدر صدمه بیشتر باشه و رینگهای بیشتری در بقیه سیلندرها هم شکسته شده باشه، روغن موتور خیلی زود کم میشه، توان و قدرت موتور کم شده و احتمالا گرم هم بکنه.
البته بجز مورد رینگهای پیستون، این احتمال هم هست که گیت سوپاپ و اورینگ مربوط به سوپاپهای این سیلندر هم فرسوده شده باشه و باعث ورود روغن به اتاق انفجار بشه که در این حالت صرفا با باز کردن سرسیلندر معیوب و رفع ایراد، موتور بخوبی کار میکنه.
توصیه اکید من در حال حاضر اینه که هرچه سریعتر برای بررسی دقیق مشکل به مکانیکی مراجعه کنید، و فکر میکنم فعلا سرسیلندر معیوب ( سرسیلندر سمت چپ که سیلندر 5 در این ردیف هست) را باز کنید و وضعیت سوپاپها و گیت سوپاپها و موارد دیگه ای که وجود داره را در این سرسیلندر بررسی کنید.
اگر ایراد از گیت سوپاپ بود، با هزینه کمی قابل تعمیر هست( اگر نیاز به تعویض سرسیلندر نباشه)، و اگر مشکلی نداشت، مسلما باید موتور کامل باز بشه و تعمیر اساسی را انجام بدید.
اگر مکانیک گفت فقط پیستون معیوب را از سیلندر در بیاریم و رینگ نو بندازیم، قبول نکنید، چون روش اصولی و منطقی نیست و مشخص نیست نتیجه چی باشه و یا اصلا این کار چقدر دوام بیاره؟
اگر با همین وضع از ماشین استفاده کنید، صدمه بیشتر شده و ممکنه برای تعمیر موتور هزینه های بیشتری روی دست شما بگذاره.