سلام بچه ها
کسی بتلفیلد 2 با پچ های آنلاینشو داره؟ با این اینترنت لعنتی نمیشه دانلود کرد.
اگه کسی آنلاین بازی میکنه لطف کنه برام رو دی وی دی بزنه هزینشو هم میدم.
آی دی یاهو:
omid_safari2002
Printable View
سلام بچه ها
کسی بتلفیلد 2 با پچ های آنلاینشو داره؟ با این اینترنت لعنتی نمیشه دانلود کرد.
اگه کسی آنلاین بازی میکنه لطف کنه برام رو دی وی دی بزنه هزینشو هم میدم.
آی دی یاهو:
omid_safari2002
مثل اينکه اوضاع داره بهتر ميشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انديشه خط 8 :18:
من ندارم شرمنده:41:نقل قول:
اشاره به امضا :21:
نه، من متخصص سخت افزار نیستم.نقل قول:
دوست عزیز صحبت از پاور کردی ، ظاهراً اطلاعاتت در مورد پاور و یو اس بی و سخت افزار زیاده...
یه مشکلی دارم در استفاده از دستگاه هایی که usb هستن ، مثل usb headset و ویکم ، همینطور حتی مودم!
من پورت های usb پشت کامپیوترم کَمه ، واسه همین از usb HUB استفاده می کُنم که به این usb HUB مودم رو وصل کردم ، ولی مشکل اینجاست که وقتی usb headset رو به این usb HUB وصل میکُنم ، بعد از چند دقیقه اینترنتم قطع میشه یعنی چراغ Status مودم روشنه ولی گویا یه اختلالاتی پیش میاد که باعث میشه ارتباط اینترنتم قطع بشه... وبکم هم همینطور وقتی روشن می کُنم بعد از چند دقیقه اینترنت قطع میشه.
میشه بگین مشکل از کجاست؟
ممکنه مشکل شما با USB Hub تون در تامین برق مورد نیاز دستگاه ها باشه. بعضی Hub ها خودشون آداپتور ندارند، و برق مورد نیاز دستگاه های متصل شده رو از طریق همون پورت USB کامپیوتری که بهش وصل هستند، تامین می کنند. هر پورت USB میتونه حداکثر 500 میلی آمپر برق بکشه، پس مجموع برقی که Hub و دستگاه های متصل به اون می تونند از طریق این پورت USB دریافت کنند، باید کمتر از این مقدار باشه. اگر Hub شما از این مدل هست، چک کنید که آیا با استفاده از یک Hub آداپتور دار، مشکل شما برطرف میشه، یا نه؟ البته بعضی Hub های آداپتور دار هم هستند که هر چند خودشون برق مورد نیاز خودشون رو تامین می کنند، ولی آداپتور آنها به اندازه کافی برای تامین برق تمامی دستگاه های متصل به Hub توان نداره!
علاوه بر استفاده از پورت های USB لحیم شده بر روی مادربرد، و Hub های External، اکثر مادربردها یک یا دو سوکت هم برای اتصال یک USB Panel ارائه می کنند، که می تونید از این طریق، بدون نیاز به Hub، دو یا چهار پورت USB دیگه هم به پشت کیس تان اضافه کنید.
:20:نقل قول:
جون مادرت ضدحال نزن دیگه.
بده تاکسی تلفنی برام بیاره.
نترس پولش رو میدم !
با ارسال دی وی دی بتلفیلد2 با پچ آن بوسیله تاکسی تلفنی علاوه بر شاد کردن دل یک همشهری ثواب اخروی نیر نصیبتان میگردد.
بی صبرانه منتظر دی وی دی بتلفیلد2 هستم.
ستاد بچه های بامرام رشت
نقل قول:
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم
خب چرا نمیری از فروشگاه ها تهیه کنی
اینجا رو هم بگرد شاید بهتر بتونن کمکت کنن
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=163
ping سایت google
فکر کنم مشکل حل شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
« عکسش رو نشون نمیده »
میگم، درصد مالیات افزایش پیدا کرده؟!
چرا فحش میدی :18:نقل قول:
من کنایه زدم شلدون جون :27:
کجایی آدرس رو پی اخ کن یا هماهنگ کن بیا بگیر ازم چرا میزنی :21:
نقل قول:
مشخصه کی چقد بارشه
اونی که زیاد بارشه من نیستم مطمعنا :27:
نقل قول:
من چیزی رو که تو 1 هفته برام اتفاق افتاد گفتم بالای 700 نرفت
جوابتم که صفحات قبل کامل دادم
اگه منظورت ارزش افزوده ست , آره , سالی 1% زیاد میشه , پارسال 3 بود و امسال 4نقل قول:
حساب کردم 96 سال دیگه قطعا چیزی واسه خودمون نمیمونه :دی
نقل قول:
بله دوست عزیز . مالیات بر ارزش افزوده از سه درصد به چهار درصد افزایش یافت
کد:http://www.mehrnews.com/fa/newsdetail.aspx?NewsID=1280193
وضعیت داغون!!!!!!!!!!!!!:2:
افتضاح!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:2:
معلوم نیست دارن چه بلایی سر شبکه میارن؟!!!:32:
اصلا صفحه باز نمیشه!:weird:
بزور اومدم اینجا!:47:
100% تایم اوت!:17:
دانلود از سایت دانلود دات کام بین 15 تا 30! تازه اون سایت هم باز نمیشد 3 بار مودم رو روشن و خاموش کردم تا اومد!:9:
256 محدود اندیشه!
دیگه حالم از اندیشه بهم میخوره! این ماه دیگه فسخ میکنم!:12:
دوستانی که از شرکت های دیگه سرویس میگیرن، اوضاع چطوره؟
شاتل
دامون نت
پارس آنلاین
گیلانت
....
لطفا فقط با IDM تست بزارین!:33:
تو دانلود و وبگردی که کلا بعد عید هیچ مشکلی نیست عالیه همه چیز اما من چون مدتیه بتلفیلد بازی میکنم 2 هفته ی اخیر و شدیدا با پینگ مشکل داشتم و همش داشتم زنگ میزدم به پشتیبانی!!! که خدار و شکر از امروز دوباره پینگ خوب شده . یه چیزیم کشف کردم :31: اینکه چیز پی ان حدودا 100 تا پینگ و کمتر میکنه مثلا پینگ من دورو بر 370 تو بتلفیلد که با وی پی ان به 230 اینتورا کاهش پیدا میکنه!نقل قول:
اینم تست دانلود از سایت دانلود دات کام دوست عزیز (لینک مورد نظرتو بده تست بذارم که مقایسه راحت تر شه برات):
شاتل . سرویس 2 مگ. خط 5.
منم داغونه وضعیت نتم اندیشه خط 6
دانلودم سرعتش پایین خیلی نوسان داره
منم شاید عوض کنم شرکتمو
ولی اندیشه هیچیش نمیشه برو نمایندگیش هنوز دارن ثبت نام میکنند
یه سوال:
چرا dns رو عوض نمیکنید پینگش بهتر شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فایرفاکس 4کد:http://software-files-l.cnet.com/s/software/11/89/21/46/Firefox%20Setup%204.0.1.exe?e=1305209728&h=d057ae6aa74141ffae645eab4d378bed&lop=link&ptype=1901&ontid=2356&siteId=4&edId=3&spi=52f544b94984083787bd74ea8a3437e6&pid=11892146&psid=10208565&fileName=Firefox+Setup+4.0.1.exe
الان سرعت بین 20 تا 70 و میانگین 55
256 محدود اندیشه!
نقل قول:
این تست همین الانش:
البته با چیز پی انم. بدون اون یه 20 تایی بیشتره
عزیزم جناب سوسمار (بی ادبیه آخه با این اسم چجوری صدات کنم!؟)
این سابت شاتل چرا باز نمیشه؟ سایتش اینه؟:
امروز هر سایتی میخوام برم مرض پیدا میکنه!کد:www.rasana.net
قیمت سرویساش چنده؟
اندیشه دیگه بدجور رو اعصابه خدایی :
این چه وزنشه :27:
زنگ زدم پشتیبانی میگه من نمیتونم جواب شما رو بردم شنبه با آقای ماهنیان تماس بگیرید
گندشو درآوردن ،جواب درست هم نمیدن،کلا بدجور مشکوک میزنه این اندیشه،معلوم نیست چه ... دارن میکنن ک پشتیبانی که وظیفش جواب به مشکلات هست میگه نمیتونم جواب این سوالتونو بدم :2:
واسه من سرعتش تا اون حد پایین نبود بهر حال الان بالای 100 هستشنقل قول:
شاتل گرونه گرون. اندیشه قیمتش خوبه فدای سرم خرابه امروز یا فردا نامحدودش میکنم روزی بالای 3.5 گیگ دانلود میکنم
همین سوسمار عالیه :31:نقل قول:
ماهانه 23000 تومن . 3 گیگ ترافیک. 1-7 رایگان چون جزو سرویس های ECO است.
سایتش اینه:
اما این سرویس مخصوص رشته فک نکنم تو اون لیست قیمتا باشهکد:www.shatel.ir
چه فرقی داره منم که پینگم خوبه بند شدم :37:نقل قول:
بالاخره بعد از چند روز اوضاع داغونه خطه 4 پارس آنلاین و چند ساعت قطعی امروز فعلا که وصل شده اوضاش بد نیست
مخلص آقا سوسمار عزیز!نقل قول:
خوبی!
یه نکته خیلی جالب:
من نمیتونم برم تو سایت shatel.ir
ولی با چیز پی ان راحت میره!
این خیلی مشکوکه! احتمالا کاره خوده اندیشست! نمیخواد مشترکاش برن شاتل!
دوستانی که از اندیشه سرویس میگیرن لطفا یه تست کنن که میتونن تو این سایت برن یانه!
ممنون!
کد:www.shatel.ir
اول اینکه بند نشدی ،بن شدی :27:نقل قول:
دوم اینکه قول دادی بچه خوبی باشی ،از بن خارج میشی :21:
سوم اینکه برو یه سر بزن شاید جوابتو داده باشه:31:
سلام جیگر من رفتم راحت باز شد مشکلی نداره:20:نقل قول:
ولی چک کردم دیدم مرکز مخابراتی مارو شاتل سرویس نمیده میگه در آینده ارائه میدیم!!!!:41:
حالا تعداد انتخاب من کمتر شد فکر کنم اصلا غیر اندیشه جای دیگه ای نمیتونم برم:41::19:
آره چند تا از دوستامم میگفتن. احتمالا زیادی جو گیر رقابت شده :31:نقل قول:
فعل ماضی به کار بردم دیگه . گیر میدیا :31:نقل قول:
رفتم سر زدم اصلا آن نمیشه فک کنم رفته مسافرات ! :31:راستی مک ادرسم عوض کردم! دستی دادم یه چیز جدید اما دیگه کلا نمیره تو ملتی پلیر! نکنه باید او کارایی که گفتیو دوباره انجام بدم بعد تغییر مک ادرس؟ اون کارارو دوباره بلد نبودم انجام بدم. دیدم بدتر شد دوبار مک ادرسمو به حالت اول برگردوندم.
مرسی سوسمار عسل جون
آره درست بود حرفت سرویس میده ولی هرگز نمیرم شاتل با اون حجم کمش
زیادی دانلود کنی سرعتو یک دهم میکنه!!!
من از فردا با اندیشه روزی 3 تا 4 گیگ میخوام دانلود کنم
ببینم شما 5 گیگ گرفتین یه ماهه مگه نه؟
بعدش اینکه سرویس نامحدود 128 یا 256 سرعتش چنده؟؟؟
---------- Post added at 11:36 PM ---------- Previous post was at 11:33 PM ----------
من کلا یک کلمه هم نفهمیدم شما به هم چی گفتین؟؟؟:34::34::34::34::34:نقل قول:
رمزی حرف میزنین یا ما از پشت کوه اومدیم:31:
نه سرویس من 3 گیگ ماهانست. 2 مگ.نقل قول:
راسیتش آمار سرعت نا محدود 256 و ندارم اما نا محدود128 دورو بر 30 است.
چیز خاصی نمیگیم راجع به بازی بتلفیلد آنلاین. من و از سرورش انداختن بیرون داریم تلاش میکنیم دوباره برم توش :31:
آخه 3گیگ من ندیدم تو سایتش 5 گیگ بود 2 مگ!!!نقل قول:
خوبه که از 1 تا 7 هستش.
راستی این که میگن سرعتو کم میکنه واسه دانلود زیاد شما که اینقد دانلود میکنی با اون سرعت سرعتتو کم نمیکنه؟حتما چون فقط شبا دان میکنی کم نمیکنن
بابا اون که Office! شباش رایگان نیست اونو نگیری اشتباهی!نقل قول:
این سرویس که میگم مخصوص رشته و ECO است. فک کنم برا همونم تو سایتش نیست. اینیم که میگی شایعست. یا حد اقل برا من نیست :31: من هر شب تا صبح کم کم 3 گیگ دانلود و دارم همیشه.
اما حالا که اندیشه ای و فقط دانلود میخوای و پینگ و سرعت برات مهم نیست همون نا محدود 128 و بگیر انتخاب بهتریه برات به نظرم.
office یعنی چی؟نقل قول:
خوب اگه واسه رشت هستش یعنی باید بری نمایندگیش بگیری و سرویسارو بپرسی؟؟؟
بعید میدونم اینطوری باشه
بعدش اینکه شایعه نیست اونجا تو سایتش کامل توضیح دادند گفتند اگه دائم دقت کن دائم دانلود کنی سرعت کم میشه بعد از مدتی که بچه خوبی شدی دوباره برمیگرده سر سرعت قبلی در غیر اینصورت تعلیق میشه
من فقط واسه این میخوام نامحدود کنم که شبا بیدار نمونم یعنی چی که از زندگیم عقب افتادم ضررش بیشتر از سودشه
شما شبا بیداری کلا... روزا میخوابی
نقل قول:
Office یعنی اینکه شبا رایگان نیست. نمیدونم چرا اما این سرویس و هنوز تو سایت نذاشتن اما فک کنم یه دلیلش اینه که این سرویس فقط مخصوص شهر رشته.
اونم که میگی میدونم چیه بش میگن fair use policy .تا اونجا که من میدونم مخصوص تهرانه چون محدودیت پهنای باند دارن و برا اینجا عملا اجرا نمیشه البته بهترین کار اینه که خودت تلفن مبارک و برداری یه تماس بگیری بعد مارم در جریان بذاری:31: . راستی اینم جالبه بگم که تو تهران اگه از شاتل بخوای سرویس بگیری سال بعد سرویست وصل میشه !!!! :31:
یعنی هيچ آدم با وجودی نيست که از فناوا سرويس گرفته باشه!؟ :18::18:
ميگن پينگش خوبه! واسه شهر های ديگرو ديدم خودم :31:
ولی رشت.. .! :41::18:
Fanava.com
شما خودت وجود به خرج بده برو از فناوا سرویس بگیر ، بعد بیا اینجا وجودتو برای ما ثابت کُن ...نقل قول:
:39::39::39::16:نقل قول:
راست میگه دیگه باوجودنقل قول:
:31:نقل قول:
اینکه نمیره تو مولتی ،واسه منم همینطور بود که حل شد با پاک کردن یه فایل از مسیر ویندوز،که فکر نکنم تو اون فایلو داشته باشی
درمورد مک آدرس هم من اطلاعی ندارم چه باید کرد
درمورد بند :21: هم صبور باش امروز اگه باز نشد میریم یه یه نفر دیگه پیام میدیم :27:
نقل قول:
:37: فکر نکنم فایده داشته باشه! خو بیا بگردیم یه سرور دیگه پیدا کنیم! راستی سرور بتلفیلد شاتل چرا بسته شده؟ بش گیر دادن؟ پینگش 30 تا 40 !!!!!!!!!!!!!!