سلام..
وقتی میخوام بازی Gears Of War رو اجرا کنم این ارور رو میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویندوزمم سون هست...
بدرود.
Printable View
سلام..
وقتی میخوام بازی Gears Of War رو اجرا کنم این ارور رو میده:
ویندوزمم سون هست...
بدرود.
سلام
دوستان همگی خسته نباشید ...
من با نصب بازیه My Sims مشکل دارم ...
خیلی مراحلش پیچیده است ... کسی این بازی رو نصب کرده ؟؟؟
وقتی نصب اولیش تموم میشه یه فایل exe. ساخته میشه ... ولی بعدش نمیدونم چی کار کنم ... این پیغام میاد که سی دی شما اورجینال نیست ... راهنمای بازی رو خوندم ولی اینقدر پیچیده بود که نتونستم کاری کنم !!!!
میشه کمکم کنید ؟!!!!
ببخشید من نظر میدم!!نقل قول:
دو حالت داره!!
1.بازی درست نصب نشده که باید دوباره نصبش کنی
2.با ویندوز7 سازگار نیست باید رو آیکون اصلی(نه ShortCut) کلیک راست کنی تو قسمت Compatibility این رو تیک بزنی : Run This Program Compatibilty Made For
بعد ترجیحا Windows XP SP3 رو انتخاب کنی!!
مشکلش حل شد!نقل قول:
باید تاریخ سیستم رو 2008 یا 2007 میکردم...
سلام.من یک مشکل در بازی dawn of war 2 دارم.
این ارور رو میده:
---------------------------
DOW2.exe - System Error
---------------------------
The program can't start because xlive.dll is missing from your computer. Try reinstalling the program to fix this problem.
حتی اون فایل xliv.dll رو هم دلن کردم ولی بازم نیومد.
بیشابیش از کمک شما ممنون.
شما خود دی وی دی بازی رو چک کن ببین برنامه windows live توش نیست؟؟نقل قول:
اگه هست نصب کن درست میشه.
فکر کنم از این بازی ها باشه که باید با daemon کار کنی.نقل قول:
سلام
دوستان همگی خسته نباشید ...
من با نصب بازیه My Sims مشکل دارم ...
خیلی مراحلش پیچیده است ... کسی این بازی رو نصب کرده ؟؟؟
وقتی نصب اولیش تموم میشه یه فایل exe. ساخته میشه ... ولی بعدش نمیدونم چی کار کنم ... این پیغام میاد که سی دی شما اورجینال نیست ... راهنمای بازی رو خوندم ولی اینقدر پیچیده بود که نتونستم کاری کنم !!!!
میشه کمکم کنید ؟!!!!
نباید زیاد سخت باشه.
اگه مراحل نصب رو بنویسید شاید بشه کمک کرد.
چون اینجوری 1 کم سخته.به جز اینکه 1 نفر این بازی رو داشته باشه که نصبش مثل مال شما باشه.
سلام
وقتی CD رو می ذارم به صورت اتوران شروع به نصب بازی می کنه.
بعد از نصب برنامه یک فایل exe. ساخته میشه ... وقتی روی اون کلیک میکنم این پیغام میاد
Error: Please insert the Original Disk, not a back up
داخل فایل read me توضیح داده که ممکنه که 4 تا پیغام بیاد ... یکیش هم اینه... وبعد توضیح داده چی کار باید کرد ...
ویندوز من Vista هستش و این مراحل زیر رو تا ساخته شدن فایل AnalysisLog.sr0 رو دسکتاپ رفتم
ولی بعدش گفته بیاید سایت ما و این فایل رو برای ما بفرستید تا جواب بدیم !!!!
متنش اینه ...
SecuROM Troubleshooting
-------------------------
What is SecuROM?
SecuROM is a copy control system implemented by software publishers to protect their intellectual property. You can find general information about SecuROM at [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
Online FAQ: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
If you receive one of the following errors when launching the game you may need assistance with SecuROM.
Error: xxxx (four digit error code such as 7001 or 4001)
Error: DVD Emulation Software Detected
Error: A required security module cannot be activated. This program cannot be executed
Error: This program cannot be executed
Error: Please insert the Original Disk, not a back up
The most efficient way for us to assist is to have you produce an analysis file for evaluation. In order to generate this analysis file, please do the following:
Windows XP Users:
1. Make sure the computer is connected to the internet.
2. Restart your computer (the reboot is to assure that there are no additional instances of the software running when generating the file).
Note: If you purchased the EA Download Manager version of the game, you may need to log into the EADM with the EA account you have registered to the game before running the analysis. After logging into the EADM continue with the steps below.
3. Click the Start button (Windows button for Windows Vista) on the Windows Taskbar.
4. Click My Computer (Computer for Windows Vista).
5. Double-click the Local Disk (by default, this should be the C:\ drive).
6. Double-click the “Program Files” folder
7. Double-click the "Electronic Arts" folder.
8. Double-click the game's folder (MySims).
9. Double-click the Bin folder.
10. Right-click the mysims.exe and click Launch Analysis.
11. A disclaimer window will appear on your screen; click Yes.
12. Another window may appear stating that an analysis log will be generated, if so click OK. If any error messages appear, click Cancel to continue.
13. After a period of time, the program will generate a file named AnalysisLog.sr0 and place it at the root of your hard drive (usually C:\). When the file has been generated, a dialog may appear stating it has finished.
14. Click OK to complete the process. (If the prompt re-appears to start the analysis again, click No.)
15. To locate the generated file, repeat steps 3, 4, and 5.
Vista Users:
Follow the steps outlined above. Using Vista the file will be stored in the following path on the user's desktop:
'C:\Users\USERNAME\Desktop\AnalysisLog.sr0'
You will then want to go to [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and click on "Contact Us". You will then log into the support site, and submit your Analysis file as an attachment to your question. Please make sure that when submitting your question you give as detailed report of your issue as possible in the area provided.
یه توضیحات دیگه ای هم برای نصب دستی بازی نوشته ولی هیچی ازش سر در نیاوردم!
ولی فکر نکنم مشکل من تو این قسمت باشه چون بازی نصب میشه وفایل اجرایی هم ساخته میشه ولی error داره!
MANUALLY INSTALL
-------------------
How can I manually install the game if a normal installation doesn't work?
If you are having trouble installing the game, you may try a manual installation. Make sure to follow the steps below exactly as they read, or else the install may not work.
Double-click My Computer.
Right-click on the Local Disk C and choose Open.
Right-click inside the window and select New, and then Folder.
Name the folder Disk Images it is important that the name has a space in it.
Double-Click the new Disk Images folder to open it.
Right-click inside the window and select New, and then Folder.
Name this folder Disk1.
It is important to note there must not be a space between "Disk" and the number.
Insert MySims into your DVD drive and if the Autoplay feature starts, cancel it.
Double-click My Computer to open it.
Right-click on your DVD drive and choose Open.
When you see the contents of the disk in the Window, click on Edit at the top of the window and choose Select All.
All the contents of the disk should now be highlighted, click on Edit at the top of the window again and choose Copy.
Open the Disk1 folder you created under C:\Disk Images; click on Edit at the top of the window and choose Paste. This will copy the contents of the DVD into the Disk1 folder.
Once the disk has been copied, remove ALL DVDs from any drives.
Open the Disk1 folder under Disk Images and double-click on autorun.exe to start the installation.
To save disk space, you can delete the Disk Images folders after the installation has completed.
If you receive an error whilst copying the files this means the disk is either damaged or defective.
If the disk is clean with no visible scratches/damage, you should exchange your copy for a new one through the store of purchase or our Warranty Department.
خوب.نقل قول:
عجب اینستال عجیب غریبی.
من که پیشنهاد میکنم از همین روش دستی اینستال استفاده کنی. چون هم آسون تره هم نمیخوا بشینی ریپرت بدی به اینترنت که آیا بعدش درست بشه یا نه و . . .
اون روش دستی که آسون بود.
حالا اگه میخوی بگو تا مراحل نصب دستی رو به فارس برات بنویسم تا انجام بدی.
اگه هم انگلیسیت خوبه و میدونی باید چیکار کنی که هیچی.
موفق باشید.
:41::41::41:
من بازي رزدنت اويل 2 رو نصب كردم
بعد تو بازي به يه جايي هست كه ميرسم
( اونجا كه بايد سكه كه روش عكس بزه رو بزاريم روي اون مجسمه )
بازي خارج ميشه و برمي گرده روي صفحه دسك تاپ و يه همچين اخطاري رو ميده:
file not found:
zmove/r200.bin/...
ظاهرا فايل r200.bin در فولدر zmove وجود نداره
دوستان كسي تا حالا اين بازي رو انجام داده؟
ميتونيد كمك كنيد؟
ممنون:11::11::11::11::40::40:
رزیدنت اویل 2 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ از کجا گیرش آوردی ........... من چهارشم به زور پیدا می کنم .اونوقت تو میری شماره 2 رو بازی میکنی تازه ارور هم میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟.خداییش کارت درسته....!!!! کم می آوریم *****
نقل قول:کد:http://www.mediafire.com/?sharekey=2ce830028cb04aed8d78a0e555291609e04e75f6e8ebb871
مشكل در اجراي باري CALL OF DUTY 5(خواهشا كمك كنين)
سلام به همگي دوستان
من قبلا بازي CALL OF 5 تو سيستمم اجرا ميشد..منتها كمي طول ميكشيد كهبازي لود شود
با اين حال اجرا ميشد.:27:
حالا يك مدته كه هر كاري ميكنم كه بازي اجرا شه..نميشه كه نميشه..:41:
اول كه وارد ميشه پيغام فاير وال ويندوز مياد كه من روي UNBLOK كليك ميكنم..بعدش وارد بازي ميشه..
سپس برميگرده و اين پيغام رو ميده كه در پايين گذاشتم...
فقط نگين كه از سخت افزاره كه قبلا اين بازي رو اجرا و بازي كردم تو همين سيستمم..
البته فكر كنم كه بازيم رو سي دي ويروس داره..كه همچين پيغامي مياد:13:
----- Initializing Renderer ----
execing ragdoll.cfg from disk
----- Client Initialization -----
----- Client Initialization Complete -----
Trying SMP acceleration...
...succeeded.
----- R_Init -----
Getting Direct3D 9 interface...
Pixel shader version is 3.0
Vertex shader version is 3.0
Shader model 2.0 code path is available.
Shader model 3.0 code path is available.
Using Shader model 3.0 code path because it is the best available path on this hardware.
Attempting 800 x 600 fullscreen with 32 bpp at 60 hz
Game window successfully created.
Using 4x anti-aliasing
Creating Direct3D device...
Com_TouchMemory: 0 msec. Using sum: 0
Loading fastfile code_post_gfx
Loading fastfile ui
Loading fastfile common
Initializing render targets...
Requested frame buffer to be 24-bit color with 8-bit alpha
DirectX returned a frame buffer that is 24-bit color with 8-bit alpha
Initializing static model cache...
Initializing dynamic buffers...
Loading fastfile 'code_post_gfx'
used 1.13 MB memory in DB alloc
Initializing particle cloud buffer...
Creating Direct3D queries...
Setting initial state...
DirectX reports 512 MB of video memory and 680 MB of available texture memory.
Using video memory size to cap used texture memory at 496 MB.
Texture detail is set automatically.
Using picmip 0 on most textures, 0 on normal maps, and 3 on specular maps
Waited 95 msec for asset 'shadowcaster' of type 'material'.
Waited 142 msec for asset 'cinematic' of type 'material'.
Error: Waited 185 msec for missing asset "water_droplet".
Error: Could not load material "water_droplet".
Error: Could not load material "water_dynamic_spray".
------- sound system initialization -------
Loading fastfile 'ui'
used 39.48 MB memory in DB alloc
Error during initialization:
Unhandled exception caught
گرافيكم:
GEFORCE 7600 -512
CPU:
3300 AMD
RAM:
2 G
MAIN:
ABIT M2P
حالا اگه كسي ميدونه كه مشكل كجاست خواهشا راهنمايي كنه...ممنون ميشم...:11::11:
خيلي ممنون مر سي
:11::11::11::11::11:
:40:
خوبه الان يه درخواست ديگه هم بكنم
من بازي رزدنت اويل 4 رو نصب كردم ولي اخطار:
d3dx9_30.dll was not forund.....
روميده
ممنون:11::11:
خوب Direct X 9c رو نصب کننقل قول:
خيلي ممنون مر سي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي اميدوارم بتونم دانلودش كنم و.......
خوبه الان يه درخواست ديگه هم بكنم
من بازي رزدنت اويل 4 رو نصب كردم ولي اخطار:
d3dx9_30.dll was not forun.....
روميده
ممنون
اگه هم نصب کردی و بازم این پیغمو میده باید اخرین اپیدیتش رو نصب کنی که توی دی وی دی بازیهای جدید هست یا دی وی دی خود بازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه گشتی میزدی ضرر نداشت;):نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3314126&postcount=7608
سلام
لطفا روش نصب ابدیت دوم و کرک بازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] fifa manager رو بهم بگین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام به همه
من یک دفعه در ویندوز قبلی grid را نصب کردم
بعدش ویندوز را عوض کردم
ولی حالا که می خواهم بازی کنم ، اجرا میشه ولی بازیش صدا نداره
میرم توی setting نوشته که hardware acceleration = off
هرکاری می کنم نمیشه on کرد
مثله سایه هست ، نمیشه تغییر داد
آیا راهی هست که صدا دوباره بیاید ؟
این رو دانلود وسپس نصبش کن ببین صداش بر میگرده:نقل قول:
کد:http://connect.creativelabs.com/developer/Wiki/OpenAL%20Installer%20for%20Windows.aspx
من بازی Ghost Recon Advanced Warfighter 2 رو وقتی می خوام نصب کنم از من سریال می خواد.چندتا سریال رو امتحان کردم ولی جواب نداد
من PES 2008 رو نصب کردم همه چیز خوب و عالی کار می کنه .فقط یه مشکل عجیب دارم اونم اینه که تو بازی من تمام صدا ها رو دارم .از تماشاچی گرفته تا صدای توپ بازی و صداهای داخل منوها .ولی صدای گزارشگر رو ندارم .هر کاری هم کردم صداش در نمیاد .کسی نمی دونه چرا .............. تمام واوم های بازی رو هم گزاشتم رو آخر .کارت صوتی روهم دوباره نصب کردم .حتی نسخه جدیدشو دانلود کردم ولی صدای گزارشگر بازی در نمیاد.بازی رو هم سه بار پاک کردم و دوباره نصب کردم امانشد..........چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام.من با کرک بازی dawn of war2 مشکل دارم کسی با طریقه کرک این بازی اشنایی داره که چجوری باید کار کرد من که سر در نیاوردم؟؟؟؟؟؟؟؟؟بازی رو دستم مونده نمیدونم چی کار کنم .راهنمایی کنید.
سلام من بازي gta5رانصب كردم ولي وقتي روش كليك ميكنم تا بياد نميدونم چرا ميگه اين بازي نياز به دايركتس 9 داره من ورژن 10 دايركتس رو نصب كردم ولي مشكل حل نشد بايد چيكار كنم
نقل قول:مشکلات بازی gta IV اینجا:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=282313&page=323
نقل قول:
مرسي بابت راهنماييتون...
ميرم ببينم كه درست ميشه يا نه!..
:10:
وقتی devil may cry 4 رو اجرا می کنم این پیغام رو میده
دوستان من مي خوام GTA IV PATCH 1.2 و همينطور RAZOR CRACK براي اجرا شدن پچ 1.2 نصب كنم ميشه من رو راهنماييي كنيد تا برام مشكلي پيش ن ياد.
مشکلات IV در اینجا مطرح کنید
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=282313&page=323
سلام...
من جدیدا" یه مشکل پیدا کردم اونم اینکه وقتی که ویندوزمو عوض کردم و دوبازه Gears Of War رو نصب کردم...وقتی وارده بازی میشم دکمه ی Home دیگه کار نمیکنه که بتونم پروفایل بسازم!!
این در صورتیه که آخرین نسخه ی Windows Live رو نصب کردم...
لطفا" راهنمایی کنید...
بدرود.
شما این بازی آشغال رو از کجا گرفتی...یادمه توی تاپیک این بازی هم مشکل زیاد داشتی!!!نقل قول:
عجیبه که روی ویندوز فبلیت کار میکرده ولی رو این نه؟؟!!
ببین اینکه چرا توی ویندوز قبلیت کار میکرده ولی توی این ویندوز نه رو جوابی براش ندارم...ولی معمولا این مشکل با تعویض کرک حل میشه فقط یادت باشه باید تموم فایلهای موجود در پوشه کرک رو جایگزین کنی نه فقط آیکون بازی رو!!
البته تموم کارهایی که توی ویندوز قبلی رو کردی بکن از جمله برگردوندن تاریخ بازی به 2008 و نصب بازی در درایور خود ویندوز...
دایرکت ایکس رو ری انستال کننقل قول:
با بقیه بازی ها مشکلی نداری ؟
توی بازی Fuel اصلا وارد بازی نمی شه ارور زیر رو میده...
لازم نیست تو درایو ویندوز نصب بشه من تو درایو f نصبیدم هم تو 7 وهم تو xp به خوبی کارکرد فقط یه کرک 400و اقضه کیلو بایتی داره که باید درمسیر بازی نصبش کنی وفاتهم الصلوات:31:نقل قول:
نه با بازی های دیگه مشکل ندارمنقل قول:
دست همه دوستان درد نكنه مخصوصا مهدي جان
call of duty 5 دوباره راه افتاد ..ممنون
.................................................. ......................
این بازی ها خودشون 1 مقدار مشکل داشتن.نقل قول:
شما این روش رو امتحان کن ببین درست میشه یا نه :
این هم منبعش :دينقل قول:
براي برطرف كردن مشكل صدا بايد به
Control Panel--> Sounds and Audio Devices--> Hardware
بريد و بر روي گزينه Unimodem دابل كليك كنيد و در پنجره باز شده Device Usage را روي Disable قرار دهيد. و بعد OK.
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=3746022&postcount=1
منظورتون از این بازی آشغال چیه؟!:20:نقل قول:
یعنی این که از کدوم شرکت مسخره گرفتین؟؟؟نقل قول:
آخه بعضی از نسخه های این بازی خیلی مشکل داشت.
منظور مهدی فکر کنم این باشه.
من بازی anno 1404 همین که تازه منتشر شده را خریدم کارت گرافیکم GF 8600 Gt با 512 رم واقعی هست اما حتی با جزئیات گرافیکی پایین بازی کند اجرا میشه.متاسفانه تو تنظیمات گرافیکی بازی رسولشن 800*600 یا بهتر بگم زیر 1024 وجود نداره.
چکار کنم؟
این بازی با 8600 به خوبی اجرا میشه ، سایر قطعات شما چیه ؟ مشکل از یه جای دیگه هست .نقل قول:
من بازی anno 1404 همین که تازه منتشر شده را خریدم کارت گرافیکم GF 8600 Gt با 512 رم واقعی هست اما حتی با جزئیات گرافیکی پایین بازی کند اجرا میشه.متاسفانه تو تنظیمات گرافیکی بازی رسولشن 800*600 یا بهتر بگم زیر 1024 وجود نداره.
چکار کنم؟