پیام خصوصی دادم ولی خب شاید بقیه هم همین سوال رو داشته باشن
مودمی که از طریق بوتلودر انلاک شده بعد از اپدیت به 196 ایرانسل، انلاک میمونه؟نقل قول:
نوشته شده توسط saber73
Printable View
پیام خصوصی دادم ولی خب شاید بقیه هم همین سوال رو داشته باشن
مودمی که از طریق بوتلودر انلاک شده بعد از اپدیت به 196 ایرانسل، انلاک میمونه؟نقل قول:
نوشته شده توسط saber73
بله مودمی که از طریق بوت لودر فریمور بهش تزریق شده و بعد انلاک شده از طریق اسکریپت انلاک همون فریمور با تعویض فریمور به 192 ایرانسل باز هم انلاک هست و با ارتقاء به 196ایرانسل باز هم انلاک میمونه . حتی 195 خود های وب رو هم رو مودم بریزید باز مودم انلاک هست .نقل قول:
نقل قول:
سلام.داداش جایی رو میشناسی که بشه قسمت یو اس بی این مودم i60 ایرانسلو تعمیر کنن؟ یو اس بی مودم من متاسفانه دچار مشکل شده و با هیچ سیستمی درایورش نصب نمیشه.چند روز پیش با یه سیستم تونستم نصبش کنم وسط فلش مودم قطع شد و درایورش دیگه نصب نمیشه و بصورت زرد رنگ زده unknown device
عکس واضح و قابلیت زوم دار بودن بدید از اون قسمت usb از پشت و روی برد .نقل قول:
نقل قول:
داداش این قسمت به احتمال زیاد خراب شده .. چرااش همینجوری روشن مونده و نمیتونم از طریق یو اس بی فلشش کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکس واضح نیست! ولی خراب شدن معنی نداره! این قسمت بورد قطعه نیست که خراب بشه، یه اتصاله، قشنگ با هویه بازش کن تمیزش کن هر 4 نقطه رو از هم جدا کن بعد دوباره یه سیم جدید لحیم کن، این دفعه سعی کن تمیزتر و با قلع کمتر لحیم کنی.نقل قول:
داداش هرکاری کردم درایور نصب نمیشه حتی با اون سیستمی که قبلا درایور این مودم روش نصب میشد هم الان نصب نمیشهنقل قول:
درایور یه بار نصب میشه! چندبار لازم نیست نصب بشه که، منظورت لودر یا چیز دیگه نیست؟نقل قول:
داداش منظورم اینه که با اون سیستمی که قبلا درایورش نصب میشد هم میزنه unknown deviceنقل قول:
همه ی این مراحل آنلاک رو سر صبر و مرحله به مرحله برونقل قول:
دوباره با دقت لحیم کن و سیم رو دست بزن که رو اتصال لق نزنه و ثابت وایساده باشه، گاهی اوقات میچسبه ولی لحیم نشده. و همچنین خود 4 تا اتصال به هم وصل نشده باشن.
بعد وصل کردن به سیستم و اتصال کوتاه و روشن کردن مودم چراغ های مودم روشن نشه
وقتی که سیستم صدا داد و new device شناسایی کرد، بعد درایورها رو نصب کن
دیگه مراحل بعد هم که لودر و فریمور و اینا که نیازی به توضیح نیست
اگه از اول همه این کارا رو با صبر و درست انجام دادی و درست نشد باید ببری پیش یه متخصص