-
پرس:رئالي ها را مجازات مي کنم
بالاك تنها هدف زمستاني ما نخواهد بود
--------------------------------------------------
رئيس باشگاه اول شهر مادريد از شرايط جاري و خصوصا بازي ضعيف در برابر بارسا به هيچ وجه رضايت ندارد.
در حالي که به نظر مي رسيد لوکزمبورگو با اين شکست در لبه تيغ قرار بگيرد پرس نسبت به عملکرد بازيکنان رئال ابراز نارضايتي کرده و حتي اظهار داشته که تغييرات زيادي در اين تيم ايجاد مي کند.
فلورنتينو پرس رياست باشگاه رئال مادريد در كنفرانس مطبوعات خود گفت: در فصل نقل و انتقالات تحولي شگرف در تيم رئال مادريد ايجاد خواهد شد.
وي گفت: "من فقط از دست كاسياس شاكي نيستم و آنقدر بابت بازي مسخره و عجيب مردانم عصباني هستم كه نمي خواهم تا اطلاع ثانوي هيچكدام از آنها را ملاقات كنم.
پرداخت قسط حقوق هاي مردان من نيز با بي نظمي هايي بديهي مواجه خواهدشد كه اين كمترين جريمه عليه آنها است.
پرس تا حدودي براي سرمربي برزيلي حاشيه امنيت ايجاد کرده و در اين زمينه مي گويد:من ليستي بلندبالا از لوكزمبورگو گرفته ام بنابراين وقتمان را زياد صرف بالاك نخواهيم كرد اما براي به دست آوردن او هم تلاشي منطقي خواهيم داشت.
-
جرارد: ليورپول بايد بيشتر هزينه كند
-------------------------------------------------
استيون جرارد، كاپيتان تيم ليورپول معتقد است كه بستن قرارداد با بازيكنان مطرح مستلزم هزينه بيشتري مي باشد.
سرخپوشان عليرغم اينكه در رده نهم جدول قرار گرفته اند و دو بازي از چلسي كه 15 ا متياز جلوتر از آنهاست، عقب مي باشند، از چهار پيروزي پي در پي خود خوشحال به نظر مي رسند و به موفقيت در اين فصل اميدوارهستند.
جرارد کاپيتان ليورپول طي مصاحبه اي در اين خصوص اظهار داشت: "بنيتس نيز بايد به اين مطلب آگاهي داشته باشد كه براي موفقيت بيشتر وجود بازيكنان توانمند ضروري است و براي آوردن آنها نيز بايد هزينه بيشتري متحمل شود."
وي در ادامه افزود: "مطمئن هستم در ماه ژانويه مي توانيم با آوردن چند بازيكن خيلي خوب قدرت و نيروي تيم را بالا ببريم."
-
جدال بر سر كين ادامه دارد
-------------------------------------
مدير برنامه هاي روي كين، كاپيتان بر كنار شده شياطين سرخ معتقد است كه وي مي تواند در ديدارهاي اين هفته ليگ برتر انگلستان حضور داشته باشد.
مسوولان اتحاديه فوتبال انگلستان بر اين نكته تاكيد دارند كه مرد جنجالي ليگ برتر تا تاريخ 1 ژانويه حق توپ زدن براي هيچ باشگاهي را ندارد، با اين وجود مايكل كندي، نماينده روي كين چنين عقيده اي ندارد.
وي معتقد است كه كين مي تواند تا زمان برگزاري ديدارهاي ليگ برتر در اين هفته به باشگاه جديدي بپيوندد. از بين تمام باشگاه هاي علاقمند به خريد روي كين، ميدلزبرو تمايل بيشتري را از خود نشان مي دهد.
-
رئيس سانتوس: درها براي بازگشت لوكزمبورگو باز است
----------------------------------------------------------------
فرانسيسكو لوپس رياست باشگاه سانتوس برزيل در كنفرانس مطبوعاتي گفت: "در هاي بازگشت براي لوكزمبورگو باز است."
پس از تحت فشار قرار گرفتن مربي برزيلي رئال مادريد سانتوس از آب گل آلود ماهي گرفت و به سرعت طي نامه اي رسمي از لوكزمبورگو خواست تا باز گردد.
نلسينيو باتيپيستا مربي سانتوس هم در آستانه اخراج است و شرايط فراهم است تا لوك خوش شانس پس از فتح سهام زمينش در بورس مادريد و كسب درآمدي نجومي در مادريد با روي گشاده و قلبي عاري از عذاب وجدان به كشور خود برزيل باز گردد.
خصوصا با توجه به شکست سنگين رئال در برابر بارسا اين مسئله بيشتر ديده مي شود.
-
پيشنهاد پاراگوئه براي بازي با مصر
------------------------------------------
فدراسيون فوتبال مصر از تمايل فدراسيون فوتبال پاراگوئه مبني بر برگزاري يك بازي تداركاتي ميان دو تيم ملي مصر و پاراگوئه خبرداد.
فدراسيون فوتبال مصر ضمن انتشار اين خبر تاكيد كرد: تلاش مي كنيم موافقت حسن شحاته سرمربي تيم ملي فوتبال مصر را براي بررسي پيشنهاد مقامات فدراسيون فوتبال پاراگوئه مورد بررسي قرار دهيم.
در صورت اعلام موافقت مقامات مصري ديدار دوستانه تيم هاي ملي مصر و پاراگوئه پايان ماه فوريه در قاهره برگزار خواهد شد.
-
فرگوسن: كين از ما حمايت مي کند
=---------------------------------------------
با توجه به شرايط بحراني حاکم بر اردوي يونايتد پيش از بازي با ويارئال فرگوسن قصد دارد هواداران خشمگين منچستر را آرام کند.
دوستداران شياطين سرخ به خاطر جدايي کين نمي خواهند باشگاهشان را در اين بازي همراهي کنند اما فرگوسن در اين خصوص گفت: کين هم مثل يکي از طرفداران منچستر در اين بازي حامي ما خواهد بود!
سرآلكس فرگوسن، سرمربي منچستريونايتد معتقد است كه روي كين از ترك جمع شياطين سرخ زياد هم دلخور نيست.
فرگوسن در مصاحبه اخير خود گفت: "اميدوارم تا كين در مصاف سخت امشب ما با ويارئال يكي از طرفداران منچستر باشد. رفتن يك بازيكن بزرگ ومعتبر از صحنه فوتبال باعث ناراحت شدن هر فوتبالدوستي مي شود، اما نبايد فراموش كرد كه فوتبال با اين حوادث متوقف نمي شود.
هواداران شياطين سرخ از از دركي عميق برخوردارند، آنها مي دانند كه نگاه حرفه اي به فوتبال مربوط به امروز نيست، بلكه به فرداي باشگاه معطوف است. آن چيزي كه اهميت دارد تاريخ پربار باشگاه است، نه حوادث يكي دو روزه!
-
بنيتس: به پيشکستوان احترام مي گذارم
------------------------------------------------------------
رافائل بنيتس، سرمربي ليورپول از اينكه به توصيه هاي بازيكنان پيشكسوت اين باشگاه توجه كرده است، ابراز رضايت مي كند.
بنيتس معتقد است كه بسياري از بازيكنان قديمي ليورپول در حقيقت اسطوره هاي اين باشگاه هستند و نبايد نسبت به توصيه هاي آنها بي توجه بود.
وي اظهار داشت: "با اينكه شايد نتوانم خيلي خوب انگليسي صحبت كنم اما علاقمندم تا با چنين بازيكناني وارد گفت و گو شوم. بعنوان مثال پس از بازي برابر كريستال پالاس با جان آلدريج در مورد بازي و نتيجه آن صحبت كردم و به نكات خوبي اشاره كرد كه در بازي هاي بعد مثمرثمر واقع شد."
سرمربي سرخپوشان در ادامه افزود: "بازيكناني مانند آلدريج يا ايان راش تجربه هاي زيادي از باشگاه، ليگ برتر يا حتي بازي در كشورهاي ديگر دارند. براي نمونه ، ايان كه مدتي در يوونتوس بازي مي كرد و يا جان كه در رئال سوسيه داد بود مي توانند با بيان تفاوتهاي موجود بين تيم ها، به شناسايي نقاط ضعف و قوت تيم كمك كنند و همين امر، كمك بزرگي است تا بدانيم در مقابل چنين تيمهايي چگونه ظاهر شويم. بنابراين همه ما به وجود چنين بازيكناني نياز داريم تا از تجارب آنها نهايت استفاده را ببريم."
-
جام باشگاههاي جهان
تست پزشکي براي تمامي بازيکنان
-------------------------------------------------
طبق قوانين فدراسيون بين المللي فوتبال (فيفا) و كميته برگزار كننده مسابقات جام باشگاه هاي جهان تمامي تيم هاي شركت کننده در اين رقابتها بايد آزمايشات مختلف پزشكي را پشت سر بگذارد.
در پي فوت مارك ويوين فوئه بازيكن كامروني به علت سكته قلبي در ديدار تيم ملي كشورش برابر تيم ملي فوتبال فرانسه در مسابقات قهرماني فوتبال جام كنفدراسيون ها مسوولين فيفا به منظور عدم تكرار چنين اتفاقاتي اعلام كردند: كليه تيم هاي شركت كننده در مسابقات سال آينده جام باشگاه هاي جهان قبل از سفر به ژاپن از همه لحاظ مورد آزمايشات و بررسي هاي پزشكي قرار مي گيرند.
لازم به ذكر است، فيفا بيست و هشتم نوامبر را آخرين مهلت ارسال ليست نهايي تيم هاي شركت كننده در مسابقات جام باشگاه هاي جهان در ژاپن اعلام كرد.
-
پرس:مجازات سختي را اعمال مي کنم
بالاك تنها هدف زمستاني رئال نخواهد بود
-------------------------------------------------------
رئيس باشگاه اول شهر مادريد از شرايط جاري و خصوصا بازي ضعيف در برابر بارسا به هيچ وجه رضايت ندارد.
در حالي که به نظر مي رسيد لوکزمبورگو با اين شکست در لبه تيغ قرار بگيرد پرس نسبت به عملکرد بازيکنان رئال ابراز نارضايتي کرده و حتي اظهار داشته که تغييرات زيادي در اين تيم ايجاد مي کند.
فلورنتينو پرس رياست باشگاه رئال مادريد در كنفرانس مطبوعات خود گفت: در فصل نقل و انتقالات تحولي شگرف در تيم رئال مادريد ايجاد خواهد شد.
وي گفت: "من فقط از دست كاسياس شاكي نيستم و آنقدر بابت بازي مسخره و عجيب مردانم عصباني هستم كه نمي خواهم تا اطلاع ثانوي هيچكدام از آنها را ملاقات كنم.
پرداخت قسط حقوق هاي مردان من نيز با بي نظمي هايي بديهي مواجه خواهدشد كه اين كمترين جريمه عليه آنها است.
پرس تا حدودي براي سرمربي برزيلي حاشيه امنيت ايجاد کرده و در اين زمينه مي گويد:من ليستي بلندبالا از لوكزمبورگو گرفته ام بنابراين وقتمان را زياد صرف بالاك نخواهيم كرد اما براي به دست آوردن او هم تلاشي منطقي خواهيم داشت.
-
سرمربي تيم دانمارك تا 2010 تمديد كرد
-----------------------------------------
مورتن اولسن، سرمربي تيم ملي دانمارك قرارداد خود را تا جام جهاني 2010 تمديد كرد.
اتحاديه فوتبال دانمارك روز گذشته در وب سايترسمي خود اعلام كردكه مقامات اتحاديه نظر اولسن را در مورد مبلغ مورد نظرش خواسته اند و پس از شنيدن درخواست وي، با اين رقم موافقت كرده اند.
اتحاديه فوتبال دانمارك در خصوص اولسن نوشت: "روحيه مربيگري مورتن اولسن را در هيچ كس ديگر نديده بوديم.
چند باشگاه اروپايي درخواست هاي خود را براي در خدمت گرفتن وي اراده داده اند و وي اعلام كرده بود كه تا ژوئن آينده در موردپيشنهادات و پاسخ به آنها تصميم خاصي اتخاذ نمي كند.
اولسن در گفت و گويي با وب سايت رسمي اتحاديه فوتبال دانمارك گفت: "فكر مي كنم اين آخرين پستم در حرفه سرمربيگري باشد و من قصد داشتم تصميم درستي را در خصوص آينده م اتخاذ كنم."
گفتني است، اولسن 56 ساله دانماركي را به فينال جام جهاني 2002 و ليگ قهرمانان 2004 سوق داد، اما شاگردانش در پي رده بندي ماه گذشته پس از اوكراين و تركيه در پله سوم قرار گرفتند و از راهيابي به دور فينال جام جهاني 2006 بازماندند.