Printable View
من مگه گفتم تغییری کرده قیمتها؟ فقط حجمهای جدید اضافه شده که ما برای اطلاع رسانی قرارشون دادیمنقل قول:
من تصمیم گرفتم که کلا تا مدتی دیگه الکترونییک رو ببوسم بذارم کنار و تمام وسایلم رو بفروشم تا زمانی که یا از ایران برم یا این اوضای کوفتی درست شه****اقا فقط بحث ایرانسل تنها نیست الان زمان پیش از میلاد نیست که کمی اگاه شوید ولی بعید میدونم این مردم اگاه شن****
اقا چند شب پیش با یه عرب که تو ایرانسل کار میکرد بحثمون شد(البته تو نت)طرف یه حرفایی میزد که خیلی روم تاثیر گذاشت...به خدا اینا هدفشون اینه که هیچوت اضوعاع درست نشه(یه ضرب المثل چینی هست که میگه گرسنه نگه دار و حکومت کن)....اصلا مردم خیلی نادونن ...اگه ایران یه کشور بین المللی میشد(که نمیشه)ایرانسل دیگه حرفی واسه گفتن نداشت چون اپراتور های خارجی تو ایران سرمایه گذاری میکرند و ایرانسل باید میرفت قاز میچروند...
همیشه هر چیزی از یه نفر شروع میشه پس شما اون یه نفر باشید
بهترین کار هست، راه اندازی بخش اینترنت فروم، برای کشوری که ظرفیت کل پهنای باندش 100 Gbit هم نیست جوکی بیشتر نیست،نقل قول:
البته این را کسانی متوجه میشوند که به دور از این هیاهو و جو در گوشه ای ایستاده و با دیدی منطقی و عاقلانه به قضیه نگاه میکنند.
آن طرف اینقدر ظرفیت بالاست که دانلود کردن دیگر کار خنده داری تبدیل شده و ملت اکثر نیاز خود رو با Stream کردن از شبکه مثل Netflix و... برطرف میکنند، این جا ما باید برای کیلو بیتی سینه بزنیم ؟ واقعا مسخره است.
ممنون از شما دوست گرامی، که این موضوع را به من گوش زد کردی،
اقا منم کاملا با شما موافقم واقعا هیچی نداریمنقل قول:
ضمن تبریک به شما ایرانسلی عزیز،مفتخریم به اطلاع برسانیم که شرکت ایرانسل به عنوان اولین اپراتور تلفن همراه با پوشش سراسری پروانه ارائه نسل های 3،4 و بالاتر اینترنت همراه را دریافت نمود و بهره برداری از این پروژه عظیم از امروز 4 شهریور به طور رسمی آغاز شد. این موفقیت بدون پشتیبانی شما ممکن نبود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم اس ام اس از طرف کلا بردار بزرگ
به نظر من قیمت ها کاملا مقرون به صرفه هست و قابل قبوله
دوستانی که توقعات بی جا دارند باید عرض کنم که اینترنت 3G یا 4G برای اشتفاده در تلفن همراه هست. نه برای خونه و دانلود کردن فیلم و سریال و آهنگ!
بهتره پلن راجرز یکی از بزرگ ترین کمپانی های تلفن همراه کشور کانادا را ملاحظه کنید
محتوای مخفی: پلن های راجرز
البته این دو اپراتور را نمیشه با هم مقایسه کرد اما منظور نظر من این بود که جاهای دیگه هم محدودیت استفاده وجود داره و کسی با اینترنت موبایل ، فیلم دانلود نمیکنه
فقط مرکز استان ها راه اندازی شده شهرستانها فعلا اینترنت نسل دومشونم داغونه