دوستان باخت بارسلونا رو تبریک میگم.....
فقط باید آلمریا رو ببریم.....:n06:
دوستان باخت بارسلونا رو تبریک میگم.....
فقط باید آلمریا رو ببریم.....:n06:
مشکل اصلی اتلتیکو هست! باید تو دو بازی امتیاز از دست بده! تازه اگه ما همه رو ببریمنقل قول:
این فصل به احتمال 99% اون یک درصد رو هم برای احتمالات گذاشتم کوپا رئال میگیره و لالیگا رو اتلتیکو
قهرمانی یا نائب قهرمانی هم در لیگ قهرمانان برای هردو تیم احتمال داره.
و اما بارسا که تیم مدیریتی در درجه اول و بعد مربی با خاک یکسانش کردن.
برسه یا نرسه مهم نیست 5 دقیقه فشار روی دروازه = 2 3 تا گلنقل قول:
من حاضرم به بازی بارسا نرسه ( چون باز داور ماینکو هست :n15: ) ولی به بازی بایرن برسه
قبل این بازی، بگم که باخت 3-0 بایرن رو به روی دورتموند هم نکته بسیار جالبیه که نباید فراموش کرد!
اما بازی...
چه دلیلی وجود داره که کماکان جناب سرهنگ گزارش کنه، من نمیفهمم؟!
ناخو؟! کاروایال؟!؟ نه جون من؟!!
قشنگ مشخصه که صفحه ویکی پدیا رو موقع گزارش باز میکنه و طبق اون گزارش میکنه و تصمیم میگیره که کی با کی مشکل داره!
مثلا اگه واران بازی نمیکنه، شما اشتباه فکر میکنید بخاطر مصدومیت بوده...دلیلش اینه که کارلتو بهش علاقه نداره! (چون تویه ویکی تعداد بازی اومده و ننوشته فلانی بخاطر مصدومیت کم بازی کرده
بعد حالا جالبه بعضی ها رو به آمار هم نگاه نمیکنه و میگه!
مثلا خوزه و کارلتو با مارسلو مشکل دارن و از فابیو بیشتر استفاده میکنن...
حالا اصلا فرض کنیم درسته این موضوع...این دو مربی بزرگ اشتباه میکنن و ایشون درست میگن که فابیو در حد مارسلو نیست اصلا!
یا کارلتو از ایکر بیشتر استفاده میکنه...! اینکه امار چی میگه هم مهم نیست!
واقعا نمیدونم چی بگم...
داور هم افتضاح بود...
3 تا پنالتی رو راحت نگرفت...
کلی هم وسط زمین خطا کردن و نگرفت...
معلوم نبود چه مشکلی با فابیو هم داشت که هرکی میزدش، کاری باهاش نداشت!
کریم هم که معلوم نیست چقدر توپ و موقعیت باید خراب کنه تا بلاخره گل بزنه؟!
بعد اون موراتا جوون یه توپ گیرش میاد و گل میزنه!
ماشالله چقدر هم موقعیت از 1-2 متری دروازه خراب میکنه!!
کرنر دی ماریا هم بسی جالبناک بود...!
مثل همیشه مودریچ بازم فوق العاده بود...واقعا حضورش باعث آرامش-ه..
پاس گل ایارا هم بسی قشنگ بود...
+
چه شوتی زد بیل روی گلش!
دروازبان دستش درد گرفت!
دوربین پشت هم قشنگ گرفته بود و نشون داد که دستش رو از شدت درد گرفت دروازه بان!
بازی بنزما دیگه داره نفرت انگیز میشه! چند تا توپ از دو قدمی زد به آسمون!
واقعا لوکا مودریچ فوق العادست. یه صحنه تو یه جای کوچیک یه یه پا دو پا ی ناااااز زد اندازه کل هیکل بنزما می ارزید!:n02:
بایرن 3تا بازی آخرش تو لیگو 2تا رو باخته و اون یکی رو مساوی کرده! قبلش به جز 2تا بازی که مساوی کردن همه رو بردن... چون دیگه قهرمان شدن جوری بازی میکنن که مصدوم ندننقل قول:
علی فر کلا رو مخه ... تو یکی از بازی های بارسا، میگفت تاتا شماره 2 رو از آلوز گرفته 22 رو بهش داده :| در حالی که بخاطر ابیدال 22 اون لباس رو پوشید!
کلا از فوتبال هیچی نمی فهمه فقط میخواد یه چیزی بگه که نشون بده از فوتبال خیلی میفهمه!!
نکته این بازی هم مثل بازی قبلی لیگ این بود که بازیکن های مختلفی گل زدن
شرمنده اگه اینجا اظهار نظر کردم
دوستانی که به باختای بایرن علاقه نشون میدن....دقت کنن که بایرن اونقدری جلو هست که دیگه لیگو ول کنه و بچسبه به لیگ قهرمانان....
بعد میتونی به من بگی چرا با ترکیب 100% اصلی میاد بازی میکنه؟ و تا دقیقه 90 مثل بنز فشار میران که بازیرو نبازند؟ اگر لیگ رو ول کرده باید با تیم ذیخره بازی کنه ! اگر نه پس چرا تو زمین خودش جلو چندین هزار طرفدار3-0 میبازه؟نقل قول:
دوستانی که به باختای بایرن علاقه نشون میدن....دقت کنن که بایرن اونقدری جلو هست که دیگه لیگو ول کنه و بچسبه به لیگ قهرمانان....
آلمریا ماشالله اینقدر تیم خنثی و بی خطری بود که گفتن نتیجه بازی کفایت می کنه.
با نتیجه هایی که دیشب به دست اومد شانس قهرمانی تیم {و البته فرار از رده سومی} به یکباره زیاد شد. واقعا امسال لالیگا جدای از بهترین {که سال های اخیر بوده} جذاب ترین لیگ اروپا هم هست.
سرنوشت لیگ در دست اتلتیکو هست، اتلتیکو باید دو لغزش داشته باشه که امشب با ختافه و در خانه ختافه {یک تیم ته جدولی دیگه مثل گرانادا که برای بقا می جنگه} بازی داره و امکان از دست دادن امتیاز وجود داره.
از بازی های نسبتا سخت دیگه اتلتیکو بازی خارج از خانه با والنسیا بعد از بازی برگشت نیمه نهایی CL هست و البته بازی خارج از خانه با لوانته که تیمی هست که بسیار فیزیکی بازی می کنه.
بازی هفته انتهایی لیگ بین بارسا و اتلتیکو در شرایطی می تونه به کمک بیاد که بارسا همچنان در کورس باقی بمونه و انگیزه لازم برای گرفتن نتیجه مقابل اتلتیکو رو داشته باشه
و الا با اختلافات عمیقی که هر دو تیم رقیب با رئال دارند توی شرایطی که یکی از دو تیم از کورس عقب افتاده باشه، نمیشه اونقدرا روی نتیجه هفته آخر و یک نبرد تمام عیار حساب باز کرد.
با همه این صحبت ها من فکر می کنم اگه تیم بتونه هر 5 بازی باقیمانده خودش رو ببره، شانس خوبی {50-60%} برای قهرمانی وجود داره.
+
چهارشنبه کم اهمیت ترین جام فصل رو در پیش رو داریم، اما بازی مقابل رقیب دیرینه و در دسترس بودن جام {نسبت به بقیه جام ها} مطمئنا اهمیت و انگیزه ویژه ای رو ایجاد می کنه {مثل فینال کوپا 2011}
امیدوارم کارلو تحت هیچ شرایطی از رونالدو استفاده نکنه، چون مصدومیت هم استرینگ با بازی کردن تشدید میشه و دوره درمان رو طولانی تر می کنه که می تونه باعث از دست دادن بازی های مهم تر تیم در CL بشه.