من به شخصه پیرم دراومد از بس به این مشکل جواب دادم.نقل قول:
لپ تاپ رو که خریدین اول بشینین دونه دونه درایور هارو از روی سی دی نصب کنین.
Printable View
من به شخصه پیرم دراومد از بس به این مشکل جواب دادم.نقل قول:
لپ تاپ رو که خریدین اول بشینین دونه دونه درایور هارو از روی سی دی نصب کنین.
شرمنده =))نقل قول:
من فك كردم ايني ك واسم ويندوز ريخته درايوراشو نصب كرده
[QUOTE=aminhitman;7816296]این کول پدی که می فرمایید سه فنه نیست.دو فنه هستش که هر کدومشون 14 سانتی هستشنقل قول:
اقا من تو این چند روز هر چی این کلوب رو نگاه میکنم دیگه چیزه جدیدی نمیبینم.دوستان خواهشا انقد سوالای تکراری نپرسین.من نمیگم که برین 240 صفحه رو بخونین ولی میگم که حداقل تا چند صفحه قبل رو بخونین.مثلا هنوز که هنوزه بعضی از دوستان میپرسن حالا که نمیشه باتری رو در اورد پس اینکه همش تو برق باشه پس برای باتری مشکل ایجاد نمیشه؟؟؟ که ما قبلا توضیح دادیم یا اینکه هنوز میپرسن چرا نور صفحه دیگه زیاد نمیشه؟؟؟یا خیلی ها هنوز میپرسن که ایا این لپ تاپ خوبه؟؟؟یا یا یا...بخدا برین تو انجمن های خارجی ببینید در مورد چیا بحث میکنن حالا ما هنوز تو یکسری چیزهای ساده موندیم.حالا من به اون دوستمون میگم که برای اینکه باتری صدمه نخوره چیکار کنین.دوست عزیز برای اینکار برنامه energy management رو دانلود کنید و سپس نصب کنید بعد از توی این برنامه از قسمت battery با انتخاب optimized میتونین باتری رو تا 60 درصد شارژ کنید و بعد دیگه لپ تاپ از 60 درصد به بعد فقط با برق کار میکنه و از باتری دیگه استفاده نمیکنه و با انتخاب maximum.... میتونین تا 100 درصد شارژ کنید و بعد اون از برق استفاده میشه پس احتیاج به در اوردن باتری نیست و در مورد اون دوستمون که گفتن نور صفحه دیگه زیاد نمیشه باید بگم که شما باید یه بار درایور intel کارت گرافیک رو نصب کنید اما اگه باز هم مشکلتون حل نشد بگین که بیشتر راهنماییتون کنم.
آقا ببخشيد دوباره مزاحم ميشم!
درايور Nvidia نصب نميشه! ارور ميده كه نتونسته پيدا كنه
من جست جو كردم فهميدم ك بايد از سايت دانلود كنم درايورشو
حالا كدومو دانلود كنم!؟
دو نوع هستش
Nvidia Video Driver (N14P-GV2) for Windows 8 (32-bit, 64-bit) - Notebook
Nvidia Video Driver (N13P-GLR, N13P-GSR) for Windows 8 (32-bit, 64-bit) - Notebook
دوست عزیز اول Nvidia Video Driver (N14P-GV2) for Windows 8 (32-bit, 64-bit) را دانلود کن که به احتمال زیاد نصب میشه و اگه نشد اون یکی.نقل قول:
مرسينقل قول:
و سوال آخر اينكه وقتي زدم بايوس updat شه اين پيغام مياد
the version of rom file is the same as that of bios
چ كنم!؟
خوب حتما بایوستون آپدیته !!!!!نقل قول:
چک کنین از تو بایوس اگر اشتباه نکنم آخرین ورژن ۱.۱۸ هستش
دوست خوبم خواهشا صفحه اول رو مشاهده کنید.نقل قول:
علی جان متوجه نمیشن منم دیگه حوصله سر و کله زدن ندارم.نقل قول: