سلام
ما هم رای ندادیم
راستی کی شد نماینده اصفهان؟
Printable View
سلام
ما هم رای ندادیم
راستی کی شد نماینده اصفهان؟
نقل قول:سلام
پس كي اين نتايجتون رو اعلام ميكنن
تو كه دو هفته است تو امضات زدي تا چند روز ديگه
زود باش خبر بده ببينيم دعامون گيرا هست يا نه
ما منتظر قبولي (البته با شيريني) هستيم ....... هيچ جا ......... :31:
از ما هم كه خدا را شكر قطع نشدنقل قول:
راستي ايول به اين امضا :31:
سلام و مرسي مژگان جاننقل قول:
من هم دوباره و سه باره و ... و هزار باره اين عيد رو به همه بر و بچ اصفهاني پي سي پيشاپيش تبريك ميگم
خبرها حاكي از اونه كه دوباره اين يارو و زنش شدن جزء اوليها :41::41::41:نقل قول:
سرم نره بالا دار :18::27:
سلام به همه بچه ها
آقا ما یه سایتی راه اندازی کردیم که بانک اطلاعات خرید و فروش خودرو هست . Base کار برای همشهریای گله یعنی 90% ماشینها اصفهان هستند .
خوشحال میشم ببینید و نظراتتون رو بگید .
کد:www.bankekhodro.com
نقل قول:
سلام دوست جون گلم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به جون اودم خودم هم نمیدونم کی میدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهمون گفتن تا آخر اسفند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا بگم چیکارشون کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دمتون گرم که دعا می کنید ... انشالا جبران کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی عیدتون هم پیش پیش مبارک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رای هم که ندادیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما که رای دادین حداقل به یکی رای میدادین.نقل قول:
رای سفید در هر صورت شمارش میشه.
من یه نگاه گذرا انداختم. خوبه هر چی بیشتر از این سایتا باشه بهتر. چون به شفاف سازی کمک میکنه.نقل قول:
این سایت چند وقته که راه اندازی شده؟ چقدر ماشین توش هست! فقط به نظرم قیمتا بالاست.
در ضمن کاشکی میشد توی سرچ سایت مثلا وقتی شهر اصفهان رو سرچ میزنم بتونم تمام ماشینهای شهرستانهای اطراف را هم انتخاب کنم. یاشاید کل چندتا شهر رو با هم.
:18::18::18::18:نقل قول:
سفيد دادم.... يعني هيچي ننوشتم... اخه براي كي حساب ميشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
امين جان راي سفيد جزء اراي مأخوذه حساب ميشه ولي باطل هستنقل قول:
يعني تو شمارش مجموع آراء مياد
نقل قول:
ها.. من نودونستم.........
طوري نيست،بشنارند تا ..... (جونشون) دراد......:31:
ممنون كه گفتي دادا.... تجربه اي شد براي آينده:27:
سلامنقل قول:
برا من سايت رو باز نميكنه :(