دوستان یه کمکی برسونید
Printable View
دوستان یه کمکی برسونید
سلام بچه ها خوبین؟
نمیدونم کسی اینجا جوابمو میده یا نه ولی من یه مشکلی دارم
بعد از چندین روز دانلود بلاخره این بازی دانلودش تموم شد ..فایل هارو هم اکسترکت کردم ولی یه مشکل دارم ...وقتی اکسترکت میشه یه فایلی میاد که باهاش نرو باز میشه ...ولی حجمش حدود 7-8 گیگه و پوشه ی دوم هم اصلا درست اکسترکت نمیشه و فایل نهایی نرو ایجاد نمیشه ...
میخاستم بپرسم که چیکار کنم ؟> رپیر کنم؟ و اینکه دی وی دی معمولی دارم و چجوری حجم 8 گیگ رو تو یه دی وی دی رایت کنم؟ دی دی دی ناین هم در دسترسم نیست!
داداشه گل ،فرمتی که بعد اکسترکت بدست میاد iso هستش؟اگه هستش با درایو مجازی بازش کن و نصبش کن.اصلا کاری به نرو نداشته باشنقل قول:
ممنون داداش نصبش کردم ...نقل قول:
سلام. بعد عمری دوباره هوس کردیم یه بتلی بزنیم بر بدن:n02: اما با اینکه با همین سیستم قبلا بازی می کردم الان یه مشکلی هست. همون مرحله اول بعد از مترو سوختم:n02: حالا هرچی میخوام بازی کنم دست خودمو کل هم تیمیام غیب شدن بازی جلو نمیره! کرک درست حسابی هم پیدا نکردم. گرافیکم تازه آپدیت کردم و بازیو خوب اجرا میکرد اما الان غیب شدن نمیاد که نمیاد!!! چه کنم؟:n28:
سلام دوستان من بازیو اجرا میکنم ولی هیچ نوشته ایی نداره تو بازیم میرم هدف نداره چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n13:
مشکلم حل شد داشتم بازی میکردم:n10:
ولی یه آپدیت دانلود کردم فقط پوشه DATA/WIN32/loc بود که بعدی کپی دیگه بازی اجرا نشد یکی پوشه loc اصلی بازیو واسم آپلود مکینه کم حجم هست:n28: بازیو ندارم که بخوام از اول نصب کنم
کاری نداره که پاک کن دوباره نصب کن:n02:نقل قول:
بچه ها لطفا کمک کنید یکی واسم آپ کنه:n30::n29:
واسه من این پوشه 5 و خورده ای گیگ هست. چه جوری کم حجمه؟:n02:نقل قول:
اون آپدیت چه چیز از اون پوشه رو عوض کرده؟
بهتره یه تورنت پیدا کنی که بتونی دانلود کنی.مثل نسخه های unlocked اسکیدرو که بازی احتیاج به نصب نداره و دونه دونه بتونب انتخاب کنی چی دانلود شه:n01: