ممنونم
راستی من شیمی 3 کتاب ندارم بعد الان میخوام مبتکران بخرم به نظرتون کتاب تستشو بخرم فقط؟ اموزشش رو نخرم؟؟؟
توضیحاتشون مثل هم هست؟
Printable View
ممنونم
راستی من شیمی 3 کتاب ندارم بعد الان میخوام مبتکران بخرم به نظرتون کتاب تستشو بخرم فقط؟ اموزشش رو نخرم؟؟؟
توضیحاتشون مثل هم هست؟
دوستانی که کتاب زیست پیش 89 رو دارن حتما زیست 90 رو بخرند کلی تغییر ریز و درشت در پیش 2 داره! در حدی که دیگه تاژکداران چرخان دیگه فتوسنتز نمی کنند!!! کلی از بیشتر بدانید های کتاب شده متن اصلی می تونید از لینک زیر اون بیشتر بدانید های رو ببینید
چند مدت که اصلا این کتاب گیر نمی یومد ولی الان که پیداش کردم کتابی که 1000 تومن هم نبود شده7000 تومن! چون می گفت فروش آزادش ممنوعه
حدود 1 - 1.5 ساعت نشستم کل تغییرات رو نوشتم ولی وقتی ارسال زدم اینترنت قطع شده بود و متن پرید!:D
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 06:31 PM ---------- Previous post was at 06:27 PM ----------
به نظر من که توضیحات مبتکران به اندازه کافی هست! حتی اگه صفر باشینقل قول:
[HTML]http://www.blog.kheilisabz.com/wp-content/uploads/2011/11/Ziste-Pish-Changed1.pdf[/HTML]نقل قول:
urchin جان اينو آقاي نصري تو وبلاگ خيلي سبز گذاشته
نقل قول:
برای سال ۹۰ کتابهای درسی زیست هر ۳ سال (دوم، سوم و پیش) تغییرات جزئی داشتهاند، اما برای کنکور تغییرات کتاب پیشدانشگاهی اهمیت دارد و نه تغییرات زیست ۱ و ۲ . به همین دلیل بر آن شدیم که این تغییرات جزئی را به دوستان خوبمان اعلام کنیم تا خدای نکرده به خاطر این تغییرات جزئی، سؤالی را غلط نزنند.
خیلی نگران نباشید. بسیاری از این تغییرات بیتأثیر و تعدادی دیگر کمتأثیر هستند و تعداد کمی از آنها در حد کلمه ولی مؤثر هستند.پیشنهاد ما این است که همین الآن این تغییرات را در کتابتان با مارکر مشخص کنید و بعداً هم چند بار این pdf (یا پرینت آن) را بخوانید، به خصوص شب قبل از کنکور حتماً آن را دوره کنید تا مطالب را بر اساس آخرین تغییرات یاد گرفته باشید.
پس کتاب تستشو میخرم مرسی
در مورد کتاب تاریخ ادبیات مصور چی کسی یمدونه ویرایش جدیدش کتابو کامل کرده؟ همه میگن ناقص بوده بعضی چیزا رو نداشته
خيلي كامل شده!نقل قول:
خيلي از تصاويرش تكميل و ترميم شدن :31:
اون كتابايي هم كه نميتونستن مصور شن،آخر كتابم به عنوان نكات تكميلي اومده بودن،الان بلافاصله بعد تصاوير آورده شدن كه ديگه همه رو با هم بخوني
تستاشم آپديت با كنكوراي 90
راستي لازمم نيست قبل عيد واسش وقت بذاري!
توضیحات کتاب تستش که در غالب درسنامه هس خیلی کاملهنقل قول:
اگه کلا جزو شیمی نداشتی و یا سرکلاس ننشستی و یا ... کتاب آموزششو بگیر درغیر اینصورت لازم نیس
---------- Post added at 09:57 PM ---------- Previous post was at 09:54 PM ----------
یعنی هومن جان من برم چاپ جدیدرو بگیرم؟نقل قول:
درکل رو دست این واس تاریخ ادبیات که نیومده،من که ندیدم حداقل
شما دیدی؟
نقل قول:
salam
این بسته به سطح علمی شما داره ولی همون کتاب تستش واقعا قوی و خوب هست....
قبل از خرید نگاهی به کتاب توضیحات ودرسنامه هاش بیندازید بعد خرید کنید ....
موفق باشید ...
تجربي هستم ...مشكل اساسي دارم با هندسه 1 ..ميخوام كلا ببوسمش بذارمش كنار ...ميخواستم بدونم اگه اين كارو كنم چن تا تست و كامل از دس ميدم ...يعني از هندسه چن تا تست مياد كنكور ؟؟
4 تست میادنقل قول:
گریم گرفتش بخدا...بدجور اوضاع روحیم خرابه....danesgjuie sale2 computeram baz mikham konkur bedam 2nbale ye pa hastam......dina702007@gmail:41:نقل قول: