دوستان از کرک چه خبر ؟
من الان حدود 1 هفته میشه بازی نکردم بازی رو اعصابم خورد شده منتظر کرک هستم
Printable View
دوستان از کرک چه خبر ؟
من الان حدود 1 هفته میشه بازی نکردم بازی رو اعصابم خورد شده منتظر کرک هستم
اون چراغ های روی سقف چطوری روشن میشه؟
سلام
هی از من سریال میخواد 3 تا حالا دادم ادامه دادم ولی دیگه سریال ندارم یعنی میخواد دمو بشه اون سریال هایی که استفاده کردم دیگه بدرد نمیخوره
لیست تمام نمایندگی های ایران خودرو :sq_2: :
Aberdeen -> Scania
Amsterdam -> DAF
Berlin -> MAN
Birmingham -> MAN
Bratislava -> Mercedes
Bremen -> DAF
Brussel -> Iveco
Calais -> MAN
Cardiff -> DAF
Dortmund -> MAN
Dresden -> Scania
Düsseldorf -> Renault
Edinburgh - > MAN
Felixstowe -> Renault
Frankfurt -> Iveco
Genf -> Mercedes
Glasgow -> DAF
Grimsby -> Iveco
Hamburg -> Iveco
Hannover -> Scania
Leipzig -> DAF
Lille -> MAN
London -> Volvo
Luxemburg -> Volvo
Lyon -> Renault
Mailand -> Scania
Manchester -> Scania
München -> MAN
Newcastle -> Mercedes
Nürnberg -> Volvo
Osnabrück -> Volvo
Paris -> Renault
Plymouth -> Mercedes
Prag -> Renault
Rostock -> Renault
Rotterdam -> Mercedes
Salzburg -> DAF
Stettin - > Mercedes
Strassburg -> Scania
Stuttgart -> Mercedes
Turin -> Iveco
Verona -> Volvo
Wien -> Iveco
Wroclaw -> Volvo
Zürich -> DAF by Harry Piel
سلام f4 رو بزنی صفحه تنظیماتش باز میشه.نقل قول:
فعلا تنها راه ممکن برای بازی کردن اینه که هر بار که گفت اکتیو کن دکمه اکتیو رو نزنی و از بازی بیای بیرون بعد دوباره وارد بازی بشی یکی از همون سریال ها رو وارد کنی و از این به بعد هم هر موقع گفت اکتیو کن از بازی بیا بیرون بدون اینکه دکمه اکتیو رو بزنی بعد که بری تو بازی لازم نیست دیگه کد وارد کنی و همین طوری میری تو بازی ولی اخطار اکتیو بازم میاد ولی هر بار اینکارو بکنی حداقل لازم نیست کد رو وارد کنی .نقل قول:
سلام آقا حامد قیمت سی پیو برام مهم نیست فقط میخوام بدونم به نظر شما با6300 کش 3 میتونم رو ultra بازی کنم ؟ ممنون از راهنماییهاتوننقل قول:
دوستان من یه دونه مد برف پیدا کردم برفم میاد ولی تو عمرم موقع برف اومدن رعدو برق ندیده بودم که تو فیلمش دیدم.:sq_14:در ضمن چون با IDM نشد دانلود کنم منصرف شدم.اگه کسی تونست دانلود کنه و اجراش کرد خبرشو بده.در ضمن آدرسش ش ی ل ت ر ه
اینم آدرس: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اکتیو
دوستانی که سریالشون از بین رفته این کارو کنن تا دیگه از بین نره و راحت بازی کنند!
1.برای جلوگیری از باطل شدن سریال فایل اجرایی بازی رو در فایروال ویندوز یا آنتی ویروس قرار بدید
C:\Program Files\Euro Truck Simulator 2\bin\win_x86\eurotrucks2.exe
2.تیک گزینه "Online News" توی بازی رو بردارید از این آدرس "Options > Gameplay"
3.حالا بازی رو ببندین و برین به "My Documents > Euro Truck Simulator 2" و فایل "config.cfg" را با Notepad باز کنین! توی ویندوز 7 میشه این آدرس :
C:\Users\" user "\Documents\Euro Truck Simulator 2
4.حالا توی فایل config.cfg که توسط Notepad باز کردین دنبال uset g_sns بگردین و هرچی جلوش کد هست پاک کنین! یعنی اینجوری:
"" uset g_sns
اعداد بین "" پاک بشن فقط! حالا Save کنید
برین داخل بازی و یکی از کد های زیر رو وارد کنید و بدون محدودیت از بازی لذت ببرین! یادتون نره حتما بازی رو توی فایروال قرار بدین!
THWYR-Y553Q-71V7H-L8KLL-4KFXE
3342J-DYJF0-XEA3K-5J0YS-40UFY
7KWDE-K9MV0-KFM10-ACJ2Q-HY9KZ
YR9YD-9CNV4-62KZT-04J2R-PTZ45
L4MND-CMNVE-CQLU8-ARW7F-DPK21
اگه دوست عزیز مدل سی پی یویی که میگی یکی از ایناست : pentium p6300 2.27ghz -- pentium dual core e6300 2.8 ghz -- pentium e6300 2.8ghz که طبق اطلاعات همون سایتی که معرفی کردم جزو رده متوسط هاست و زیاد نباید بهش امید وار بود مگه اینکه کارت گرافیک قوی داشته باشی . بازم من چیزی از سخت افزار حالیم نیست که بتونم جواب شمارو دقیق بدم .نقل قول: