:19:سلام من dell inspiron 1525 دارم صداش خیلی ضعیفه ؛ معمولیه یا مشکلی داره؟ممنون میشم جواب بدین
Printable View
:19:سلام من dell inspiron 1525 دارم صداش خیلی ضعیفه ؛ معمولیه یا مشکلی داره؟ممنون میشم جواب بدین
آخه از اول این مشکل رو نداشتم.تازگی اینطور میشه .نقل قول:
اگه مشکل ویستاست که ویستا من چند ماه عوض نشده .چرا این چند ماه این مشکل وجود نداشت؟
اگه مربوط به ویستا هستش،چرا وقتی این مشکل تو ویستا به وجود میاد تو xp هم standby همین مشکل رو پیدا میکنه؟:44:
واسه همین گفتم ممکنه ایراد سخت افزاری باشه؟power ،باتری یا ....؟
اساتید نمیتونند کمک کنندنقل قول:
:41::41::41:
خوب آخه این intel هستش :41:نقل قول:
مشخصاتشو توی امضام نوشتم
سلام دوستان , من انتي ويروس AVG 8.5 رو نوت بوكم نصب كردم ولي حالا ديگه نوت بوكم هيچ برنامه اي رو باز نميكنه!!!!!!!
حتي سي دي ديكشنريم رو هم كه ميذارم بازم باز نميكنه:18:
لطفا كمكم كنيد:41::41::41::41::41:
احتمالا سيستم شما ويروسي بوده كه نصب آنتي ويروس فايلهاي سيستمي و سيستم عامل يا پاك شده اند يا قرنطينهنقل قول:
اين شرايط براي خودم هم پيش اومده ،البته برنامه هاي ترميم كننده هستند ولي با اين شرايط كه هيچ برنامه اي باز نميشه بايد ريكاوري كنيد
لپتاپ من سونی مدل fz-730 هست
ویندوز فابریکش ویستا بود و وقتی که xp کردمش ، هروقت هدفون میزنم صدا هم از هدفون میاد و هم از اسپیکر!! همینطور وقتی خروجی صدا را به تلوزیون میزنم همین مشکل هست یعنی بازهم صدا از اسپیکر لپتاپ هم میاد چیکار کنم؟؟ کمکم کنید
يك نفر ديگه هم بود همينطوري شده بود البته سري Z بودنقل قول:
لپ تاپ سفارش آمريكا هست يا آسيا ؟؟ اگه نميدونيد ساخت كجا هست ؟
مطمئن شيد كه درايور مخصوص همين لپ تاپ رو نصب كرديد و ورژن درايور هم سازگاري داره با سخت افزار شما
ببينيد يه سوييچ هست ( سخت افزاري-نرم افزاري ) كه هنگامي شما جك 3.5 ميليمتري هدفون رو فعال ميكنيد اتصال اسپيكر ها رو قطع ميكنه ، اين سوييچ اگر هنگامي كه شما ويستا داشتيد درست كار ميكرده و صدا رو هنگام وصل فيش خروجي قطع ميكرده مشكل سخت افزاري نبوده الان شما درايورتون با سيستم عامل سازگار نيست و به خاطر همين براي سيستم عامل قابل تشخيص نيست ( جزئيات درايور ) كه صدا رو به خروجي هدفون منتقل كنه يا به اسپيكرها
حتما درايور رو از سايت خود سوني دريافت كنيد
دوباره هم نصب كنيد
آقا لپ تاپم E6500 هست جدیدن تو vista که stand by می کنم و بعد دوباره ازش بیرون میارم خیلییییی طول میکشه تو صفحه log in بیاد بعدشم cpu یه سره 50% کار میکنه!!
hibernate هم که مکیشه صفحه سیاه میشه ولی خاموش نمیشه و هنگ می کنه!!باید خاموش روشن کنم!ولی تو XP اینطور نیست!چی کار کنم؟؟
ضمنا چجوری finger print رو راه بندازم؟؟بدوم برنامه خاصی میشه راه انداخت؟؟