لاان بازار ولی عصر بودم ، انگار یه مغازه رو برای فروش این بازی بسته بودن و یارو رو فرستاده بودند 2 سالشو بکشه :18:
بقیه مغازه دار ها هم همین که اسم Battlefield رو میاوردی همچی رو به شدت تکذیب میکردند :31:
Printable View
لاان بازار ولی عصر بودم ، انگار یه مغازه رو برای فروش این بازی بسته بودن و یارو رو فرستاده بودند 2 سالشو بکشه :18:
بقیه مغازه دار ها هم همین که اسم Battlefield رو میاوردی همچی رو به شدت تکذیب میکردند :31:
دوستان سلام ! من این بازی رو اصلا بازی نکردم ! پیدا هم که نمیشه ! به نظرتون یه مدت دیگه که آبها از آسیاب افتاد پیدا میشه ؟
اگه قرار باشه تو موارد زیر به بازی نمره بدین چند میدین ! آخه میخوام یه بازی رو شروع کنم و نمیدونم چی رو شروع کنم ! از هر بازی هم خوشم نمیاد ! دوست دارم قبل از شروع بازی نظر افرادی که تمومش کردن رو بدونم !
گرافیک
گیم پلی
صدا
داستان بازی
گرافیک 10/10
گیم پلی 9/10
صدا 10/10
داستان بازی 7/10
من کارت gtx 460 دارم ! میکشه بازی رو ؟
منم از این چیزا شنیدمنقل قول:
ولی اخه پلیس که نمی تونه بلافاصله حبس ببره
باید بفرسته دادگاه تو دادگاه حبس براش ببرن !خودش کلی طول می کشه
یکی هست که حتی فیل م-س -تهجن میفروشه ولی این بازی نیورده !:27: میگه ریسکش بیشتره
عجب فیلمی سرمون در اوردن این بازاریا:41:
بلاخره هیچی نباشه مغازش پلمپ بود با یه قفل کنده ، کارشم خیلی خوب بود من همش از اون خرید میکردم :31:نقل قول:
اره دقیقا همین جوره برای اینا خطر این بازی بیشتر از اون فیلماس
از فروشگاه پایتخت بخر ... از اون هم بهتره!نقل قول:
واحدد 44 !
قبلا یه پسرکی بود ... شریک اونا بود .... الان رفته خودش اون مغازه رو زده :دی
5شنبه که مغازش رو پلمپ کردن من اونجا بودم :دی برادران ارزشی و لرزشی بودن :27:
+
دوستان همچنان من مشکل دارم با صفحه سیاه!
خوب از فروشگاه های اینترنتی یا از بچه هایی که بازی رو میفروشن و از طریق پست میفرستن بخرید
نقل قول:
مغازه تو بازار رضا بوده >؟
ههههههههههههههههههههههههه هههههههههههههههههههنقل قول:
پس دقیقا برای همین بازی بستندش یا چیزه دیگه هم بوده
اره دیدمش مغازه بزرگی هم داشت :31:
البته عرزشی نه ارزشی :27::21:
نه بازار ایران نزدیک خوده میدونه و کارش CD و DVD هست و البته کت و شروار و چینی مینی هم داره :31:نقل قول: