-
امیدواارم نصیحت نباشه ..
تو تاکسی سعی کنید اگر خانمی کنارتون نشسته یکم ازش فاصله بگیرین این برای حفظ اادب و احترام هست و جزو آداب اجتماعی ..
یا زمان کرایه دادن اگه فاصله با فرد کناری کمه بذارین بعد از پیاده شدن از ماشین کرایه رو پرداخت کنید .
اگه سواره تاکسی میشین که همه آقا و یک خانم هست یا همه خانم و یک آقا هست اجازه بدیم اون شخص که تک هست روی صندلی جلو بشینه
این دیگه تجربه است :
با هرکس به اندازه شعورش برخورد کنید نه به اندازه شعورتان
اکثر آدما مخصوصا عوام الناس درکی از احترامی که بهشون گذاشته میشه ندارن بعضی وقتا برای کسی ارزش قایل شدن و احترام زیادی گذاشتن باعث میشه خودت بی ارزش شی یا همون آدم به علت بی فرهنگی و شعور پایین بهت توهین کنه پس بهتره آدم با همه به یک میزان شعور برخورد نکنه ! در کل شعور اجتماعی default !خودتون رو در یک حد و مرز قرار بدین که متاسفانه تو ایران اکثر مواقع این حد و مرز پیش فرض از حد استاندارد خیلی پایین تره اگه احساس کردین طرف جنبه داره برسونینش به میزان شعور اجتماعی استاندارد :46:
-
اگه بش از اندازه به اینکه دیگران چه فکری درباره شما میکنند اهمیت بدن زندانی افکار اونا میشید
-
وقتی خرید پوشاک میرید هیچ وقت تنها نرید! مخصوصا اگه خانم هستید.
ممکنه لباسی انتخاب کنید که هم اصلا بهتون نیاد و یا ممکنه مشکلی داشته باشه و بهتون انداخته باشن.بودن همران خیلی مفید خواهد بود
همچینی این خبر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
قبل از ازدواج یادت باشه که در مورد درامد و حقوق و سرمایه نقدی که داری به همسرت همه چیز رو نگوووووو
این یک تجربه شخصیه و ممکنه در مورد همه صدق نکنه .
-
امروز فهمیدم که به دخترهای فامیل تو هیچ شرایطی نباید رو داد............
-
اینو به طور خاص برای مستاجرها و کسانی که زود به زود خانه عوض میکنند میگم
تا به منزل جدید نقل مکان کردید اگر اهل استفاده از adsl هستید سریع برید پیگیری کنید.
من بعد از 2 هفته با پارس انلاین (که سرویس منزل قبلی را ازش گرفته بودم) تماس گرفتم گفتند برای این مخابرات ما محدودیت سرویس داریم نمیتوانیم به شما سرویس بدهیم
1 هفته پرس و جو کردم تا با داتک تماس گرفتم و ثبت نام کردم
1 ماه طول کشید تا انها به من گفتند که خط تلفنمان فیبر نوری هست و نمیتوانند به من سرویس بدهند
1 هفته هم طول کشید تا برم مخابرات و اینترنت مخابرات وصل بشه
الان بعد از گذشت بیشتر از 2 ماه تازه adsl برای من نصب شده
-
من وقتی می ترسم ساکت ساکت می شم و هیچ حرفی واسم نمیاد، بعضی وقتا این جوری باشی خیلی بهتره چون می تونی سریع تر یه راه حل پیدا کنی ...:sq_8:
-
وقتی عصبانی هستید هیچ وقت جواب کسی رو ندید
وقتی خوشحال هستید هیچ وقت قول ندید
وقتی ناراحت هستید هیچوقت تصمیم نگیرید
-
هرگز در مکان های رسمی ادامس نجوید ....
-
توی وسائل نقلیهی عمومی (اتوبوس، مینیبوس و تاکسیهای بینشهری) گوشیبهدست نخوابین...
میتونین حدس بزنین چه اتفاقی میافته!