برای من که اضافه نشدهنقل قول:
Printable View
برای من که اضافه نشدهنقل قول:
دوست عزیز من نگفتم که این سرعت رو رایگان دریافت می کنه . ولی شما مقایسه بفرمایید . وقتی که اینترنت رایگان و شهروندی در آمریکا 2Mb به صورت wireless هستش آیا به نظرتون سرعت 50mb بایستی خیلی گرون باشه ؟؟؟ ضمنا صحبت بنده اصلا در مورد سرعت نبود ... شما ping time رو یک نگاه بنداز منظور بندرو متوجه می شین . منی که گیمر هستم وقتی ping time 2ms آمریکا رو با ping time داخل کشور خودمون که در بهترین حالت 50 هستش مقایسه می کنم فقط و فقط به آشغال بودن شبکه ی مخابراتی کشورمون پی می برم .نقل قول:
و در مورد صحبت شما دوست عزیزم . همونطور که خودت گفتی متوسط سرعت در آمریکا حدود 10mb هستش . خوب حالا از نظر آماری به نظر شما فقط کسایی که دسترسی به اینترنت پهن باند دارن میان و سرعت اینترنتشون رو چک می کنن ؟؟ طبیعتا نه !!! بلکه بیشتر از 90% کسایی که سرعتشون رو چک می کنن ممکنه از شهروندایی باشن که از اینترنت رایگان استفاده می کنن . حالا با یه حساب کتاب کوچیک دستتون می یاد که اونا به چه سرعتهایی دسترسی دارن که میانگین سرعت شده 10mb :18:نقل قول:
در ضمن من این عکسی که تو امضام گذاشتم رو از speedtest.net لینک دادم , خودم نساختمش :46:
من اسفراین هستمنقل قول:
آقا این رو کدوم قسمت اکانت شما زده ؟ ؟ ؟ توی اکانت ما که چیزی نیست :41::41:نقل قول:
پیام ها :46:نقل قول:
بلاخره یه حرکت درست حسابی دیدم از این پارس آنلاین خسیس! :31:
تا باشه از این هدایا! :27:
برای من هم چنین پیامی نیومده.!!:41:
به من دو گيگابايت هديه داده
ترافیکم داشت تموم میشد
با این هدیه خیلی حال داد دستش درد نکنه