سلام
بچه ها من 2 روزه که چی چی ان از کار افتاده و کار نمیکنه. از یک جا دیگه هم گرفتم اونم همین مشکل رو داره. نمی تونه به سرور کانکت شه. کسی از دوستان تو این چند روزه از چی چی ان استفاده کرده؟
ممنون
Printable View
سلام
بچه ها من 2 روزه که چی چی ان از کار افتاده و کار نمیکنه. از یک جا دیگه هم گرفتم اونم همین مشکل رو داره. نمی تونه به سرور کانکت شه. کسی از دوستان تو این چند روزه از چی چی ان استفاده کرده؟
ممنون
دوست عزیز فقط کافیه 2 کلمه(adsl و وایمکس)رو توی این تاپیک جستجو کنید تا به انبوهی از اطلاعات در این مورد برسید که قبلا در موردش بحث شده بود.نقل قول:
سلام من adsl بگیرم بهتره یا wimax ایرانسل اگر wimax اتباری 6 ماه بگیرم وقتی که 6 ماه تموم شد چطوری باید در خواست تمدید کنم ممنون میشم جواب بدید.
سلام من adsl بگیرم بهتره یا wimax ایرانسل اگر wimax اعتباری 6 ماه بگیرم وقتی 6ماه تموم شد چطوری باید تمدید بکنم.
ا؟نقل قول:
واقعا اینجوریه؟
منم میخواستم شنبه برم یونی نامه بگیرم، یعنی بعد از نامه یونی هم گیر میدن باز؟
یه سوال از دوستان داشتم.
می خواستم ببینم میزان آنتن دهی با سرعت ping ارتباطی داره .
چند تا سوال داشتم !ممنون ميشم جواب بديد.
اگر كسي دانشجو نباشه ، چطوري بايد درخواست سرعت بالاي 128 كيلوبايت بده ؟ اگر يكي از آشنايان شركت داشته باشه ميشه يك نامه از شركت اون اشنا گرفت و داد به ايرانسل ؟ گير نمي دند كه چرا مثلا نامه براي شركت است ولي وايمكس تو خونه داره نصب ميشه؟
سوال دوم : اگر كارشناس اومد و ديد كه مودم داخلي جواب نميده و ما هم زير بار نريم كه مودم فضاي باز بگيرم ،پول رو پس مي دند؟ مثلا نمي گند كه شما بايد از مودم فضاي باز استفاده كنيد؟
طبق گفته دوستان آنتن دهي قوي تر براي سرعت بالا تاثير داره و مثلا كسي كه 128 ميگيره و 2 تا از 5 پنج آنتن هم داشته باشه براش كافيه ولي كسي كه 1 مگ ميگيره بايد آنتن ها حداقل 4 تا پر باشه تا بتونه به سرعت دانلود حقيقي برسه ، اين گفته تا چه حد درسته؟ تا حدودي كه درسته چون ايرانسل از دكل هاي موبايل خودش براي وايمكس هم استفاده مي كنه و اگر تجهيزات موبايل با وايمكس در يك مجمع باشند تو مناطقي كه Edge ساپورت ميشه ، ايرانسل مي تونه تا 256 كيلوبايت رو به خوبي بده ؟ در كل اين موضوع درسته؟
در مودهاي wi-fi از تعداد آنتن ها ميشه فهميد كه انتن دهي چطوري است ، در مودهاي usb عددها در چه محدوده اي خوب و در چه محدوده اي ضعيف هستند ؟ منظورم db است!
تو پست هاي قبلي ديده بودم كه برخي دوستان از وايمكس با مودم واي فاي يك يا دو چراغ هم به راحتي استفاده مي كنند ؟ نظر شما چيه؟
يك مشكل جالب كه چند وقت پيش بوجود آمده بود . يكي از دوستان بنده وايمكس با مودم usb گرفته بود و اومده بودند براش نصب كرده بودند، بعد اين دوست ما اومد و مودم رو برداشت و رفت تو سيستم اتاق بغلي خودش وصل كرد و سي دي نرم افزار وايمكس رو نصب كرد و وقتي برنامه رو اجرا ميكرد ، سينگال و بقيه چيزها مي آمد ولي كانكت نمي شد !!! كار خاصي بايد انجام بده تا كانكت بشه ؟ در ضمن دو سيستم با هم شبكه بودند.
برا من که وقتی کابل lan رو به سیستم وصل میکردم کلا مودم usb به اینترنت وصل نمیشد دیگه و پرتال رو میاورد!....نقل قول:
من یه لپ تاپ دارم و میخوام وایمکس بگیرم و چند سوال :
1- بالاخره مودم USB بگیرم یا وای فای ؟
2- مودم وای فای پورت لن میخوره برای استفاده کامپیوتر خونه ؟
3- مودم وای فای دستگاه یا آنتن دیگه که نمیخواد جایی وصل کرد ؟ یعنی فقط مودم هست و مثلا یک لپ تاپ ؟
4- قضیه مک آدرس باسه این مودمها و ایرانسل صدق میکنه یا نه ؟ (من ADSL دارم که به سیستم خونه وصله وقتی میخواستم به لپ تاپ وصلش کنم کانکت نمیشد یعنی فقط یک مودم رو میشناخت بعد فرم مک آدرس رو فرستادم شرکت و باسم بازش کرد میخوام ببینم این مشکل تو وایمکس ایرانسل هست یا نیست ؟ یعنی میتونم با وایمکس هم با لپ تاپ و هم با کامپیوتر به اینترنت وصل بشم یا خیر ؟)
5-من با لپ تاپم میخوام برم اینور و اونور مشکلی که با وای فای ندارم ؟
6- این مودم وای فای حداکثر چقدر میشه با لپ تاپ دور باشه ؟ مثلا میشه مودم رو گذاشت طبقه دوم بعد اومد طبقه اول به نت وصل شد ؟
ببخشید زیاد شد. :11: