من قصد ثبت نام یک EF7 رو دارم.
از اونجایی که فعلا در سایت ایران خودرو امکان ثبت نام پایه گازسوزش وجود نداره؛ خواستم از بچه هایی که اطلاع دارن بپرسم که آیا امکانش وجود داره که من مدل تک سوزش رو بگیرم و با حدود هزینه 1.200 خودم بدم بیرون با کپسول بزرگ گازسوزش کنن؟
من به شرکت های دوگانه سوز کننده که زنگ میزنم و راجب سوالم میپرسم میگن که میشه و هیچ مشکلی نیست و این خودرو اصلا برای گاز طراحی شده و... از طرفی من امروز یکی از نمایندگی های ایران خودرو بودم که وقتی بهشون گفتم میخوام اینکار رو بکنم یکیشون گفت که سمند EF7 بنزینی رو نمیشه دوگانه سوز کرد! میگم چرا؟ میفرمایند خب نمیشه دیگه! دوباره با این شرکت ها تماس گرفتم و گفتم اینا همچین چیزی میگن! جواب این بود که توی بعضی ماشین ها که دوگانه سوز کردیم بعضا دیده شده چراغ چک روشن میشه و اون هم بخاطر 16 سوپاپ بودن این ماشینه و در کل مشکل خاصی نداره
حالا سوال من اینکه که اصلا آیا این ایده چقدر میتونه درست باشه که بنزینی ثبت نام فوری کنیم (286,356,000) و با گاز سوز کردنش حدود 30 برامون تموم بشه. من حقیقتش نمیتونم حدود 33-34 هزینه کنم و مدل گازسوز رو از بازار سیاه! بخرم. از طرفی شرکت هم ثبت نام دو گانه نداره.
راه حل شما چیه؟