در پاسخ به شما باید بگم که خواهر یا برادر زمانی به درد می خورن که از خودت بزرگتر باشن:46:نقل قول:
نه اینکه مثل من هیچ کسو نداشته باشی که راهنماییت کنه (تازه موش ازمایشگاهی هم شدم):13:
Printable View
در پاسخ به شما باید بگم که خواهر یا برادر زمانی به درد می خورن که از خودت بزرگتر باشن:46:نقل قول:
نه اینکه مثل من هیچ کسو نداشته باشی که راهنماییت کنه (تازه موش ازمایشگاهی هم شدم):13:
دقیقا مثل من...نقل قول:
نه اینکه مثل من هیچ کسو نداشته باشن که راهنماییش کنه (تازه موش ازمایشگاهی هم شدم) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه نفر دیگه به پشت کنکوریای امسال اضافه شد.خوش اومدینقل قول:
بچه ها من امسال سال دوممه میخوام کنکور بدم پارسال آزمونا قلمچی میدادم میخوام امسال آزمون ندم بجاش مطابق برنامه آزمونا سال پیش هر 2 هفته همون آزمونا پارسالو تو خونه از خودم بگیرم.... به نظر شما ها کار خوبیه؟؟؟؟یا 2 باره برم ثبت نام؟؟؟
به نظر من بری آزمون بدی بهتره کلا جو جایی که آزمون میدی با خونه خیلی فرق میکنه...
مثله مننقل قول:
در پاسخ به شما باید بگم که خواهر یا برادر زمانی به درد می خورن که از خودت بزرگتر باشن
من آبجیم
2 سال پیش کنکور داد و پژشکی قبول شد
الان هی غز میزنه درس بخون
منم کم میخونم فعلا دارم مدارا میکنم
بچه ها من عادت دارم ساعات مطالعه مفید رو بنویسیم و توی اینکار هم واس واس به خرج میدم مثلا گه یکی بیاد 5 دقیقه ووقتم بگیره موقع درس خوندن
چون من وقت نمیگیرم جاش 15 دقیقه کم میکنم
مثلا یه روز دیدم من نشستم نزدیک 6 ساعت پشت کتاب همش 4 ساعته توی کتاب برنامه ریزی نوشتم
این خوبه یا بده ؟
بهنظرم خیلی بده
بجه ها الا ن به تاپیک این دانشجویان سال اولی که سر زدم قلبم شکست :40:
ما هم الان باید اونجا نظر میدادیم:41:
نقل قول:
دوست عزیز
این یعنی خیلی فکرت منحرف میشه به اطراف. سعی کن موقع درس خوندن موبایلت رو خاموش کنی . اگر میز تحریرت کنار کامپیوتر هست . کامپیوتر رو هم خاموش کن . اگه هم موضوع عشقی هسنش بگو 2-3 تا راه اساسی پیشنهاد بدم .
بابا بی خیالنقل قول:
اگه بخوای این طوری فکرت رو خراب کنی که به زمستون نرسیده چپ میکنی .
به این فکر کن که یه سال میخونی و بهتر از اونهایی که امسال باهات کنکور دادن رتبه میاری .
من به اون تاپیک سر نمیزنم به شما هم پیشنهاد میکنم به اون تاپیک هم سر نزنی
ببین نه نگران باش نه نا امید شو..نقل قول:
بجه ها الا ن به تاپیک این دانشجویان سال اولی که سر زدم قلبم شکست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما هم الان باید اونجا نظر میدادیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من و خیلی از بچه های دیگه ی این تاپیک مثل تو پشت کنکوری هستیم
منم اول که پشت کنکوری شدم و دیدم که دوستام قبول شدن(من همه دوستام قبول شدن حتی 1 نفر هم نموند) یه جورایی
خیلی حالم گرفته شد دلم شکست.
ولی گفتم من سال پیش نخوندم تنبلی کردم نتیجش شد اینی که الان میبینم ولی الان خدا یاز یه فرصت دیگه بهم داده اگه
بخوام بشینم به این فکر کنم که وای چرا همه قبول شدن من موندم من چه بد بختم باید یه سال دیگه بخونم و اینا هیچی عوض
نمیشه و من سال دیگه باز نتیجم همین میشه..بعدشم وقتی دیدم تو پی سی ورلد هم خیلیا مثل منن و چند تا دوست مثل
خودم اینجا دارم روحیم بهتر شد آخه دیگه واسه من کسی نموند همه دوستام قبول شدن فقط دوستای اینجا موندن....
خلاصه اینکه اصلا نه ناراحت باش نه ترس به دلت راه بده فقط به این فکر کن که سال دیگه تو یه تاپیک هممون دور هم جمع شدیم
و هممون اون دانشگاهی که میخوایم رو قبول شدیم
به امید اون روز:40:
نقل قول:
من که اصلا توصیه نمی کنم این کار رو بکنی.... چون دیگه اون الزام رو واسه درس خوندن نداری مثلا اگه یه مبحث رو نرسی بخونی میگی خوب نرسیدم دیگه به جهنم !!! ولی اگه ثبت نام کنی هم حس رقابت با بقیه رو داری و هم تمام زورت رو میزنی واسه بهتر و بهتر کار کردن نسبت به قبل....
من خواهش می کنم یه کاری بکن که سال دیگه همین موقع حسرت زده و پشیمون نباشی 180-190 هزار تومن اصلا ارزش سرنوشتی که ممکنه بعدا برات رقم بخوره رو نداره....
خلاصه من اگه جای تو بودم اصلا و صلا و اصلا این کار رو نمی کردم و میرفتم ثبت نام می کردم و انجا با بقیه بچه ها کل کل تراز میذاشتم!!!! باز هم خودت می دونی....
موفق باشی
سلام دوستان
ضمن آرزوی قبولی شما در کنکور امسال خواهشمند است نتایج تبعیض جنسیتی در کنکور سال 88 را با مدارک مستند در اینجا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینید و به خواهران هموطن قبل از کنکور اطلاع رسانی کنید .
اصل نوزدهم قانون اساسی< -مردم ايران از هر قوم و قبيله كه باشند از حقوق مساوي برخوردارند و رنگ، نژاد، زبان و مانند اينها سبب امتياز نخواهد بود.>
اصل بيستم قانون اساسی< -همه افراد ملت اعم از زن و مرد يكسان در حمايت قانون قرار دارند و از همه حقوق انساني، سياسي، اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي با رعايت موازين اسلامي برخوردارند
موفق باشید
کاشکی اینقدر زود قضاوت نمی کردی.اگه زنان و مردان توی ایران کاملآ با هم برابر بودن پس باید همه دخترا مثل پسرا مثلآ می رفتن سربازی.اگه می بینی بحث جنسیتی در کنکور مطرحه فقط به خاطر اینه که پسر ها مشکلات زیادی برای ورود به دانشگاه دارن مانند سربازی و کار و.....اما این مشکلات برای دختر ها وجود نداره مثلآ یه دختر اگه 4 سال هم پشت کنکور بمونه براش مسله ای نیست اما پسرا اگه سال دوم تو کنکور قبول نشن باید پوتین مقدس سربازی رو بپوشن و با درس و دانشگاه خداحافظی کنن.در ضمن با این که 70 درصد شرکت کنندگان تو کنکور دختر هستند اگه به رتبه های تک رقمی هر سال نگاه کنی میبینی که تعداد پسرا از دخترا بیشتره به خصوص تو رشته ی تجربی و ریاضی پس پسر ها پتانسیل بالایی برای ورود به دانشگاه دارند.اما همان طور که گفتم برخی مسائل راه رو برای ورود پسرا به دانشگاه سخت کرده.در کل بحث جنسیتی یه امر لازم و ضروریه.نقل قول:
کاملا موافقم. پسرها بعد از 2 سال باید برن سربازی ولی دخترها نه!!:19: تازه همین دخترها میرن یه مدرکی میگیرننقل قول:
و میذارن گوشه ی طاقچه شون تا شوهر پروفسور و دکتر گیرشون بیاد.(حداقل 90 درصدشون میرن دانشگاه تا پوز
همدیگه رو بزنن. اینو که میگم بهش ایمان دارم). الکی هم پول بیت المال رو خرج تحصیلشون میکنن.البته یه عده ای
دختر هستن که قابل احترام هستن و واقعا میدونن چرا درس میخونن ولی بقیه شون نه (همون 90 درصد).من از اون
آدمای یک جانبه نگر نیستم. تازه میدونم که خیلی جاها حق زنها خورده میشه ولی با این سهمیه کاملا موافقم. البته
یه کار دیگه هم میشه کرد. دخترها برن سربازی و سهمیه جنسیتی هم برداشته بشه.