خداييش گرافيك بهتر شده و عالي شده اما گيم پلي چشمم آب نمي خوره
نقل قول:
دوست گلم وقتي شما بازي مي كني كه ديگه اين تفوت برات مهم نيست كه كارتوني يا غير كارتوني باشه اصل گيم پلي هست كه كونامي از بنيه ضعيفه
Printable View
خداييش گرافيك بهتر شده و عالي شده اما گيم پلي چشمم آب نمي خوره
نقل قول:
دوست گلم وقتي شما بازي مي كني كه ديگه اين تفوت برات مهم نيست كه كارتوني يا غير كارتوني باشه اصل گيم پلي هست كه كونامي از بنيه ضعيفه
قبل از اينكه من فيفا باز بشم كلی عكس بود مثل همين ... كه فيفا رو با PES مقايسه ميكرد ... يه سری الكی در مورد گيم پلی فيفانقل قول:
نظر ميدادن ولی وقتی تجربه كردمش ديدم واقعا اون چيزی نبود كه ميگفتن ! با سرچ كردن اين عبارت : PES Vs. FIFA كلی عكس مياد
كه يه سريشون نشون دهنده ی برتريه PES نسبت به فيفا هست يه سری ديگه نشون دهنده ی برتريه فيفا !! از روی عكس نميشه قضاوت كرد
بايد بشينی خودت بازی كنی ...
در كل گرافيك PES خيلی بهتر شده نسبت به شماره ی قبلش ! به خاطر همون نسخه ی 2009ـش هم بود كه من بيخيال
PES شدم ولی كم كم داره دوباره از اين بازی خوشم مياد ... حالا بايد ديد گيم پليش چه جوريه ...
نقل قول:
دوست خوبم شما اگه كمي دقت كنيد حداقل از نظر گيم پلي فيفا سره چون نزديك به 15 ساله تجربه داره
در ضمن كلا فيفا اكه فوق العده گرافيكش بد باشه نمي دونم چه جوريه آدمو با اون ابهتي كه داره ميگيره ولي پي اس يه جورايي اگه هزار دي وي دي هم باشه چون اسيايي ها ساختنش آدم خوشش نمياد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين هم آمار خيلي جالب
اين هم منبع
من این تیکه از حرفتو قبول دارم که فیفا ابهت داره. من خودم الان طرفداره اصیل PES هستم ولی فیفا خیلی ابهت داره مخصوصا نسخه ی کنسولش :18:نقل قول:
در فیفا ی PC به خاطر اینکه همه ی تیم ها لایسنس شدن و ورزشگاه ها همه مثل خودشون و تماشاگرا هم از طرفی دیگه به بازی هیجان میدن ولی من همچنان PES رو ترجیه میدم چون گیم پلایش از فیفا 09 در PC بهتره.
نقل قول:
چشم نوكرتم به خدا
نقل قول:
كلا وقتي بازي مي كني تو بازي درك مي كني كه چند تا آدم حسابي روش كار كردن
يه عكس هم از بازياي ملي جديده جديد
و اين هم يكي ديگه
يه عكس از استاديوم جديد
خيلي جالبه كه امسال استاديوم ها بيشتر و بهتر شدن
Minimum requirements PES 2010
PES 2010 Minimum requirements :
System: Windows XP SP 3, Windows Vista SP1 System, Windows 7
Processor: Intel Pentium 4 2,6 GHz
RAM: 1,5 GB
Hard disk space: 9 GB
Video: GeForce 6800GT 256 MB
Recommended requirements:
System: Windows XP SP 3, Windows Vista SP1, Windows 7
Processor: Intel Core 2 Duo 1.8GHz
RAM: 2,5 GB
Hard disk space: 10 GB
Video: GeForce 8600 GT 512 mb
رسمیت این اطلاعات رو نمی دونم ، اگه کسی اطلاعاتی داره بده
منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كلا امسال به هوادارنا يا تماشلگران كاري ندارن و نسبت به پارسال پيشرفتي هم نداشته خودتون دل بدين
شما هم که زدی تو کاره اسپم ! آخه این مساله دیگه گفتن داره که منظوره من بازی بوده یا EA !نقل قول:
اولی ف***ر هست ، دومی هم خرابنقل قول: