خودمم میدونم قبلا این کارا کردم ولی درست نشدنقل قول:
منوی مخفی بایوس را برای همین میخوام
چون توی HPداخل منوی مخفی بایوس میشد درستش کرد
این هرچی هستش باید داخل منوی بایوس درستش کرد
ممنون میشم جواب را سریع تر بهم بدید
خودمم میدونم قبلا این کارا کردم ولی درست نشدنقل قول:
منوی مخفی بایوس را برای همین میخوام
چون توی HPداخل منوی مخفی بایوس میشد درستش کرد
این هرچی هستش باید داخل منوی بایوس درستش کرد
ممنون میشم جواب را سریع تر بهم بدید
منم قبلا می خواستم بگیرمش ولی i7 گرفتم به نظر من قیمتش نسبت به امکاناتش زیاده سعی کنید حدود 100 تومن بودجت رو افزایش بده و i7 بگیر یا از مدل های جدید با cpu sandy و گرافیک قوی تر با 30 تومن اختلافنقل قول:
بچه ها برای asus n43sn چه گارانتی را توصیه میکنید؟
سلام.کسی این مدل رو داره؟راضی هست؟ ASUS - N53Sv / i7 / SX130V
واسه کارهای سنگین گرافیکی جواب میده؟
من دنبال یه ایسوس خوب تا 1500 هستم
گرافیکش میخام خوب باشه حتما
جنس بدنه خوبی هم داشته باشه
سلام دوست مننقل قول:
بهت پیشنهاد می کنم ASUS N53SV رو خریداری بکنید که با توجه به بودجه شما بهترین کارایی رو داره و می تونی یه مقدار از بودجه خودت رو هم به وسایل جانبی مثل کول پد موس و کیف و ... اختصاص بدی .
اینم مشخصاتش
کد:http://www.asus.com/Notebooks/Multimedia_Entertainment/N53SV/#specifications
Specifications
ProcessorIntel® Core™ i7 2630QM
Intel® Core™ i5 2410M
Intel® Core™ i3 2310M Operating System [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Windows® 7 Ultimate
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Windows® 7 Professional
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Windows® 7 Home Premium
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Windows® 7 Home Basic ChipsetIntel® HM65 Express ChipsetMemoryDDR3 1333 MHz SDRAM,4 x SO-DIMM socket for expansion up to 16 G SDRAM Quad Core,2 x SO-DIMM socket for expansion up to 8 G SDRAM Dual CoreDisplay15.6" 16:9 HD (1366x768)/Full HD (1920x1080) LED backlit Asus Splendid Video Intelligent TechnologyGraphicNVIDIA® GeForce® GT 540M with 1GB DDR3 VRAM Storage2.5" SATA
750GB 7200rpm
640GB 5400rpm
500GB 5400rpm/7200rpm
500GB 7200rpm With 4 G SSD
320GB 5400rpm Optical DriveBlu-Ray DVD Combo
Super-Multi DVD
Blu-ray WriterCard Reader3 -in-1 card reader ( SD/ MS/ MMC)Camera2.0 Mega Pixel web camera NetworkingIntegrated802.11 b/g/n
Built-in Bluetooth™ V2.1+EDR (Optional)
Built-in Bluetooth™ V3.0 (Optional)
10/100/1000 Base TInterface1 x Microphone-in jack
1 x Line-in Jack
1 x VGA port/Mini D-sub 15-pin for external monitor
1 x USB 3.0 port(s) (Optional)
3 x USB 2.0 port(s)
1 x RJ45 LAN Jack for LAN insert
1 x HDMI AudioBuilt-in Speakers And Microphone
Bang & Olufsen ICEpower®
SonicFocusTV-TunerHybrid : Analogue + Digital Battery6Cells : 5200 mAh 56 Whrs
6Cells : 4400 mAh 47 WhrsPower AdapterOutput : 19 V DC, 6.3 A, 120 W (Quad Core) / 4.74 A , 90 W (Dual Core)
Input : 100 -240 V AC, 50/60 Hz universalDimensions39.1 x 26.6 x 3.05 ~4.05 cm (WxDxH) Weight2.70 kg (with 6 cell battery)
SecurityLoJack
BIOS Booting User Password Protection
HDD User Password Protection and SecurityManufacturer Warranty2-year limited global hardware warranty. *different by country
1-year battery pack warranty
On-line problem resolution through web interface (BIOS, Driver update)
OS (Windows 7 ) install/uninstall consultation
Bundled software install/uninstall consultation
ASUS software supporting
بچه ها اسوس مثل سونی برنامه vaio care battery داره؟ تا تنظیم کنم تا مثلا تا وقتی باطری به 50% درصد نرسیده باشه شارژ شروع نشه!:11:
سلامنقل قول:
تا اونجایی که میدونم نداره
ولی مصرف هوشمند باتری داره
که تو 4 مد مختلف می تونی تعریفش کنی
نقل قول:
منم گشتم نبود ولی خود ایسوس بدون برنامه تعریف کرده شارژ از 95% درصد شروع بشه کاش بشه این مدار رو کم کرد ماله من چون فقط یدونه گرافیک داره وi7 هستش خیلی زود باطری تموم میکنه منم اکثرا از شارژ استفاده میکنم
این سوال من هم هست خواهشا جواب بدین. :40:نقل قول: