سلامنقل قول:
بهتره یک دستگاه ست تاپ باکس بگیرید.
Printable View
سلامنقل قول:
بهتره یک دستگاه ست تاپ باکس بگیرید.
سلام .نقل قول:
ممنون از رایان و سعید . تونستم زیر نویس رو ردیف کنم . فقط مشکلی که بود زیر نویس با فیلم هماهنگ نبود که اونم تو نت گشتم یه برنامه پیدا کردم با اون درستش کردم . اما یکم دنگ و فنگ داشت ! فقط بعضی از فیلم ها نمیدونم چرا هرکاری میکنم دقیق هماهنگ نمیشه . اما در کل کارم راه افتاد و ممنون از دوستانی که راهنماییم کردند. :n16:
دارا جان.شما سعی کن برای فیلم هاتون همیشه نسخه هماهنگ رو گیر بیاری که کارت راحت باشه.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیشنهاد می کنم از این سایت استفاده کنی.
با سلام خدمت دوستان ارجمند
میخواستم ببینم فریمویر جدید برای wd tv gen2 کسی سراغ نداره همانطور که میدونین اخریش مال سال 2009 بود و بعد از اون فقط برای سری live اپدیت جدید اومد اگر فریمویر کاستوم کسی داره منو راهنمائئ کنه چون خیلی وقته دیگه از دستگاه استفاده نمیکنم
ممنون
نقل قول:
بخاطر fps فیلم هست که زیرنویس و فیلم باید همه چیزشون یکی باشه. گاهی اوقات اول زیرنویس رو هماهنگ میکنی ولی بعد باز هم خراب میشه که به همین خاطر هست.
سایت خود وسترن یه نسخه عرضه کرده که ویژگی های خوب و زیادی اضافه شده ولی تا وقتی به حداکثر دانلود نرسه بصورت رسمی معرفی نمیشه. تو قسمت comunity وسترن میتونی پیدا کنی. چند صفحه پیش هم دوستان گفته بودننقل قول:
نقل قول:
رایان جان دستت درد نکنه . عجب سایت خوبی بود . دنبال همچین سایتی میگشتم. خیلی کامل و مفید بود. ممنون ازت :n16:
من تایم ها رو تنظیم میکردم بعدش میدیدم تا چند دقیقه درسته بعد پس و پیش میشه ! پس دلیلش این بود ! مرسی از راهنماییت . حسابی گیج شده بودم که چرا روی بعضی فیلم ها درسته روی بعضی دیگه چرا اینجوری میشه و جواب نمیده این روش! عقلم به این نکتش نرسیده بود . ممنون از راهنماییتون دوست عزیز :n16:نقل قول:
با سلام
فریمور جدید و فاینال ورژن ۱.۰۶.۴۳ به تاریخ ۱۷ / ۰۱/ ۲۰۱۳ در قسمت اصلی دانلود برای مدل WD TV Live قرار گرفت.
تغییرات اعمال شده در این نسخه :
What's in this update? Release 1.06.43 (1/17/2013)
- Supports iOS and Android WD TV Remote Apps. (WD TV Remote version 1.1 Required)
- Supports YouTube Leanback.
- Resolved playback issues when indexing large number of files.
- Resolved FLAC and OGG Vorbis files no audio output via optical connection.
- Resolved unable to play ADPCM files.
- Resolved MP3 audio doesn't work in FLV video container.
- Resolved music not play correctly from network share when a JPG image is in the same folder.
- Resolved reboot issues when playing VCD files.
- Resolved USB drive is active after eject dialog is closed.
- Resolved Facebook Like/Unlike function of video option bar.
- Resolved network share doesn't filter media category for Photos.
- Resolved reboot issues after hot plugging USB keyboard.
- Resolved HDMI issue with certain TV models displaying a purple screen.
- Resolved audio sync issue on certain .MOV container.
- Resolved ISO/VOB 10 minute skip function only skips once.
- Resolved momentary freeze or lag after FFW or REV video file in .VOB container.
- Resolved audio issue when playing VOB/PCM files when set to Stereo.
- Resolved random music playback is not random issue.
- Resolved device reboot issue when playing slideshow and music from network share.
- Resolved subtitles colors of subtitles and background are displayed incorrectly.
- Resolved SRT subtitle outline is transparent.
- Resolved IDX and SUB subtitles without end time info in header are not displayed.
- Resolved file types filter issue while browsing videos in network share.
- Resolved several general Flingo user interface issues.
- Resolved several general Dailymotion user interface and playback issues.
- Resolved video playback issue with certain MPEG2 video files.
- Resolved several Pandora user interface issue.
- Resolved system reboot issue when copying multiple files.
- Resolved choppy playback issue with VCD video files.
- Resolved HDMI video output settings being forced to unsupported resolution when setting to auto.
- --------------------------------------------
- General Info
- YouTube has been replaced with YouTube Leanback.
- Mediafly has been removed from the list of Online Services.
- Yota service discontinued operation as of July 1, 2012 due to the current situation in the Russian music market.
- برای دانلود بر روی لینک زیر کلیک کنید :
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اضافه کردن امکانات جدبد و رفع مشکلات مدل قدیمی WDTV با وجود اومدن مدل جدید! یه کم با آپدیت قبلی فاصله داشت این یکی... فکر میکردم دیگه آپدیت نیاد واسش.نقل قول:
واقعا Western Digital کم نذاشته برای سری WDTV. من به همه توصیه میکنم یدونه از اینا تو خونه داشته باشن!