اگر ممکنه یکی به من بگه که آیا میشه در آن واحد مودم asus am 602 هم با usb و هم با Lan استفاده کرد؟
اگر آره، این به مودم صدمه وارد نمی کنه؟
و باید چه جوری این کار رو بکنم؟
ممنون:11:
Printable View
اگر ممکنه یکی به من بگه که آیا میشه در آن واحد مودم asus am 602 هم با usb و هم با Lan استفاده کرد؟
اگر آره، این به مودم صدمه وارد نمی کنه؟
و باید چه جوری این کار رو بکنم؟
ممنون:11:
سرعت اینترنت چنده ( احتمالا باید 512 باشی که انتظار dl روی 60 رو داری)؟نقل قول:
با چی dl میکنی؟ ( Flashget , . . . ) ، با همه برنامه های دانلود همین طوریه ؟
وقتی به 40 میرسه یه pause بزدن و چند ثانیه بعد دوباره Resume کن. ببین چطور میشه.
فرق router با gateway چیه؟
نقل قول:
مودم دلینک 2640t هست....
نحوه ی تنظیمات وایرلسش چجوریه؟؟؟
نقل قول:
آره
هم با IDM و هم با Flashget امتحان کردم ولی تو هر دو همینطوری میشه
وقتی pause میزنم و بهد چند ثانیه Resume میکنم اول زیاده و بهد از چند دقیقه سرعتم نصف میشه و دیگه زیاد نمیشه
لطفا راهنمایی کنید علت از چی میتونه باشه؟
واقعا اين تاپيك نوبرشه.
اون آقايي كه پرسيده بود مودم tp link 8810 چرا هيچكس نگفت اين مدل ديگه قديمي شده و 8811 رو برداره .
در مورد اون آقايي هم كه گفته مودم ارزون حدود 25 تا 30 ميخوان همين tplink 8811 خوبه. 30 تومن با يكسال گارنتي پيشرو كامپيوتر و 32 تومن با سه سال گارانتي فرادانش.
فقط بلديد تا هركي گفت مودم، هزار نفر بيان بگن asus 602 وقتي هم كه ميگي چرا دليل خاصي براش پيدا نميشه، فقط خوبه براي اينكه ماركش اسوسه و چون همه دارند استفاده ميكنن.:angry::angry::angry::angry::angry:
دوست عزیز بیخودی جوش نیار. نه من صاحب کارخانه ی ایسوس هستم و نه کارکند نمایندگیش و نه شما صاحب کارخانه مودمی که معفی کردی هستی و نه کارمند نمایندگی.نقل قول:
ما اینجا هر چی بلدیم میگیم. مسلما همه توقع دارند که ما دروغ نگیم. خب وقتی اکثر دوستان از این مورددم ایسوس استفاده کردند و تایید میکنند دیگه چه کاریه بیاییم مودمی را که نه میشناسیم و نه استفاده کردیم و نه از کسی شنیدیم را توصیه کنیم.!؟
یحتمل:31: کسی اصلاع نداشته!نقل قول:
خوب معلوم هست که چرا همه میگن asus چون که با اکثر isp ها سازگار هست و برند خوبی هست در صنعت:20:
دوستان توصیه خودشان را میکنند شما که مجبور نیستی به حرف ما گوش بدی!!
دوستان نظر خودشان را میگن!
بیش از 100% تایید میشه:31:نقل قول:
دوست عزیز من iraniran2 سلام
من بودم که پرسیدم .
صبح متوجه شدم که پاکت مودم با مودم یکی نیست.
یعنی پاکت برای مدل 8810 هست ولی خود مودم 8811 هست. از توجهتون ممنونم.
چون شهر ما یک شرکت ADSL میده کسی نمیاره برای همین گرونه.
من این مودم رو 35 خریدم.
حالا سوال من اینه که هر چند ساعت یکبار خاموشش کنم اونم چند ساعت؟؟
من امروز بعد از 40 ساعت 10 دقیقه خاموش نگه داشتمش بستشه؟؟
ببين برادر دستگاه برقي رو نميشه دقيق گفت كه اينقدر زمان برايش خوبه يا نه ولي هر چي بيشتر بهتر نه
خودم من از 2 عصر كه روشن ميكنم يكسره تا 3 يا 4 شب روشن بعد خاموش تا دوباره 2 روز بعد.
حالا به ميزان كارايي خودتون برنامه ريزي كنيد