بسته ی msttcorefonts رو نصب کن:
کد:sudo apt-get install msttcorefonts
Printable View
بسته ی msttcorefonts رو نصب کن:
کد:sudo apt-get install msttcorefonts
ساتا رو روی ide تنظیم کردم ولی مشکلم حل نشد . البته تصمیم دارم بازم روش کار کنم , در هر صورت از کمک دوستان ممنون : :10: :40: :40: :40:نقل قول:
ببین محمد جان
تا اونجایی که من متوجه شدم شما داری یه اوبونتوی قدیمی رو نصب می کنی که با ساتا مشکل داری
و از اوبونتوی جدید استفاده نمی کنی بخاطر اینکه با کارت گرافیکت مشکل داره
شما اصلا سراغ قدیمیه نرو
سعی کن مشکل گرافیک همین جدیده رو حل کنی
احتمالا وقتی ارور کارت گرافیک می ده شما وارد محیط متنی می شید و به خط فرمان دسترسی دارید
اگر اینطور نیست که بیشتر توضیح بده چطوریه
اگر همینطوره که در این مرحله شما به فایل تنظیمات xorg دسترسی دارید و اگر اشتباه نکنم کارت گرافیکتون هم nvidia باید باشه و با تغییرات در تنظیمات xorg می تونید مشکل رو حل کنید
برای این کار اگر خودت نمی تونی، در همون حالت، خروجی دستورات زیر رو یه جوری باید اینجا بزاری
cat /etc/X11/xorg.conf
cat /var/log/Xorg.0.log | grep EE
نقل قول:
وقتی به کارت گرافیکم ایراد میگیره میگه که اون فایل xorg.conf رو نمیتونه باز کنه , دستوراتی هم که گفتید در جایی که برای تایپ آمده بود میزدم , اتفاقی نمی افتاد .
نسخه 8.10 رو دارم دوباره دانلود میکنم ببینم چی میشه .
ممنون .
سلام
همون طور که اطلاع دارید هنوز چند روزی تا انتشار توزیع (Ubuntu 9.04 (Jaunty Jackalope باقی مونده ولی از حالا می تونید با وارد کردن مشخصات و آدرستون در سایت shipit منتظر دریافت رایـــگان CD توزیع جدید باشید!
لینک سایتshipit:
کد:https://shipit.ubuntu.com
نقل قول:
سلام.
من با Browse کردن یک سری سایتهای SSL مشکل دارم.
یکیش همین Shipit یا LaunchPad.
نمیوتنم بازشون کنم (فایرفاکس).
این ارور رو دارم:
Failed to Connect
Firefox can't establish a connection to the server at shipit.ubuntu.com.
Though the site seems valid, the browser was unable to establish a connection.
* Could the site be temporarily unavailable? Try again later.
* Are you unable to browse other sites? Check the computer's network connection.
* Is your computer or network protected by a firewall or proxy? Incorrect settings can interfere with Web browsing.
اما یکسری رو بدون مشکل باز میکنم (مثل Addon های فایرفاکس.)
مشکل از کجاست؟
من و خیلی از کاربران دیگه هم این مشکل رو دارن ! این مسئله ربطی به سیستم عامل نداره ...نقل قول:
میدونید دقیقا مشکل از کجاست؟نقل قول:
مشکل بخاطر زیرساختهای اینترنت در ایران هستش
لینک زیر حتما نگاه کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]