یک مشکل جدید هم پیدا شده. ماشین رو که روشن می کنم دور موتورم روی 2.5 هست و ماشین خودش گاز می خوره هرکی یه چیز می گه یکی می گه مشکل کاربراته یکی می گه سیم گازه من نمی دونم چی کار کنم
Printable View
یک مشکل جدید هم پیدا شده. ماشین رو که روشن می کنم دور موتورم روی 2.5 هست و ماشین خودش گاز می خوره هرکی یه چیز می گه یکی می گه مشکل کاربراته یکی می گه سیم گازه من نمی دونم چی کار کنم
تعويض اورينگهاي بخاري پژو 206 و هواگيري رادياتور
گاهي اوقات اورينگهاي مربوط به لوله هاي ورودي و خروجي راديات بخاري 206 خراب ميشه و باعث نشتي آب شده و اين آب در كف ماشين( سمت راننده) جمع ميشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براي تعويض اون اورينگها مراحل زير رو بايد انجام بديد.
اول براي ايجاد فضاي مناسب كار، مجموعه هواكش و لوله هاي اون رو باز ميكنيم.
بعد لوله هاي متصل به راديات بخاري در داخل موتور بايد باز بشه
كاور جلوي پاي راننده را باز ميكنيم تا ديد و دسترسي بيشتر بشه .
لوله هاي پلاستيكي داخل اتاق كه با پيچ متصل شده رو بايد باز كنيم .
اول پيچ نگهدارنده كه در اينجا علامت زدم باز ميكنيم
بعد پيچ نگهدارنده بعدي كه در محل اتصال با رادياتور بخاري قرار داره باز ميشه
بعد با وارد كردن لبه آچار دوپهلو، و همينطور بازكردن خارهاي نگهدارنده ،اين لوله رو از زانويي راديات بخاري باز ميكنيم.( خارها بخاطر كمي نور در عكس ديده نميشه اما با ديد مستقيم راحت ميتونيد اونها رو باز كنين)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اورينگهاي كهنه رو در مياريم و اورينگ نو سوار ميشه.اين يكي از اورينگهاي كهنه است كه بخاطر فرسودگي له شده و ديگه آب بندي خوبي نداره.
دور محل رو كمي چسب سليكون ميزنيم تا آب بندي كامل انجام بشه.پيچهايي كه باز كرديم رو دوباره ميبنديم.
10 تا 15 دقيقه صبر كنيد تا حسب بخوبي خودش رو بگيره.
يكي از لوله هاي آب راديات بخاري، داراي شير هواگيري است كه در اينجا شكسته شده و اون رو با نمونه سالم تعويض ميكنيم.
هردو جنت بخاري رو جا ميزنيم .
چون مقداري از آب رادياتور ماشين خارج، و هوا وارد سيستم خنك كننده موتور شده، بايد ماشين رو هواگيري كنيم.
براي اين كار اون شير روي لوله جنت بخاري رو باز كرده و همينطور پيچ هواگيري روي سر سيلندر كه در بغل اون تعبيه شده را هم كاملا باز ميكنيم و در همين حال داخل بشكه تبخير آب رادياتور ميريزيم بصورتي كه از محل خروجيها فقط آب بيرون بريزه و هيچ حباب هوايي خارج نشه( يعني تمام هواي داخل سيستم خارج شده باشه.)
و در نهايت پيچها رو سفت ميكنيم و جاي فيل تر هوا را هم ميبنديم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از اتمام كار، وضعيت حرارت موتور رو در حال كار كردن ماشين چك كنين تا احيانا داغ نكنه، كه در اين صورت احتمالا هواگيري را درست انجام نداديد.
همينطور محل نشتي آب و اورينگها را هم بعد از چند روز چك كنين تا مطمئن بشيد كاملا آب بندي انجام شده.
به علت كيفيت بد بنزينها و البته كثيف بودن هواي شهرها و در كنارش رسوب گرفتن داخل مجراهاي عبور آب در سيستم ساسات اتوماتيك خودروها، معمولا اين مشكل بوجود مياد.نقل قول:
تنها راه باز كردن و سرويس كامل كاربراتور است كه اگر خود شما وارد باشيد ميتونين انجام بديد و در غير اين صورت از چند نفر سراغ بگيريد كه كدام مكانيك رو ميشناسند كه در مورد تعمير و سرويس كارباتور مهارت كافي داره. ميتونين مستقيما به تعميركاران كاربراتور هم مراجعه كنين چون اونها معمولا تبحر و مهارت بيشتري دارن و گاهي قطعات مورد نياز را هم خودشون آماده دارن.
سلام. مشگلی با ماتیزم دارم اگر دوستان راهنمای کنند ممنون می شوم. چند وقتی هست که بعضی وقتا مثلآ روزی یک بار ماشین خود به خود رو کاز کم میره و باید گاز بدم تا ماشین خاموش نشه و به محض برداشتن پا از روی پدال گاز ماشین خاموش میشه. در حالتی که ماشین پر کاز کار میکنه یکی از وایر ها رو از سر شمع جدا میکنم و قوس الکتریکی بین وایر و سر شمع برقرار میشه و فرقی نمی کنه که کدوم وایر را جدا کنم در این حالت ماشین جون گرفته و گاز خوردنش خوب میشه و دیگه ریپ نمی زنه و خاموش نمی شه. این رو هم بگم وایر و سر داکو و چکش برق و شمع ها رو عوض کردم ولی ایراد درست نشد. بنظرتون ایراد کجاست؟
موتور پله ای (استپر موتور دریچه گاز)نقل قول:
وقتتون بخیر دوستان .
نظرتون راجع به استفاده از روغن موتورهای دیزلی در ماشینِ بنزینی چی هست ؟
یا اینکه به نسبت یک چهارم - سه چهارم مخلوط بشه ؟
یا نصف - نصف
خصوصاً در تابستون
البته تو نت یه چیرهائی نوشتند مردم اما یکی میگه خوبه یکی میگه بده یکی میگه ضرری نداره یکی میکه کاتالیزور رو خراب میکنه
یکی میگه کاسه نمدها زود خراب میشه
یکی میگه اتفاقاً خوبه چون مقاوم تره و چربیش بیشتره و حرارت رو بهتر تحمل میکنه .
یکی میکه اویل پنپ ماشین بنزینی از پسش بر نمیاد خوب پمپاژش کنه
با سلامنقل قول:
یکی از دوستانم قبلا مزدا 1600 وچند سالیه مزدا2000 داره مرتب روغن موتور دیزل استفاده میکنه تا حالا هم مشکلی نداشته
این فیلرگیری یعنی چی؟ دقیقا چیکار میکنن؟ (206 تیپ2)
تسمه تایم 206 روی چه کیلومتری باید تعویض بشه؟
سلام.درمورد مخلوط کردن روغن ها که فکر نکنم جواب بده چون پایه روغن ها یکی نیست.ولی در مورد استفاده از روغن دیزل شاید به گفته دوستمون جواب بده.البته ناگفته نمونه که دور موتور بنزینی خیلی بیشتر از دور موتور خودروهای دیزلی هست.
نقل قول:سلامنقل قول:
ممنون از پاسختون .
در مورد مخلوط کردنشون گمان نکنم مشکلی داشته باشه چون هر دو روغن هست .
اگر قوطی یک لیتریش تو بازار باشه یکی میگیرم با روغن موتور بنزینی قاطی میکنم اول و اگر مشکلی نبود نصفش رو میریزم تو ماشین و اگر مشکلی نداشت دفعه ی بعدش بیشتر میریزم و اگر باز هم مشکلی نداشت درصدش رو بیشتر میکنم .
یه چند تا آزمایش دیگه هم انجام میدم مثل درجه ی جوش و تبخیر و سرعت پخش شدنش روی مقوا و چگالی و قدرت مقاومت در برابر شعله ی مستقیم و خلاصه حسابی ته توش رو در میارم .
اگر از همه ی آزمایشها سربلند در اومد مشتریش میشم