سلام بچه ها کسی میتونه مدل این coach رو تشخیص بده؟ تازه پیداش کردم:n06:غولی بود! دو دیفرانسیل هم بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام بچه ها کسی میتونه مدل این coach رو تشخیص بده؟ تازه پیداش کردم:n06:غولی بود! دو دیفرانسیل هم بود
حدود قیمت رو هم نمیدونین؟نقل قول:
میخوام یه برآورد قیمت کنم از همه چی بعد برم دنبالش
دوستان خودم بعد از کنکاش و سرچ اسم و مدل ماشینو پیدا کردم! بار اول که دیدمش خیلی شبیه کامیون های شورلت به نظر اومد ولی شورلت همچین مدلی نداشت حدس بعدی اینترنشنال بود که سرچ کردم و مدلشو یافتم! اینترنشنال لود استار 1968
فکر کنم تو خود آمریکا هم کمیاب باشه چون عکس از انواع کاربری های این ماشین هست مثل اتوبوس و کامیون و آتش نشانی و . . . ولی کاروان نیست. احتمال ایرانی بودن اتاق عقب هم صفر درصد میدونم چون خیلی حرفه ای بود هم داخلش هم بیرونش
میشه همچین ماشینی رو بازسازی کرد ؟
فک نکنم بتونی قطعاتشو گیر بیاری اونم با این تحریما :n07:نقل قول:
دوستان خودم بعد از کنکاش و سرچ اسم و مدل ماشینو پیدا کردم! بار اول که دیدمش خیلی شبیه کامیون های شورلت به نظر اومد ولی شورلت همچین مدلی نداشت حدس بعدی اینترنشنال بود که سرچ کردم و مدلشو یافتم! اینترنشنال لود استار 1968
فکر کنم تو خود آمریکا هم کمیاب باشه چون عکس از انواع کاربری های این ماشین هست مثل اتوبوس و کامیون و آتش نشانی و . . . ولی کاروان نیست. احتمال ایرانی بودن اتاق عقب هم صفر درصد میدونم چون خیلی حرفه ای بود هم داخلش هم بیرونش
میشه همچین ماشینی رو بازسازی کرد ؟
اما خدایی خیلی خوشگل :n18:
نه اینو باید از داخلی کارها بپرسید خصوصا کسایی که تو اون منطقه کار میکنننقل قول:
تحریم ها که اثری نداره تو گیر اوردن قطعات ولی تو گرونی صد در صد تأثیر داشته! پول داشته باشی تحریم هم مانع کار نمیشه:n02: به نظرم مهم لوازم فنی هست چون لوازم تزئینی خاصی نداره که نشه گیر اورد چراغ و آینه و این چیز ها هم از ماشین های مخنلف میشه به عاریه گرفت مثلأ فکر کنم چراغ و آینه های بلیزر 77 به این کامیون بخوره!نقل قول:
ولی لوازم فنی مهمه که مطمئنأ هیچیش گیر نمیاد! مگر اینکه موتور گیربکس ماشین های دیگه رو خوروند بهش! حالا موتور و گیربکس چه ماشینی یک مسئله هست و اینکه موتور جدید قدرت حرکت دادن این شاسی و اتاق رو داشته باشه یک مسئله دیگه! چون موتور های ماک فکر نکنم تو کاپوتش جا بشه
عکس های دیگه :
روی عقب و جلوی کاروان واژه medicoach حک شده که به نظرم یا یک شرکت بوده که کارش ساخت کاروان روی ماشینهای بقیه کمپانی ها بوده یا اینکه اصلأ این واژه مخفف media باشه و ماشین متعلق به تلویزیون بوده چون همونطور که تو پست قبلی اشاره کردم لوداستار کاربری کاروان نداشته احتمالأ این ماشین یک گونه خاص باشه!
ممنون قشنگ شده خسته نباشید
فولکس تمام سهام اسکانیا رو خرید...
نمیدونم چند خریداری شده ولی آخرین پیشنهادش 9 میلیارد دلار بوده..
ایول چقدر زیادن !برای کجا هستن اینا؟
کشنده یا کمپرسی ندیدید؟؟