این دیگه نگاه کردن نداشت آقا محمد:31:....شما کاربر فعال این تاپیک باید بشی:31:نقل قول:
خواهش میکنم.....یادش به خیر من اینو با تاپیک نمایش احساس خود با عکس کشف کردم:20:روحش شاد و یادش گرامی:31:نقل قول:
Printable View
این دیگه نگاه کردن نداشت آقا محمد:31:....شما کاربر فعال این تاپیک باید بشی:31:نقل قول:
خواهش میکنم.....یادش به خیر من اینو با تاپیک نمایش احساس خود با عکس کشف کردم:20:روحش شاد و یادش گرامی:31:نقل قول:
این انجمن یه مشکلی پیدا کرده... که مربوط به فیـلتر شدن میشه...
موقعی که این شکلکهای یاهو یا انتخاب رنگ رو میزنم.. باز نمیشه.. ولی وقتی با فیل شکن میام مشکلی نداره...
احتمالا سایتی که مربوط به این قسمت هست فــیلتر شده..
شکلکهای یاهو را از اینجا کپی کنید :نقل قول:
در ضمن شکلکهای p30 قدیمی و یکنواخت شده . مدیرا یه فکری بکنن .کد:http://www.negarclubs.ir/viewtopic.php?f=59&t=384&start=0&sid=7ac316a3737227d7b2167a82e7256e7b
مشکل شکلک نیست.. مشکل فیــلتر بودنه...
سلام چجوری میشه فونت نوشته ای رو به فونت دیفالت (default) سایت تبدیل کرد ؟
در ادیتور فروم، بعد از پیست کردن متنتون، Select All کنید و از بالا سمت راست، گزینه ی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا همون Clear Formatting رو بزنید ... (با این کار هم رنگ، هم سایز و هم فونت نوشته به حالت دیفالت در میاد)نقل قول:
این که چیزی نیست:دینقل قول:
منم نمیدونستم!دمتون گرم خیلی باحاله...
تو پنل کاربری من این پیغام داده میشه.برای حلش چی کار کنم؟ تشکر :11:
خب تو یکی از گروه هایی که ساختید و در یکی از تاپیک های اون، پستی داده شده که نیاز به تایید شما داره !! برید و تاییدش کنید !! :دینقل قول:
فهمیدم کجاست!!!نقل قول: