دی وی دیه من هم برای شرکت پردیش بود مطمئن باش اصلیهنقل قول:
من با دو گیگ هم تموم کردم جواب داد
Printable View
دی وی دیه من هم برای شرکت پردیش بود مطمئن باش اصلیهنقل قول:
من با دو گیگ هم تموم کردم جواب داد
سلام من بالاخره اصلش را پیدا کردم اما از شانس من نصب اصلی نیست
و وقتی میخوام پچ 1.02 را نصب کنم ارور میده!
حالا باید چیکار کنم؟
راهی هست که با کلید های رجستری درستش کنم
یا اینکه پچ را دستی نصب کنم؟
ممنون.
من نفهمیدم نصب اصلش نیست یعنی چینقل قول:
سلام من بالاخره اصلش را پیدا کردم اما از شانس من نصب اصلی نیست
و وقتی میخوام پچ 1.02 را نصب کنم ارور میده!
اگه کارت گرافیکیت هم خوب باشه شما به سلامت برو تو بازی از رم کم نمیا رینقل قول:
راستی اگه 2گیگ بگیرم که مشکلی پیش نمیاد؟؟؟؟؟؟؟؟
با اینکه ایشون نسخه نهایی رو بدست آوردند ولی Setup بازی, متاسفانه ارجینال نیست و دستکاری شده...نقل قول:
به همین دلیل پچ نمیتونه محل نصب بازی رو بشناسه و نصب نمیشه.
ببخشيد ميشه يكي يه توضيح بده اين مرحله آخر بازي assassins creed را چجوري بايد رد كنيم .
ممنون
ببخشيد ميشه يكي يه توضيح بده اين مرحله آخر بازي assassins creed را چجوري بايد رد كنيم .
ممنون
باید بری و بری و کلی دشمن بکشی تا برسی به اونجایی که کلی تمپلار سرت خراب می شن
اونا رو که کشتی ادوارد میاد جلو(یا رابرت بود؟)همون کچله که اون زنه خودشو جای اون جا زده بود
اون رو هم باید بکشی
خیلی خوب شمشیر می زنه فقط هر وقت خفتت کرد پشت سر هم شیفتو بزن اگرم خواست حمله کنه راست ماوسو که نگه داشتی بلافاصله چپ ماوس رو هم بزن اینو که همه بلدن پس مشکلی اینجا نباید داشته باشی
بعدش برمیگردی به مصیاف و مجبور می شی با کلی از اساسیون مسخ شده (هیپنوتیز شده!!!) مبارزه کنی
بهترین کار اینه که بری پشت بوم اون ساختمونی که بهش نزدیکی هر کی اومد بالا پرتش کن پایین:27:
بعد با اون 9 نفر که ترور کردی مبارزه می کنی(در اصل اونا توهمن و داری با هوا می جنگی اما نمی دونم چرا جونت کم می شه!) بعد با اموالم باید بجنگی که اینجاش سخته
وقتی 5 تا از شبه های الموالم رو کشتی همه شون غیبشون می زنه و می رن گوشه کنار باغ
در این زمان نباید ازش ضربه بخوری چون با یه ضربه کشته می شی
اجازه بده حمله کنه و سریع دفع کن
4 تا از شبه های باقی مونده الموالم کشته می شن و خودش آشکار می شه باید باهاش مثل همیشه مبارزه کنی و وقتی افتاد زمین بری بالاسرش خلاصش کنی
همین تمام!
یه سوال.وقتی که با زدن کلید 1 خنجر کوچیکه میاره بیرون چطوری باید چاقو پرتاب کنم؟؟!!!!!
راستی یادم رفت بگم.بعد از یه مدت هم که بازی میکنم یهو از بازی میپره بیرون و ارور the program has stop working میده تو ویستا.مشکل از چیه؟؟؟؟؟؟!!!!!!!1
نقل قول:
حالا بازم مشکل محل نصب را با کدهای رجیستری حل کردم:27:
اما مشکل جدید پیدا کردم!:41:
این بار ارور میده و میگه ورژن نا آشناس!
حالا موندم اونا چیکارش کنم!
اگه کسی بتونه کل کلید Ubisoft را از رجستری ویندوزش بده به من خیلی ممنونش میشم
یا حالا هر راه دیگه ای که مشکل منو حل کنه.
حالا اصلا یه سوال دیگه:
همراه این پچ چه فایل هایی آپدیت میشن؟
اگه فقط دو تا فایل اصلی بازی هست خودم جایگزین کنم.
ممنون
باید f رو بزرنی تا رو هدف قفل کنهنقل قول:
یه سوال.وقتی که با زدن کلید 1 خنجر کوچیکه میاره بیرون چطوری باید چاقو پرتاب کنم؟؟!!!!!
این دیگه باید از خود ویندوز باشه واسه منتم موقع استفاده از ریل پلیر همچین چیزی میاد!نقل قول:
راستی یادم رفت بگم.بعد از یه مدت هم که بازی میکنم یهو از بازی میپره بیرون و ارور the program has stop working میده تو ویستا.مشکل از چیه؟؟؟؟؟؟!!!!!!!1
شما از ترینر استفاده میکنی؟نقل قول:
سرویس پک 1 هست؟
درایور گرافیکت اپدیت شده هست؟