آقا اگه قرار گذاشتین و دیدین که یه چلاق با عصا اومده بدونین که منم :27::21::35:
Printable View
آقا اگه قرار گذاشتین و دیدین که یه چلاق با عصا اومده بدونین که منم :27::21::35:
من پایه ام اگه فندوقم بیاد :چشمک !نقل قول:
یه وقت هوس نکنی گانرزتو بیاریآ !
سلام بر دوستان عزیز
این قرارها سابقه ی دیرینه ای در انجمن داره و چیز نو و تازه ای نیست و بنابریان یه سری از مسائل مهمش حل شده و ثابت است ! مهمترینهاش به شرح زیر است که میگم در موردش بیخودی بحث نکنید !
مکان : میدان ولیعصر - بلوار کشاورزی - نبش خیابان امیرباد ضلع جنوب غربی پارک لاله در کنار حوضی که داخلش مجسمه ی ابوریحان بیرونی هست !
زمان : پنجشنبه ی هفته ای که اعلام میشه ساعت هم تقریبا بین 17 تا 20 (در فصول مختلف کمی تغییر داره)
مدیر روابط اجرایی قرارها رضا (الفین) هستند !
اگر دوست دارید که قراری خصوصی برای خودتان مقرر کنید لطفا بحثهایتان را در تاپیکی دیگر و در پیغام خصوصی ادامه دهید ! با تشکر از لطف همه ی دوستان
قربانتان : مصطفی عشقی ( پدربزرگ قرارها)
شاید منم اومدم دی:
فعلا که حالش نیست جمعیت بره بالا من کل بچه های باعشق نظام آباد,یوسف آباد و شریعتی رو جمع میکنم میارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر جا که من میرم همه قرار میزارن طرفای پارک لاله :(
میشه یکی بگه پارکه لاله نزدیک گیشاست یا نه ؟!
مرسی
پارك لاله نزديك انقلاب هست دوست مننقل قول:
میشه یکی بگه پارکه لاله نزدیک گیشاست یا نه ؟!
مرسی
میگم نمیشه این مکانش رو کمی تغییر داد ؟ چون من میمیرم اگه از دهکده المپیک بیام اونجا...
به نظر من جاش خوبه چون تقریبا وسطهای شهرهنقل قول:
میگم نمیشه این مکانش رو کمی تغییر داد ؟ چون من میمیرم اگه از دهکده المپیک بیام اونجا...
روز 5 شنبه كه خوفه . بهدش كه چون من از كرج بايد بيام بچه ها خواهشا قرار رو اين دفعه بين صبح تا ظهر بندازيد . قربان همگي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]