آقا حق باشماست:20:نقل قول:
Printable View
آقا حق باشماست:20:نقل قول:
15تا 17 دقیقه طول کشیدنقل قول:
mr k2 جان شما به دل نگیر!پیش میاد دیگه!!
دوستان هرکی با adsl آپگرید کرده بگه چقدر طول کشیده میخوام بدون adsl اینجا بندرعباس خراب یا نه یه دوستمون گفته 15 دقیقه اگه 15 دقیقه باشه پس با این حساب اونجایی که من رفتم دیال آپ بوده.
بستگی به ADSL ت دارهنقل قول:
من تایم نگرفتم ولی کمتر از نیم ساعت طول کشید
سلام دوستان فقط سريع جواب بديد لطفا
من خودم قبلا يه 5700 خريدم كه زبونه عربي داشت ولي فارسي نداشت...بعد حالا دوستم هم مي خواد يكي بگيره ...توش زبون فارسي هم داره؟ايا تقلبي هست؟
سلام بچه ها
ببخشید چند روز نبودم آخه pc ام خرابه
مال شما رو نمیدونم ولی 5700 زبان فارسی داره:46:نقل قول:
نه داداش بگیر خیالت راحت باشهنقل قول:
مال منم فارسی داره ...هیچ مشکلی هم نداره
من رفتم کافی نت با ای دی اس ال سرعت 256!!!!باور کنید نرم افزار 23 مگابایتی مورد نیاز برای اپدیت رو نتونستم دانلود کنم!!بعد از یک ساعت و نیم تازه 60 درصد از دانلود رفته بود که قطعش کردم و اومدم خونه وقت افطار که اینترنت خلوته نرم افزار رو دانلود کردم!سپس گوشی رو ساعت 12 شب گذاشتم روی شارژ و سیمکارت ایرانسل اعتباری رو گذاشتم توی گوشی تا کسی به من زنگ نزنه سپس پروفایل رو روی جنرال گذاشتم و موبایل رو به کامپیوتر وصل کردم و خوابیدم!صبح ساعت 9 بیدار شدم دیدم روی مانیتور نوشته فینیش!!کیف کردم!!
ببینید تو ایران سرعت بالای 128 ممنوع شده و به کسی نمیدن!!!جالبه....حالا دلیلش رو هم نمیدونمنقل قول:
حالا اونایی که میگن 256 داریم خالی بندیه
بر فرض یه کافی نت که 5 تا سیستم داره شما سرعت 128 رو بطور مساوی بین اینا تقسیم کنی دیگه سرعتی نمیمونه
مگر اینکه همه سیستم ها بغیر از یکی روشن باشه و شما با اون سیستم کار کنی