از ظاهرش که نمیشه تشخیص داد چون همه میگن که فرانسه هست ولی باید شماره های CDA چک بشه تا بشه فهمید مال کجاستنقل قول:
Printable View
از ظاهرش که نمیشه تشخیص داد چون همه میگن که فرانسه هست ولی باید شماره های CDA چک بشه تا بشه فهمید مال کجاستنقل قول:
تروخدا !کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=165038
دعوا چیه ؟؟ ما داریم بحث میکنیم.نقل قول:
قربونت منم همینو میگم که پردازنده از لحاظ سخت افزار با سی پی یو فرق سخت افزاری داره. سی پی یو یه چیپ کوچولوهه در صورتی که پردازنده شامل چند تا چیپ و یک سری قطعات دیگست .
آره منم موافقم.نقل قول:
خواهش. وظیفه بود. آره واقع این جوری هم میشه. شماره هم هم میتونی با کمه های ردیف اول بگیری.هم با لمس صفحه(حتما که نباید با قلم باشه که بگی دو تا دستت رو کار میگیره)نقل قول:
از لحاظ کلید چهر جهته هم درسته حالت اول یه کم راحت تره.البته بدونه اون زیاد مشکلی نداره چون وقتی میخوای با گوشی کامل کار کنی و تمام چیزاش رو ببینی باید درش رو باز کنی و وقتی هم در باز شد دیگه کلید چهار جهته تاثیری نداره.
نه من جز اونا نیستم. من خودم این گوشی رو 1 هفته نمیشه خریدم ولی پدرشو درآوردم. و در واقع جز کاربران عادی هستم نه حرفه ای.
تقریبا با تمام نوکیا ها هم کار کردم. حتی موقعی ان 95 به طور قاچاق میومد و 1.5 میلیون قیمت داشت من باهاش کار کرده بودم.نقل قول:
از لحاظ سرعت p900 از ان70 و ان 90 که کار کردی خیلی بهتره. درسته پردازندشون تقریبا مساویه ولی p990 با استفاده از سیستم عاملی که داره (UIQ3) به راحتی از اینا که گفتی پیشی میگیره. با اینکه مال من رم یه گیگ روشه و 500 تا عکس ماشین هم روشه.(فقط عکس ماشین بقیه چیزا بمونه) واسه عکسی با اندازه 1600*1800 چیزی حدود یه ثانیه میره عکس بعدی.(شایدم کمتر از یه ثانیه) منم قبل از خرید از سرعتش میترسیدم ولی وقتی خریدم دیدم که نه خیلی خوبه. بعدش وقتی یه DEFRAGMENT ازش کردم خیلی خیلی بهتر شد.
شما خودت که K750 با چه سرعتی باز میکنه ولی p900 سرعتش خیلی از K750 بهتره.
راستش اینو نمیدونم. در واقع تا حالا اینجور چیزی ندیدم وگرنه میرفتم و زیرو بمش رو در میووردم.ولی میدونم این هم چیزی نیست جز یه تبلیغ. شاید بعضی از وسایلشون رو عوض میکنن چون مثلا حتی اونایی که میگن اصلیه هدست و شارژر و بعضی چیزای دیگشون چینیه.نقل قول:
حالا اگه اونا که پلمپ فرانسه هستن همه قطعاتشون فرانسه باشه خوبه. اگه از لحاظ قیمت فرق ندارن خوب همونو بخر.
مال من 10 تا پلمپ عوض کرده بود. کارکرده ولی در حد نو.:13:
پیغامات رو هم بخون.
دستت درد نکنه. یه سری سوال دیگه هم دارم.
1) درباره کدهای آخر اسم گوشی ها چیزی میدونی؟
من تو GSM شماره 2 اینجوری خوندم که P990 چینی نداره و همش فرانسویه. سه تا کد داره:
P990a که برای صادرات به آمریکا، کانادا، استرالیا و بیشتر کشورهای اروپاییه.
P990c که برای صادرات به چین و سایر کشورهای آسیای جنوب شرقیه (مثل کره، تایلند و...)
P990i ویژه صادرات به خاورمیانه و کشورهای عربی و به طور کلی راست به چپ نویساس.
من فکر میکنم فروشنده ها مدل C رو خیال میکنند چینیه (به خاطر نوشته های چینی روی جعبش) و همچنین فکر میکنم اصلا P990 ساخت چین نداشته باشیم. چینی ها زور که بزنند یه n70 منتاژ میکنند که اون هم با n70 فنلاندی فرقی نداره فقط چون کارگر چینی دستمزد کمتری میگیری قیمت گوشی پایینتر میاد. در مورد شارژر و هندزفری هم بعید میدونم شارژر و هندزفری این پلمپ دارها فرانسوی باشن. چینی ها اینقدر ارزون درست میکنند که هیچ تولید کننده ای جرات نمیکنه خودش از اینها بسازه. مگر مدلهای خاص که اونها هم جدا به فروش میرسند. به نظر من این که منتاژ کجاست زیاد مهم نیست. مهم اینه که اصل باشه. مثلا 3300 که تو فنلاد فروخته میشه منتاژ آلمانه با شارژر چینی و باتری ژاپنی ولی اصله. پژو 206 هایی که تو فرانسه فروخته میشن منتاژ ترکیه ست. گلف نسل سه ای که آلمانیا میخرن منتاژ هنده. نظر تو چیه؟
2) این سوال خیلی مهمه. چند خریدی؟ قیمت نوش رو داری؟ پلمپ فرانسه رو تا 380 قیمت دادن ولی من 250 هم دیدم. تو خودت چند خریدی؟
3) چرا سونی اریکسون رو انتخواب کردی؟ قیمت؟ سرعت؟ لوازم جانبی؟ جنس سیستم عامل؟ حالت مثل من از نوکیاها به هم خورده بود؟
- دستت درست.
شماره CDA همون شماره IMEI گوشیه؟ که با اون دورقمی که اون وسطاشه بشه فهمید کجاییه؟ درثانی مگه زیر در باتری نمینویسه که ساخت کجاست؟نقل قول:
دوست من منتاژ درسته.
آقا فریم ویر جدید نیومده کی میاد؟
من دست دوم خریدم با یه رم یه گیگ 260 تومن.نقل قول:
قیمت شهر خودمون: 310 تومن با رم فابریک 64.
قیمت تهران:265-280 تومن با فابریک 64.(اصلی با تمام وسایل).
به دلیل : امکانات نسبت به قیمت.