Re 5 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منم میخوام . لینک کوووووووووووووووووو
Printable View
Re 5 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منم میخوام . لینک کوووووووووووووووووو
آقا یکی نمیگه با این پچ کیفیت دموها هم افزایش پیده می کنه یا نه؟ یا کسی می دونه تو نسخه ubi کیفیت دموها چطوره؟
خوب يه خبر خوب واسه اويل بازها :27: :27:
مشكل موس هم حل كرده بيدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خداييش پدرم در اومد تو اين فرومها خارجكي تا فايل fix كردنشو پيدا كردم .
اون بدبختها هم مشكل مارو داشتند واسه موس . :D :D
اول از همه اين فايل دانلود كنيد و در مسير اصلي بازي كپي كنيد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوم اين فايل هم دانلود كرده و در مسير اصلي بازي كپي كنيد.
توضيحات لازم :
بعد از اينكارها برنامه moaseaim ديگه كار نميكنه وبازي نبايد از روي فايل loader اجرا كنيد
و از روي game .exe اصلي بازي اجرا كنيد و از بازي با موس لذت ببريد .
اينم محض ياد آوري بگم كه با برنامه mouseaim اول كليداي مورد نظرتونو درست كنيد و
save كنيد بعد فايلها رو كپي كنيد و بازي كنيد چون بعدش اون برنامه موس كار نميكنه كه كليدارو درست كنيد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم خودم فقط كرك 6.88 مگي دانلود كردم و نصب كردم بازي گرافيكش 180 درجه عوض شده !!!!! :18: :18:
آقا يكي بعد از نصب پچ 70 مگي از بازي عكس بگيره اينجور كه من فهميدم اين پچ 70 مگي واسه محيطهاي سربسته
و داخل اتاقها خوبه /// اگه كسي ميتونه چندتا اسكرين شات بزاره . :5: :5:
البته اونايي كه پچ 70 مگي دانلود و نصب كردن :46: :46:
اگه واقعا اينطوريه خوب خيلي خوبه .
ببخشيد چنين پچي نيست كه كنترل بازي رو مثل Cold Fear كنه ؟
اونطوري خيلي باهال ميشه . منظورم اينه كه راه بري و تير بندازي .
آقايون من هنوز مشكل دارم.نقل قول:
به نظر شما اگه اون پچ رو دانلود كنم بازي كار مي كنه؟
اون پچ فقط براي ارتقاي گرافيك بازيه و ربطي به ارور نداره /نقل قول:
آقايون من هنوز مشكل دارم.
به نظر شما اگه اون پچ رو دانلود كنم بازي كار مي كنه؟
شما درايور كارت آپگريت كن dx 9 هم نصب كن مجدد ببين چي ميشه ...
وقتی پچ رو نصب می کنید گرافیک بالا میره ولی اگه می خواین گرافیک خیلی خیلی بالا بره باید تنظیمات خود کارت گرافیک رو تغییر بدین تنظیماتی مثل antialiasing و anisotropic و vertical sync من antialiasing و anisotropic رو تا آخر زیاد کردم و گزینه vertical sync رو on کردم و وقتی بازی رو اجرا کردم تعجب کردم گرافیک به شدت بالا رفته بود و من تو 5 دقیقه اول فقط اینور اونور رو نگاه میکردم.می خواستم چند تا عکس از بازی بگیرم که نشد چون وقتی اونا رو past می کنم سیاه سفید میشن به هر حال خودتون امتحان کنید و ببیند چی میشه من که خیلی حال کردم و یه بار دیگه بازی رو تموم کردم.
منظورتون از آپگريد چيه؟من ورژن جديد درايور رو دانلود و نصب كردم اما باز هم نشد.:41:نقل قول:
dx9 رو هم نصب كردم اما...
مي شه بگيد چطور و از كجا؟نقل قول:
وقتی پچ رو نصب می کنید گرافیک بالا میره ولی اگه می خواین گرافیک خیلی خیلی بالا بره باید تنظیمات خود کارت گرافیک رو تغییر بدین تنظیماتی مثل antialiasing و anisotropic و vertical sync من antialiasing و anisotropic رو تا آخر زیاد کردم و گزینه vertical sync رو on کردم و وقتی بازی رو اجرا کردم تعجب کردم گرافیک به شدت بالا رفته بود و من تو 5 دقیقه اول فقط اینور اونور رو نگاه میکردم.می خواستم چند تا عکس از بازی بگیرم که نشد چون وقتی اونا رو past می کنم سیاه سفید میشن به هر حال خودتون امتحان کنید و ببیند چی میشه من که خیلی حال کردم و یه بار دیگه بازی رو تموم کردم.
شما که هنوز رو این گیری.همونطور که byebye گفت این پچ فقط براي ارتقاي گرافيك بازيه و ربطي به ارور نداره در ضمن اگه dx 9 و آخرین درایور کارت گرافیکت رو نصب کردی و بازم نشد احتمالا به خاطر اینه که کارت گرافیکت 64 بیته اگه 64 بیت نبود و 128 بیت بود آخرین احتمالی که میشه داد اینه که کارت گرافیکت remark هستش.نقل قول:
رو صفحه دسکتاپ راست کلیک کن و گزینه settings رو انتخاب کن حالا رو advanced کلیک کن وتب مربوط به کارت گرافیکت رو انتخاب کن برای خود من نوشته GeForce 6200 وقتی انتخاب کردی گزینه های مختلفی هست که باید روی گزینه performance & quality settings کلیک کنی حالا اون گزینه هایی که گفتم رو تغییر میدی.بعد این برای کارت گرافیک جیفورسه برای ati احتمالا با این فرق میکنه.نقل قول:
منظور از remark چيه؟
یعنی تقلبی.منم یه ati 9250 داشتم که قلابی بود و nfs ug2 رو با پایینترین تنظیمات گرافیکی اجرا می کرد و nfs most wanted رو هم که اصلا اجرا نکرد.نقل قول:
با سلام
دوستان من یه جایی توی قلعه توی اتاق گیر کردم:
این هم عکسش:
من نمی دونم که تابلو ها رو چیکار کنم؟
ممنون میشم راهنمایی کنین
باید تابلوها رو یکی در میون جفت کنی ... برای من یکیش عکس گیوتین بود و یکیش عکس اعدام .
با سلام
خیلی ممنونم از شما دوست عزیز
مثلا چه حوری یکی در میون جفت کنم؟ببخشید من زیاد حرفه ای نیستم
1. يك بارنقل قول:
با سلام
خیلی ممنونم از شما دوست عزیز
مثلا چه حوری یکی در میون جفت کنم؟ببخشید من زیاد حرفه ای نیستم
2. يك بار
3.يك بار
4.يك بار
ok
برو مرحله بعد /// :31: :31:
سلام دوستان
من اویل باز حرفه ای نیستم لطفا کمک کنید. یه جا گیر کردم اونم جایی که اولای قلعه Leon اون کوتوله رو می بینه . اون شیء که از دکور کمه کجاست
عزیزم اون یک شی نیست .
3 تا شی را باید پیدا کنی .
از همون طرف راست دکور بگیر برو . همینطور به ترتیب بری میتونی همه رو پیدا کنی .
هرجاش دوباره گیر کردی بگو
با سلام
دوستان من اون فایل کرک 7 مگی رو گرفتم و با فایل کرک موجودعوضش کردم وقتی رفتم روی بازی گرافیکش خیلی رفته بود بالا اصلا باور کردنی نبود.ولی یه زد حال بهم زد این گرفیک بالا:37:
سرعت بازی خیلی اومده بود پایین؟:41: من هنوز اون پچ 70 مگی رو نصب نکردم ایا اون پچ 70 مگی رو نصب کنم مشکل سرعت حل میشه؟
مشخصات سیستم من اینه:
cpu 3 full
ram 512
کارت گرافیک:Nvidia Geforce FX 5500(256 MB)
الان هم در حال دانلود پچ 70 مگی هستم
ممنون Oracle عزیز این راسته رو میرفتم اما بعد از کشتن غول توی اون سالن گیر میکردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گیرم سر ایستادن هم زمان ashley و leon بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کدوم غول توی کدوم سالن ؟
عزیزم منظورت همون قولی هستش که توی زندونه ؟ با زنجیر بستنش به دیوار . بعد میری توی یه دفعه میاد بیرون ؟نقل قول:
ممنون Oracle عزیز این راسته رو میرفتم اما بعد از کشتن غول توی اون سالن گیر میکردم گیرم سر ایستادن هم زمان ashley و leon بود
خوب بعد از اینکه کشتیش سمت راستش یه دستگیره هستش اونو بزن بعد اونجایی که آتیش گرفته باز میشه و میتونی ادامه بدی .
كسايي كه پچ 70 مگي دانلود و نصب كردن توضيح بدن // :13: :13:
شكلش بعد از دانلود اينجوريه ؟؟؟ يا نكنه فايل من خرابه ؟؟ :41: :41:
بعد از كليك كردم روش مثل نصب برنامه ها چيزي شروع ميشه به پر شدن ؟؟
آخه من دانلود كردم اما وقتي روش كليك ميكنم اتفاقي نميافته !!! :13: :13:
كمك پليز :19: :19:
اسم این فایل رو باید به این صورت در بیاری resident_evil_4_1.10_eur.exe یعنی یه exe. به آخرش باید اضافه کنی همین.در ضمن برای این کار باید نمایش فورمت رو فعال کنی برای فعال کردن باید از توی folder options تیک گزینه hide extensions for known file types رو برداری.نقل قول:
همين الان هم همينطور كه ميبينيد اين فايل خودش فايل exe هست و ديگه لازم به اين كار نيست . :20:نقل قول:
اسم این فایل رو باید به این صورت در بیاری resident_evil_4_1.10_eur.exe یعنی یه exe. به آخرش باید اضافه کنی همین.در ضمن برای این کار باید نمایش فورمت رو فعال کنی برای فعال کردن باید از توی folder options تیک گزینه hide extensions for known file types رو برداری
اين كار واسه زمانيه كه فايل اين شكلي باشه :
فكر كنم به خاطر نسخه بازي باشه مال من ورژن 1 اما كرك 1.1 باهاش كار كرد و گرافيك هم خوب شد اما گفتم پچ نصب كنم و
ببينم چي ميشه كه اينجوري شده و كار نميده انگار . :13:
كارايي هم كه راجع به تغيير اسم داخل رجيستري چند پست قبل گفته شدخ بود انجام دادم اما چيزي تغيير نكرد.
كارايي هم كه گفتي انجام دادم چيزي تغيير نكرد ... نگفتي وقتي روش كليك ميكني چيزي ميره واسه پر شدن ؟؟ :10:
گرافیک من 9250 -128 است اما من هم همین مشکل را دارم .تا کنون بازی هایی با گرافیک بالا را به آسانی اجرا کرده ام اما با اویل مشکل دارم .آخرین درایور را نیز برای گرافیکم دریافت کرده ام و dx9.c را نیز نصب کرده ام اما مشکلم حل نشد.نقل قول:
مشخصات کامپیوتر من:
vga:radeon 9250 128 m
cpu : 2.4 celeron
ram 512m
با سلام دوستان
من اینجا گیر کردم نمی دونم که باید چه جوری این در رو باز کنم؟کسی میتونه به من کمک بکنه؟
باید از اشلی بخوای کنار یکی از دسته ها بایسته خودتم طرف دیگه بعد همینکه چراغ سبز وسطی روشن شد دسته رو بکشی
كاش از Claire Redfield هم استفاده ميكردن. برام جالب بود كه گويندهي Ada باز هم خانوم Sarah Cahill هست، اما حيف كه گويندهي Leon فرق كرده البته صداش يهكم شبيه گويندهي قبلي Paul Haddad هست. يه سوال فني: كسي تونسته در بخش Mercenaries همهي item ها رو 5 ستاره كنه يا نه؟ من همهي شخصيتها رو گرفتم اما هنوز 5 ستارهها رو نگرفتم. راستي حتما Professional رو بريد و RPL 412 رو بگيرين، خيلي اسلحهي باحاليه.
نقل قول:
آره برنامه شروع به نصب شدن می کنه و نزدیک 15 دقیقه هم نصبش طول می کشه.شاید کامل دانلود نشده که اینجوریه.از سایت خود ubi دانلودش کردی؟
سلام دوستان
من هم دانلودش کردم و کامل هم دانلودش کردم پچ رو ولی وقتی روش کلیک می کنم ارور زیر رو میده.
شکلش هم این جوریه
هیچ راهی هست که بتونم نصبش کنم؟
صفحه 90 رو بخون توضیح کاملش هست. :20:نقل قول:
اي واي پس فايل من خرابه چون شكلش اينجوري نيست !!! :41: :41:نقل قول:
سلام دوستان
من هم دانلودش کردم و کامل هم دانلودش کردم پچ رو ولی وقتی روش کلیک می کنم ارور زیر رو میده.
شکلش هم این جوریه
هیچ راهی هست که بتونم نصبش کنم؟
از كدوم لينك دانلود كردي اگه ميشه لينك بزار /// :20:
سلام
من از این لینک دانلود کردم
این لینک ادرس مستقیم هست و قابلیت Resume هم داره.
سلام من تازه اول بازی هستم
رسیدم اول روستا
همه ریختن سرم
چی کار کنم
اعصابشو ندارم
تیر کمه
خونم هم زود تموم میشه
باید انقدر مقاومت کنی تا ناقوس کلیسا به صدا در بیاد
سلام دوستان
من اون مراحل رو که توضیخ داده شده بود رفتم ولی وقتی که می خوام پچ رو نصب کنم باز هم همون ارور زیر رو میده.
در ضمن توی رجیستری ویندوز هم اثری از این بازی وجود نداره من دوباره از اول نصب کردم ولی باز هم چیزی از این بازی توی رجیستری وجود نداره؟
نقل قول:
وقتی یه ویندوز جدید نصب می کنی اطلاعات این بازی از تو registery پاک میشه.حالا نمی دونم ویندوز نصب کردی یا نه ولی اگه بازی رو دوباره نصب کنی اینجا HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\CAPCOM پیداش میشه.
نقل قول:
وقتی یه ویندوز جدید نصب می کنی اطلاعات این بازی از تو registery پاک میشه.حالا نمی دونم ویندوز نصب کردی یا نه ولی اگه بازی رو دوباره نصب کنی اینجا HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\CAPCOM پیداش میشه.