سلام شهاب جان خوش اومدی .... حالا چطور شد اواین پستت رو تو کلوپ N73 زدی ؟؟؟
Printable View
سلام شهاب جان خوش اومدی .... حالا چطور شد اواین پستت رو تو کلوپ N73 زدی ؟؟؟
سلام خوش اومدي...........:11:نقل قول:
امرتون.......... ؟؟؟!:10:
سلا م دوستان
پست اولم نيست آخرم هم نخواهد بود. اگه منو خيلي وقت ها پيش حذف نمي كردن الان بيش از 2000 تا پست داشتم
بگذريم
دوستان مي خوام يه ان73 موزيك بگيرم نظرتون چيه؟؟؟
حتما کاری کردی که Ban شدی اینجا که الکی ادم رو Ban نمیکنن .... اینجا اینقدر درباره خرید N73 ما پیشنهاد دادیم دیگه خسته شدیم به نظر من اصلا گوشی خوبی نیست بی خیالش شو ... برو تو کلوپ سونی اریکسون شاید اونجا تونستن کمکت کنن...
:18: :18: :18: :18: :18: :18: :18:نقل قول:
سلام
بالاخره مموری موزیک ادیشن که تو جعبشه چه قدره؟
1) مموری نداره عین معمولیش
2) 1 گیگ مموری داره
3) 2 گیگ مموری داره
4) سایر موارد...
می خوام بدونم این 70-60 تومان که گرونتره به خاطر مموریش باشه ارزشش رو داره وگرنه یه معمولی می گیرم می دم برام آپدیتش کنن.
من تو قزوینم! امروز رفتم قیمت کردم یه جا می گفت 590 یه جای دیگه می گفت 480 جفتشونم می گفتن بدون گارانتی(البته معمولیش رو).چرا قیمتا اینجوریه؟!
کسی تو قزوین جای خوبی برای خرید گوشی نمیشناسه؟
اصل سوالم هم همون مموری گوشی موزیک ادیشن بود!خیلی چرت و پرت نوشتم!
در ضمن من تمام این 93 صفحه رو خوندم نگید برو صفحه های قبل رو بخون!
سلام به همه دوستان و پيشکسوتان (سامان&ساسان) مرسی از لطفتون :40: :10:
دليله اينکه اولين پستمو اينجا زدم هم اينکه خودمn73 دارم و اين تپيکو دنبال ميکردم
فکر نکنم با 3 تا پست اسم من و ساسان رو بتونی به این زودی یاد بگیری ... ولی در هر حال از لطفت ممنونم ...نقل قول:
چیه؟؟؟ چیزی شده ...؟ حتما از اینکه گفتم N73 گوشی خوبی نیست اینجوری شدی بابا خودت قضاوت کن بالای 1000 تا پست هممون زدیم و کلا یه تاپیک به اسم کلوپ N73 دوست خوبم فری جون ایجاد کرده بعد به جای اینکه بره قشنگ این تاپیک رو بخونه و با توجه به سلیقه و پولی که داره گوشی رو انتخاب کنه میاد الکی یه تاپیک میزنه با عنوان کسانی که با N73 کار کردن بگن گوشیه خوبیه یا نه ؟ یا اشکالات N73 چیه ؟ و ....... یعنی باید بشینی از اول به ایشون توضیح بدی بعد که هم توضیخ دادی بقیه میان اظهار نظر دوباره میکنن یعنی دوباره میشه کلوپ N73 ... خوب دوست من برو سر فرصت حرفها و محاسن و معایب این گوشی رو بخون و تصمیمت رو بگیر .... یادش یه خیر قدیمیا میدونن یه بنده خدایی داشتیم ایشون شب میخوابید صبح بیدار میشد یه تاپیک درباره N73 میزد .... فکر کنم همه بچه ها نظرات و پیشنهادهاشونو بهش میگفتن دوباره میرفت یه تاپیک دیگه میزد که بالاخره از طرف مدیران Ban شد ..... ببخشید اگه زیاد خرف زدم و وقتتونو گرفتم ...نقل قول:
يك مموري 2 گيگ روش داره مال نوكياست. خيالت راحتنقل قول:
يه هندزفري 2 تيكه داره كه مي توني سرشو بكني يه هندزفري سري دبيلوي سوني اريكسون بزني مثل توپ بتركونه
فريم ويرش فرق داره كه مي توني تا 4 گيگ رو ساپورت كنه ولي بهترين حالتش همون 2 گيگشه. ايراداتش تا حد و حدودي برطرف شده و تم عدسي موزيك بهمراه اكوآلايزر هم هست و كيفيت صداش بهتر از ان73 معموليه. برا من با تصالات گفتن 720 الي 750
ببين دوست بسيار محترم حواست جمع باشه بي خودي هم فحش نده و اراجيف نباف. تالار مال خالت نيست من دلم خواست بازمم پست مي دمنقل قول:
حواست اولا جمع باشه. ثانيا هر كس بياد حرف حق بزنه BANمي شه. فكر كردين ان73 مال شركت عموتونه كه اينقده به خودين مب بالين يا مي نازين كه فلانه اله بله؟؟ حرفا مي زنين زماني كه گوشي نوكيا قيمت خون بود من 8800 داشتم . 7280 داشتم تو تا حالا ديدي 7280 رو ؟؟؟؟ خوب عزيز پس .....نقل قول:
اگه دقت کرده باشی من طرف صحبتم با Saragol بود نه شما .... ثانیا شناختم کی هستی و چون به یکی از مدیران کل قول دادم که دیگه طرف یه بنده خدایی نرم مطمئن باش از این بدترم بد و بیراه بگی پاسخی از من نمیشنوی اینو همه بچه ها میدونن که من جز احترام و پاسخ دادن به مشکلاتشون حرف دیگه ای نمیزنم ...نقل قول:
در هر صورت ممنون از وقتی که گذاشتی دوست من
نقل قول:
متوجه منظورت نشدم که اسمتو ياد نميگيرم ......
مگه اسمت به خته ميخيه
اگه منظورت تعداده پست هاته دليل نميشه چرا اينايی رو که
تعداده پستشون پاينه ميکوبيد بابا نکنيد از اين کارا
به هر حال من کوچيکه شما و همه طرفدارای هستم
شهاب جان شما سرور مایی ...بزرگی و کوچیکی ربطی به تعداد پست نداره .... خیلی از مسایل هست که من نمیدونم و شما باید یادمون بدی .... من مخلص شما و بقیه بچه های فروم هم هستم .....
يکی لطف کنه بگه طريقه عکس گزاشتن اينجا چطوريه اگه بايد تو سايت اپلود کنيم آدرس
سايت رو بگيد
:20:
اول عکستو اینجا اپلود کن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... بعد یه لینک مستقیم بهت میده (Direct link ) بعد ادرس اونو تو قسمت مربوطه وارد کن ....
مرسی سامان جان
اين عکس با گوشيم گرفتم (n73) خودم که خيلی باهاش حال کردم حجمش شد 1400 kb
من به قوانينه اينجا آشنا نيستم اگه مورد داره بگيد پاکش کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شهاب جان اولا یه سری به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزن و قوانین رو مطالعه کن ... بعد هم شهاب جان اینجا تاپیک عکس نیست برای دیدن و گذاشتن عکس هایی که با موبایل گرفته میشه باید بری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... بعد هم هیچ موقع عکس رو با سایز اصلی نزار ببین چه جوری چیدمان صفحه رو ریخته به هم ....سعی کن عکسهاتو با سایز800*600 بزاری ...
:2: شرمنده چطوری سايز عکس 800.600 کنم
یک گوشی n73 رجیستر نشده به فروش میرسه اس ام اس بدین 09161134176
بابا دعوا نکنید. یعنی چی ؟ بی خیال بابا... ما اینجا جمع شدیم که مشکلات هم دیگه رو حل کنیم و با هم دوست باشیم. جمع نشدیم که واسه هم دیگه کلاس بزاریم و جروبحث کنیم.
هر کی هر سوالی داره در مورد n73 بپرسه من در خدمتم. بلد باشم دریغ نمی کنم. فدای همتون....
چه قدر قیمت میدی ؟ فکر نکنم رجیستر نشده تو ایران کاربرد داشته باشه. چون n73 به هیچ وجه سریال چنج نمیشه.نقل قول:
بقیه هم سایز مموری موزیک ادیشن رو تایید می کنن؟نقل قول:
به خدا من همین 5 دقیقه پیش تو یه سایت نقد موبایل خوندم 1 گیگ داره!!!
مموری دو گیگ به همراه یه هندزفری n91 و قاب مشکی.
اقایون میشه صدای اسپیکر ان 73 رو با دبلیو 550 و 850 مقایسه کنید
خواهشا با تعصب حرف نزنید با دلیل بگید خیلی ممنون از شما
با W550 یه اندازه س ولی 850 رو نمیدونم ......
صدای 550 از 850 به مراتب بیشتره
در ضمن وقتی که تبدیل میکنند به سیستم عامل موزیکال به طور کامل چه تغییراتی توی گوشی اعمال میشه؟
توی سرعت؟ دوربین؟کیفیت؟ آیا بازم هنگ میکنه؟
راستی ایا اکولایزرش تنظیمات دستی داره . مثلا همه رو ببریم بالا تا صداش زیاد بشه
به نظرتون رنگ گل سرخ يه ذره غير طبيعيه و مصنوعي نيست؟؟؟
وقتی به میوزیک ادیشن آپدیت میکنی به آخرین ورژن فریمور آپدیت میشه ( اگه معمولی رو هم آپدیت کنی همینطور )نقل قول:
سرعت بیشتر میشه. دوربین تغییر خاصی نمیکنه. کیفیت صدا بهتر میشه ( صداش یه کمی بم میشه ) برای من که دیگه بعد از آپدیت هنگ نکرد.
بله تنظیمات دستی داره. دقیقا من همین کار رو کردم.نقل قول:
راستی ایا اکولایزرش تنظیمات دستی داره . مثلا همه رو ببریم بالا تا صداش زیاد بشه
حاجی دمت گرم نمیدونستم !!!نقل قول:
برم دانلودش کنم.
خواهش میکنم ....
وقتی میرم تو سایتش continue رو که میزنم یه صفحه باز میشه میگه (برو فردا بیا) come back soon چیکار کنم ؟؟؟
میتونی یه جا دیگه آپش کنی؟
ارهنقل قول:
:10:
منmusic edition دارم
2 gb رم داره
بازی جدید چیزی نیومده بجز sky force
???
نقل قول:
آقا من صدايه گوشيمو با ،6270.3250 w550.,w900... مقايسه کردم
هيچ کدوم با n73 برابری نکرد تازه ممولی هم هست واقعاً پرتابه صداش فوق العاده است
من فکر نميکنم فعلاً هيچ گوشی بتونه جایn73رو بگيره حتی n95
چون واقعاً کامله
دوستان من بعد از یه غیبت صغری که داشتم برگشتم :27:
ولی وای از روزی که غیبت کبری من شروع بشه چون امتحانا داره شروع میشه :41:
خیالی نیست داش فری منم میشم نایب بر حقت ....سوالی چیزی بروبچ داشتن در خدمتیم ....