نقل قول:
آقايان با آن همه هياهو وسرو صدا و تبليغ و زير نويس و مژدگاني و تمنا و خواهش با آن شعار کاذب يکسان بودن تعرفه 499 ريال بودن آن در سراسر کشور و اغفال منو امثال من با اين شعار،آن هم بخاطر کارمان چون سيار هستيم ، وبا دروغ گفته شده قبلي که تعرفه ها تا چند سال ديگر تغيير نخواهد کرد آن هم به گفته خود مدير عامل ايرانسل، با ديدن حدود يک ميليون مشترک به خود، يکدفعه بعد از چند ماه ناقابل آن هم با اين شبکه ضعيف، پوشش کم واز طرح عقب مانده ، هوس زياد کردن تعرفه به سرشان زده
آن هم اين تعرفه ،يعني اگر شما بخواهيد با منزل خود در همان شهر زير گوش خودتون يکدقيقه يا بهتر بگه يک ثانيه صحبت کنيد بايد 76 تومان بدهيد
يعني پولي که با اپراتور اول يا همان موبال دولتي دقيقه اي با همين قيمت ،با يکي از دور ترين شهر محل زندگي خود
حتما آقايان فکر ميکنند که اين هم يک کار خارق العاده تبليغي خوبيه که همه تشويق بشن حتي از تلفن ثابت خود هم استفاده نکنن،
برن همگي بخاطر 499 ريال بودن خطوط داخلي ايرانسل سيم کارت بخرن
حال شما بگوييد اينو چي ميشه اسمشو گذاشت (حماقت براي ما ،نامردي ،بي انصافي براي آنها)
لطفا نگوييد که هنوز تصويب نشده ولي هممون ميدونيم که با اين عمل ميخواهن به قول معروف مزه دهن مشترکين نگون بخت را بچشن بايد بدانيم استقبال کنندگان از سيم کارتهاي ايرانسل اکثرا از قشر کم درآمد جامعه هستند و روا نيست چنين کلاه گشادي
در کنار ديگر مشکلات وديگر کلاهها بر سر اين قشر برود متاسفانه من يکي خودمو براي اينکه باعث خريد اين نوع سيم کارت براي خودم وبراي 7،8 نفر از دوستان وآشنايان شدم، عذاب وجدان دارم و ميدانم ديگر دوستاني که ايرانسلي شده اند نيز بعد از شنيدن
اين خبردل آشوب خواهند گرفت
ولي در کنار اين حرف وخبر نبايد بي تفاوت گذشت بايد به اين خبر از همين الان واکنش نشان داد متاسفانه ايرانسل با اين خبر نشان
داده با اين نوع تبليغات انجام گرفته ومجاني بودن امروزي بعضي از خدمات ،که آن هم يک خط در ميان کار ميکند خيال تلافي اين خدمات را در آينده در سر دارد ويا به قولي ( دانه روي تور دام ميريزد ) بايد از طريق اي ميل ، تلفن ، سازمان تنظيم مقررات ، رسانه ها
به اين امر اعتراض کرد بخصوص افرادي راکه خيال خريد اين نوع سيم کارت را دارند را فعلا از اين کار منصرف
این دیگه چکاریه این همه تبلیغ 4 تا مشتری جمع کردن همین ها رو میخوان پر بدن؟