آخه یک سریش هم درسته!نقل قول:
Printable View
آخه یک سریش هم درسته!نقل قول:
دوستان من گوشيم آپديت كردم هيچ فرقي نكرد يعني هيچي
من توگوشيم 10. 12 تايي باگ پيدا كرده بودم كه يكيشم رف نشد
چكار كنم حالا
یعنی اسم آرتیست و ... در برخی آهنگ ها رو فارسی می نویسه و خونده میشه..؟!نقل قول:
شاید آپدیت نشده! صداش بلندتر نشده؟!نقل قول:
موقعی که دکمه پلی واکمن رو می زنی بک گروندت عوض نمیشه؟!
آره دیگه، بعضی هاش فارسی میاره و درسته!نقل قول:
2-کسی قیمت w950 رو تو دبی داره ؟؟؟ یا ادرس سایتی و دارین که قیمت به روز تو دبی رو بده .
3- به نظرتون تو دبی بهتر از خود نمایندگی سونی ارکسون بخرم یا سایر جاها .؟؟کسی ادرس داره ؟؟
آره دقيقا بگ گراندش فرقس نكرده
خودم هم حدس مي زنم آپديت نشده ولي آخه وقتي دوباره مي رم واسه آپديت ميگه نيازي نداره
ولي دوباره آپديتش كنم ببينم چي ميشه
نقل قول:
این W950 باگ زیاد داره...
یکیش همینه که گفتی. البته بعضیها رو درست نشون میده و بعضیها رو مربع میزنه! :13:
یکی دیگش اینه که وقتی برنامه ای رو نصب میکنی و آیکونش رو به یه فولدر(غیر از tools) منتقل میکنی، بعد از یه بار ریست همه اونها بر میگردند توی tools! :18:
جالبه، نه؟! :31:
ضمنا انها با آپدیت هم رفع نمیشن!!!
نخير آپديت نمي شه چكارش كنم
در ظاهر آپيديته
در ضمن چگونه مي شه رمز فونلاك رو كشوند
مستر ریست کن بعد ببین آپدیت میشه یا نهنقل قول:
كشوند یعنی کشتاند؟:31:
tools>>control panel>>security>>locks>>phonelock=off
نه چگونه شكوند بايد فلشش كنم
آخه سوتي دادم رمز فونلاكو گم كردم
واسه همين ريست نمي شه
انگار با برنامه Xs++ یا setool2lite میشه.یه سرچ کن.
اینجا رو هم ببین شاید جواب داد.
فاصله هارو بردار
کد:http://www. i r - t c i .org/forum/showthread.php?t=3959
سلام دوستان ...
يه سوال داشتم ...
آيا w950 اصل يا تقلبي داره ؟
اگه اينطوره اصلش ساخته چه كشوري هست و چه مشخصاتي بايد داشته باشه ؟
نقل قول:
به نظر میاد که اصلش مال چین باشه! :18:
ضمنا تو پکش باید یه کیف مخملی قشنگ هم باشه...
حالا اگه باتری یا هندزفریش رو عوض کنن که نمیشه تشخیص داد!!!
:10:
ممنون ....نقل قول:
سلام دوستان برنامه شمارنده مسیج واسه w950 می خواستم اگه راهنمایی کنید ممنون می شم.
شمارنده؟؟؟
خودش که داره بالای مسیج ها تعداد مسیج ها رو نوشته
منظورش اینه مثل سایر گوشی های سونی اریکسون که تو قسمت تنظیمات می نویسه کلا چند تا SMS زدی نمی شه کاری کرد بشه تو این مدل هم فهمید! منم خیلی دوست داشتم یه همچین برنامه ای داشته باشم..!نقل قول:
اين w950 داره اعصابم رو خورد ميكنه.هر از گاهي battery level نشون ميده.
اين كار بعضي وقتها انقدر اتفاق مي افته كه بايد master reset بكنم.يعني هر كاري مي خواي كني
battery levelخودشو نشون ميده و حسابي اذيت ميكنه.گاهي هم صفحه لمسي از كار مي افته
دوستان لطف كنن يه راهنمايي بكنن.
راستي دم همتون گرم بابت forum خوبتون
سلام دوستان .من هم بالاخره 950 رو خریدم .ولی اصلا ازش راضی نیستم .تمام رویاهامو به باد داده .من عاشق این گوشی بودمو هنوزم هستم . اما دیگه واقعا حالمو داره میگیره. روز دوم اپدیتش کردم . اپدیتش هم موفقیت امیز بود و بدون مشکل. از خونه با adsl .اما مشکلاتش بیشتر شد . تعداد دفعات هنگ کردنش زیاده . گاهی قسمت هایی از برنامه ها از کار میفته مثلا واکمن یا شماره گیر.فقط صدای پخش اسپیکرش کمی بلند شده . احساس میکنم نسبت به سایر مدل های سری دبلیو صداش تیز تره بعد 10 دقیقه انگار داره رو اعصاب آدم راه میره .لوازمش همه اصلی بود و گوشی هم سریال اصلیه.. الانم به تازگی یه دفعه انتنش میپره .
احساس میکنم باتریشم تند تند خالی میشه . توی یه استفاده معمولی بیشتر از 1 روز دوام نمیاره.حالا دیگه تنها راهی که به فکرم میرسه اینه که ببرم فلاشش کنم. نظر شما چیه؟
سلام دوست عزیز احتمالاً گوشی شما بد آپدیت شده چون به هیچ وجه نباید این مشکلات برای شما پیش میومد ... در ضمن دقت داشته باش که وقتی شما گوشیت رو آپدیت میکنی داری گوشیت رو توسط سایت سونی اریکسون فلش میکنی پس این جمله شما اشتباه که برم فلش کنم چون هر بار آبدیت شما مساوی یک بار فلش گوشیتون ... دوباره آپدیت کنید به احتمال زیاد مشکلات برطرف خواهد شد.
موفق باشید
سلام دوست عزیز . اما من 2 بار اپدیت کردم.هر دو بار هم بالا سرش بودم و بی هیچ مشکلی اپدیت شد . اخرشم زد update succefuly .در مورد اپدیت با سایت هم فکر کنم شما درست بگین که با فلش فرقی نمیکنه. اما تعمیرکاران بیرون مدعی هستند که سرعت انتقال دیتا توسط box بالاتر و فلاش بی نقص تر صورت میگیرد . حال تا چه حد ادعایشان درست است من هم نمیدانم . اما فکر کنم این تنها راه باقی مانده برای من باشه به هر حال ما یه 3000 تومن خرج میکنیم ببینیم نتیجش چی میشه!.ممنون
سلام دوست عزیز
منم گوشیمو آپدیت کردم هچ مشکلی واسش پیش نیومد ولی هیچ تغییری هم نکرد ..
یه برنامه مسیج کانتر می خواستم ... لطفا کمک کنید ...
نقل قول:
خوب عزیزه من اون شمارنده با پاک کردن مسیجا رقمش تغییر می کنه
سلام دوست من
ممنون از راهنماییت ولی یه برنامه می خوام مثه گوشیه w700 و گوشیهای دیگه که دقیق بشماره ، تازه این شمارنده w950 اس ام اس های چند صفحه ایی رو هم یکی حساب می کنه ...
همين كه دوبار آپديت شده يعني يك گيري داره!نقل قول:
آخه اگه آپديت شده باشه ديگه آپديت نميشه!
سلام دوست عزیز .من نگفتم دوبار اپدیت شد .گفتم 2 بار اپدیت کردم.یعنی هر دوبار موفقیت امیز بود. اگر شما یک بار گوشیت رو اپدیت کرده باشی و دوباره بخوای اپدیتش کنی به شما میگه که گوشی شما از اخرین اپدیت برخورداره و از شما سوال میکنه که (در هر صورت ادامه بدم؟) continue any way? واگه شما موافقت کنی اپدیت رو از نو روی گوشی میریزه.
آقا یه برنامه messege counter واسه w950 به من معرفی کنید :40:
یعنی یه همچین برنامه ایی نیست :41:
:8:Only W950i:8:
sms کانتر که نه ولی یه برنامه دیگه بود که الان اسمش رو یادم نیست ولی اون همه ی sms هارو اسکن میکرد اول و بعد بهت امار میداد که به هرکس چندتا اس ام اس دادی ولی فقط اس ام اس هایی که روی گوشی وجود دارن (پاک نکرده باشی).نقل قول:
اسمش رو یادم اومد میام میگم.
Edit:اسم برنامه sms diary هست.
کد:http://www.4shared.com/file/22343553/75488b5/SMS_Diary_UIQ3IR.html?dirPwdVerified=3ee825a9
نقل قول:
درخواست برنامه رو اینجا بدین:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=131941&page=45
راستی کسی تا بحال این کارایی w950 رودیده؟!
"گفتن نام تماس گیرنده هنگامی که زنگ میزنه"... مثل N73
تو این آدرس:
Tools -> Control Panel -> Call Setting -> Voice Control
اگه گزینه Play Caller Name تیک خورده باشه، باید این کار رو بکنه. البته باید یه فایل صوتی وجود داشته باشه.
من هر کاری کردم نشد...
کسی این کار رو کرده؟!
کاری نداره کهنقل قول:
برو تو قسمت کانکتها
روی اسمی که میخوای کلیک کن بعدش تو تبهای بالا برو به آخری از سمت چپ!!!!
بعدش روی اون شمارهی مورد نظر کلیک کن
حالا صدای مورد نظرت را ذخیره کن
از دوستان کسی د رابطه با دوربین external واسه W950 چیزی شنیده یا دیده؟
یه مغازه دار گفت میخوام بدونم حرفش درسته یا نه.
گفت تهران پیدا میشه.
ینی میشه رو 950 هم دوربین نصب کرد؟؟
اگه بشه که جالب میشه!!!
قلم گوشی من گم شده اگه کسی بگه کجا میفروشن و قیمتش چنده ممنون میشم . :(
نقل قول:
عزیزم!
من هم همین کار رو کردم و نشد.
البته منظورم پخش همون صدای ضبط شده موقعی هست که داره زنگ میخوره... مثل N73.
حالا چی میگی؟!
مال من شکست از طبقه پایین علاالدین خریدم 5 هزار تومن! کیفیتش هم به درد نخوره! :41:نقل قول:
به دوستانی که هنوز قلم گوشیشونو دارن توصیه می کنم به خوبی ازش نگه داری کنن... :10:
منم چند وقت پیش قلمش رو زیاد سفت کردم پیچش برید! با چسب قطره ای چسبوندم اصلا پیدا نیست ولی خیلی ناراحت شده بودم! الانم اگه جایی ببینم میخرم (ارجینالش رو)
مال من شکست، گذاشته بودم تو جیبم سر فرصت بچسبونم نفمیدم چی شد گم شد رفت!! :41:نقل قول:
اگر اورجینال دیدی بخر! این تقلبی ها خیلی آشغاله! حیف اون 5 تومن! دو سر نارنجی قلمش اصلا پیچی نیست با چسب چسبوندن!! خیلی داغونه! :19:
منم امتحاناتم رو بدم میرم ببینم اورجینالشو پیدا می کنم یا نه..!
سلام دوستان اومدم اینجا تا فرق فلاش و اپدیت رو توضیح بدم. اینو خدمت کسایی میگم که گوشیشونو اپدیت کردن ولی بازم یه سری خرده اشکال تو گوشیشون دارن. وقتی شما گوشی رو از طریق سایت سونی اریکسون اپدین میکنین گوشی فقط اپدیت میشه! حتما میگین اینو که خودمونم میدونستیم. درسته اما مساله اینجاست که اپدیت از این طریق فایل های قبلی گوشی روerase (پاک) نمی کنه وفقط Replace(تعویض) میکنه با ورژن جدیدتر .اما در فلش فایل های قدیمی کاملا پاک میشن و برنامه ورژن جدید از طریق باکس با سرعت بالا وارد گوشی میشه.البته کس که گوشی رو فلش میکنه باید دقت داشته باشه که ورژنی جدیدتر تر از ورژن فعلی گوشیتون رو روش بریزه موفق باشین.