کسی نیست!؟..مهــــدی کجایی؟
نقل قول:
نوشته شده توسط shahbab
نمی تونم آپدیتش کنم ...مثل اینکه بقول قدیمیا این NOD-32 به ما نمی افته!!!
اصلا یکی به من بگه این Patch که به نام nod32 reg از آقا مهدی گرفته ام با برنامه ای که بنام NOD32 FIXهست چه فرقی داره؟ آیا می تونیم هر دو را همزمان نصب کنیم ؟ به نظر میاد که باید از یدونه ازینا استفاده کنیم...در اینصورت کدومشون ارجحه ؟ مثل اینکه nod32 reg خودش به برنامه سریال میده ...یکی میتونه یه توضیح کاملی به من بده؟؟
متشکرم
1-به جای این همه دیپلم به بالاصحبت کردن یکی به من ناشی کمک کنه ...این برنامه NOD32 FIX با برنامه nod32 reg (که User Name beta25رو میده)تداخل و مغایرت داره؟ یااینکه باید هر دو برنامه با هم نصب بشه؟ پس چرا من که هر دو تا برنامه رو با هم نصب کردم نمی تونم آپدیت کنم ....اصلا این برنامه NOD32FIX چکار انجام میده؟
آقا مهدی وارد می شود!!!!!(بــــــــزودی)
نقل قول:
نوشته شده توسط shahbab
1-به جای این همه دیپلم به بالاصحبت کردن یکی به من ناشی کمک کنه ...این برنامه NOD32 FIX با برنامه nod32 reg (که User Name beta25رو میده)تداخل و مغایرت داره؟ یااینکه باید هر دو برنامه با هم نصب بشه؟ پس چرا من که هر دو تا برنامه رو با هم نصب کردم نمی تونم آپدیت کنم ....اصلا این برنامه NOD32FIX چکار انجام میده؟
اینم یه مژده خوب برای همه منتظران از جمله خودم...امیدوارم اول به سوالات خودم راجع به NOD32 جواب بده.