دوست عزیز دستت درد نکنه. اشتباه از من بود منظورم همون royal.sys بود.نقل قول:
خیلی ممنون.
Printable View
دوست عزیز دستت درد نکنه. اشتباه از من بود منظورم همون royal.sys بود.نقل قول:
خیلی ممنون.
با سلام به همه دوستان
من لینک تورنت برای دانلود ویندوز ویستا 32 بیت میخوام تو سایتهای تورنت لینک دانلود خیلی هست اما کدومش آخرین وژن و بهتر هست
با تشکر
نظرتون راجع به این لینک چی هستنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا جواب بدید من منتظرم
دوستان عزیز
سلام
من در ویستا با یه مشکل روبرو شدم
مشکل من از اونجا شروع شد که یه برنامه تو ویندوز ایکس پی نصب کردم این برنامه کارش این بود که لوگوی شروع ویندوز (یعنی اول ایکس پی انتخاب بشه یا ویستا )رو براتون می تونست عوض کنه منم اومدم شروع کامپیوترم که با ویستا بود رو عوض کردم و با ایکس پی کردم
حالا از اون موقع به بعد ویستا که می آم بالا کامپیوترم گرافیکش 640*480 هست و من مجبورم به صورت دستی درستش کنم و به 1024*768 تغییر بدم ولی مجددا بعد از خاموش و روشن شدن دوباره به همون حالت قبلی بر می گرده:18:
لطفا اگه کسی راهنمایی داره کمکم کنه .:46:
از کمکتون ممنونم.:31:
سلام دوستان.
ويندوز ويستاي من به اينترنت كانكت نميشه. يعني بعد از چك كردن سريال و يوزر Error 6 مي ده. هر كاري كردم درست نشد. لطفاً راهنمايي كنيد.
MER30
سلامنقل قول:
مودمتون رو میشناسه؟میتونید از ارور عکس بزارید
مخلصیم
salam
photoshop cs2 ba vista moshkel dare ?
man 2 x86 va x64 nasbidam ejra nemishe.
asatid mishe rahnamaei namayand !!!!
بله مودم منو شناخته.
[[IMG]E:\error 6.jpgٍ[/IMG]
عكسو نتونستم بذارم ولي پيغامش اينه
verifying user name and password...
Error 6:The Handle is invalid
مرسي از زحمات شما
اطلاعاتی درباره ی همچین اروری در ویستا پیدا نکردم...ولی در اکس پی اونطور که فهمیدم از مودم هست...دراور مودم رو درست نصب کردی؟نقل قول:
مودم درست نسب شده. شماره ميگيره بعد از اتمام شماره ارور 6 ميده.
سيستم من با رم 512 خيلي ضعيف هستش و سرعت پاييني داره يه جا خوندم كه با استفاده از حافظه ي مجازي ويستا ميشه سرعتم كاركرد رو يه جورايي بالا برد !
ميشه در ويستا توضيح بديد كدوم قسمت برم ؟ يا برنامه ي خواصي براي اين كار وجود داره ؟
با تشكر
سلام دوست عزیزنقل قول:
اگر منظورتان ReadyBoost است اطلاق کلمه حافظه مجازی به آن درست نیست .وقتی شما یک حافظه جانبی مانند
مموری کاردها یا حافظه های فلش متصل شونده به USB را در ویستا به سیستم وصل می کنید با استفاده از قابلیت
ReadyBoost ویستا می تواند از این حافظه ها عوض هارد به عنوان کاشه استفاده کند و چون این حافظه ها سریعتر از
هارد هستند سرعت دسترسی به اطلاعات بسیار بیشتر می شود.این گزینه به درد کسانی می خورد که حافظه کمی
روی سیستمشان دارند و بودجه کافی برای خرید RAM ندارند .برای استفاده از آن کافی است حافظه مزبور را به کامپیوتر
وصل کنید خود ویستا راهنماییتان می کند.
نقل قول:
برای من که نصبه و مشکلی نداره
سلام دوست من ببخشین اگه دیر شده ولی بحر حال قبلا گفته بودم این کرک فقط واسه 32 کار می کنه شما 32 را نصب کنید در ضمن می تونید با f8 با گزینه last good... ویندوز خود را در چنین مواقعی نجات دهیدنقل قول:
سلام دوست من ببخشین اگه دیر شده ولی بحر حال قبلا گفته بودم این کرک فقط واسه 32 کار می کنه شما 32 را نصب کنید در ضمن می تونید با f8 با گزینه last good... ویندوز خود را در چنین مواقعی نجات دهیدنقل قول:
سلامنقل قول:
ممنونم از توجهتون.
سیستم من 64بیتی هست ولی از ویستای 32بیتی(X86)استفاده میکنم.
با F8فقط از محیط safe mode ویندوز قابل دسترسی هست و فایلهامو نجات دادم و دوباره ویندوز رو نصب کردم. اینبار با کرک متوقف کننده زمان که آپدیت نمیکنم که مبادا از بین بره.
Man Dar Windows VISTA hastam Font Farsi Nemitonam Nasb KOnam Komakam Mikonid va Chera windows Vista ram Shear mikoneh barayeh Graphic Graphic man TC nist 6200GS ast va 64Mb ram Az koja gerefteh?
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام به دوستان گرامي.
من با نصب ويستا مشكل دارم. يعني بعد از اينكه از تو ويندوز Xp مسير نصب رو تعيين مي كنم و نصب ويستا شروع ميشه يك شمارش معكوس مياد كه بعدش سيستم ريست ميشه و ديگه بالا نمياد. فقط يه صفحه ي آبي مياد.
دوستان يه كمكي كنند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می خوام بدونم راهی هست که هنگام اتصال به اینترنت آیکونی که در Task manager قرار می گیره(منظورم همان دو مانیتور که با کار کردن روشن می شه ) همانند
چون در ویندوز ویستا این دو مانیتور روشن نمیشه و یک آیکون ثابتی است
موفق باشید
کمک.....کمک
سیستم من:
cpu:3000 intel
main:elite 945p-a
ram:512
vga:xfx 7300le 256m
hdd:160 maxtor
در حال نصب ویستا هستم وقتی باید ری استارت کنم صفحه microsoft corporation لود نمیشود و نصب ادامه نمی یابد .لطفا راهنمای کنید.
سلام
كامپيوتر من با ويندوز ويستا هيچ مشكلي نداره غير از يك مشكل :
ريست شدن كامپيوتر هنگام پخش موزيك با هر نرم افزار پخش كننده اي از مديا پلير تا وينمپ و جت اوديو
ممكنه 10 تا آهنگ پخش بشه چيزي نشه ممكنه 2 ثانيه اول ريست بشه !!!
در يك لحظه يك صفحه آبي مياد و چيزايي توش نوشته كه نميشه خوند. بعدشم ريست !!!
بعد از ري استارت شدن دوباره اين پيغام مياد :
Problem signature:
Problem Event Name: BlueScreen
OS Version: 6.0.6000.2.0.0.256.1
Locale ID: 1033
Additional information about the problem:
BCCode: 124
BCP1: 00000000
BCP2: 846AA4B0
BCP3: B2000000
BCP4: 00000175
OS Version: 6_0_6000
Service Pack: 0_0
Product: 256_1
Files that help describe the problem:
C:\Windows\Minidump\Mini040607-02.dmp
C:\Users\Eli\AppData\Local\Temp\WER-79061-0.sysdata.xml
C:\Users\Eli\AppData\Local\Temp\WER6BBC.tmp.versio n.txt
Problem signature:
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: GUI.exe
Application Version: 1.0.0.1
Application Timestamp: 459b551e
Fault Module Name: markfundrv.dll
Fault Module Version: 6.0.6000.16386
Fault Module Timestamp: 4549bdc9
Exception Code: c0000142
Exception Offset: 00008fc7
OS Version: 6.0.6000.2.0.0.256.1
Locale ID: 1033
Additional Information 1: 9d13
Additional Information 2: 1abee00edb3fc1158f9ad6f44f0f6be8
Additional Information 3: 9d13
Additional Information 4: 1abee00edb3fc1158f9ad6f44f0f6be8
در ضمن قدرت كامپيوتر براي اجراي ويستا 4.5 ميباشد و از نظر گرافيك و اجراي
بازي و ساير كارها هيچ مشكلي وجود نداره !!!!!
(اگه لازمه ليست قطعات سيستم رو بذارم ؟)
به نظر میرسه این ارور مربوط به جت آدیو باشه...میتونید ارور مدیا پلیر رو هم بزارید ...نقل قول:
مخلصیم
نقل قول:
راستشو بخواید این ارور مدیا پلیره ! لطفا اگه کسی حالیش میشه یه جوابی بده ! والا من به خاطر یه موزیک گوش کردن باید قید ویستا رو بزنم . اونم با این سیستم که 2-3 ماه هم هست جمعش کردم ... با cpu Core2 و 1 گیگا بایت رم :(
Application Name: GUI.exe
Fault Module Name: markfundrv.dll
این ماژول برای جت آدیو نیست؟
خیر مال جت اودیو نیست مال مدیا پلیر و یا حتی خود ویستا هم نیست .فکر می کنم این دوست عزیز از مادر بورد گیگابایت استفادهنقل قول:
می کند و این فایل مال Gigabyte Windows Utility Manager است .دوست عزیز این برنامه را آنیستال کن و markfundrv.dll را از
آدرسهای زیر ( اگر باقی مانده باشند ) پاک کن انشا... مشکلت حل می شود .
مشکل من حل شد فونت را گذاشتم روی Persian حل شد
سلام بله مادبوردم گيگا بايته. ولي من همچين برنامه اي نصب ندارم. فقط برنامه easy tune گيگا رو نصب كردم كه اون رو هم برمي دارم ببينم چطور ميشهنقل قول:
بچه ها من ویندوز ویستا داشتم
عوضش کردم حالا موقع ورود پسورد می خاد رای رجیستر کردن
چکار کنم؟؟
سلام بچه ها من ویستا حالت شیشه ای خودش رو از دست داده
ویستای من 32 بیتی هستش و کاملا جنیونش کردم با کرک.
کارت گرافیکم 128MB و Geforce 6200
رم هم 1 گیگابایت
سی پی یو 64 processor 3000+ 2.00Ghz
Athlon(tm) , AMD
چی کار کنم حالا شیشه ای بشه؟
توی سایت زولتریکس هست من خودم گرفتم
یک میل می زنی به آدرسی که داده که این میل حاوی مشخصات سیستم و ... است که خودش گفته چه چیزهایی رو می خواد بعد برات با توجه به مشخصات سیستم لینگ درایور مودمت رو ارسال می کنه
موفق باشید
آقا يكي كمك كنه من تازه كارم.
يه نسخه ويستا از همين سايت خريدم كه ميگه retail ه و 64 بيت ولي وقتي cd رو ميزارم و ميخوام آكروبات رو از توش نصب كنم ميگه سيسمتون 32 ه و... من بايد چي كار كنم ؟؟؟ يه سري كرك هم معرفي كرده كه ضمانت اكتيو و آپديت هم داده (خود فروشنده) مشخصات سيستمم هم اينه:cpu: 2.8 intel grafic128 ram: 512 ميشه نصب كرد يا نه ؟ xp م هم service pack 2 اون ميپره يا ميمونه؟؟ ميشه كاري كرد نپره؟ تورو خدا يكي راهنماييم كنه:40:
فتا فتا.
سلامنقل قول:
دوست عزیز
شما مشکل بسیار حاد نیست
برای نصب هم بایستی ویندوز ویستا رو بذاری و هنگام بوت شدن یه درایو که 20 گیگ جای خالی داره رو انتخاب کنی و بری واسه نصب . همین در ضمن در ابتدا هم شماره سریال نده
در ضمن ویندوز ویستا هیچ مشکلی نداره روی کامپیوتر شما نصب خواهد شد.
من شنیدم ویستا مودم های adsl کهusb هستند رو ساپورت نمیکنه
واقعیت داره؟
مودم ASUS من رو که ویستا به هیچ جاش حساب نمیکنه.:19: :41: :13:نقل قول:
سلام
آقا راهی هست که کار کلیدهای lock و sleep در منوی استارت ویستا رو عوض کرد؟ مثلا یکیش رو ریستارت و اون یکی رو turn off کرد؟
با سلام به دوستان
من یک سوال پش پا افتاده دارم من میخوام بفهمم ویستام کرک شده یا نه کجا برم بفهمم که Active شده
مرسی
روي ايكن ماي كامپيوتر كليك راست كنيد كادر پايين اگه اكتيو شده باشه مي نويسه.