کفته بودید تو این تایپیک گفته شده که چه هیرو هایی شکلشون با آواتار عوض میشه ولی من هر چی گشتم پیدا نکردم اکه میشه یک بار دیگه بگید.
Printable View
کفته بودید تو این تایپیک گفته شده که چه هیرو هایی شکلشون با آواتار عوض میشه ولی من هر چی گشتم پیدا نکردم اکه میشه یک بار دیگه بگید.
اگه منظورت Tinker هست كه تبديل به تانك ميشهنقل قول:
اراز من با دیدن replay ها مشکل دارم میشه یه بار دیگه بگی چیکارشون کنم
من دوست قدیمیتم قربونت
روی بعضی هیرو ها مثله :نقل قول:
1.tinker
2.اگه اسبلش غلته ببخشید درستشو حضور ذهن ندارمslithrin guard
3.sand king
4.treant protector
5.soul keeper
6.anti mage
7.بقیشو درست یادم نیست
در ضمن جسارت نباشه ولی من تا اونجا که میدونم لول2spectreوقتی از بشت به هیرو مقابل اتک کنی یا تنها گیرش بیاری و بهش اتک کنی بونش دمیج میخوره باورت نشد امتحان کن!!
ببخشید دخالت میکنم شاید بچتون با بچ ریبلی نمیخونه یا اون مبی که بازی شده رو ندارید یا اگه دارید تو قسمت downloadکبیش نکردی!؟نقل قول:
سلام ایتمی تو دوتا هست که بتونه رنج رو بالا ببره ؟
ممنون ارش جان ولی من از 1.20e استفاده میکنمنقل قول:
ببخشید دخالت میکنم شاید بچتون با بچ ریبلی نمیخونه یا اون مبی که بازی شده رو ندارید یا اگه دارید تو قسمت downloadکبیش نکردی!؟
ای ول حالا شد . ولی سعی من زیاد باهاش کل کل نکنی چون به هیچ جا نمیرسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
باشه آقا چرا حالا ناراحت میشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آره راست میگه ما در حد 0 هستیم و tornado در حد 1- ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ببین عزیزم وقتی demo رو dl کردی و ریختی توی قسمت reply میری تو بازی و روی reply مورد ظر click میکنی. بد بهد یه directory خاص میده که باید بری درستش کنی . بعد یه مشکل هم هست که map رو نداشته باشی که اونوقت وقتی داری روی عکس demo نگاه میکنی میبینی که جای عکس dota عکس علامت سوال اومده. فکر نمیکنم patch توی demo دیدن زیاد فرق داشته باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چون تاحالا به هرکی demo دادم تونسته ببینه . راستی patch من 1.20 خالی هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خوش باشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه والا . اگه معنیش کنید میبینید زده به ilussion های شما که همون lvl 6 شما هست atack میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خیر :41:نقل قول:
نوشته شده توسط ahad_bone fletcher [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم از 1.20 معمولی :31:نقل قول:
اراز میشه یه م÷ ÷ایه برای replay در نظر بگیرید
نه ولی بعضی ها برای حرف در اوردن میگن دبل همر یا همون ارمور منفی رنج میده ولی همش الکی هستنقل قول:
نوشته شده توسط ahad_bone fletcher [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جلل الخالقنقل قول:
این حرفا چیه :18:
level 2 specter وقتی هیرویی رو attack کنی هنگامی که یاراش از جمله هیرو و unit هاش نباشند bouns attack به attack هات اضافه میشه و اگه توجه کنی هر موقع این level عمل میکنه یه چیز بنفش از هیرویی که میزنیش میاد بیرون
یه سری دیگه هم هستند که با avatar شکلشون عوض میشه مثل:
obzidian destroyer
zeus
که zeus بعد avatar میشه برای همیشه به شکل mountain king
و destroyer هم میشه obzidan
یه سری تغییر که تو 6.42 اضافه شده و شاید بهش توجه نکردی تابلوهارو نمیگم دیگه
1-دو تا item shop در دو گوشه map اضافه شده
2-با مرغ نمیتونی item بفروشی
3-تغییر در ایتم satanic (وقتی روش کلیک میکنی 15 درصد بهت life steal اضافی میده و +30 attack
4-cooldown level سایکلون یا همون گردباد از 5 ثانیه شده 20 ثانیه
5-ایتم کتاب مانای کمتری میکشه
6-برداشتن گرفتن خرس lone druid از تمام level هاش
7-هر دفعه که rohshan رو میزنی 10 دقیقه بعد rohshan جدید و قویتر میاد به این ترتیب زیر:
1st Roshan:
Dmg 101-108(melee), 190-198(450 range), DMG type Chaos
9000 HP
2000 Mana
5 Armor
Drops Aegis
2nd Roshan: Has Boulder Ability
Dmg 126-133(melee), 215-223(450 range), DMG type Chaos
11000 HP
2000 Mana
7 Armor
Drops Aegis
3rd Roshan: Has Boulder Ability, Has Spell Block
Dmg 151-158(melee), 240-248(450 range), DMG type Chaos
13000 HP
2000 Mana
9 Armor
Drops Aegis and Cheese
4rd Roshan: Has Boulder Ability, Has Spell Block, Has Return
Dmg 176-183(melee), 265-273(450 range), DMG type Chaos
15000 HP
2000 Mana
11 Armor
Drops Aegis and Cheese
Following Roshans will gain 2000 HP, +25 damage, and 2 armor per level.
نه راستش نمیشه . چون به حر حال هر جایی بری و بازی کنی patch ش فرق داره و شاید ai باشه و شاید معمولی و شاید offical باشه که همون 6.37 هست . نمیشه :13:نقل قول:
نشنیده بودم همچین حرفی ولی نه این item به هیچ عنوان range نمیده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آقا بسیار بسیار ممنون . من خودم نمیدونستم دقیق :11:نقل قول:
ممنون ولی بهتر نبود شما که زحمت کشیدی جای چند تا همش رو مینوشتی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آقا کی زمان دقیق ایجاد آیتم (مثل : hast) در وسط مپو می دونه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بهترین ترکیب تیمی در بازی 4 نفره به نظرتون چیه ؟
سلام
دوستان عزیز من یه پیشنهاد دارم.به نظر من اگر بجای 6قوی کن یا همون داگون آبی کلمه ی آگانم(aganem) رو بکار ببریم هم صحیح تره هم قشنگ تره هم با کلاس تر.وبه نظرم تلفظش هم از 6قوی کن یا داگون آبی خیلی راحتتره.اگه هر کدوم از شما 2بار تو گیمنتتون این کلمه رو بگید من مطمئنم که دیگرون هم از شما پیروی میکنن.:31:
دوست عزیز هرگز نمیشه گفت بهترین ایتم چیه چون ایتم ساختن به خیلی چیزها از جمله هیروی خودت هم تیمیهات تیم مقابل ایتمهاشون و...بستگی داره.:27:نقل قول:
سلامنقل قول:
گفت بهترین ترکیب تیمی 4 نفره نه بهترین ایتما
در مورد ایتما حق با سماست من قبلا هم گفتم ساخت ایتم به ترکیب تیم خودتون وتیم حریف داره
درمود 4 نفر به نظر من
1 سندکینگ
2 لیچ
3 ونو مانستر
4 دس پروفت
5 کوییناف پین
این تیم تو تما م مسابقاتی که من دیدم فقط تونستن جلوی سنتیل دوووم بیارن اگه خیلی خوب بازی کنن و احتمال بردشون از هر ده تا بازی که دیدم 2تا شو بردن
که روشش اینجوریه که لیچ از لاین وسط
کویین از لاین پایین
و بقیه از لاین بالا میرن و فقط دینای میکنن
:46:
به نظر من فکر نکنم زمان دقیقی داشته باشه و نوع ایتم کاملا رندوم :33:نقل قول:
ايتم هاي level 3 علاوه بر چيز هايي كه گفته شده انجام ميده كارهاي دگه هم ميكنه مثلا ايتم كنار سنگ ياشا آرمار منفي ميده مي شه مارهاي اضافي آنها را بنويسيد
به این میگن فرهنگ سازی :31:نقل قول:
اینو متوجه نشدم :13:نقل قول:
1-دو تا item shop در دو گوشه map اضافه شده
ممنون جالب بود :27:نقل قول:
ايتم هاي level 3 علاوه بر چيز هايي كه گفته شده انجام ميده كارهاي دگه هم ميكنه مثلا ايتم كنار سنگ ياشا آرمار منفي ميده مي شه مارهاي اضافي آنها را بنويسيد
:5: اتفاقا هم تایم بندی داره هم به ترتیب واصلا رندم نیستنقل قول:
مثل رجینیشن =وقتی بگیریش 2.5 دقیقه بعد دوباره ضاهر میشه بقیهشم خودتون پیدا کنید:27:
سنگ گینگ 2لیچ کینک 3 مگناچر 4فیسلسویدنقل قول:
11:10:
در ضمنcao cao جان خیلی چاکریم ما بازی رو از شما یاد گرفتیم
lol ddddddddddddddddddd
احمد جون بیخیالی طی کن این چرندیات چیه میگی:10:نقل قول:
ما مخلص شماییم
نقل قول:[quote=Metalzadeh;938535]به این میگن فرهنگ سازی :31:نقل قول:
جالب وقشنگ بود
از قدیم الایام گفتن چیزی که بلد نیستی بپرس وخجالت نکشنقل قول:
اگه دیدی یکی استاد تره برو پیشش یاد بگیر
اگه یه چیزی رو ندیدی و بلد نبودی دلیل بر نبودنش نیست
بعدم بیخیال ما شو
:11: :40: :10:
درسته تو گیم نت میبینمت ببینم اونجا هم کری میخونی یانه!!!!:18: :18: :18:نقل قول:
سلاما بچه ها . چقدر جو اینجا عاشقانه شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیر :21:نقل قول:
بله در مورد اولیش که میاد اینطوره ولی بعدیهاش به زمانی که قبلیا رو برداری ربط داره . ممکنه اونقدر دیر برداری تا بعد از برداشتن یکی بلافاصله بعدی بیاد . را من تا 3 تا پشت سر هم اتفاق افتاده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ای ول. آموزش به این میگن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یه سری از قانون ها هم عوض شده . برا کسانی که نمیدونن فقط اونایی که عوض شده رو میگم .
1 . بدون creep میشه tower رو denies کرد ولی در قانون قبلی نمیشد .
2 . خریدن flask آزاد اعلام شده اما قبلا نباید در مسابقات خریده میشد .
3 . وقتی 5 نفر team کامل باشند میتونید tower رو بدون creep بزنید .
4. وقنی creep های شما حتی یکیشون داخل base دشمن باشه شما میتونید tower و baraks های هر جایی رو که خواستین بزنید.
1 نکته برای کسانی که ازش اطلاعی ندارن : با خریدن flask میتونین چیز هایی که در وسط رودخانه میاد مثل haste و regeneration یا هر چیز دیگر رو توی flask بکنید و بعدا با click روی flask ازش استفاده کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم اومد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای download این مپ روی link بالا click و save target as انجام دهید :20:
من تا حالا این کار رو نکردم میشه بگین چه جوری میشه ؟.نقل قول:
1 نکته برای کسانی که ازش اطلاعی ندارن : با خریدن flask میتونین چیز هایی که در وسط رودخانه میاد مثل haste و regeneration یا هر چیز دیگر رو توی flask بکنید و بعدا با click روی flask ازش استفاده کنید
بعد از خرید flask (در ضمن منظور flask جون پر کردن نیست منظور اون flask هست که توش میشه آب از چشمه پر کرد ) شما با click بر روی flask نشونه mouse تون عوض میشه بعد میتونین روی haste یا هر چیز دیگری click کنید و اگر flask خالی باشی haste داخل اون میره و برای استفاده باید روی flask دوباره click کنید تا Hate به کار بیفته :46: ( البته من تا حالا با Haste امتحان نکردم فقط با regeneration امتحان کردم و جواب داده )نقل قول:
متوجه منظور شما نشدم شما مگه همون فلاسک 100 تومان را نمیگویید ؟ که روی خودمون میزنیم و جون پر میشه؟نقل قول:
اگه چیز دیگری را میگویی لطفا عکس بگذارید عزیز دل.
موید باشید ان شاءالله.
میگم اراز ایدی یاهو خودت رو بده
السلام علیک یا سیدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منظور من اون ایتمست که اسمش bottle هست و 700 تا پولشه :27:نقل قول:
سلام عزیزم . Id من هست :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
id chat م هم همونarazmirbavandi هست .
:10: :46:
خب ظاهرا که به صرفه نیست.
خیر به صرفه هست :31: چون علاوه بر این که haste یا ilussion یا هر چیزی به شما میده بعد از استفاده اون بهتون regeneretion هم میده . تازه میتونید بدون برداشتن Haste یا چیز دیگر اون رو از base پر کنید و وقتی Health یا Mana ی شما تموم شد دوباره پرش کنید :21:نقل قول: