سلام.
کسی درایور کپچر LifeView FlyVideo 98 رو برای ویستا سراغ داره ؟ (خیلی حیاتیه !!!)
Printable View
سلام.
کسی درایور کپچر LifeView FlyVideo 98 رو برای ویستا سراغ داره ؟ (خیلی حیاتیه !!!)
درخواست نرم افزار نصب كارت صداي كريتيو مدل Ct4600
مودم منم از نوع GlobespanVirata هست.ورژن 1.02
اگه ورژن جدیدی از این درایور برای ویندور XP سراغ دارین معرفی کنین.ممنون میشم
ADSL -USB WAN Modem
نقل قول:
سلام
راه اندازهاي نوت بوك شما اينجاست : esupport.sony.com/US/perl/swu-list.pl?mdl=VGNFZ190&LOC=3
براي XP هم سه تا راه انداز بيشتر نداره كه يكيش مال ويندوز XP Media Center هستش ، اون دوتاي ديگه ايناهان :
Sony Image Filter Driver 1.1.07.04020 :کد:ftp://download.sony.com/US/pc/SODOTH-12946300-US.EXE
Update KB931812 :ببين با نصب اين دو تا مشكلت حل مي شه ، اگه نشد بگوکد:ftp://download.sony.com/US/pc/MIOOTH-93181200-US.EXE
سلامنقل قول:
آخرين راه اندازش اينه : ccfiles.creative.com/manualdn/Drivers/Others/1843/SBPCI_WebDrvsV5_12_01.exe
تا ويندوز XP رو جواب مي ده
سلامنقل قول:
آخرين راه اندازش اينه ، متاسفانه نسخه اش رو نمي دونم : persianupload.com/uploads/14e23da24a.zip
سلامنقل قول:
براي اين مدلي كه شما گفتي ، چيزي پبدا نشد ، تو اين صفحه درايورهاي اين مارك هستش :
lifeview.com/usa/html/support/support.htm
سلام برای v.90درایور هست
telegrafi chera migi esme ghataaro?
سلام
من درايور مودم موتورولا pci 3 رو ميخوام..
با سلام
یه کارت گرافیک Nvidia Geforce 5200 داریم
واسش یه راه انداز میخوام
سلامنقل قول:
راه انداز کارت گرافیک Geforce FX 5200 نسخه ی 163.75 با حجم 42 مگابایت برای ویندوز اکس پی 32 بیت رو از
اینجا بگیر : us.download.nvidia.com/Windows/163.75/163.75_forceware_winxp_32bit_english_whql.exe
واسه دفعه های بعد بگو برای چه سیستم عاملی می خوای
ممنون از لطفتون
خواهش می کنم
درايوراي يه مدل نوت بوك رو ميخوام
من يه مدل نوت بوك asus دارم اما سي ديشو گم كردم مدلشم هست a3500n اگه ميشه بگيد از كجا ميتونم دريافت كنم درايوراشو سات خود asus.com رو هم باز نميكنه
سلامنقل قول:
به قول دوستمون چرا اسم قطعه رو تلگرافی می گی ؟
ما از کجا بدونیم شما چه مارکی و چه مدلی رو می گی ؟
سلامنقل قول:
مطمئنی مدل مودم رو کامل و درست می گی ؟
اینو بگیر ببین مشکلت حل می شه : tinyurl.com/298a62
سلامنقل قول:
forum.p30world.com/showthread.php?t=140736&page=18
سلامنقل قول:
اگه درایور رو گرفتی که هیچی ولی اگه نگرفتی :
1. شما مدل چاپگر رو کامل نگفتی : HP LaserJet 1020 Printer یا HP LaserJet 1020 Plus Printer
2. نگفتی برای چه سیستم عاملی و چه نوع سیستم عاملی ( 32 بیت یا 64 بیت ) می خوای
#$%^^&&*(),$%^#
سلامنقل قول:
خودمونیم چه عکس :2: انتخاب کردی ، این همه عکس منظره و طبیعت و درخت هست ، اونا رو ول کردی
عکس این بارو جوجه تیغی رو با همزادش گذاشتی !!
برای درایورها شما نگفتی واسه چه سیستم عاملی و چه نوع سیستم عاملی می خوای ( به نظرم این دفعه
نود و هشتمه که اینو می گم :19: )
چون به احتمال زیاد برای ویندوز اکس پی 32 بیت می خوای ، من راه اندازهای تراشه ( Chipset ) های نت بوکت رو
برای این نسخه ی ویندوز گذاشتم :
Intel Graphics Media Accelerator 14.19.50 : downloadmirror.intel.com/10099/a08/win2k_xp141950.exe
Intel INF Update Utility 6.3.0.1007 : downloadmirror.intel.com/8178/a08/infinst_autol.exe
Intel Embedded Graphics Drivers (IEGD) with CED 8.0.0 : downloadmirror.intel.com/13824/eng/IEGD_8_0_GOLD_1063.exe
صفحه ی اینترنتی مشخصات سخت افزارهای رایانه ی همراه شما :کد:http://www.asus.com.tw/products.aspx?l1=5&l2=24&l3=131&l4=0&model=25&modelmenu=2
سلام
بی زحمت درایور مودم usb dlinl dsl-200 برای ویندوز ویستای 32 بیتی رو می خوام البته بگم درایورشو نصب کردم ولی بعد از چند وقت سیستم یهم ریخت هر موقع میاد بالا یه صفحه آبی میاد و میگه :::::شرمندم :11:
درایور جدیدی براش اومده؟
سلام
من دنبال درایور creative bluetooth cb2436 هستم.ولی پیداش نمیکنم.
میشه به غیر از لینک دانلود در راپیدشیر لینک دیگری برای دانلود این درایور به من بدید؟
برای vista ولی اگه نبود برای xp اون رو هم اگه بدید ممنون میشم.
یا اگر لینک پیدا نکردید کسی که اینترنت پر سرعت داشته باشه میتونه لینک دانلودشو که تو راپیدشیر است(پایین گذاشتمش) جایی آپلود کنه که بتونم با دانلود منیجر دانلودش کنم؟
مرسی که حداقل تا اینجاشو خوندی!!!کد:http://rapidshare.com/files/32347851/CB2436_chadoland.rar
سلامنقل قول:
شما ریویژن مودمت رو بگو : A یا B یا C ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرمنده می خواستم اطلاعات کافی بدم آخرش یادم رفتنقل قول:
C1..........:11:
نقل قول:
سلام
شما دوباره دانلود کن و نصب کن ، به احتمال زیاد مشکلت حل می شه ، در غیر این صورت باید به ویندوزت شک کنی
راه اندازهای مودمت رو از آدرس های زیر بگیر :
برای ویندوزهای 98 و ME و 2000 و XP سی و دو بیت : tinyurl.com/ywu9x5
برای ویندوز اکس پی 64 بیت : tinyurl.com/237mqh
برای ویندوز ویستا 32 بیت : tinyurl.com/37ou73
راهنمای نصب مودم : tinyurl.com/yo64zo
سلامنقل قول:
forum.p30world.com/showthread.php?t=140736&page=18
همین کارو کردم دشتت درد نکنه..................:40:نقل قول:
مشکلم حل شد ممنون:40:
سلام
درايور كارت تي وي كپچر msi را از كجا مي توانم دانلود كنم.
با تشكر
خواهش می کنم
سلام
راه انداز کارت گرافیک مادر برد ms7104
ممنون
درخواست درايور quickset براي لپ تاپهاي توشيبا
آقا با عرض سلام من يه لپتاپ خريدم مدل toshiba-a135-52266 sattelite ولي درايور راه اندازي كليدهاي تركيبي توش نيست منظورم fn+f1,Fn+f6...هستش اگه كسي داره بزاره ممنون ميشم
سلام دوست مننقل قول:
برای درخواست راه انداز باید چهار تا چیز رو بگی :
1. مارک تجاری سخت افزار ( که MSI هستش )
2. مدل سخت افزار به صورت کامل
3. اسم سیستم عاملی که راه انداز رو برای اون می خوای
4. نوع سیستم عاملی که راه انداز رو برای اون می خوای از نظر 32 بیت یا 64 بیت بودن
[SIZE="2"]سلامنقل قول:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=140736&page=19
نقل قول:
عزيزم ممنون از كمكت در مورد نوت بوك
در مورد نظرت در مورد آواتورم بگم كه هر كسي يه علاقه و نظري واسه خودش داره و واسه خودش محترمه شما ميتوني توي آواتور خودت هرچي ميخواي بزاري:27:
نه كارت تي وي كپچر مدل فكر كنم n1996 msi
مدل n1996
براي سيستم عامل sp2
32 بيت
سلام . من یک مادر بورد i will p4e ver 1.0 دارم که می خوام درایور صداش رو نصب کنم. ولی درایور مربوطه رو ندارم . ممنون می شم اگه کسی درایورش رو برام بذاره. مرسی. متشکرم.
نقل قول:سلام دوست مننقل قول:
برای اضافه کردن مطلب به نوشته هات ، دکمه ی ویرایش رو بزن تا مجبور به دادن پست جدید نباشی
چنین مدلی در سایت MSI وجود نداره . شما با Internet Explorer به مسیر زیر برو ، شاید راه اندازی که می خوای ،
اینجوری پیدا بشه : http://global.msi.com.tw/index.php?func=html&name=liveupdate_check